Kuorsaaminen

Etsitkö apua kuorsaukseen?

Kuorsaaminen on vakava henkinen ja fyysinen haitta sekä kuorsaajalle että hänen läheisilleen. Kuorsaaminen ei ole ainoastaan harmitonta melua: katkonainen ja huonolaatuinen uni kostautuu päiväväsymyksenä, mielialan laskuna, tarkkaavaisuuden puutteena sekä monimuotoisina sosiaalisina ja terveydellisinä ongelmina. Uneksi.com tarjoaa helppokäyttöisiä kuorsauksenhallintalaitteita, joita voit tilata kätevästi netistä.

Jos et tiedä, mistä kuorsaamisesi johtuu, perehdy ensin kuorsausta käsitteleviin artikkeleihimme ja valitse sitten itsellesi sopivin apuväline: tukkoisen nenän takia kuorsaavat tarvitsevat avukseen sieraintenlaajentajat tai nenäteipit, selällään kuorsaavan ns. asentokuorsaajan on ensiarvoisen tärkeää nukkua kyljellään esimerkiksi kuorsaajan tyynyn tai Hypnax -uniapneavyön avulla. Valtaosa kuorsaajista on saanut avun kuorsauskiskoa käyttämällä. Kuorsauskiskon perusideana on työntää leukaa eteenpäin ja estää kieltä valumasta kurkkuun, kun kudokset nukkumisen aikana rentoutuvat. Tällöin ilmatiet pysyvät avoimina ja hengitys tasaisena. Uneksi.com-kauppa myy sekä lämpömuotoiltavia että heti käyttöön otettavia kuorsauskiskoja useissa eri hintaluokissa, kansainvälisesti tunnettuja ammattilaisten kehittämiä huippumerkkejä sekä edullisempia ns. brändittömiä vaihtoehtoja.

Huomioithan, että jos epäilet sairastavasi uniapneaa, sinun tulee olla ehdottomasti yhteydessä lääkäriin, sillä tämä sairaus vaatii ammattilaisen tekemän arvion ja määräämän hoidon.