Somnolis® – kevyt laadukas kuorsauskisko

37,90

Somnolis® on myydyin ja pidetyin kuorsauskiskomme. Jos etsit mahdollisimman kevyttä kuorsauskiskoa, jota ei tarvitse lämpömuotoilla, valintasi on sveitsiläinen laatutuote Somnolis®. Kisko voi auttaa myös lieviin uniapneaoireisiin sekä yölliseen hampaiden narskutteluun. Kokeile, jos olet kyllästynyt kuorsaamiseen ja haluat päästä eroon jatkuvasta päiväväsymyksestä, ärtymyksestä, päänsärystä ja muista kuorsaamisen aiheuttamista ongelmista.

34 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI05 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Somnolis® -suukiskosta voit saada merkittävän avun kuorsaukseen ja ajoittaiseen uniapneaan

Somnolis®-suukisko on sveitsiläinen laatutuote, kehitetty helppokäyttöiseksi hoitovälineeksi kuorsaukseen ja lievään uniapneaan. Se helpottaa samalla myös bruksismin haittoja. Monet käyttäjät ovat maininneet Somnoliksen eduiksi sen keveyden, pienen koon ja huomaamattomuuden verrattuna moniin muihin kiskomalleihin. Somnolista ei tarvitse lämpömuotoilla ennen käyttöä, vaan ne ovat sellaisenaan käyttövalmiit, kunhan käyttäjä säätää hihnojen avulla ne omaan suuhunsa sopivaksi. Tämän kuorsauskiskon kehitystyö perustuu perusteelliseen tieteelliseen tutkimukseen. Mm. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskon käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitoon erityisesti lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa.

Normaalisti ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee, kun vaivutaan uneen ja rentoudutaan. Kuorsausääni syntyy siitä, että hengitys ei pääse kulkemaan vapaasti ylähengitysteissä. Somnolis®-kisko tukee kuorsaajan leukaa ja työntää sitä hieman eteenpäin. Alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa myös nukkumisen aikana. Kieli ei pääse "valumaan" nieluun, joten ilma kulkee vaivattomasti eikä resonointia tapahdu. Unen laatu paranee merkittävästi.

Suukojeen valmistusmateriaali on lääketieteelliset ja elintarvikkeille asetetut standardit täyttävä, pehmeä ja lateksiton materiaali. Kiskossa on neljä eri säätöastetta, joten jokainen käyttäjä saa säädettyä niistä itselleen sopivat. Kiskot ovat kevyet, ne painavat vain 8 grammaa. Monet käyttäjät luonnehtivat Somnolista käytössä yllättävän miellyttäväksi.

ET VOI KÄYTTÄÄ SOMNOLIS-KUORSAUSKISKOA JOS
- käytät hammasproteesia
- sinulla on yksi tai useampi heiluva tai irtoamassa oleva hammas
- kärsit alaleuan nivelkivuista
- olet alle 18-vuotias
- hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön

MAHDOLLISET SIVUVAIKUTUKSET 
- hampaiden arkuutta voi esiintyä -  hampaiden yhteen pureminen voi auttaa
- korvien seudulla voi tuntua särkyä - tämä oire on ohimenevä
- syljen eritys voi lisääntyä merkittävästi
- purentaan voi tulla muutoksia

LAITTEEN HOITO
Somnolis-suukiskon valmistaja suosittelee desinfioimaan suukojeen antibakteerisia puhdistustabletteja käyttäen vähintään kaksi kertaa viikossa, jotta suukoje pysyy käyttökelpoisena ja hygieenisenä mahdollisimman pitkään. Hygienialla on merkitystä myös suusi hyvinvoinnin kannalta. Helppokäyttöisiä desinfiointitabletteja voit tilata meiltä. Huuhtele kiskot tämän lisäksi jokaisen käyttökerran jälkeen juoksevan veden alla ja anna kuivua ilmavasti. Voit käyttää tarvittaessa puhdistukseen myös pehmeää hammasharjaa, jossa ei ole tahnaa. Huuhtele laite runsaan veden alla ennen käyttöä, säilytit sitä sitten päivän antibakteerisessa lioksessa tai ilman sitä. Kiskoa EI SAA milloinkaan puhdistaa kuumassa vedessä tai keittämällä eikä sitä saa yrittää desinfioida esimerkiksi mikroaaltouunissa tai pakastimessa!

Suukojeen mukana ei tule koteloa. Se on helppo ottaa matkalle mukaan vaikkapa Minigrip-pussissa. Jos haluat Somnolikselle kotelon, mm. nämä mallit sopivat tarkoitukseen

Säilytyskotelo suukojeelle
Tilava suukojeen säilytyskotelo saranoilla

Jos epäilet suukiskojen sopivuutta itsellesi, neuvottele ensin hammaslääkärisi kanssa. Lukuisat tutkimukset ja käyttäjien kokemukset osoittavat, että suukiskot yleensä helpottavat kuorsaajien ja uniapneaa sairastavien ongelmaa ja parantavat heidän elämänlaatuaan ja vireystilaansa huomattavasti. Huomaathan, että myös elintavoilla, yksilöllisellä anatomialla ja terveydentilalla on vaikutuksia laitteen käytöstä saatavaan tehoon.

Valmistaja: OSCIMED SA, Sveitsi (ISO 13485 sertifioitu yritys)
CE-merkitty tuote

UNEKSI5
uneksi.com

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Somnolis® – kevyt laadukas kuorsauskisko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *