OzDenta® purentakisko 2-pack + 1 kotelo (Aquamarine)

Ale!

28,90

OzDenta Aquamarine on suosittu, kestävä mutta edullinen lämpömuotoiltava purentakisko. Pakkaus sisältää kaksi purentakiskoa ja yhden säilytyskotelon.

142 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI02 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

TÄRKEÄÄ: Jos olet tilannut meiltä aiemmin värittömiä OzDenta-purentakiskoja, huomaa, että OzDenta Aquamarine ei ole yhtä pehmeä ja muotoutuva kuin aiemmin markkinoilla ollut malli. Se on silti elastisempi kuin jämäkkä OzDenta Durable (valkoinen kisko) -versio.

HUOMAA MYÖS, että tuotetta ei voi palauttaa, jos muovikääre pakkauksen ympäriltä  on avattu.

***

Narskuttelu aiheuttaa mm. päänsärkyä, niskakipua, leuka- ja hammassärkyä, alaleuan ja kasvojen jäykkyyttä. Hampaat voivat kulua jopa siihen pisteeseen, että ne alkavat löystyä ja heilua ja paikkaukset lohkeilla. Kaikilla voimallisesti bruksaavilla henkilöillä hampaiden pinnat kuluvat. Purenta voi muuttua terveydelle haitalliseen suuntaan.

Yöaikaan tapahtuva bruksaaminen kertoo usein stressistä. Purentalihakset työskentelevät täydellä teholla, kun hampaita purraan yhteen, narskutellaan ja alaeuka on tauotta jäykässä asennossa. Koska ihminen ei luonnollisestikaan voi hallita käyttäytymistään unessa ollessaan, on ainoa keino tehdä puremisesta vähemmän vahingollista. Tämä tapahtuu purentakiskon avulla.

Psykososiaalisten seikkojen lisäksi myös genetiikka sekä runsas päihdyttävien aineiden (myös kofeiinin) käyttö voivat olla omiaan lisäämään henkilön bruksaamistaipumusta. Narskuttelija voi siis osin myös omilla elintavoillaan yrittää vaikuttaa narskutteluunsa. Rentoutumisen harjoittelusta voi olla myös merkittävästi apua.

OzDenta® voi auttaa myös vähentämään kuorsaamista.

LÄMPÖMUOTOILU

- Kuumenna vettä (kattila/vedenkeitin tmv) Poista kattila liedeltä tai kaada vesi vedenkeittimestä kulhoon. Laita purentakisko kuumaan (EI KIEHUVAAN!) veteen noin 15-20 sekunniksi. Jos mielestäsi kisko ei ole vielä tarpeeksi pehmennyt, jatka kuumentamista jonkin aikaa.
- Asettele aavistuksen jäähtynyt kisko varovasti joko ylä- tai alahampaisiisi. Pure hampaat yhteen (ÄLÄ PURE KISKOA RIKKI!) niin, että alaleuka on aavistuksen edempänä kuin mikä on sen normaali asento. Työnnä kielellä kohti kitalakea ja tee imuliikkeitä, jolloin saat helpommin ylimääräistä vettä kiskosta pois ja muokattua sen hampaitasi ja ikeniäsi mukailevaksi.
- Käytä kieltä ja sormia sekä huulia apuna muotoilussa.
- Minuutin päästä voit poistaa kiskon suustasi ja laittaa sen kylmään veteen vähintään 2 minuutiksi kovettumaan.

* voit muotoilla kiskoa saksilla, jos jokin kohta siinä tuntuu epämiellyttävältä suussasi
* jos muotoilu ei mielestäsi onnistunut hyvin ensimmäisellä kerralla, voit uusia sen samalla menetelmällä (uusintakäsittelyä ei voi tehdä rajattomasti, pari kertaa on maksimi)

 

NARSKUTUSKISKON HOITO

- Pese aina käytön jälkeen hammasharjalla ja halutessasi miedolla tahnalla. Huuhtele runsaalla vedellä. Desinfiointitabletttien käyttö on suositeltavaa.
- Älä koskaan desinfioi kiskoa mikroaaltouunissa, pakastimessa tai kiehuvassa vedessä. Vältä kuumaa vettä.
- Kun ensimmäinen kisko on kulunut, vaihda se ajoissa uuteen. Kulunut kisko ei suojaa hampaitasi eikä auta bruksausoireiden lievityksessä. Valmistajan mukaan OzDenta voi kestää käytössä jopa vuoden, mutta tähän vaikuttaa luonnollisestikin äärettömän paljon kunkin narskuttelijan purennan intensiteetti ja jatkuvuus. Tästä syystä mitään ala- ja ylärajaa kiskon kestolle ei voida antaa.

Patentti CE 002701359
Valmistusmateriaali: EVA (etyylivinyyliasetaatti)
Luokan 1 lääkinnällinen laite
Valmistusmaa: Romania

UNEKSI2
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OzDenta® purentakisko 2-pack + 1 kotelo (Aquamarine)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *