Kuivakuppauskuppi SMALL kasvoille ja vartalolle

16,90

S-koon silikoninen kuivakuppauskuppi on huomattavasti MINI-kokoa jämäkämpi, joten kasvojen alueen käsittelyn lisäksi sitä voi käyttää myös keholle. Hoida veltostunutta ihoa, huonoa verenkiertoa ja kipu- ja jännitystiloja!

21 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI41 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

S-koon silikoninen kuivakuppauskuppi on huomattavasti MINI-kokoa jämäkämpi, joten kasvojen alueen käsittelyn lisäksi sitä voi käyttää myös keholle. Hoida veltostunutta ihoa, elvytä huonoa verenkiertoa ja lievennä kipu- ja jännitystiloja!

 

ALIPAINEHOITO
Levitä aluksi käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kuppia sen alareunoista kupiksi ja aseta se iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Ajan myötä ja harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa iholle asettaa, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan vaikutuksen. Liikuta kuppia ihollasi rauhallisesti joko pyörittävin tai yhdensuuntaisin liukuvedoin. Vetojen suunnan tulisi olla sydäntä kohti. Aloita maksimissaan 10 minuutin hoitojaksoilla pari kertaa viikossa ja lisää hoitoaikaa ja niiden tiheyttä vähitellen. Ei kannata pelästyä, vaikka käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista.

Eri värejä. Huomaa, että erästä riippuen väritön on joko melkein läpinäkyvä tai peittävämpi valkoinen. Violetti on huomattavasti vaaleampi kuin kuvassa.
Lähetämme satunnaisesti valitun värin. Mikäli tietty väri on ostokriteeri, olethan meihin yhteydessä ennen tilauksen tekemistä, kiitos!

UNEKSI41
uneksi.com

Lisätiedot

VÄRI

vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvioletti, vihreä, väritön

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuivakuppauskuppi SMALL kasvoille ja vartalolle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *