Kuivakuppaus

Meiltä kuivakuppauskupit alk. 7,90 €

Kuivakuppaus on tehokas ja miellyttävä tapa hoitaa koko kehoa aina silmänympärysihon kiinteytyksestä reisien ja pakaroiden alueen selluliittikertymien käsittelyyyn. Kuivakuppaus perustuu alipaineeseen, joka jää kupin ja ihon väliin. Liikuteltaessa kuppia sen alla oleva iho ja lihas stimuloituu ja rentoutuu, verenkierto paranee, kuona-aineiden poistuminen tehostuu ja iho tasoittuu ja kiinteytyy. Alipainehoitoa voidaan käyttää myös monenlaisten kiputilojen hoitoon aina migreenistä suurten lihasryhmien jännitys- ja rasituskipuihin. Kuivakuppaushoidon suorittaminen on helppoa ja edullista: kuppien lisäksi tarvitset vain tavallista ihovoidetta. Kokeile!

 

 

Tilaa kuivakuppauskupit tai kuivakuppaussetti tarpeittesi mukaan

– Suurella ja jämäkällä L-koon kupilla käsittelet tehokkaimmin ja nopeiten reidet, pakarat ja selän. Erityisesti selluliitin käsittelyyn ja suurten lihasten rentouttamiseen. LARGE-koon kuppi on alareunan halkaisijaltaan noin 6,8 cm ja korkeudeltaan 8 cm. Siitä saa erinomaisen tukevan otteen.

– M-koon kuppi soveltuu kasvoja lukuunottamatta koko kehon käsittelyyn. Se on kevyempi puristaa ja liikutella kuin L, mutta suurien alueiden käsittely on tällä imualaltaan pienemmällä versiolla työläämpää kuin suuremmalla kupilla. M-koko sopii hyvi kipupisteiden käsittelyyn esimerkiksi selän tai hartioiden alueella sekä selluliitin hoitoon. MEDIUM-koon kupin alareunan halkaisija on noin 5 cm ja kupin korkeus 5,5 cm.

– S-koon kuppi soveltuu sekä kasvojen (ei silmänympärysihon!) että kehon käsittelyyn joko kipupistehoidossa tai ihon kiinteytystarkoituksessa. S-koon kuppi on sirompi kuin M, mutta paljon jämäkämpi ja imualaltaan suurempi kuin MINI. SMALL-koon kupin alareunan halkaisija on 3,6 cm ja korkeus 8 cm.

– MINI-koon kuppi soveltuu kasvojen ja silmänympärysalueiden herkän ihon hoitoon. Iho kiinteytyy ja kirkastuu. MINI-koon kupin alareunan koko on 1,5 cm ja korkeus 5 cm.

– SETTI sisältää yhden kupin jokaista edellä mainittua kokoa, joten se on taloudellinen ja monipuolinen vaihtoehto koko kehon ja kasvojen hoitoon.

- KAHVALLISET KUPIT sopivat staattiseen (kuppia ei liikutella) kipu- ja jännitystilojen hoitoon.

Kuivakuppaus sopii kaikille kehostaan ja ihostaan huolehtiville, niin urheilijoille ja päätetyöntekijöille lihaskipujen ja -jumien hoitamiseen kuin ongelmallisen selluliitti-ihon käsittelyynkin. Alipainehoito on erinomainen apu paikallisten kipujen laukaisemiseen. Kuivakuppaus sopii periaatteessa kaikille aikuisille, poikkeuksena raskaana olevat naiset. Kuivakuppausta ei myöskään saa tehdä kuumeisena tai muuten sairaana.

Kupit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, joten kuivakuppauskuppien hankinta on todella pieni investointi oman kehon ja mielen hyvinvoinin kannalta. Ei ihme, että kuivakuppauksen suosio kasvaa jatkuvasti – niin meillä kuin maailmallakin.