uneksi.com

Tiedämme, miten ensiarvoisen tärkeää rentouttava ja häiriötön uni on terveyden ja jaksamisen kannalta. Tästä syystä päätimme perustaa vuonna 2012 verkkokaupan nimeltä Apua kuorsaukseen. Kaupan tuotevalikoima käsitti alkujaan muutaman eri mallisen kuorsauskiskon. Muillekin kuorsausta hillitseville tuotteille oli selkeä kysyntä, joten laajensimme tuotevalikoimaamme käsittämään mm. kuorsaajan tyynyn ja nenähengitystä helpottavia tuotteita. Sittemmin tuotevalikoimaamme lisättiin narskuttelijoiden toivomat purentakiskot.

Vuonna 2014 perustettiin uneksi.com-kauppa. Myymme edelleen pääasiassa helppokäyttöisiä ja edullisia tuotteita kuorsausongelman hoitoon ja hampaiden narskuttelun haittavaikutusten minimoimiseksi. Valikoimamme kattaa nykyään myös monenlaisia apuvälineitä kivunhallintaan ja rentoutumiseen - siis seikkoihin, jotka puolestaan vaikuttavat nukahtamiseen ja unen laatuun. Löydät meiltä myös monia kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä tuotteita.

Olemme avoinna 24/7. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä Checkout-maksupalvelussa. Checkout tarjoaa lukuisia erilaisia maksutapoja verkkomaksuista osamaksuun ja puhelinmaksamiseen. Löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Toimitamme tuotteet postin kautta yleensä 2-4 arkipäivää tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Hyvin suurikokoiset tuotteet lähetämme kustannussyistä Matkahuollon kautta.