kuorsauskisko

Kuorsaamisesta kärsii sekä kuorsaaja itse että kuorsaajan perhe: melun takia samassa huoneessa tai edes samassa talossa nukkuminen voi olla mahdotonta. Myös kuorsaajan terveys – niin fyysinen kuin psyykkinenkin – on vaarassa monella tavalla.

Kuorsauskisko toimii hyvin yksinkertaisella periaatteella: se työntää alaleukaa aavistuksen eteenpäin, jolloin ylähengitystiet vapautuvat ja ilma kulkee vapaammin. Kurkun kudokset ja kieli eivät pääse rentoutuessaan aiheuttamaan voimakkaita resonointiääniä. Metelin vähenemisen ja/tai loppumisen lisäksi kuorsauskisko voi auttaa vähentämään uniapneaa ja narskuttelua. Etenkin uniapnealla voi olla potilaan terveydelle ja päivittäiselle turvallisuudelle äärimmäisen pahoja seurauksia.

Myymme terveydenhuoltoalan ammattilaisten suosittelemia laadukkaita sveitsiläisiä Somnolis®- ja Somnofit®-kuorsauskiskoja sekä edullisempana vaihtoehtona miellyttäviä lämpömuotoiltavia Stop Snoring Solution -kuorsauskiskoja. Muista myös tilata suukojeiden desinfiointitabletit!

Kuorsauskiskoa kannattaa ehdottomasti testata ennen kuin harkitset kalliita leikkauksia. Näinkin yksinkertaisella ja edullisella tavalla ovat lukemattomat kuorsaajat löytäneet helpotuksen ongelmaansa. Lääkärit kautta maailman suosittelevat kuorsauskiskojen käyttöä myös lievissä ja keskivaikeissa apneatapauksissa. Huomaa, että kuorsaamisongelmaan puuttuminen ja sen hoitaminen ei paranna ainoastaan sinun elämänlaatuasi, vaan se vaikuttaa myönteisesti koko perheesi hyvinvointiin – voit taas nukkua vaimosi kanssa samassa huoneessa ja te molemmat heräätte aamulla levänneinä ja rentoutuneina.