Usein kysyttyä

Voinko valita Postin noutopisteen tai SmartPost -automaatin?
Jos valitset seurantakoodillisen lähetyksen (7,90 €) voit valita Postin noutopisteen tai SmartPost-automaatin, minne tilauksesi toimitetaan. Valittavanasi olevat noustopistevaihtoehdot määrittyvät antamasi postinumeron perusteella, joten aivan minne tahansa lähetystä ei voi ohjata. Noutopiste valitaan ennen tilauksen lähettämistä.

 

Missä myymälänne sijaitsee?
Meillä ei ole ns. kivijalkamyymälää, ainoastaan verkkokauppa.

 

Olen 16-vuotias. Voinko käyttää purentakiskojanne?
Valmistajat eivät suosittele suukojeiden käyttöä alle 18-vuotiailla. Tämä koskee myös kuorsauskiskoja. Jos olet alaikäinen ja koet, että purentakiskosta voisi olla sinulle hyötyä, kannattaa asiasta kysyä hammaslääkäriltä.

 

Voitteko soittaa minulle, koska haluan lisätietoja tuotteesta X?
Valitettavati resurssimme eivät riitä puhelinpalveluun. Voit jättää viestin / kysymyksen yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme sähköpostitse.

 

Saako hampaiden valkaisutuotteilla kirkkaanvalkoiset hampaat?
Lopputulos riippuu aina käyttäjän luontaisesta hammasluun väristä sekä lähtötilanteen "vakavuudesta". Pääsääntöisesti valkaisutuotteet poistavat ja haalistavat säännöllisesti ja ohjeiden mukaan käytettynä värjäytymiä ja kirkastavat kokonaisilmettä.

 

Asun talven Espanjassa. Postitatteko tuotteita ulkomaille?
Postin hinnoittelusta johtuen voimme toimittaa tuotteita ainoastaan Suomen rajojen sisällä.

 

Jos tilaan nyt, milloin saan tuotteen?
Postitamme tilaukset viimeistään kolmantena arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Postitamme tuotteita tilauksen koosta ja painosta riippuen kirjeinä ja paketteina. Paketti on noudettavissa pääsääntöisesti kahden vuorokauden kuluessa sen lähettämisestä (usein saapumisilmoitus tulee jo seuraavana päivänä), kirjeposti kulkee perille hitaammin.  Mitään yksiselitteistä toimitusaikaa emme valitettavasti voi kirjepostille kertoa. Se voi vaihdella muutamasta päivästä jopa pariin viikkoon. Suosittelemme valitsemaan seurantakoodillisen toimituksen, jos tuotteen saamisella on kiire.

 

Voitteko postittaa tilaukseni R-kioskille?
Toimitamme tilauksia ainoastaan Postin ja joissain tapauksissa Matkahuollon kautta. Jos haluat toimituksen Matkahuollon kautta, otatko yhteyttä asiakaspalveluumme. Ärräpaketteja emme käytä.

 

Olen tilaamassa Sleepright-purentakiskoa. Kuinka kauan se kestää käytössä?
Purenta- ja kuorsauskiskojen kestoikä vaihtelee todella paljon riippuen siitä, narskutteleeko käyttäjä yöllä hampaitaan tai miten voimakkaasti hän puree niitä yhteen. Siksi valmistajat (tai me) emme voi kertoa mitään aikaa, jonka kisko käytössä kestää. Käyttöohjeita tulee aina noudattaa ja kiskon ja oman suun terveydestä huolehtia - nämä edesauttavat käyttöajan pitenemistä.

 

En saanut tilausvahvistusta. Tuliko tilaukseni perille?
Joskus tilausvahvistus voi jäädä tulematta, mikäli selain ei palauta sinua maksutapahtuman jälkeen takaisin kauppaan. Tarkista, onko tiliäsi veloitetttu (saajan nimenä näkyy Checkout Finland). Joskus tilausvahvistus voi löytyä myös roskapostikansiosta, eli tarkista se myös.

 

Maksoin ostokseni Collectorilla. Sain tuotteen mutta en laskua. Mitä teen?
Collector ja muut rahoitusyhtiöt laskuttavat omien aikataulujensa mukaan. Jos haluat tarkempaa tietoa laskusi tilasta, ota suoraan yhteyttä Collectorin asiakaspalveluun. Sama pätee muihin osa- ja luottomaksuja maksutapana tarjoaviin tahoihin.

 

Tilaamani purentakisko ei tunnu suussani hyvältä. Saanko rahani takaisin?
Valitettavasti kyseessä on subjektiivinen kokemus tai anatomiastasi johtuva seikka, jonka perusteella emme voi palauttaa rahoja. Joissain yhdysvaltalaisvalmisteisissa alkuperäispakkauksissa saattaa olla maininta tyytyväisyys- tai kestävyystakuusta, mutta valitettavasti nämä takuut pätevät vain Yhdysvalloissa.

 

Tilasin lämpömuotoiltavan kuorsauskiskon. Voinko palauttaa sen?
Voit palauttaa tuotteen, mikäli se on alkuperäispakkauksessaan, täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Mitään suuhun tulevia tuotteita ei voi pakkauksen aukaisun / kokeilun / lämpömuotoilun jälkeen palauttaa (vrt. käytetyn hammasharjan palauttaminen).

 

Haluaisin tilata tuotetta X jälleenmyyntiin
Ota yhteyttä sähköpostitse. Myymme joitakin tuotteita myös jälleenmyyjille. Älä tee tilausta verkkokaupan kautta.