PostureNOW ryhdin korjaaja – täysin uudenlainen ryhtituki

69,90

PostureNOW ryhtiliivi toimii aivan uudenlaisella periaatteella: se “muistuttaa” sinua itse pitämään huolta ryhdistäsi, jolloin lihaksesi ja kehosi alkavat toimia automaattisesti oikein.

Poista
Tuotetunnus (SKU): UNEKSI219 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Perinteinen ryhtituki ainoastaan passiivisesti vetää sinut oikeaan asentoon samalla kun se veltostuttaa rintalihaksia entisestään. PostureNOW sen sijaan aktiivisesti korjaa ryhtiäsi, jolloin pystyt ennen pitkää ylläpitämään ergonomisen asennon ilman mitään apuvälineitä. PostureNOW on todellinen hitti maailmalla – sillä on reilusti yli 50000 tyytyväistä käyttäjää – ja nyt se on saatavilla myös meiltä, ainoana Suomessa!

Jos teet päätetyötä, käytät muuten paljon aikaa työpöydän ääressä tai kännykkä kädessäsi, tiedät varmasi, että ihminen taipuu helposti epäluonnolliselle etupainotteiselle mutkalle, jossa niskalla kurkotetaan eteenpäin samalla kun olkapäät kääntyvät eteenpäin. Suora selkä ja ryhti katoavat vähitellen kokonaan ja kehon lihakset veltostuvat totaalisesti tässä epäergonomisessa asennossa. Hyvän ryhdin pitäminen ei enää onnistukaan, vaikka miten yrittäisi. Huono ryhti – olkapäät edessä ja niska eteenpäin työntyneenä – aiheuttaa ennen pitkää monenlaisia terveydellisiä ongelmia sen lisäksi, että tämä vaikuttaa välttämättä ihmisen ulkoiseen olemukseen. Etukumara rintakehän kohdalta kuopalle taipunut asento on ihmiselle luonnoton ja se rappeuttaa rintalihakset ennen pitkää totaalisesti. Ryhdin säilyttäminen tietoisesti ajattelun voimalla on haastavaa: olet varmaankin kokeillut, että vaikka miten tietoisesti yrittäisit pitää olkapäitä takana, selkää suorana ja vatsaa sisällä, löydät kuitenkin hetken päästä itsesi eteenpäin taipuneesta kuppiasennosta.

Olkapäät edessä -ongelma on nykyään todella yleinen ilmiö suurimmaksi osaksi johtuen päätetyöskentelyn yleisyydestä. Monet käyttävät ongelmaansa helpottaakseen perinteistä ryhtiliiviä. Ryhtiliivi korjaakin tilanteen kosmeettista puolta – se pakottaa selkäsi suoraksi kääntämällä käsiä väkisin eteenpäin ja puristamalla selkää ja vatsaa – mutta heti kun otat ryhtiliivin pois, lihakset taas veltostuvat, asento muuttuu eteenpäinsuuntautuneeksi, olkapäät kääntyvät eteen ja rintakehä painnuu sisään. Lihaksesi eivät kehity tälllaisessa passiivisessa ryhtitukihoidossa ja tulet lähinnä vain riippuvaiseksi selkätuen jatkuvasta käyttämisestä. Perinteinen ryhtiliivi rappeuttaa rintalihakset, jolloin ainoa keino pysyä ryhdikkäänä on käyttää tiukalle sidottua ryhtiliiviä. Tämä ei millään tapaa hoida itse ongelmaa.

Ensiarvoisen tärkeää oonkin palauttaa kehon alkuperäinen, terveellinen ja ryhdikäs olemus – rinta edessä, olkapäät takana – siten, että siitä tulisi osa sinua ja päätetyöskentelyäsi automaattisesti. Tämä tapahtuu vahvistamalla ryhdikkyyttä ylläpitäviä rintalihaksia ja “kouluttamalla”  yläruumiisi lihakset pitämään automaattisesti huolen ryhdistä ja olkapäiden oikeasta asennosta.

Katso video, miten PostureNOW ryhdinkorjaaja toimii käytännössä

Miten PostureNOW toimii?
PostureNOW hyödyntää kehon lihasmuistia: kun olkapääsi alkavat kääntyä eteenpäin ja rintakehä kuopalle, PostureNOW muistuttaa sinua korjaamaan asentoasi. Näin käytät aktiivisesi oikeita lihaksia. Kun olet käyttänyt tukea aikasi, kehosi tottuu oikeaan asentoon ja olkapäiden takana pitämiseen, eikä tukea enää tarvitse käyttää kuin silloin tällöin tai ei ollenkaan. Kyseessä on siis aktiivinen ryhdin korjauslaite: vatsa- ja selkälihakset kehittyvät oikealla lailla, jolloin pystyt itse pitämään yläkroppaasi ryhdissä. Jos olet aikeissa valahtaa lysyyn, lihaksesi muistavat, että EI – näin ei kuulu tehdä.

PostureNOW:n käyttö
PostureNOWssa neopreenistä valmistetut tukevat käsilenkit yhdistyvät joustavaan selkäosaan. Käsivarsien lenkkien ympärysmittaa samoin kuin selkäosan pituutta voi säätää. Voit käyttää PostureNOWta joko vaatteiden alla tai päällä tehdessäsi normaaleja arki- ja työaskareitasi. Suosittelemme käyttämään tukea ensin muutaman minuutin päivässä, sitten lisäämään päivittäisiä käyttökertoja ja pidentämään käyttöaikaa 10-30 minuuttiin kerrallaan. Jo 21 päivässä kehoosi kehittyy lihasmuisti ja tietoisuus ylävartalon oikeasta asennosta. Ennen pitkää huomaat korjaavasi asentosi oikeaksi vaikka et pidäkään PostureNOWta päälläsi. Oikeasta asennosta tulee automaattinen ja se tuntuu sinusta luonnolliselta ja oikealta ja ennen kaikkea hyvältä. Kuuntele omaa kehoasi!

Käyttämällä PostureNOWta näytät heti pidemmältä, hoikemmalta, ryhdikkäältä ja samalla itsevarmemmalta. Rintakehä on oikealla lailla edessä eikä montulla ja vastaavasti vatsa pysyy sisällä eikä pömpötä edessä. PostureNOWn käyttö voi aluksi tuntua epämiellyttävältä, koska olet tottunut väärään asentoon ehkäpä jo vuosia tai vuosikymmeniä – siksi maltillinen aloitus on paikallaan.

Katso havainnollinen video PostureNOW ryhdinkorjaajan säätämisestä ja käytöstä

Jos pystyt pitämään hyvää ryhtiä yllä kolme sekuntia, pystyt pitämään sitä yllä kolme minuuttia… ja kolme tuntia. Ja niin edelleen. PostureNOW tekee sinut tietoiseksi kehosi asennosta, jolloin osaat automaattisesti pitää olkapäitä takana, rintaa edessä, selkää suorana ja niskaa oikella paikallaan.

PostureNOW ryhdin korjaajan säätö- ja käyttöohje löytyy tästä  PostureNOW>>>

Valitse kokosi
Ryhdin korjaajaa on saatavilla kaksi kokoa; normaali onesize-koko sopii säädettävyytensä ansiosta kaikille, eri kokoisille ja -pituisille miehille ja naisille.
Jos olet hyvin suurikokoinen mies (XXL-kokoa tai suurempi) suosittelemme XL-kokoa.

UNEKSI219
uneksi.com

Lisätiedot

KOKO

onesize, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PostureNOW ryhdin korjaaja – täysin uudenlainen ryhtituki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *