Naisille

Tältä sivulta löydät monenlaisia tuotteita erityisesti naisille: kauneuden- ja terveydenhoitoon liittyviä käteviä ja käyttökelpoisia pieniä tarvikkeita sekä mm. raskauden loppuvaihetta helpottavan tukivyön. Tutustu ja tilaa!

Kuukuppi * vaaleanvioletti

Ajattele ekologisesti, taloudellisesti ja ajattele myös omaa mukavuuttasi - kuukautiskuppi on todella järkevä vaihtoehto. Se kestää oikein hoidettuna jopa vuosia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Siteiden ja tamponien riittävyys on ikuinen ongelma. Vuosien kuluessa niihin kuluu myös rutkasti rahaa. Kertakäyttöiset kuukautissuojat kuluttavat paitsi rahojasi myös luontoa. Kuukuppi on uuden sukupolven turvallinen ja miellyttävä kuukautissuoja.

Kuukupin käyttö on myös terveysvalinta, sillä se ei kuivata limakalvoja kuten tamponi tai hierrä ja hiosta kuten side. Sen käyttö ei häiritse normaalia PH-tasapainoasi. Desinfioitu kuukuppi litistetään suustaan ja asetetaan emättimeen. Tyhjennetään tarvittaessa, yleensä noin 2-6 kertaa päivässä. Kuukuppia voi käyttää myös yöllä (tällöin yöunien ei tulisi olla kestoltaan yli 9 tuntia). Opit itse oikean tyhjennystiheyden nopeasti.

Kuukautiskuppi desinfioidaan ennen käyttöä (ja ennen uusia kuukautisia) kiehuvassa vedessä parin minuutin ajan.

Käyttö - kuukupin asettaminen:
- huolehdi, että kuukuppi on desinfioitu
- pese kätesi
- litistä kupin suuaukko ja käännä se U:n muotoon, jolloin kupista muodostuu tavallaan sydän. myös muita taitteluvariaatioita voi käyttää.
- rentouta lihaksesi ja työnnä kuppi emättimeen. voit joko istua tai seisoa, kumpi tuntuu luontevammalta. yleensä kuppi kannattaa suunnata ristiselkään päin, mutta voit myös kokea toisen vaihtoehdon paremmaksi. kuppi jää aika lähelle ulkosynnyttimiä, mistä syystä nuppia tuleekin lyhentää sen verran, että se jää kokonaan emättimen sisään. VARO tekemästä teräaseilla reikiä kuukuppiin!
- jos asettaminen tuntuu hankalalta, voit käyttää apuna vesiliukoista liukuvoidetta
- harjoittelu tekee mestarin!

Kuukupin poistaminen:
- istu wc-pöntölle hieman eteenpäin nojaten. yritä olla mahdollisimman rentona.
- vedä nupista kuppia lähemmäs emättimen suuta. jos nuppia ei tunnu, voi yrittää ponnistaa vatsalihaksillasi tai vaikka kyykkyasennossa - kuppi laskeutuu alaspäin ja saat nupista otteen
- tyhjennä kupin sisältö pönttöön ja pese kuppi miedolla pesuaineella. pelkkä vesipesukin riittää.

Kuukupissa on 2 kokovaihtoehtoa, valitse sinulle sopiva
- Koko S sopii alle 25-vuotiaille ja synnyttämättömille naisille (halkaisija 4 cm, pituus 7 cm, josta nupin pituus 2,5 cm, vetoisuus 25 ml)
- Koko L sopii synnyttäneille ja yli 25-vuotiaille naisille (halkaisija 4,5 cm, pituus 7 cm, josta nupin pituus 2 cm, vetoisuus 30 ml)

Pakkaus sisältää
- kuukautiskupin
- säilytyspussukan

 

Valmistusmateriaali: lääketieteellinen silikoni (medical grade silicone)
Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: Kiina

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Komedorauta mustapäiden poistoon suora piikki M1

Poista epäesteettiset mustapäät tehokkkaasti ja arpia jättämättä komedoraudalla. Näppärän kokoisessa (kokonaispituus n. 8 cm) mustapääraudassa on toisessa päässä silmukka ja toisessa piikki. Rauta toimitetaan värikkäässä muovisessa säilytystaskussa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Älä puristele mustapäitä sormilla - sormin pusertelu rikkoo ja tulehduttaa ihon. Tehtävään suunnitellulla komedoraudalla poistat mustapäät siististi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun mustapäiden poistajan pituus on noin 8 cm, sen toisessa päässä on piikki ja toisessa silmukka. Mustapäärauta on kevyt ja kätevä kuljettaa mukana. Komedorauta toimitetaan muovisessa värikkäässä suojataskussa. Piikin suojana on lisäksi muoviputki.

Huomaathan, että valikoimassamme on myös toinen suorapiikkinen komedorauta - tämän mallin varsi on paksumpi, raudalla on enemmän pituutta ja koukkupään korvaa eri muotoinen puserruspää. 

komedorauta_2

puristaa_mustapaata2

UNEKSI41
uneksi.com

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Kasvojen hierontalaite * PAHVIPAKKAUS RYTYSSÄ

ALE-erä; pahvilaatikko rytyssä. Paristokäyttöinen pienikokoinen laite, jolla hierot ja kiinteytät kätevästi kasvojen ihoa. Voidaan käyttää myös muiden kehon alueiden hierontaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hiero jännittyneitä tai särkeviä ohimoita tai käsittele silmänympärysihoa. Verenkierto paranee, iho voi paremmin ja näyttää hehmeämmältä. Voit käyttää joko imeytettävien voiteiden kanssa tai ilman niitä. Kasvojen lisäksi voit käyttää laitetta kevyeen niska-kaula-alueen hierontaan. Kevyt pienkokoinen hierontalaite toimii yhdellä AA-paristolla (ei tule mukana).

laiteauki laitejapaat1

Laitetta ei saa upottaa veteen eikä käyttää suihkussa / kylvyssä

HUOMAA! Tämän ALE-erän myyntipakkaus (päällipahvit) ovat pahasti rytyssä.
Tuotteeseen laatikon kunnolla ei luonnollisestikaan ole mitään vaikutusta itse laitteen toimintaan!

FG99

Vanha hinta: 23,90 €

Hinta: 19,90 €

Säästö: 4,00 €

Loading Päivittää
Sale

Kasvojen puhdistus- ja hierontalaite

ALE-erä; pahvilaatikossa hieman ryttääntymää. Monipuolinen paristoilla toimiva hieronta- ja puhdistuslaite kasvojen iholle. Viisi erilaista vaihtopäätä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ylläpidä kasvojen ihon pehmeyttä, puhtautta ja heleyttä kätevällä paristokäyttöisellä hieronta- ja puhdistuslaitteella. Laitteessa on kaksi nopeutta. Hyvin käteen istuvassa hierontalaitteessa on viisi erilaista vaihtopäätä: meikkisienimäinen pehmeä pää, pehmeä harjaspää, kova hiova pää, kova nystyräinen hierontapää, pehmeä lateksipää poskien ja silmän herkkien alueiden käsittelyyn. Soveltuu sekä kasvojen hierontaan, puhdistukseen että voiteiden imeyttämiseen.

massager2

Laitteen vaihtopäillä voi hieroa ja käsitellä myös mm. kämmenselkien ja jalkapohjien ihoa.

Toimii kahdella AA-paristolla (eivät tule laitteen mukana).
Laitetta ei saa upottaa veteen, käyttää kylvyssä, suihkussa tai saunassa. Ei ole vedenpitävä.
Pidettävä pois lasten ulottuvilta.

  massager3

 laitepaat_1

Hinta: 29,90 €

Neljä pienehköä meikkisivellintä

Neljän pehmoisen meikkisiveltimen setti. Näppärän siroilla siveltimillä levität esimerkiksi luomivärejä, poskipunaa tai puuteria.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Meikkisiveltimissä on hyvän tuntuiset varret ja miellyttävän tuntuiset harjakset. Suurin harja on pituudeltaan 12,3 cm ja harjaspään leveys noin 3 cm. Muut kolme harjaa ovat harjaspäältään  jämäkämpiä. Siveltimet sopivat erityisesti luomivärin levittämiseen, mutta niillä voi myös esim. pohjustaa meikkiä. Kuvassa näkyvä kaksivärisyys puuttuu harjaksista, ne ovat tummanruskeat.

 siveltimet2

 

 

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Silmänympärysihon hieronta- ja hoitolaite

Kärsitkö löysästä, ryppyisestä tai tummasta silmänympärysihosta tai silmäpusseista? Kokeile kiinteyttävää ja vernkiertoa vilkastuttavaa hierontakynää, joka antaa lisäbuustia käyttämillesi silmänympäryshoitotuotteille ja lisää simänalusihon elastisuutta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Silmänympärysihossa ikääntyminen, stressi ja valvominen näkyvät herkästi. Tehosta vitamiinivoiteen tai anti-ageing-tuotteen tehoa käyttämällä silmänalusihon verenkiertoa vilkastuttavaa hierontakynää! Käytä 1-2 kertaa päivässä, mutta pidä käyttökertojen välissä aina vähintään 6 tunnin tauko. Laitteen säännöllinen käyttö lisää ihon elastisuutta, vähentää soluturvotusta ja tasoittaa ryppyjä sekä silmänalusten tummentumia.

Laite toimii yhdellä 4LR44 -paristolla (ei tule laitteen mukana). Koko on näppärän pieni (noin 16,5 cm x 2,2 cm), joten se on helppo ottaa mukaan.

 
 kasvohoito2 kynan_asento_1
 

KÄYTTÖ

- puhdista ja kuivaa kasvosi normaalisti
- levitä silmänympärysvoidetta, anti-ageing -voidetta tai muuta silmänympärysihon hoitoon tarkoitettua voidetta silmien alle
- käynnistä laite ja pitele sitä peukalolla ja etusormella
- käsittele silmänalusihoa varovaisesti sisänurkasta ulkonurkkaan; koskettele ihoa noin millimetrin välein keskittyen yhteen pisteeseen 5-10 sekunniksi, toista ainakin neljä kertaa

 HUOMIOITAVAA
 - runsas veden juominen auttaa silmäpussien ja silmänympärysihon ongelmissa

EI sovellu alle 18-vuotiaille
Ei lasten ulottuville

 

 

Hinta: 22,90 €

Meikkisivellinsetti 5 osaa pastellisävyinen

4 kappaletta käteviä pienikokoisia meikkisiveltimiä sekä samaa sarjaa kulmakarva / ripsikampa. Valitse joko pastellipinkki tai -sininen setti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Soma pienikokoinen neljän meikkisiveltimen ja ripsi/kulmakarvaharjan setti muovitaskussa. Varret ovat pastellisävyistä muovia. Ripsiharjan kokonaispituus noin 10,5 cm ja muut siveltimet ovat samaa kokoluokkaa pituudeltaan.

sivellinset_sininen_1sivellinset-pink

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Metalliset värilliset pinsetit

Monikäyttöiset peruspinsetit metallia
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Metalliset peruspinsetit.

pinsetit

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Raskausajan tukivyö

Raskausajan tukivyö on suunniteltu käytettäväksi raskauden loppuvaiheessa, jolloin se ehkäisee lihaskipua ja epämukavaa oloa. Kolmiosainen tuki nostaa painoa pois lantiolta ja samalla tukee selkää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ortopedisestä neuloksesta valmistettu, sisäpinnaltaan vaahtomuovilla pehmustettu tukivyö edesauttaa oikean asennon säilymistä raskauden aikana. Sen käyttö siirtää lisääntyvää painoa pois lantiolta ja tukee alaselkää, mikä ennaltaehkäisee tukalaa oloa ja lihaskipuja.

Käsinpesu 30 asteessa ja tasokuivaus. Ei rumpukuivausta tai silitystä.

Mittaa vyötärönympärys lantiolta vatsan alaosasta. Jos tulos on kokojen välillä, valitse suurempi koko.

L-koko = 90-100 cm
XL-koko = 100-110 cm

raskaustukivyo1

CE-merkitty

UNEKSI20
uneksi.com

raskaus tukivö raskaustukivyö tukiliivi raskaana

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 49,90 €

Loading Päivittää

Geishakuulat “Intimate Kiss”

Ihanat geishakuulat lantionpohjan lihasten jumppaamiseen. Tuntuuko, että raskaus ja synnytys löystyttivät intiimejä paikkojasi? Haluatko enemmän tuntumaa omaan kroppaasi? Harjoituta lantionpohjalihaksiasi nautinnollisesti näillä herkullisen näköisillä geishakuulilla.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Lantionpohjatreenistä saat kiinteyttä intiimeihin paikkoihin, paremman tuntuman oman kroppasi toimintaan ja voit päästä eroon kiusallisesta virtsankarkailusta. Nautit myös seksistä enemmän ja orgasmisi voivat tuntua syvemmiltä, kun emättimesi tiukkenee ja pystyt tehokkaammin käyttämään lihaksiasi. Geishakuulia voi käyttää myös aivan "omaksi ilokseen" - monet nauttivat niiden käytöstä esimerkiksi päätetyöskentelyä tehdessään tai muuten jokapäiväisissä askareissa.

Herkullisen näköinen kahden kirsikan ja varren muotoon tehty Intimate Kiss on valmistettu turvallisesta silikonista. Se tuntuu ihanan samettiselta. Kirsikan "karan" ansiosta kuulat on helppo poistaa.

Pallon halkaisija on noin 3,5 cm. Kuulat painavat yhteensä noin 61 grammmaa.

Turvallisuus: CE & RoHS


intimate2 intimate1

HUOM! Tämän erän pahvipakkaukset voivat olla osittain reunoiltaan rytyssä, mutta tällä ei ole mitään vaikutusta itse tuoteeseen.

 Geishapallot geishakuulat

UNEKSI29
uneksi.com

Hinta: 34,90 €

Loading Päivittää

Geishakuulat lantion pohjan lihasjumppaan Exquisite

Jumppaa lantionpohjasi tiukaksi kätevillä ja helppokäyttöisillä, elastisilla silikonikuulilla!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Harjoita lantionpohjan lihaksiasi helposti! Mukavasti värähtelevät geishakuulat on valmistettu todella miellyttävästä elastisesta silikonista. Ne stimuloivat ja kehittävät emättimen seinämien verisuonten toimintaa.

 Näiden samettisen tuntuisten geishakuulien käyttö jumppaa tehokkaasti lantionpohjan lihaksia. Jos kärsit virtsanpidätysongelmista, synnytyksen mukanaan tuomasta löysyydestä tai selkärankasi alaosa ei pysy luonnostaan hyvässä asennossa, suosittelemma säännöllistä lantionpohjalihasten jumppaamista.

Kuulan halkaisija on noin 3,5 cm ja niiden paino n 98 grammaa. Kuulien sisällä olevat pienemmät metallikuulat antavat ihanan värinän kävellessäsi.

geishat1 geishat2

Lähetämme satunnaisen värin. Jos väri on ratkaiseva kriteeri, ole hyvä ja tiedustele haluamasi värin saatavuutta ENNEN tilaamista!
Värivaihtoehdot: punainen, vaalea violetti/pinkkisävy, tumma violetti, sininen, musta

Valmistusmateriaali: silikoni
Turvallisuus: CE

kuula1

UNEKSI30
uneksi.com

Hinta: 32,90 €

Loading Päivittää

Geishakuulat lantionpohjan lihaksten vahvistamiseen

Jumppaa lantionpohjasi tiukaksi kätevillä ja helppokäyttöisillä, elastisilla silikonikuulilla! Tämä tuote ilman pahvilaatikkoa muovikääreessä, muuten samanlainen kuin toinen samannäköinen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Harjoita lantionpohjan lihaksiasi helposti! Mukavasti värähtelevät geishakuulat on valmistettu todella miellyttävästä elastisesta silikonista. Ne stimuloivat ja kehittävät emättimen seinämien verisuonten toimintaa.

 Näiden samettisen tuntuisten geishakuulien käyttö jumppaa tehokkaasti lantionpohjan lihaksia. Jos kärsit virtsanpidätysongelmista, synnytyksen mukanaan tuomasta löysyydestä tai selkärankasi alaosa ei pysy luonnostaan hyvässä asennossa, suosittelemma säännöllistä lantionpohjalihasten jumppaamista.

Kuulan halkaisija on noin 3,5 cm ja niiden paino n 98 grammaa. Kuulien sisällä olevat pienemmät metallikuulat antavat ihanan värinän kävellessäsi.
Tämä tuote toimitetaan ilman alla olevassa kuvassa näkyvää pahvilaatikkoa muovikääreessä, muuten sama tuote.

geishat1 geishat2

Väri: violetti-valkoinen tai pinkki-valkoinen

Valmistusmateriaali: silikoni
Turvallisuus: CE

kuula1

UNEKSI31
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Näppärän kokoinen ja soman näköinen minivibraattori

Vedenpitävä pienen pieni ja hiljainen vibraattori kulkee kätevästi mukanasi minne tahansa!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Rentoudu missä ja milloin vain! Tämä vedenpitävä pyöreäpäinen Tiny Magic Wand -minivibraattori on hauskan näköinen, näppärän pieni (6,5 cm X 1,5 cm) ja kulkee kevyesti tilaa viemättä taskussasi tai laukussasi mukanasi minne tahansa!

Ääni on vaimea surina, joten käytät minivibraattoria huomaamattomasti. Todella miellyttävän tuntuinen iholla, helppo ja kevyt käyttää. Paristokäyttöinen (mukana 3 x LR44). Paristojen kestoaika noin 80 minuuttia. Ei tehonsäätöjä.

Värivaihtoehdot: musta, violetti, pinkki, oranssi.

CE-merkitty

 

minivibraattori_varit

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 8,90 €

Loading Päivittää

Neljän komedoraudan / akneraudan setti malli 1

Muovisessa kotelossa saat neljä teräksistä noin 12-13-senttistä ihonhoitorautaa, joilla voit poistaa kasvoistasi häiritseviä komedoja ja finnejä ihoa ärsyttämättä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Neljä erilaista teräksistä instrumenttia, joiden monipuoliset päät auttavat sinua hygieenisessä ihonhoidossa. Kätevän kokoisilla raudoilla käsittelet kasvojen epäpuhtaudet tehokkaammin ja pienemmällä infektiovaaralla kuin esimerkiksi sormin puristellen. Muista desinfioida käsiteltävä ihoalue sekä rauta ennen käyttöä sekä käytön jälkeen huolellisesti!

komedorautasetti_4

finni akne mustapää komedo ihon epäpuhtaudet

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Mustapäärauta ihon hoitoon koukkupiikki

Älä puristele mustapäitä! Puristelu tulehduttaa ihon ja paranemisprosessi hidastuu. Käytä sen sijaan desinfioitua mustapäärautaa. Toisessa päässä on silmukka ja toisessa terävä koukkumainen piikki.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Komedorauta on kätevä apuväline mustapäiden nujertamiseen. 12,5 cm pitkä rauta pysyy uurteiden ansiosta hyvin sormissa. Toisessa päässä on kupera silmukka ja toisessa koukkumallinen terävä piikki. Piikin suojana on muoviputki. Toimitus valkoisessa muovisessa kääreessä.

 mustapaarauta1 komedopussi

UNEKSI42
uneksi.com

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Mustapäärauta / aknerauta tukevalla pastellivarrella

Tästä apuvälineestä saat todella hyvän ja tukevan otteen! Toisen pään tupin alla on piikki ja toisessa päässä koukku. Älä puristele finnejä ja mustapäitä, vaan hoida ne pois hygieenisesti!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tyylikäs mattapintainen komedorauta mustapäiden ja finnien käsittelyyn. Teräksiset osat pysyvät hyvin suojassa tuppien alla. Raudan toisessa päässä on terävä piikki ja toisessa koukku. Hoida mustapäät ja finnit hygieenisesti! Muistathan aina pestä kätesi huolellisesti, desinfioida sekä instrumentit että käsiteltävän ihoalueen sekä ennen että jälkeen ongelmakohtien käsittelyn!

Instrumentin kokonaispituus tulpat kiinni on noin 11,4 cm.  Keskellä olevan luistamattoman osan pituus noin 3,7 cm.

sin_1komedo_pink

UNEKSI39
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Kolme erilaista komedorautaa / finninpoistorautaa

Älä puristele! Hoida iho-ongelmia hygieenisesti. Tässä setissä saat kolme metallista mustapäiden ja finnien käsittelyyn sopivaa työkalua. Toimitetaan pienessä muovipussissa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Finnien ja mustapäiden poisto kasvoilta on hygieenistä ja helppoa oikeilla välineillä! Älä siis puristele, vaan käytä tarkoitukseen suunniteltuja ihonhoitorautoja. Tässä setissä saat kolme metallista 12-12,5 cm pitkää työkalua, joiden päät näet alla olevasta kuvasta. Komedoraudan piikki on suora.

Muista aina desinfioida kätesi, hoidettava ongelma-alue sekä instrumentit ennen ja jälkeen ihonhoidon!

Tuotteet toimitetaan sinulle pienessä muovipussissa.

3_komedorautaa_1

UNEKSI48
uneksi.com

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Neljän komedoraudan / akneraudan setti malli 2

Hoida epämiellyttävät finnit ja mustapäät pois kasvoiltasi hygieenisesti käyttämällä tarkoitukseen suunniteltuja apuvälineitä. Tässä setissä saat neljä erilaisilla päillä varustettua komedo- ja finnirautaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Finnien ja mustapäiden hoitaminen ei onnistu ihoa tulehduttamatta sormilla puristelemalla. Käytä tarkoitukseen suunniteltuja apuvälineitä ja täsmäkäsittele ainoastaan ongelma-alueet. Tässä mustapäiden ja aknen poistoon tarkoitetussa setissä saat neljä erilaisilla päillä varustettua rautaa. Muistathan hyvän hygienian; kädet, kasvot ja instrumentit tulee puhdistaa huolellisesti sekä ennen että jälkeen komedojen ja finnien käsittelyn! Instrumenttien pituus on noin 11,5 - 12,3 cm.

akneraudat_kulta_2 akneraudat_kulta

 

 

UNEKSI49
uneksi.com

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

AEG ladyshaver – kevyt ja helppo käyttää

Paristokäyttöinen AEG LS 5652 -ladyshaverilla ajelet säärikarvat miellyttävästi. Kevyt roiskeveden kestävä laite teräksisellä ajopäällä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tässä ladyshaver-mallissa on ergonomisesti oikein muotoiltu kytkin. Laite on kevyt käsitellä ja siinä on teräksinen, kestävä ajopää. Pakkauksessa on mukana laitteen lisäksi puhdistusharja sekä pitkien karvojen trimmeri.

AEG lady shaver LS 5652 on roiskeveden kestävä ja toimii kahdella AAA-paristolla (eivät seuraa laitteen mukana)

Huom! EI suomenkielisiä käytttöohjeita.

 ladyshaver2

UNEKSI51
uneksi.com

Hinta: 23,90 €

Loading Päivittää

LogiLink Panic Alarm pelästyttää ahdistelijan

Näppärä pieni paniikkihälytin, joka kulkee mukanasi vaikka avainnipussa. Jos ei-toivottu henkilö lähestyy sinua, 120 desibelin ääni varmasti saa hänet toisiin ajatuksiin. Paniikkisummerin ääni herättää huomiota ja ahdistelija lähtee nopeasti karkuun. Samalla saat herätettyä ympäristön huomion. Laite toimii siis myös avunpyyntölaitteena.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pelkäätkö joutuvasti ryöstetyksi tai ahdistelluksi kulkiessasi yksin ulkona? Et ole yksin. LogiLink Panic Alarm karkottaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä niin taskuvarkaan kuin muutkin ahdistelijat - painaessasi paniikkinappulaa sen kummaltakin sivulta laite lähettää huomiotaherättävän 120 dB:n äänen, jota epätoivottu tuttavuus varmasti pelästyy. Äänitoiminto aktivoituu painaessasi laitteen molempia kylkiä samanaikaisesti ja se loppuu kun irrotat otteesi.

Laitteen lähettämä kova ääni on erinomainen ominaisuus myös esimerkiksi metsäretkillä; jos huomaat eksyneesi, voit herättää ympäristön huomiota soittamalla summeria. Näin voit saada apua nopeammin ja todennäköisemmin. Ääni kantaa kauas.

Laite sisältää myös kätevän LED-lampun (paina laitteen päällä olevaa harmaata nappulaa pohjassa) ja se toimii samalla avaimenperänä. Voit myös kiinnittää laitteen klipsistä vyöhösi.

Paniikkinappula toimii kolmella LR44-paristolla (laitteessa ensimmäiset paristot sisällä).
Vaihtaaksesi paristot ruuvaa takakannen neljä pientä ruuvia auki.

Suunniteltu Saksassa
CE ja RoHS -merkinnät
Ei suomenkielisiä käyttöohjeita - pakkauksen päällä tekstit englanniksi ja saksaksi.
Kaikki tarpeeliset tiedot ovat suomennettuna tällä sivulla.

pidettävä lasten ja kotieläinten ulottumattomissa

 paniikki_1 paniikkinappi_2 paniikkinappi_3

UNEKSI52
uneksi.com

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Komedorauta mustapäiden poistoon suora piikki M2

Ruusukullan värinen komedorauta on oivallinen apu mustapäiden poistoon. Mustapääraudan pituus on noin 11,6 cm. Instrumentin toisessa päässä suora piikki ja toisessa puristuspää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Poista mustapäät kasvoiltasi hygieenisesti komedoraudalla. Mustapäiden käsittelyyn suunnitellun ruusukullan värisen metallisen raudan kokonaispituus noin 11,6 cm. Raudan piikkipäässä on muovitulppa ja toisessa päässä puserruspää. Rauta toimitetaan ilman koteloa. Huomaa, että valikoimassamme on myös sirompi ja erilaisella koukkupäällä varustettu malli suorapiikkisestä komedoraudasta.

mustapaanpuristus2

ruusukultakomedorauta1

UNEKSI99
uneksi.com

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Viisi erilaista komedorautaa / finnirautaa

Lähetykseen kuuluu viisi erilaista ruostumattomasta teräksesta valmistettua finnien ja mustapäiden poistoon suunniteltua instrumenttia, joilla poistat näpyt siististi ja hygieenisesti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tässä komedorautasarjassa on viisi eri tyyppistä hopeanväristä, ruostumattomasta teräksestä valmistettua mustapäärautaa ihon epäpuhtauksien käsittelyyn.
Raudat ovat mitaltaan noin 11,6-12,3 cm väliltä. Jokaisella raudalla on oma, erivärinen muovinen suojapussinsa. 

Suorapiikkisiä rautoja on 3 kpl ja koukkupäisiä 1 kpl. Lisäksi erillinen koukku/puristusrauta.

 viisi_komedorautaa_varit

 

 

UNEKSI98
uneksi.com

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

LED-valolla varustetut pinsetit

Tarkkuutta työskentelyyn! Jämäkät metallipinsetit, joissa työskentelyä helpottava LED-valo.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Metallisten pinsettien kokonaispituus on noin 8,6 cm. Työskentelyä helpottaa keskellä oleva kirkas LED-valo. Lamppu syttyy keskiosan metallinappia painamalla. Paristot sisältyvät hintaan. Toimitus pienessä muovipussissa.

 

valopinsetit1

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Metalliset peruspinsetit

Aina tuiki tarpeelliset peruspinsetit ovat 8,8 cm pitkät.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Metalliset peruspinsetit, joiden pituus on noin 8,8 cm. Soveltuvat hyvin esimerkiksi kulmakarvojen nypintään.

peruspinsetit2

Hinta: 2,90 €

Loading Päivittää

Komedorauta muovivarrella

Muovinen paksumpivartinen komedorauta sopii mustapäiden ja finnien käsittelyyn. Koukku- ja piikkipäät.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

 Muovivartinen tukeva mustapäärauta / finnirauta on pituudeltaan noin 13,5 cm. Toisessa päässä puristin ja toisessa piikki. Piikkipään suojana muovitulppa. Jos pidät paksumpivartisista komedoraudoista, tämä on hyvä valinta!

Huomaa, että saatavilla olevan raudan väri on tällä hetkellä vaaleanvihreä eikä vaaleansininen (ks. väri luettelokuvasta)

 

muoviakne2

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Pinsetit, joissa taivutettu terävä pää

Antistaattiset, teräksiset pinsetit, joissa taivutettu pää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Mustat metallipinsetit, joissa taivutetut päät ja terävä kärki.  Pituus 11 cm. Terien suojana muovitulppa.

mustatpinsetit2

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Jämäkät pinsetit, joissa keskellä LED-valo

Metallipinsetit, joissa on hyvät sormipaikat ja tarkkuutta lisäävä LED-valo.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pinsettien kokonaispituus on noin 9,5 cm. Varsiosissa on muoviset ORANSSIT (ei punaiset kuten kuvassa) levennykset, joiden ansiosta pinsetit pysyvät jämäkästi otteessa. Keskellä napista painamalla syttyvä LED-lamppu. Paristot pinseteissä sisällä.

valopinsetit_oranssi

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kasvojen epäpuhtauksia poistava mutanaamio

Syväpuhdistava, kollageenia sisältävä mutanaamio raikastaa ja kirkastaa ihon ja vähentää mm. mustapäitä. Ihosta tulee pehmeämpi ja se vastaanottaa hoitoseerumit ja -voiteet paremmin. Yhden käyttökerran annospussi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Finnejä, mustapäitä, näppyjä, rasvainen iho? Kokeile syväpuhdistavaa naamiota. Käyttö on yksinkertaista. Naamion käytön jälkeen iho vastaanottaa paremmin hoito- ja vitamiinivoiteiden vaikutukset.

Käyttö
- pese ja kuivaa kasvot huolellisesti
- avaa naamiopussi
- sivele ainetta kasvojen epäpuhtausaluelle; leukaan, otsaan, nenään, poskiin...
- VÄLTÄ herkkää silmänympärysihoa, silmiä ja huulia
- anna naamion vaikuttaa 30 minuuttia. ÄLÄ poista naamiota tätä aikaisemmin, sillä aineet eivät ole vielä jähnettyneet. Vaikutusaikana kasvoja voi hieman kuumottaa / tunnet viileää tunnetta.
- vaikutusajan jälkeen voit irrottaa aineen kasvoiltasi "kuorien" - älä siis käytä vettä tai kasvovettä ennen kuin olet poistanut aineen kasvoiltasi sormin. Naamio irtoaa reunoista irrottaen.

Huomaa
Naamion aineet värjäävät tekstiilejä -  ole siis huolellinen, ettei ainetta joudu vaatteillesi, sillä aine on melko vetelää
Naamio värjää tilapäisesti myös esimerkiksi lavuaarin. Pesualtaasta aineen saa pois vedellä.

Varoitukset
Varo aineen joutumista silmiin, silmänympärysiholle tai suuhun
Pidä pois lasten ulottuvista
Ainetta ei saa juoda

puhdistusmaskit

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 8,90 €

Loading Päivittää

Spinlash pyörivä ripsiharja

Spinlash on paristolla toimiva ripsiharja, jolla saat tasaisen ripsivärin levitystuloksen. Ripset kaareutuvat ja erottuvat toisistaan. Huomaa, että harjan säiliössä itsessään ei ole ripsiväriä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Spinlash on kahteen suuntaan pyörivä ripsiharja, joka erottelee ripset levittäessäsi ripsiväriä. Ripset kaareutuvat kauniisti ja saat värin levitettyä tasaisesti.
Aseta harjan sisään paristo (normaali AAA-paristo, ei tule mukana), käytä harjapäätä mascaran värisäiliössä ja aloita levitttäminen.
Huomaa, että harjan mukana tai sen säiliöosassa EI ole ripsiväriä, joten käytä omaa mascaraasi, jonka levität tällä harjalla.

Mukana englanninkielinen käyttöohje

spin_lashes1

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

7 erilaista komedo- ja aknerautaa tekonahkakotelossa

Tuote tilapäisesti loppu vatastosta *** Seitsemän erilaisilla päillä varustettua mustapäärautaa ja finnirautaa mustassa, tekonahkaisessa, vetoketjulla suljettavassa kotelossa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Älä pusertele mustapäitä ja finnejä sormin. Saat aikaan pahan infektion ja ikäviä arpia. Käytä sen sijaan ihonhoitoon suunniteltuja metallisia aknerautoja ja mustapäärautoja. Tässä kauniissa mustassa tekonahkakotelossa saat seitsemän erilaista rautaa ihonhoitoon. Instrumenttien pituudet vaihtelevat 11-13 cm. Kotelon ulkomitta on noin 15,3 cm x 5 cm.

kotelossa1

komedoraudatkotelossa2

Hinta: 18,90 €

Ryhtituki naiselle – jämäkkä hakaskiinnitys edestä

Miellyttävästi ryhtiä oikaiseva ja olemusta suoristava ryhtituki naiselle. Edesä tukeva hakaskiinnitys. Sopii vaatteiden alla tai ohuen aluspaidan päällä käytettäväksi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tällä ryhtiliivillä saat jämäkkyyttä ja ergonomisuutta olemukseesi ja asentoosi! Ryhtisi ja yläkropan asentosi näyttää kauniin luonnolliselta ja terveeltä. Tuki antaa lisätukea myös rinnoille.  Rinta edessä, vatsa sisällä ja selkä suorana olemuksesi on timmimpi ja olosi itsevarmempi. Vyö voi auttaa myös selän kiputiloista kärsiviä ja toimia hyvänä oikeasta asennosta muistuttajana vaikkapa päätetyötä tekeville.

Ryhtiliivi on miellyttävä käyttää, sillä siinä ei ole erityisen paksuja ja liikkeitä haittaavia kohtia. Kudos on kauttaaltaan joustavaa ja ilmavaa, verkkomaista. Tuki puetaan päälle selän kautta kuten liivi tai takki ja kiinnitetään edestä tuplahakasilla. Muita säätöjä liivissä ei ole. Takaa tukihihnat menevät ristiin yläselän kohdalta.

Ryhtituki on valmistettu 85% nylonista ja 15% spandexista. Voidaan pestä hellävaraisesti 40 asteessa.

  ok_naisten-ryhtituki-2

Kolme kokoa
M-koko sopii sinulle, jos rinnanympäryksesi rintojen alta mitattuna on noin 70-80 cm
L-KOKO sopii sinulle, jos rinnanympäryksesi rintojen alta mitattuna on noin 75-85 cm
XL-KOKO sopii sinulle, jos rinnanympäryksesti rintojen alta mitattuna noin on 80-90 cm

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 35,90 €

Loading Päivittää

Silmänympärysihon manuaalinen hierontalaite

Väsyneet, turvonneet, tummat silmänaluset? Elvytä alueen verenkiertoa ja kiinteytä ihoa manuaalisella kätevällä ja helppokäyttöisellä hierontalaitteella.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hellävarainen ja helppokäyttöinen laite väsyneen ja turvonneen silmänalus- ja ymärysihon käsittelyyn. Kahva on muovia, pyörivä pallo ruostumatonta terästä.
Säännöllisellä käytöllä voit saada silmäpussit pienemmiksi sekä alueen ihon terveemmän ja nuorekkaamman näköiseksi. Lihakset rentoutuvat, iho kiinteytyy ja turvotus laskee.

Puhdista käytön jälkeen vedellä ja kuivaa. Säilytä ilmastoidusa, kuivassa paikassa.
Ei sovellu lasten leikkikaluksi.

silmanymparyshieroja_1

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Body Wrap -vartalokääre 1 kpl

Voit käyttää vartalokäärettä (body wrap) joko saunabel-tyyppisesti hikoiluvyönä vyötäröllä tai reisissä tai imeyttää sen avulla kehoasi hoitavia ja selluliittia tasoittavia voiteita.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tehosta lämmöntuotantoa ja aineenvaihduntaa reisissä, säärissä, käsivarsissa tai vyötäröllä hikoiluvyön tapaan tai imeytä hoitovoiteiden tai seerumeiden tehoaineita vartaloosi käyttäen vartalokäärettä. Vyössä ei ole erityistä kiinnitysmekanismia - sen reunan voit taittaa toisen kerroksen eunan alle. Myös vaatteiden kuminauhat pitävät kääreen melko hyvin paikoillaan.

Koko on noin 25 X 104 cm. Aavistuksen pyöritetty ja muotoiltu.  Valmistettu vaaleanpunaisesta tukevasta PVC-materiaalista. 

 

 bosywrap_1 bodywrap_2

 

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje