Kuukuppi Nomai * 3 kokoa

30,90

Kuukuppi eli kuukautiskuppi on yhä useamman naisen valinta. Se on hygieeninen, edullinen ja ekologinen valinta. Laadukas Nomai-kuukuppi on saatavissa kolmessa eri koossa.

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI4013 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Jos etsit erinomaisesti istuvaa kotimaista kuukuppia, Nomai on valintasi! Se on suomalaisen gynekologin suunnittelema, kestävä, luotettava, huomaamaton ja käytössä hygieeninen ja edullinen. Valmistusmateriaali on todella pehmeä lääketieteellinen silikoni, mistä syystä kuppi on joustavasti emättimeen sopiva ja anatomisesti oikein muotoileva. Laadukas silikoni ei kuivata tai ärsytä herkkiä limakalvoja kuten side tai tamponi voi tehdä. Materiaali ei myöskään kerää bakteereja.

Yhä useampi nainen valitsee tamponeiden ja siteiden sijaan kuukupin. Kuukautiskupin valinta on paitsi ekologinen ja taloudellinen valinta myös panostus omaan hyvään oloon: kuukuppi oikein asetettuna ei tunnu miltään. Se antaa sinulle vapauden toimia täysillä kuukauden jokaisena päivänä. Kuppi voi kerätä vuotoa peräti 12 tunnin ajan - tämä on erinomainen helpotus elämään vaikkapa patikointiretkillä tai matkustettaessa. Kevyt kuppi kulkee helposti mukanasi ja on valmis otettavaksi käyttöön, kun seuraavat kuukautiset ovat taas ajankohtaiset.

Nomaista löytyy kolme kokoa vuotosi ja kokosi mukaan:

* S-koko sopii nuorille naisille tai niukan vuodon aikaan käytettäväksi. Tilavuudeltaan punainen kuppi on 23 ml.

* M-koko on tarkoitettu normaaliin vuotoon. Sen tilavuus on 32 ml ja se on väritön.

* L-kokoinen musta kuppi on sopiva runsaaseen vuotoon. Tilavuus on 41 ml.

Kuppi voi kestää käytössä useita vuosia, kun hoidat ja säilytät sitä oikein. Mieti, mikä säästö tämä on tamponeiden tai siteiden ostamiseen verrattuna! Mieti myös, mikä ekoteko kuukupin käyttö on.

UNEKSI4013
uneksi.com

Lisätiedot

KOKO

L, M, S

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuukuppi Nomai * 3 kokoa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *