SleepRight® Dura Comfort – vahvistettu purentakisko

(1 tuotearvio)

78,90

Kokeile maailman suosituimman purentakiskon entistäkin parempaa versiota! SleepRight Dura on muotoiltu perusmallia miellyttävämmäksi ja kestävämmäksi.

30 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI14 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SleepRight Dura-Comfort on entistäkin kesävämpi muotoilematta käyttövalmis purentakisko

SleepRight® Dura-Comfortissa on vieläkin vahvemmat ja kestävämmät purupalat kuin huippulaadukkaassa Secure-Comfortissa! Kokeile maailman suosituimman purentakiskon entistäkin parempaa versiota. SleepRight® on yhdysvaltalaisten hammaslääkäreiden kehittämä purentakisko narskuttelusta kärsiville. Kiskoa ei lämpömuotoilla, vaan se säädetään hampaiden väliin jäävien tyynyjen etäisyyttä säätämällä. Mukana seuraa muovinen säilytysrasia.

SleepRight® on yhdysvaltalainen hammaslääkäreiden suunnittelema ja suosittelema patentoitu purentakisko, jota ei tarvitse lämpömuotoilla. Hampaiden väliin jää kaksi tyynyä, jotka erottavat ylä- ja alaposkihampaat estäen näin haitallisen narskuttelun ja puremisen. Kiskon käyttö estää hampaiden vaurioitumista ja vaimentaa tehokkaasti ääntä, joka narskuttelusta aiheutuu. SleepRight on maailmanlaajuisesti suosituin bruksaajien käyttämä narskutuskisko, siksi että se on käytössä kestävä ja miellyttävä käyttää. Se on myös turvallinen ja tehokas: tämän purentakiskon ansiosta todella monet bruksaajat ovat päässeet eroon elämänlaatuaan rajoittavasta jatkuvasta päänsärystä ja leukojen kipeytymisestä.

Dura Comfort -malli on vahvistettu versio Secure-Comfort -kiskosta. Vahvuus on noin 45% parempi kuin "perinteisessä" SleepRight-malllissa. Durassa on joustavat stabilointisiivet, jotka lisäävät turvallisuutta. Etuosa on anatomisesti muotoiltu käyttömukavuuden lisäämiseksi.

SleepRight® -purentakiskoja ei lämpömuotoilla. Kisko sopii kaikille, sillä se on säädettävissä neljään eri kokoon: purentatyynyjä eteenpäin siirtämällä kiskon koko pienenee, purentatyynyjen siirtäminen taaksepäin vastaavasti suurentaa kokoa. Oletuksena purentapalat on asetettu kohtaan, joka sopii suurimmalle osalle käyttäjistä. Tyynyjä on myös mahdollista jonkin verran käännellä, jotta kulman saa säädettyä suussa mukavan tuntuiseksi.

Purentakiskon mukana saat sille kätevän säilytysrasian, jossa kiskoa voi säilyttää hygieenisesti.

Katso, miten SleepRight Dura Comfort -purentakisko toimii

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=umBPARzaJ5Y]

Purentakiskon puhdistus
- huuhtele aina ennen käyttöä vedellä
- harjaa pehmeällä hammasharjalla tarvittaessa
- käytä erityisesti suukojeiden desinfiointiin tarkoitettuja tehokkaita puhdistustabletteja

Et voi käyttää SleepRight® Dura Comfort -kiskoa jos
- sinulla on leukanivelvaivoja
- olet alle 18-vuotias

Huomaa: Pakkauksen ulkoilmettä on uudistettu. Jos ostamasi tuotteen pakkaus ei näytä aivan samalta kuin kuvassa, kyseessä on silti tismalleen sama malli.

Valmistusmaa: Yhdysvallat
Turvallisuus: CE

Tärkeää: jos tuotteen alkuperäispakkauksessa on jonkintyyppinen maininta tyytyväisyys- tai kestävyystakuusta, nämä takuut eivät valitettavasti päde Suomessa myydyissä tuotteissa.

UNEKSI14
uneksi.com

1 arvio tuotteelle SleepRight® Dura Comfort – vahvistettu purentakisko

  1. Nina (varmistettu kirjoittaja)

    Muutaman yön totuttelun jälkeen tämä on osoittautunut parhaaksi kokeilemistani purentakiskoista! Aamuinen leukojen ja hampaiden arkuus ja kipuilu on viimein poissa. Tämän kiskon kanssa joutuu aluksi opettelemaan sen oikean säädön ja parhaan kohdan suussa, mutta kun ne löytyvät, ei kiskoa edes huomaa. Suosittelen jos sinulla on tapana purra hampaita voimalla yhteen öisin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *