Kuorsaajan tyyny Posiform® anti-snoring

99,90103,90

Posiform® on miellyttävä, terveellinen ja turvallinen ratkaisu asentokuorsaajille. Kliinisissä tutkimuksissa Posiform®-tyynyn on todettu vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsaamista ja uniapneaoireita.  Tämä suosittu kuorsaustyyny on sveitsiläinen laatutuote ja se sopii myös allergiaoireista kärsiville.

Kuvaus

Ergonominen Posiform® anti-snoring kuorsaustyyny estää selällään nukkumisen haitat ja vaimentaa kuorsausäänet - sinä ja kumppanisi heräätte levänneinä ja pirteinä aamulla.

Posiform on sveitsiläinen innovaatio, kuorsausongelmaan perehtyneiden asiantuntijoiden kehittämä kuorsausta ehkäisevä ergonominen tyyny. Sen idea on tukea kylkiasennossa nukkumista. Kaikki kuorsaus- ja uniapnea-asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsaajille. Kylkiasennossa pysyminen unessa on kuitenkin hyvin vaikeaa - siksi kannattaakin ottaa avuksi turvallinen, testattu ja hyväksi havaittu Posiform® kuorsaajan tyyny. Kuorsaustyynyyn investointi on pieni hinta yöunista.

Miten Posiform kuorsaustyyny eroaa tavallisesta tyynystä?

Kuinka tämä selällään nukkuvia kuorsaajia varten kehitetty erikoistyyny sitten eroaa tavallisesta tyynystä? Posiform-tyynyssä on ns. keskiharjanne. Tämän korotetun keskiosan ansiosta nukkujan on todella vaikeaa - käytännössä mahdotonta - nukkua selällään. Tyynyssä on erityinen muotoilu, joka tukee pään, hartioiden ja leuan anatomisesti oikeaa asentoa. Oikea asento rentouttaa alaleuan ja näin ylähengitystiet pysyvät avoimena, mikä on erityisen tärkeää, kun on kyse henkilöstä, jolla on kuorsaamistaipumus.

Posiform on terveellinen ja turvallinen käyttää - se sopii myös allergikoille

Tyynyn koostumus ja materiaalit ovat luonnonmukaisia ja täysin turvallisia. Tämä ylellinen sveitsiläinen tyyny on valmistettu luonnonmukaisesta, viskoelastisesta ja pehmeästä Memory-vaahdosta. Tyynyssä ei ole käytetty muuntogeenisiä elintarvikkeita. Tyynynpäällinen on hikeä hylkivää pehmoista 100% puuvillaa. Muotoonsa ommeltu tyynyliina (1 kpl tyynyliina seuraa tyynyn mukana) on ekologista, samettisen tuntuista bambua.

Tyynyn mitat ovat 55 cm x 30 cm.

Posiform-tyynylle on myönnetty Oeko-Tex® Standard 100. Tämä on turvallisen tekstiilin merkki. Jotta tuote saisi tuon tunnuksen, on tuotteen tekstiilit tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Öko-Tex -yhteistyössä. Turvallinen tekstiili -merkki takaa, että tuotteen pH-taso on ihoystävällinen, tuote on tutkitusti haitta-aineeton ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

VINKKI: lue HYVÄ TERVEYS -lehdessä 5/2010 julkaistu artikkeli "Jarmo Viirtelä nukkuu nyt hiljaa", koska hän käyttää Posiform-tyynyä (s. 42-47).

 

HUOMAA!

Jos valitset edullisemman hinnan, tyyny postitetaan sinulle omassa muovisessa, kantokahvalla varustetussa tukevassa säilytyspussissaan (ks. kuva alla). Huomioi, että pussista näkee läpi. Pussiin voi tulla postin matkassa pieniä tahroja. Lähetystarra on kiinnitetty pussiin - teipistä voi jäädä jälkiä ulkopintaan.

Jos haluat, että säilytyspussiin tule teippitahroja, valitse musta muovipussi -pakkausvaihtoehto. Tällöin tyyny säilytyspusseineen on pakattu ohueen mustaan muoviin. Kyseessä ei siis ole erityinen säilytys/kuljetuspussi, vaan ainoastaan alkuperäisen säilytyspussin suojamateriaali postituksen ajaksi.


Posiform-tyynyn kantokassi on monikäyttöinen säilytystarvike tyynyn käyttöönoton jälkeen!


HUOM! TYYNY ON NS. HENKILÖKOHTAINEN HYGIENIATYUOTE, MISTÄ SYYSTÄ SITÄ EI VOI PALAUTTAA.

Valmistaja: OSCIMED SA, Sveitsi (ISO 13485 sertifioitu yritys)
CE-merkitty tuote

UNEKSI15
uneksi.com

Lisätiedot

PAKKAUS

Musta muovipussi, Oma säilytyspussi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuorsaajan tyyny Posiform® anti-snoring”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *