Erikoistermomuotoiltava kiskomuotti Somnofit® / Somnofit-S®

40,9046,90

Jos Somnofit- tai Somnofit-S-uniapneakiskosi ei tunnu suussa hyvältä, voi syynä olla suusi anatomia. Erikoislämpömuotoiltava muotti saattaa olla ratkaisu ongelmaasi! Huomaa, että myymme tuotetta ainoastaan niille asiakkaillemme, jotka ovat aiemmin tilanneet meiltä Somnofit- tai Somnofit-S-uniapneakiskon.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Joustavammasta ja siten myös perusmallia paremmin mukautuvasta materiaalista valmistetut Somnofit- ja Somnofit-S-uniapneakiskojen muotit sopivat henkilöille, joiden on suun anatomian takia hankala käyttää normaalimallin muotteja. Jos sinusta tuntuu, että kisko ei huolellisesta muotoilusta huolimatta ns. istu kunnolla suussasi, se ei pysy paikoillaan tai kisko muuten tuntuu ikävältä, voi ratkaisu olla tämä erikoislämpömuotoiltava versio!

Tuote muotoillaan aivan samalla lailla kuin alkuperäinen Somnofit tai uudempi Somnofit-S -uniapneakisko. Noudata siis alkuperäispakkauksen muotoiluohjeita! Erikoismuottien käyttö ei millään lailla eroa ns. normaalimuottiversioiden käytöstä.

Omistamasi Somnofit- tai Somofit-S -uniapneakiskon hihnat sopivat erikoismuotteihin.

 

TÄRKEÄÄ HUOMIOIDA

- Myymme erikoismuotteja ainoastaan vanhoille asiakkaillemme: jos olet aiemmin tilannut Somnofit- tai Somnofit-S-uniapneakiskon, voit tilata tämän tuotteen. Tarkistamme asiakasrekisteristämme, löytyykö nimellläsi tilausta.
Emme valitettavasti voi myydä tuotetta muille.

- Nämä erikoisvalmisteiset muotit eivät välttämättä toimi niille, joille perusmallin muotit sopivat. Jos perusmalli tuntuu suussa suhteellisen mukavalta, ei ole mitään syytä vaihtaa erikoislämpömuotoiltaviin.

- Erikoismuotit on tarkoitettu henkilöille, joiden suun anatomian takia perusmallin muotit eivät tunnu istuvan hyvin suuhun tai ne tuntuvat hyvin epämukavilta.

- Somnofit- ja Somnofit-S-malleihin ei voi käyttää muotteja ns. ristiin. Eli jos käytössäsi on Somnofit, tilaa Somnofit-erikoismuotit, EI Somnofit-S-muotteja! Ja päinvastoin. Muotit eivät ole yhteensopivat toisen version kanssa.

- Erikoistermomuotoiltavat muotit -tilaus sisältää ainoastaan muotit (1 kpl ylä- ja alahampaisiin), EI esimerkiksi hihnoja

 

Valmistaja: OSCIMED SA, Sveitsi (ISO 13485 sertifioitu yritys)

UNEKSI2021
uneksi.com

Lisätiedot

malli

somnofit, somnofit-S

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Erikoistermomuotoiltava kiskomuotti Somnofit® / Somnofit-S®”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *