Somnofit-S® laadukas uniapneakisko uusi malli

(2 tuotearviota)

138,90

Uusi, paranneltu versio ammattimaisesta sveitsiläisestä Somnofit- kuorsaus- ja uniapneakiskosta. Somnofit-S® on edeltäjäänsä pienempikokoinen, miellyttävämpi käytössä ja myös helpompi puhdistaa kuin perinteinen Somnofit. Lukuisten hammaslääkäreiden suosittelema laatutuote!

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI21 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Somnofit-S® kuorsaus- ja uniapneakisko on edeltäjäänsä (Somnofit®) pienempi ja pelkistetymmän muotoinen. Siksi se on helpompi pitää puhtaana se se on myös käytössä miellyttävämpi. Kuorsauskisko koostuu kahdesta muotista, jotka lämpömuotoillaan ennen käyttöä. Ylä- ja alaleuan muotoillut muotit säädetään hihnoilla käyttäjälle sopivaksi. Somnofitin materiaali on pehmeähköä, lääketieteelliset ja elintarvikkeille laaditut säännöt täyttävää lateksitonta materiaalia. Kyseessä on luokan 1 lääkinnällinen laite, joka on yhdenmukainen EU-direktiivin 93/42 CE kanssa.

Kun henkilö nukkuu, lihakset ylähengitysteissä, pehmeässä suulaessa ja kielessä rentoutuvat, minkä takia ilman kulkutila ahtautuu. Tämä tilanne aiheuttaa kuorsausta ja mahdollisesti myös uniapneaa.  Kiskon mekanismi pitää alaleuan anatomisesti oikeanlaisessa asennossa, jolloin ilmatiet pysyvät vapaina.

Katso video Somnofit-S® kuorsaus- ja uniapneakiskon lämpömuotoilusta ja käyttöönotosta

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ua5BdooTRS0]

Leuan asentoa muokkaavan hoitokeinon - kuorsauskiskon - tehokkuus on kliinisesti todistettu ja yli 80 % tapauksissa se vähentää kuorsaamista tai jopa poistaa sen kokonaan. Obstruktiivisessa uniapneassa apneaindeksin keskimääräinen vähentyminen on 55 % tätä hoitokeinoa käytettäessä, mutta teho voi vaihdella merkittävästi yksilöstä toiseen. Jos epäilet sairastavasi uniapneaa, sinun tulisi ensi sijassa hakeutua lääkärin vastaanotolle - mikäli sairastat apneaa, lääkäri opastaa sinua sopivan hoitomuodon löytämisessä, oli se sitten leikkaushoito, CPAP-alipainehoito, Somnofit-kuorsaus- ja apneakiskon käyttö tai jokin muu.

Pakkaus sisältää
– Ylämuotti, jossa yksi etukiinnityshaka
– Alamuotti, jossa kaksi takakiinnityshakaa
– Hampaiden painantalevy
– Lämpömittari
– Säilytysrasia
– Kahdeksan taipuisaa kiinnityshihnaa
– Suomenkiliset käyttöohjeet

Somnofitin käyttö ei ole mahdollista jos
- käytät irrotettavaa tai osittaista hammasproteesia
- suussasi on huonosti kiinnitettyjä implantteja
- kärsit leukanivelkivuista
- suussasi on heiluvia hampaita tai pitkälle edennyt periodontaalinen sairaus
- ylä- tai alahammasrivistössäsi on vähemmän kuin kymmenen hammasta
- olet alle 18-vuotias
- lääkärisi kieltää suukojeiden käytön
- Mikäli et pysty hengittämään nenän kautta, Somnofitin käyttö voi olla epämiellyttävää.
- Jos kärsit raskaasta ja jatkuvasta päiväväsymyksestä, pyydä lääkäriäsi tutkimaan uniapnean mahdollisuus. Uniapnea on elämänlaatua merkittävästi heikentävä invalidisoiva tila, joka tarvitsee aina lääkärin määräämän hoidon.

Sivuvaikutuksia kuorsauskiskon käytöstä
- hampaat voivat tuntua hyvin herkiltä (niiden pureminen yhteen voi helpottaa)
- syljen eritys lisääntyy
- purenta (leukojen asento suun kiinni ollessa) saattaa muuttua. Jos alaleuka ei palaa normaaliin asentoon, kun poistat kiskon suustasi, lopeta sen käyttö.
* totuttelu vie aikaa muutamasta yöstä muutamaan viikkoon. voit totutella laitteen käyttöön asteittain käyttämällä sitä ensin vain osan aikaa yöstä.

Kuorsauskiskon hoito
- harjaa kisko aamulla hammasharjalla, huuhtele ja laita lasiin, johon olet liottanut antibakteerisen puhdistustabletin.
- huuhtele laite juoksevan veden alla illalla ennen suuhun asettamista
- kisko kuluu käytössä; käyttöikä on täysin yksilöllinen ja riippuu laitteen hoidosta, suusi happamuudesta sekä siitä, narskutteletko hampaitasi. Tästä syystä tuotteelle ei voida kertoa kestoikää tai myöntää takuita. Vaihda kulunut kisko ajoissa uuteen, sillä kulunut kisko ei toimi toivotulla tavalla.

Valmistaja: OSCIMED SA, Sveitsi (ISO 13485 sertifioitu yritys)
CE-merkitty tuote

 

 

ASIAKKAAMME KOMMENTTI SOMNOFIT-S®  -KUORSAUS- JA UNIAPNEAKISKOSTA
"Nyt on kyllä pakko antaa erittäin positiivista palautetta Somnofit-S-mallin lämpömuotoiltavasta kuorsauskiskosta! Kiskon käyttöönotto vaati hieman kärsivällisyyttä, mutta oli loppujen lopuksi helppoa ja ns. käyttötuntuma suussa oli oikein hyvä. Olen teiltä jo muutamia tuotteita kokeillut ja tästä löytyi apu yhdessä sierainlaajentimien kanssa!  Voin ehdottomasti suositella tätä kaikille kuorsaajille. Jo pelkkä 4-pituuden hihna (kiskossa on siis säätömahdollisuuksia) riittää minulle."

Asiakkaamme käytti kiskon tehon havainnoimiseen SnoreLab-ohjelmaa. Vasemmanpuoleisessa kuvassa hänellä oli käytössään vain sieraintenlaajentimet, oikeanpuoleinen kuva kuvaa tilannetta, jolloin hänellä oli käytössä sieraintenlaajentimen lisäksi Somnofit-S® -kuorsauskisko.
Ero on kiistatta merkittävä!

UNEKSI21
uneksi.com

2 arviota tuotteelle Somnofit-S® laadukas uniapneakisko uusi malli

  1. Mikko

    Onhan se hieman möllykkä suussa, mutta kestän pienen epämukavuuden, sillä tämä todellakin toimii. Kuorsaaminen on vähentynyt olemattomiin ja olen aamulla paljon paljon energisempi kuin aikaisemmin. Kestänyt käytössä jo kauan, nyt taitaa olla aika uusia hihnat, tuntuvat hieman venyneen. Suosittelen kyllä tätä kiskoa kuorsaajille ja apneasta kärsiville!

  2. Jere

    Nyt on kyllä pakko antaa erittäin positiivista palautetta Somnofit-S-mallin lämpömuotoiltavasta kuorsauskiskosta! Kiskon käyttöönotto vaati hieman kärsivällisyyttä, mutta oli loppujen lopuksi helppoa ja ns. käyttötuntuma suussa oli oikein hyvä. Olen teiltä jo muutamia tuotteita kokeillut ja tästä löytyi apu yhdessä sierainlaajentimien kanssa! Voin ehdottomasti suositella tätä kaikille kuorsaajille. Jo pelkkä 4-pituuden hihna (kiskossa on siis säätömahdollisuuksia) riittää minulle.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *