SleepRight® Secure Comfort – myydyin purentakisko

58,90

SleepRight® Secure-Comfort on maailman suosituin purentakisko. Se on huolellisen kehitystyön tulos ja suojaa tehokkaasti narskuttelun haitoilta.

22 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI03 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kestävä ja helppokäyttöinen muotoilematta valmis purentakisko narskuttelijalle

SleepRight® Secure-Comfort on maailman suosituin purentakisko, yhdysvaltalaisten hammaslääkäreiden pitkäaikaisen kehitystyön tuote, tehokas ja turvallinen käytössä. Tätä kiskoa ei lämpömuotoilla, vaan se säädetään suuhun sopivaksi hampaiden väliin jäävien tyynyjen etäisyyttä säätämällä. Mukana seuraa muovinen säilytysrasia.

SleepRight® Secure-Comfort on yhdysvaltalainen hammaslääkäreiden suunnittelema ja suosittelema patentoitu purentakisko, jota ei tarvitse lämpömuotoilla. Hampaiden väliin jää kaksi tyynyä, jotka erottavat ylä- ja alaposkihampaat estäen näin haitallisen narskuttelun ja puremisen. Kiskon käyttö estää hampaiden vaurioitumista ja vaimentaa tehokkaasti ääntä, joka narskuttelusta aiheutuu. SleepRight on maailmanlaajuisesti suosituin bruksaajien käyttämä narskutuskisko, siksi että se on käytössä kestävä ja miellyttävä käyttää. Se on myös turvallinen ja tehokas: tämän purentakiskon ansiosta todella monet bruksaajat ovat päässeet eroon elämänlaatuaan rajoittavasta jatkuvasta päänsärystä ja leukojen kipeytymisestä.

SleepRight® -purentakiskoja ei lämpömuotoilla. Kisko sopii kaikille, sillä se on säädettävissä neljään eri kokoon: purentatyynyjä eteenpäin siirtämällä kiskon koko pienenee, purentatyynyjen siirtäminen taaksepäin vastaavasti suurentaa kokoa. Oletuksena purentapalat on asetettu kohtaan, joka sopii suurimmalle osalle käyttäjistä. Tyynyjä on myös mahdollista jonkin verran käännellä, jotta kulman saa säädettyä suussa mukavan tuntuiseksi.

Katso, miten SleepRight toimii

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KoHlJklcx5E]

Purentakiskon mukana saat sille kätevän säilytysrasian, jossa kiskoa voi säilyttää hygieenisesti.

 

 

Huomaa: Pakkauksen ulkoilmettä on uudistettu. Jos ostamasi tuotteen pakkaus ei näytä aivan samalta kuin kuvassa, kyseessä on silti tismalleen sama malli.

Valmistusmaa: Yhdysvallat
Turvallisuus: CE
Ei lateksia tai BPA:ta

Tärkeää: jos tuotteen alkuperäispakkauksessa on jonkintyyppinen maininta tyytyväisyys- tai kestävyystakuusta, nämä takuut eivät valitettavasti päde Suomessa myydyissä tuotteissa.

 

UNEKSI3
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SleepRight® Secure Comfort – myydyin purentakisko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *