Laadukas Sanabrux® purentakisko + rasia

68,90

Sanabrux® on laadukas sveitsiläinen purentakisko narskuttelijoille.

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI33 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sanabrux® on laadukas sveitsiläinen purentakisko, joka suojaa narskuttelijan hampaita kulumiselta. Ylähampaisiin asetettava purentakisko lämpömuotoillaan suuhun sopivaksi ennen käyttöä. Laite on valmistettu korkealaatuisista lateksittomista, allergisoimattomista materiaaleista.

Bruksismi heikentää unen laatua ja aiheuttaa monenlaisia fyysisiä ongelmia, mm. päänsärkyä, niska- ja hartiakipuja sekä leukojen kipeytymistä. Hampaat kuluvat jokaöisen narskuttelun ja puremisen seurauksena. Bruksismia ei monissakaan tapauksissa ole mahdollista estää, sillä se on tahdosta riippumatonta toimintaa. Omilla elintavoilla ja stressinhallinnalla sekä rentutumisharjoituksilla voidaan tilannetta helpottaa, mutta monesti näistäkään keinoista ei ole apua. Haittoja voidaan kuitenkin minimoida purentakiskoa käyttämällä; kisko vaimentaa purennan voimaa ja estää hampaiden kulumista.

Sanabrux on lääketieteelliset, elintarvikkeilta vaaditut tiukat laatuvaatimukset täyttävä lateksiton suukoje, joka lämpömuotoillaan omaan suuhun hyvin "istuvaksi" ennen käyttöä. Materiaali on pehmeähköä, joten Sanabrux on mukava käyttää.

Pakkaus sisältää
- lämpömuotoiltava yläleukasuoja
- purentalevy
- kelluva lämpömittari
- säilytysrasia
- suomenkielinen käyttöohje

Laite on luokan 1 lääkinnällinen laite, joka on yhdenmukainen EU-direktiivin 93/42 CE kanssa.

Et voi käyttää Sanabrux-purentakiskoa jos
- sinulla on suu- tai iensairauksia
- sinulla on vähemmän kuin 8 alahammasta
- jos hampaasi eivät ole tukevasti kiinni, sinun on kosultoitava hammaslääkäriäsi ennen käytön aloittamista
- olet alle 18-vuotias

Käytön aloittamisen jälkeinen hampaiden herkkyys, syljen erityksen lisääntyminen sekä suun kuivuminen ja oksennusrefleksit ovat tavallisia. Jos nämä alkuoireet eivät helpota tai ne lisääntyvät, lopeta purentasuojan käyttö ja kosultoi tarpeen vaatiessa hammaslääkäriäsi.

Kiskon hoito
Aamulla purentakisko huuhdellaan ja asetetaan lasiin, jossa on antibakteerinen puhdistustabletti liotettuna kädenlämpöiseen veteen. Illalla nukkumaan mennessäsi huuhtele kisko huolellisesti ennen suuhun asettamista.

Laitteen käyttöikä
on täysin yksilöllinen ja riippu puremisen voimakkuudesta sekä laitteen hoidosta.
Purentakisko kuluu aina käytössä, ja kulunut kisko ei enää auta bruksismin haittoja vastaan. Kulunut kisko tulee aina vaihtaa hyvissä ajoin uuteen.

Valmistaja: OSCIMED SA, Sveitsi (ISO 13485 sertifioitu yritys)
CE-merkitty tuote

UNEKSI33
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laadukas Sanabrux® purentakisko + rasia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *