Antibakteeriset suukojeen puhdistustabletit poisto(32 kpl)

11,90

Kätevät ja tehokkaat puhdistustabletit suukojeiden desinfiointiin. Pakkauksessa 32 yksittäispakattua antibakteerista tablettia.

5 varastossa

Kuvaus

POISTOERÄ, PARASTA ENNEN 1/2023
Tämä päiväys ei tarkoita, että tuote ei enää toimisi

Purenta- ja kuorsauskiskojen käyttöikä pitenee huomattavasti oikealla hoidolla. Kiskojen puhtaus on erittäin tärkeää myös suusi hyvinvoinnin kannalta. Desinfioimattomiin suukojeisiin ja hammasharjoihin kertyy bakteereista mikrokasvustoa eli ns. filmikalvo. Tämä saattaa aiheuttaa mm. kipuja, poltteen tunnetta ja tulehduksia suussa, pahanhajuista hengitystä sekä haavaumia suupieliin. Flunssakierteen alkukin voi piillä huonosti puhdistetuissa suussa käytettävissä laitteissa ja hammasharjoissa. Keittäminen, pesuaineilla pesu tai pakastaminen ei poista tätä haitallista biofilmiä suukojeista.

Kiskot tulisikin desinfioida suukojeiden puhdistukseen tarkoitetussa antibakteerisessa tablettiliuoksessa ainakin pari kertaa viikossa. Professional-puhdistustablettien käyttö on vaivatonta ja tabletit ovat todella tehokkaita: ne vähentävät plakkimuodostumia, ehkäisevät hajua ja poistavat tahroja. Ennen kaikkea ne poistavat haitallisen biofilmin laitteen pinnalta. Kiskoihin jää desinfioinnista raikas mintun maku. Puhdistus on tehokkuudestaan huolimatta kuitenkin hellävarainen, eikä se siis vaurioita kiskoja tai jätä niihin minkäänlaisia epämiellyttäviä kalvoja.

Puhdistustablettien säännöllisen käytön lisäksi kuorsaus- ja purentakiskot tulisi puhdistaa päivittäin juoksevassa vedessä. Kiskoja voi myös tarvittaessa harjata varovasti hammasharjalla ilman tahnaa.


Puhdistus- ja desinfiointitablettien käyttö

Laita kiskot lasiin, joka on täytetty kädenlämpöisellä vedellä (HUOM! Kuuma vesi vaurioittaa kiskoa, joten esim. kiskojen keittäminen on ehdottomasti kielletty!). Laita lasiin yksi Express-tabletti ja anna sen liota ainakin kolme minuuttia. Kiskot saavat liota desinfiointivedessä vaikka koko päivän. Huuhdo kisko kylmässä tai lämpimässä juoksevassa vedessä huolellisesti aina ennen käyttöä.

Huomioitavaa
Tabletit on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.
Liuos pitää hävittää käytön jälkeen.
Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen sisältämälle ainesosalle.
Älä koskaan laita tablettia suuhun.
Tablettipulveri voi aiheuttaa silmävaurioita, joten vältä sen joutumista silmiin.
Älä milloinkaan juo liuosta tai käytä sitä esimerkiksi suuvetenä.
Huuhtele suukoje aina huolellisesti ennen suuhun asettamista.
Lopeta tuotteen käyttö ja käänny lääkärin puoleen mikäli havaitset ihoärsytystä, turvotusta tai kipua käytön jälkeen.
Tabletit tulee säilyttää kuivassa paikassa.
Tabletit ovat kertakäyttöisiä.

Ainesosat: Sodium Bicarbonate, Potassium Monopersulfate, Citric Acid, Lactose, Sodium Carbonate, PVP/VA Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Peppermint Flavour, CI 73015.

Luokan I lääkinnällinen laite
Valmistettu Sveitsissä

parasta ennen -merkintä 1/2023

UNEKSI4
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Antibakteeriset suukojeen puhdistustabletit poisto(32 kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *