OzDenta® purentakisko 2-pack + 1 kotelo (Durable)

Ale!

Alkuperäinen hinta oli: 29,90€.Nykyinen hinta on: 27,90€.

Suosittu, kestävä mutta edullinen lämpömuotoiltava purentakisko. Vankempi versio OzDenta-purentakiskosta. Lähetyksessä on kaksi purentakiskoa ja yksi muovinen säilytyskotelo.

275 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI02-2 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

TÄRKEÄÄ Jos olet aiemmin käyttänyt uneksi.comista ostettua väritöntä OzDenta-purentakiskoa, huomaa, että tämä valkoinen Durable-kiskoversio on huomattavasti tukevampaa materiaalia. Se on myös helposti lämpömuotoiltava, mutta kisko EI pehmene eikä muotoudu yhtä elastisesti kuin aiemmin myynnissä ollut versio, vaan se jää muotoiltunakin kovemmaksi ja paksummaksi. Tästä johtuen kisko on kestävämpi käytössä, mutta myös paksumpi ja kovempi.  Vaihtoehtona on OzDenta Aquamarine -kisko, joka on pehmeämpi ja helpommin muotoiltava, mutta kyseessä ei tässäkään tapauksessa ole vuosia myynnissä ollut "perinteinen" OzDenta. Tuotteen valmistuksen "reseptiä" on muutettu.

HUOMAA MYÖS, että tuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauspussi on avattu.


Yöaikaan tapahtuva bruksaaminen kertoo usein stressistä. Purentalihakset työskentelevät täydellä teholla, kun hampaita purraan yhteen, narskutellaan ja alaeuka on tauotta jäykässä asennossa. Koska ihminen ei luonnollisestikaan voi hallita käyttäytymistään unessa ollessaan, on ainoa keino tehdä puremisesta vähemmän vahingollista. Tämä tapahtuu purentakiskon avulla.

Psykososiaalisten seikkojen lisäksi myös genetiikka sekä runsas päihdyttävien aineiden (myös kofeiinin) käyttö voivat olla omiaan lisäämään henkilön bruksaamistaipumusta. Narskuttelija voi siis osin myös omilla elintavoillaan yrittää vaikuttaa narskutteluunsa. Rentoutumisen harjoittelusta voi olla myös merkittävästi apua.

OzDenta® voi auttaa myös vähentämään kuorsaamista.

LÄMPÖMUOTOILU

- Kuumenna vettä (kattila/vedenkeitin tmv)
- Poista kattila liedeltä tai kaada vesi vedenkeittimestä astiaan.
- Laita purentakisko kuumaan (EI KIEHUVAAN!) veteen noin 15-30 sekunniksi.
- Poista kisko vedestä ja odota 2 sekuntia. Kisko on vielä kuuma, mutta ei polttava.
- Asettele kisko varovasti joko ylä- tai alahampaisiisi. Pure hampaat yhteen KEVYESTI (ÄLÄ PURE KISKOA RIKKI!) siten, että alaleuka on aavistuksen edempänä kuin mikä mielestäsi on sen normaali asento. Työnnä kielellä kohti kitalakea ja tee voimakkaita imuliikkeitä, jolloin saat helpommin imettyä ylimääräistä vettä kiskosta ja muokattua sen juuri hampaitasi ja ikeniäsi mukailevaksi.
- Käytä kieltä ja sormia sekä huulia apunasi muotoilussa.
- Minuutin päästä voit poistaa kiskon suustasi ja laittaa sen kylmään veteen vähintään 2 minuutiksi kovettumaan.

* voit muotoilla kiskoa pienillä saksilla, jos jokin kohta siinä tuntuu epämiellyttävältä suussasi
* jos muotoilu ei mielestäsi onnistunut hyvin ensimmäisellä kerralla, voit uusia sen samalla menetelmällä (uusintakäsittelyä ei voi tehdä rajattomasti, pari kertaa on maksimi)

Huomaathan erot comfort-versioon verrattuna!

NARSKUTUSKISKON HOITO

- Pese aina käytön jälkeen hammasharjalla ja halutessasi miedolla tahnalla. Huuhtele runsaalla vedellä. Desinfiointitabletttien käyttö on suositeltavaa.
- Älä koskaan desinfioi kiskoa mikroaaltouunissa, pakastimessa tai kiehuvassa vedessä. Vältä kuumaa vettä.
- Kun ensimmäinen kisko on kulunut, vaihda se ajoissa uuteen. Kulunut kisko ei suojaa hampaitasi eikä auta bruksausoireiden lievityksessä. Valmistajan mukaan OzDenta voi kestää käytössä jopa vuoden, mutta tähän vaikuttaa luonnollisestikin äärettömän paljon kunkin narskuttelijan purennan intensiteetti ja jatkuvuus. Tästä syystä mitään ala- ja ylärajaa kiskon kestolle ei voida antaa.

Patentti CE 002701359
Valmistusmateriaali: EVA (etyylivinyyliasetaatti)
Luokan 1 lääkinnällinen laite
Valmistusmaa: Romania

UNEKSI2
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OzDenta® purentakisko 2-pack + 1 kotelo (Durable)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *