Hypnax uniapneavyö asentokuorsaajalle

69,90

Helpotusta kuorsaamiseen ja lievään uniapneaan miellyttävästi ja tehokkaasti! Hypnax estää kuorsaajaa nukkumasta selällään ja myös kääntymästä selälleen yön aikana. Monelle asentokuorsaajalle Hypnax on tuonut avun kuorsaamisongelmaan ja päiväväsymykseen.

Ei varastossa

Ilmoita, kun tuote on taas saatavilla

Kuvaus

VIIMEISET VIEDÄÄN NYT!

Huomaa, että kyseessä on henkilökohtainen hygieniatuotteisiin kuuluva artikkeli, jolla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta


Hypnax estää asentokuorsaajaa nukkumasta selälllään

Hypnax on ruotsalainen innovaatio kuorsaamista vastaan, mekanismiltaan äärimäisen yksinkertainen, mutta juuri siksi toimiva: kuorsaaminen sekä lievät uniapneaoireet helpottavat huomattavasti, kun selällä makaamisen sijasta nukutkin kylkiasennossa.

Hypnax on miellyttävä vaihtoehto esimerkiksi suukojeille, joita monet pitävät epämukavina käyttää. Uniapneavyö on pitkäikäinen ja taloudellinen vaihtoehto, sillä se ei kulu käytössä kuten suukojeet. Se on myös helppo pitää puhtaana, vaivaton säilyttää ja kevyt ottaa matkalle mukaan.

 

MITEN HYPNAX TOIMII

Kyseessä on vyö, joka kiinnitetään pikalukolla vyötärölle siten, että selkäpuolelle tuleva muovinen "kuppiosa" asettuu yläselkää vasten lapaluiden väliin. Selällään nukkumisesta ja unissaan selälleen käännähtämisestä tulee mahdotonta, koska pallo ottaa vastaan, kun nukkuja on aikeissa aikeissa kiepsahtaa selälleen. Hypnax on oivallinen apu ns. asentokuorsaajille, joita suuri osa kuorsaajista ja uniapneetikoista on. Sen käyttö on äärimmäisen yksinkertaista ja miellyttävää - Hypnax ei estä sinua esimerkiksi lueskelemasta sängyssä tai juttelemasta kumppanisi kanssa.

 

 

KÄYTTÖ
Säädä vyö sellaiselle kireydelle, että se istuu vyötäröllesi mukavasti - napakasti, mutta ei liian tiukasti. Jos vyö on sinulle aivan liian pitkä, voit yksinkertaisesti leikata saksilla sen lyhyemmäksi. HUOM! ÄLÄ leikkaa vyötä liian aikaisin - tee ensin sovitus loppuun, jotta et vahingossa lyhennä vyötä liikaa! Aseta vyö vyötäröllesi siten, että muovinen "pallo" osoittaa selkääsi vasten noin lapaluiden korkeudella. Pituudestasi riippuen vyö asettuu jonnekin rintakehäsi alareunan korkeudelle, kun pallo on oikealla korkeudella. Asetu makaamaan kyljellesi tai vatsallesi. Jos nukkuessasi olet kääntymässä selällesi, Hypnax estää tämän painamalla lapaluidesi alareunaa tai muuta lähellä olevaa kohtaa.

Voit yöllä vaihtaa asentoa joko kääntymällä ympäri vatsan kautta tai siirtämällä laitteen kääntymisen ajaksi selästä kyljen puolelle.

- Vyötärönympäryksesi voi olla maksimissaan 105 cm - muussa tapauksessa vyö ei ole riittävän pitkä.
- Hihnan leveys on 2,5 cm
- Muovisen osan kokonaispituus on hieman vajaa 28 cm

 

 

KONSULTOI LÄÄKÄRIÄSI
... jos epäilet sairastavasi uniapneaa. Uniapnean tunnusmerkit ovat yleensä hyvin voimakasääninen kuorsaaminen sekä ylenmääräinen väsymys päiväsaikaan. Huomaa, että Hypnax EI POISTA TAI HOIDA uniapneaa, vaikka monet apneetikot kertovatkin sen helpottavan oireitaan. Uniapnea on vakava tila, jonka analysointiin ja hoitoon tarvitaan aina ammattilaisen apua.

Valmistusmaa: Ruotsi
Arcos Development AB

 

UNEKSI1
uneksi.com

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hypnax uniapneavyö asentokuorsaajalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *