ClipAir® Sleep pitää hengitystiet avoinna

17,90

Sieraintenlaajentimilla pidät hengitystiet avoimina, jolloin kuorsaus vähenee, hapenottokykysi paranee ja kurkkusi ei kuivu. ClipAir® Sleep on sveitsiläinen laatutuote, helppokäyttöinen ja tehokas.

22 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI53 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ClipAir® Sleep -sieraintenlaajentajat parantavat hapenottokykyä ja hillitsevät kuorsausta

ClipAir® on huomaamaton ja käytössä miellyttävä. Sieraintenlaajentimet parantavat merkittävästi hapenottokykyä ja tätä kautta vähentävät / ehkäisevät kuorsausta ja myös kurkun kuivumista. Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää, sillä se auttaa pitämään hengitystiet kosteina ja lämpiminä. Tällöin epäpuhtauksien suodattuminen on mahdollista. ClipAir ehkäisee sierainten supistelua, kun hengitetään syvään.

ClipAir® on sveitsiläinen laatutuote, joka on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisesti hyväksytystä materiaalista. Se on tehokas ja monta kertaa käytettävä. Pakkauksessa on mukana kolme eri kokoa (S, M ja L), joten voit kokeilla, mikä sopii parhaiten juuri sinulle.

Sieraintenlaajentimia voidaan käyttää samanaikaisesti  kuorsauskiskon / purentakiskon / muiden kuorsauksenhallintalaitteiden kanssa.

KÄYTTÖ
Sieraintenlaajentajien käyttö on todella yksinkertaista: ne asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Laajentajia voi tarvittaessa myös muotoilla itselle paremmin sopiviksi: laita laajentajat lämpimään veteen (60°C) ja muotoile juuri sinun sieraimiisi hyvin "istuviksi". Laajentimien suositeltava käyttöikä on noin 3 kuukautta, mikäli niitä käytetään jatkuvasti. Laite huuhdellaan käytön jälkeen miedolla saippualiuoksella ja haalealla vedellä.

UNEKSI53
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ClipAir® Sleep pitää hengitystiet avoinna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *