Mutjutin™

15,20

Mutjutin on suosittu ja helppokäyttöinen lihaskalvokäsittelyyn suunniteltu laite. Se auttaa mitä moninaisimpiin jumi- ja kiputiloihin turvallisesti ja lääkkeettömästi.

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI7671 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mutjutin™ on todella näppärä ja helppokäyttöinen kalvohierontaväline, joka kulkee kompaktin kokonsa takia helposti mukanasi kaikkialle. Mutjuttimella on Suomessa jo yli 80 000 tyytyväistä käyttäjää, jotka ovat antaneet sille arvosanan 8,9/10.

Mutjutin on turvallinen käyttää ja se sopii koko perheen käyttöön. Se on myös mitä mainioin ja todella kestävä lahja. Kalvohierontavälineen käyttö edistää terveyttä ja hyvinvointia monella tavalla: se mm. parantaa lihasten liikkuvuutta, vähentää kehon erilaisia kiputiloja ja parantaa lihasten verenkiertoa. Se on erinomainen apu esimerkiksi päätetyötä tekeville tai käsitöitä harrastaville sekä henkilöille, jotka treenaavat rankasti. Huomaat vaikutukset nopeasti!

Mutjuttimen mukana saat havainnollisen 40-sivuisen käyttöohjekirjan.  Saat selkeät ohjeet lihasten ja kipualueiden hoitoon.  Käyttöohje on saatavilla myös mobiilisovelluksena ilmaiseksi (Android- ja iOS-laitteet) sovelluskaupoista.

Mutjutin on 100% Made in Finland -tuote, jonka tuotekehitys on kotimaista käsialaa.

Laite on kovaa muovia ja sen koko on 8 x 7 x 0,4 cm. Väri on musta. Mutjuttimen voi pesaista kätevästi käsin.

 

UNEKSI
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mutjutin™”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *