DenTek Maximum Protection -purentakisko

44,90

Tässä purentakiskossa on paras mahdollinen istuvuus ja kestävyys! DenTek Maximum Protection on suosituimpia ja kestävimpiä purentakiskojamme.

8 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI13 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

DenTek Professional Fit Maximum Protection -purentakisko bruksaajille

Purentakisko sovitetaan ylähampaisiin erityisen muotoilukorin avulla. Muotoilukorin käytön ansiosta levy saadaan kustomoitua tarkasti käyttäjän ylähampaiden mukaan ja tuloksena on juuri käyttäjän suuhun yksilöllisesti sopiva, kestävä ja käytössä miellyttävä purentakisko. Maximum Protection on ammattimaisin malli turvallisten ja suosittujen yhdysvaltalaisten Professional Fit DenTek -tuotteiden joukossa. Pakkauksessa on mukana säilytyskotelo valmiille narskutuskiskolle.

Tämä laadukas yhdysvaltalainen purentakisko on suunniteltu rajoittamaan hampaiden narskuttelua (bruksismia) ja estämään sen epämiellyttäviä ja vaarallisia haittavaikutuksia. Hammaslevy vaimentaa hampaisiin suuntautuvaa painetta ja pitää purentapinnat erillään. Purentakiskon ansiosta hampaat eivät kulu eivätkä leuat ja pää kipeydy, kun täydellä voimalla pureminen ja narskuttaminen estetään. Maximum Protection -purentakiskossa on pehmeämpi yläpuoli, joka muotoutuu erinomaisen tarkasti ylähampaiden ympärille lämpömuotoilussa. Kiskon kovempi alapuoli vaikeuttaa narskuttelua ja yhteen puremista ja tekee kiskosta kestävämmän.

Maximum Protection sovitetaan ylähampaisiin ns. muotoilukorin avulla. Lämpömuotoilussa kisko muovautuu käyttäjän hampaisiin ja ikeniin yksilöllisesti sopivaksi. Muotoilukorin käyttö auttaa saamaan kiskoon huomattavasti paremman istuvuuden kuin mitä voidaan saavuttaa ilman koria. Muotoilu on myös huomattavasti helpompaa kuin ilman koria ja kiskoon jää todella tarkka muotti hampaistasi. Hyvin suuhun sopiva kisko on miellyttävä käytössä ja toimii toivotuin tuloksin.

Huomaa, että purentakiskolla ei pystytä poistamaan narskutteluvaivan syytä (esim. stressiä) eikä estämään itse narskuttelua, mutta se suojaa hampaitasi merkittävästi ja rentouttaa purentalihaksiasi, minkä takia DenTek Maximum Protection -purentakisko auttaakin usein moniin erityyppisiin hammas- ja leukakipuihin sekä puremisesta johtuviin ikäviin niska-, hartia- ja päänsärkyihin.

Maximum Protection on monissa testeissä havaittu kestävimmäksi purentakiskomalliksi. Huomaa kuitenkin, että kesto on TODELLA YKSILÖLLINEN ja riippu täysin siitä, kuinka voimakaasti ja usein narskutat/puret hampaitasi. Myös kiskon hoito vaikuttaa sen kestoikään. Todella voimakkaissa narskutteluongelmissa on tarpeen kääntyä hammaslääkärin puoleen ja harkita esimerkiksi akryylisten purentakiskojen teettämistä. Kulunut purentakisko ei milloinkaan suojaa hampaitasi eikä vaimenna purentaa toivotulla tavalla, joten kun huomaat kiskon kuluneen, vaihda se hyvissä ajoin uuteen!

   

Neuvottele hammaslääkärin kanssa ennen purentakiskon käyttöönottoa mikäli
- kärsit merkittävistä terveysongelmista tai hengitysteiden ongelmista
- suussasi on haavaumia, ikenet vuotavat tai kärsit jostain suu- tai iensairaudesta
- hampaissasi on paikkaamattomia reikiä, irtonaisia hammaspaikkoja tai hammaskruunuja
- pureskelu tuottaa ongelmia tai kipuja leuoissa, hampaissa tai kasvoissa
- sinulta puuttuu kaksi tai useampi hammas

Muistathan pitää suustasi ja purentakiskoistasi huolta käyttämällä säännöllisesti antibakteerisia puhdistustabletteja.

Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusmateriaali: FDA:n hyväksymä etyleeni-vinyyli-asetaatti
Ei sisällä silikonia, lateksia tai BPA:ta

käyttöohjeen voit ladata tästä

 

Huomaa, että alkuperäispakkauksessa mahdollisesti mainitut tyytyväisyystakuut eivät valitettavasti koske Yhdysvaltain ulkopuolella myytyjä tuotteita. Esim. 
- 30 Day Money-Back Guarantee*
If you are not completely satisfied with the fit and comfort of the dental guard, we will gladly give you a full refund (not including taxes or postage costs) if you call us within 30 days of the purchase date.
- 6 Month Product Protection Guarantee: From date of purchase, we guarantee that this dental guard will give you 6 months of teeth grinding protection. If not, we will send you one free dental guard as a replacement (one per purchase).

 

UNEKSI13
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DenTek Maximum Protection -purentakisko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *