Mediflow® vesityyny

(1 tuotearvio)

100,00

HUOM! Tuote on ainoastaan noudettavissa Tampereelta (E-Hervanta) sovittuna aikana. Mediflow® vesityyny on materiaaleiltaan ja rakenteeltaan ideaali tyyny sinulle, jos kärsit niska-hartiaseudun ongelmista ja haet nukkumisen mukavuutta.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI923 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

HUOM! Tuote on ainoastaan noudettavissa Tampereelta (E-Hervanta)  sovittuna aikana. Valitse toimitustavaksi "perustoimitus".

Mediflow® vesityyny tarjoaa nukkumisen mukavuutta ja apua niska-hartiaongelmiin. Vesityyny voidaan säätää sopimaan kullekin käyttäjälle yksilöllisesti parhaalla mahdollisella tavalla veden määrää vaihtelemalla. Tyynyssä on käytetty korkealuokkaisia, pehmeitä, hypoallergeenisia kuituja. Yhdistettynä lämpöä eristävään kerrokseen ja veden tarjoamaan terapeuttiseen  vaikutukseen ovat laadukkat, niska-hartiaseutuja rentouttavat yöunet taattu.

Pidetty ja suosittu Mediflow vesityyny on kehitetty erityisesti kroonisista niska-hartiaseudun vaivoista kärsiviä henkilöitä varten. Sitä ovat olleet kehittämässä mm. fysioterapeutit ja ortopedit. Muun muassa The Johns Hopkins University School of Medicine on tehnyt tutkimuksia Mediflow-vesityynystä: tutkimustulokset kertovat, että Mediflow-vesityynyn avulla nukkuneen koehenkilöiden niska-hartiaseudun vaivat sekä aamuisin ilmenevä kipu ja jäykkyys olivat selkeästi vähentyneet. Yöuni oli merkittävästi laadukkaampaa ja virkistävämpää kuin perinteistä tyynyä käyttäen, yöllinen heräily vähäisempää ja nukahtaminen nopeampaa. Lukuisat terveydenhuollon ammattilaiset suosittelevat tyynyn käyttöä niska-hartiaseudun kipu- ja jännitystiloista kärsiville. Sillä on käyttäjiä yli 40 maassa.

Lue lisää Mediflow-vesityynyn rakenteesta

Tässä vesityynyssä yhdistyvät veden terapeuttiset edut ja korkealaatuinen kuitutäyte. Pehmeä pinta auttaa nukahtamaan helpommin. Paineetonta tukea tarjoava vesi tyynyn pohjalla puolestaan parantaa unen laatua. Tyynyn kiinteyttä voi vaihtaa itsellen sopivaksi säätelemälllä veden määrää. Saat siis joko kovan, keskitasoisen tai pehmeän version - aivan mikä parhaalta tuntuu.

Mediflow vesityynyssä on ylellisen pehmeä hypo-allergeeninen DuPont-polyesterikerros, joka takaa nukkumismukavuuden

Tyynyn lämmöneristyskerros estää kehon lämpötilan laskemisen yön aikana pään, hartioiden ja niskan alueelta.

Vesityynyn perustana oleva vesitasku mukautuu nukkujan liikkeisiin

Tyynyn mitat ovat 51  x  71  x 13,5 cm

Tuote on Öko-Tex 100 -sertifioitu

Tuote on palkittu vuonna 2020 Best Pillow For Neck Pain -palkinnolla

UNEKSI923
uneksi.com

1 arvio tuotteelle Mediflow® vesityyny

  1. Hanna

    Minulla on ollut tämä käytössä jo 10 vuotta ja on ihan paras tyyny. Seuraavan kerran kun tarviin niin ostan teiltä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *