Clean & Whitening -hammasharja värjäytymiä vastaan

9,90

Puhdista hampaat sekä hammasvälit ja poista samalla värjäytymiä! Clean & Protect Whitening -hammasharjalla saat raikkaan ja puhtaan suun lisäksi valkoisemmat hampaat; spiraalimaiset harjakset ja kumiset hiovat harjakset auttavat poistamaan värjäytymiä samalla kun harjaat. Laadukas hammasharja, johon on lisäksi integroitu kielenpuhdistin.

8 varastossa

Kuvaus

Wisdomin Quantum medium-kovuustason hammasharjalla puhdistat hampaat ja hammasvälit tehokkaasti ja samalla käsittelet hampaiden pinnallisia värjäytymiä. Miellyttävä muotoilu tekee harjaamisesta tehokasta ja vaivatonta. Hammasharjan pään toisella puolella on kielipuhdistin, jolla täydennät suuhygieniasi.

Clean & Whitening -hammasharjan keskikovat harjakset ovat muodoltaan spiraalimaisia, joten ne puhdistavat hampaiden pintoja tehokkaasti. Harjasten välissä on kumiharjoja, jotka poistavat plakkia ja värjäytymiä.

Quantum Clean + Whitening -hammasharjaa käyttämällä
- puhdistat tehokkaasti hammasvälit
- saat raikkaan hengityksen
- käsittelet hampaiden värjäytymiä
- saat maksimaalisenn plakinpoistotehon sekä
- terveet ikenet

Harjojen värit: pinkki-valkoinen, vaaleansini-valkoinen, vaaleanvihreä-valkoinen, violetti-valkoinen. Lähetämme satunnaisen värin. Jos väri on ostokriteeri, ole hyvä ja tiedustele haluamasi värin saatavuutta etukäteen, kiitos!

UNEKSI58
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clean & Whitening -hammasharja värjäytymiä vastaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *