Kevyt otoskooppi kotikäyttöön

Ale!

29,90

Muovinen, kevyt ja edullinen otoskooppi korvien terveyden tarkkailuun. Korvalamppu toimii kahdella AAA-paristolla. Korvatähystin on tarkoitettu kotikäyttöön.

25 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI191 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kahdella tavallisella AAA-paristolla (eivät kuulu toimitukseen) toimiva otoskooppi / korvatähystin lasten ja aikuisten korvien tutkimiseen. Mukana neljä kestokäyttöistä vaihtosuppiloa. Valo syttyy, kun painat metallista klipsiä kohti laitetta ja sammuu, kun irrotat otteesi klipsistä. Otoskooppi on kevyt ja näppärä käsiteltävä.

HUOMAA!
- Korvalamppua EI SAA työntää syvälle korvakäytävään - korvakäytävä voi vahingoittua
- Korvatähystin ei sovellu lasten leluksi
- Itsenäisesti otoskoopilla tehty havainto ei koskaan saa korvata lääkärin suorittamaa tutkimusta

Otathan huomioon, että otoskooppi on henkilökohtaiseen hygieniatuotteeseen (hammasharja. suukojeet, alusvaatteet jne.) rinnastettava tuote. Sitä ei voi palauttaa tai vaihtaa.

UNEKSI191
uneksi.com

 

Otoskooppi eli korvalamppu on nimensä mukaisesti apuväline korvien tutkimiseen. Sillä voidaan tärykalvoa ja korvakäytävää havainnoimalla huomata esimerkiksi korvatulehdus, muu korvasairaus tai sillä voidaan myös yleisesti tarkkailla korvan terveydentilaa.

Otoskoopissa keskeistä on sen sisällä oleva valolähde, minkä ansiosta korvakäytävää on helppo tutkia; toisella kädellä tuetaan ja venytetään hieman korvaa, toisella käsitellään otoskooppia.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kevyt otoskooppi kotikäyttöön”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *