Tattarityyny

79,90

Tattari helpottaa stressiä ja kipuja ja tuo apua myös mm. yöhikoiluun. Kokeile tattariakanoilla täytettyä, hyvin niskaa ja selkärangan hyvää asentoa tukevaa tyynyä. Voit päästä eroon päänsärystä sekä jumeista.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI7673 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kärsitkö niska-hartiakivuista, päänsärystä, reumatismista, yläkehon jumeista, yöhikoilusta, kuumista aalloista...? Jos vastasit kyllä, kokeile luonnonmukaista stressiä ja kipuja lieventävää tattaritäytteistä tyynyä. Tyyny sopii myös kenelle tahansa, joka arvostaa tyynyn hyvää kosteustasapainoa, helppohoitoisuutta ja tasaista lämpötilaa ympäri vuoden. Sopii erityisen hyvin myös allergioista kärsiville.

Tattarityyny on kooltaan 50 x 60 cm. Vetoketjulla varustettu päällinen on valkaisematonta puuvillaa. Voit muokata tattarityynyä itselle sopivan muotoiseksi ja -korkuiseksi lisäämällä tai poistamalla akanoita tyynystä. Tyyny tukee niskaa ja auttaa pitämään selkärangan sen luonnollisessa asennossa. Tyyny on hyväntuoksuinen.

 

Mitä erityistä on tattarityynyssä?

Tattarityynyn kosteustaso ja ilmankierto on erinomainen. Koska tattari ei johda lämpöä, tyyny ei hiosta. Se on kesällä viileä ja talvella sopivan lämpöinen. Tyyny neutralisoi sähkölaitteiden tuottamaa sähköä ja säteilyä luovuttaessaan negatiivisia ioneja.

Monikäyttöinen tattarityyny

Tattarityynyä voit käyttää nukkumisen lisäksi kylmä- tai lämpöhoitoon käyttämällä sen ennen hoitoa uunissa tai pakastimessa.

Tyynyn hoito-ohje

Pese tyynyliina koneessa kuten muutkin pyykit. Täyte ei tarvitse hoitoa, sillä tattari ei pölise eivätkä bakteerit tai punkit viihdy siinä. Halutessasi voit silloin tällöin laittaa tyynyn akanat pakastimeen tai auringonpaahteeseen puhdistumaan.

UNEKSI7673
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tattarityyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *