Pitkävartinen Easy Flosser -hammaslankain tikulla * 25 vaihtopäätä

10,90

Onko hammasvälien puhdistaminen langalla hankalaa? Saatko helposti oksennusrefleksin puhdistaessasi hampaitasi? Pitkällä varrella varustettu hammaslankain liukuu helposti väleihin, ulotttuu mukavasti hankalimpiinkin paikkoihin aivan suun takaosaan asti. Pakkauksessa on 25 kpl hammastikullista 25 vaihtopäätä.

4 varastossa

Kuvaus

Hammaslankaimesta saa pitkän varren ansiosta hyvän otteen ja sillä ulotut hyvin myös taaimmaisiin hampaisiin. Easy Flosser -tuote on suunniteltu erityisesti ihmisille, joilla on jostain syystä hankaluuksia muuten puhdistaa hammasvälejään; langan käyttö voi tuntua haasteelliselta tai esimerkiksi raskauspahoinvointi aiheuttaa helposti oksennusrefleksin.

Lankaimessa on 25 vaihdettavaa päätä, joissa on integroituna myös hammastikku. Easy Flosserin käyttö on miellyttävää ja hygieenistä.

Käyttö

Liu'uta lankainosaa hammaspintaa pitkin ylös – alas puhdistaen sekä hammasvälit sekä ienrajat.
Hammastikku viedään hammasväliin ientä vasten. Työnnä tikkua varovasti sisään ja ulos, jolloin ruoantähteet ja plakki poistuvat raoista.
Huuhtele lankainosa tarvittaessa. Vaihda hammaslankaimen pää päivittäin.

Lankaimen varren väri on satunnaisesti joko läpikuultava vihreä, oranssi, violetti tai sininen. Voit esittää väritoiveen, mutta emme valitettavasti voi taata sen toteutumista. Mikäli tietty väri on ostokriteerinä, ole ystävällinen ja tiedustele tietyn värin saatavuutta ennen kuin teet tilauksen. Kiitos.

UNEKSI65
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pitkävartinen Easy Flosser -hammaslankain tikulla * 25 vaihtopäätä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *