Ortopedinen niskaa tukeva tyyny Aloevera

88,90

Anatomisesti oikein muotoiltu tyyny tukee selkärangan oikeaan asentoon nukkuessasi, jolloin niska-hartiaseutu rentoutuu.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI141 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tyynyn materiaali on viskoelastista muistivaahtoa (memory foam), joka muotoutuu käyttäjänsä lämmön ja painon mukaan. Sopii hyvin niska-hartiavaivoista kärsivälle.

Niskatyyny tukee nukkujan ergonomista asentoa: pää, olkapäät ja kaularanka asettuvat oikeaan asentoon, minkä ansiosta niskan ja hartioiden lihakset rentoutuvat ja unesi laatu paranee. Heräät aamulla pirteämpänä. Tyyny asetellaan pään ale siten, että korotettu osa asettuu niskan alle. Näin kaularanka on oikeassa asennossa.

Tyynyn materiaali on viskoelastinen muistivaahto, joka muotoutuu juuri sinun kehosi mukaan tukien ylävartaloa miellyttävästi ja ergonomisesti. Tyyny ei ole liian kova, kuten useat muut ortopediset tyynyt, vaan se tuntuu miellyttävän pehmeältä tarjoten kuitenkin tasaisen pintapaineen. Kooltaan tyyny on 54 X 34 X 10 cm. Tiheys on 55 kg / m3.

Tyynyssä on vetoketjulla varustettu tyynynpäällinen. Päällinen on polyesterikuitua, joka on käsitelty Aloeveralla. Aloevera antaa pehmeyttä ja tuo mukanaan antibakteerisen ominaisuuden.

Tyynyn hoito: päällinen on konepestävä 30 asteessa. Itse tyyny imuroidaan ja tuuletetaan.

UNEKSI141
uneksi.com

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ortopedinen niskaa tukeva tyyny Aloevera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *