vastuuvapaus

Uneksi.com-verkkokaupassa myytäviä tuotteita koskeva vastuuvapauslauseke

Kuorsauksenhallintalaitteista saatu käyttäjäpalaute ja laitteiden käyttötutkimuksista saadut tulokset ovat pääsääntöisesti myönteisiä. Kuorsauksen ja uniapnean voimakkuuteen samoin kuin kuorsauksenhallintalaitteista saatavaan hyötyyn vaikuttavat yksilöllisen anatomian lisäksi merkittävällä tavalla kunkin käyttäjän elintavat ja yleinen terveydentila. Näistä syistä emme voi koskaan taata kuorsauskiskon tai minkään muun kuorsauksen hallintaan suunnitellun apuvälineen poistavan kuorsausongelmaa juuri Sinun kohdallasi.

Jotkut henkilöt purevat ja narskuttelevat hampaitaan todella voimakkaasti nukkuessaan, millä on merkittävä vaikutus kuorsaus- ja purentakiskon käyttöikään. Mitään keskimääräistä kestoaikaa purenta- tai kuorsauskiskoille onkin tästä syystä mahdotonta antaa. Toisella narskuttelijalla sama kisko voi kestää viikon, toisella melkein vuoden.

Kuorsauksen ja narskuttelun hallintaan tarkoitettujen apuvälineiden käsittely ja käyttö edellyttää huolellisuutta ja annettujen käyttöohjeiden tarkkaa noudattamista. Laitteiden käyttöön totuttelu vaatii kärsivällisyyttä, sitoutumista, harjoittelua ja sopeutumista. Koska emme voi valvoa laitteen/tuotteen oikeaa käyttöä (esimerkiksi lämpömuotoilun suorittaminen, laitteen desinfionti, kiskon hihnojen säätäminen, leukatuen peseminen, valkaisugeelin vaikutusajan noudattaminen), emme voi myöntää käyttöön otetuille tuotteille takuuta tai palautusoikeutta.

Erilaiset apuvälineisiin liittyvät epämiellyttävyystuntemukset (ei sovi suuhun, hiertää, puristaa, hiostaa jne.) ovat aina subjektiivisia tuntemuksia, jotka voivat johtua lukemattomista seikoista. Emme voi valitettavasti näiden tuntemusten ja kommenttien perusteella myöntää takuuta, vaihto- tai palautusoikeutta. Asiakkaan tulee käyttää tervettä harkintaa tuotteita käyttäessään ja lopettaa käytttö välittömästi, jos tuntuu, että aiheutuvat haitat ovat suuremmat kuin hyödyt.

Älä koskaan käytä rikkinäisiä tai hyvin kuluneita kuorsaus- tai purentakiskoja!

Hampaiden valkaisutuotteissa asiakkaan elintavoilla ja hammasluun luontaisella värillä on merkittävä osa saavutettaviin lopputuloksiin. Valkaisutuotteissa emme voi koskaan taata mitään tiettyä sävyeroä, joka kotivalkaisutuotteilla saavutetaan.

Koska tuotteemme ovat luonteeltaan henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja hygieniatuotteisiin rinnastettavia välineitä, palautusoikeus koskee vain ja ainoastaan avaamattomia pakkauksia ja täysin uudenveroisia, myyntikuntoisia tuotteita. Sinetöityjen tuotteiden sinettien tulee olla ehjiä.