Niskan venytyslaite – apu niskakipuun

Ale!

28,90

Niskan venytyslaite neck hammock tarjoaa helposti ja edullisesti rentouttavaa helpotusta mm. niskakipuun, huonoon ryhtiin, univaikeuksiin ja jännityspäänsärkyyn.

52 varastossa

Kuvaus

Kätevä, esimerkiksi ovenkahvaan tai sopivaan kaiteeseen kiinnitettävä niskan venytyslaite, ns. neck hammock, joka auttaa, jos kärsit jännityspäänsärystä, jäykästä niskasta ja niskasärystä, huonosta ryhdistä, niskan alueen niveltulehduksesta tai vaikka hermopinteestä. Kun paine niskan alueella vähenee, myös kipu helpottaa.

Niskan venytyslaite tarjoaa myös erinomaista rentoutusta kenelle tahansa päätetyötä tekevälle tai uniongelmista kärsivälle. Laite on pienikokoinen ja kulkee mukanasi matkoilla. Voit rentoutua ja helpottaa niska-hartiaseudun ongelmia missä ja milloin vain!

 


Jo 5-10 minuutin päivittäinen käyttö riittää. Voit kuitenkin toistaa harjoitteen 2-3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Älä käytä laitetta yli 10 minuuttia yhtäjaksoisesti. Muista pitää käyttökertojen välillä aina vähintään muutaman tunnin tauko.

Kivunlievityksen lisäksi niskan venytyslaite lisää liikkuvuutta jäykkiin lihaksiin ja niveliin. Tämän ansiosta verenkierto ja paranee ja happi kulkeutuu tehokkaammin lihaksiin ja niveliin. Nirka-hartiaseudun asento muovautuu vähitellen luonnolliseksi ja ergonomiseksi.

Huomaa, että ET voi käyttää laitetta, mikäli sinulla on selkäydinvaivoja, kaulan alueen kasvaimia, nivelreuma, osteomyeliitti, kohdunkaulan vaivoja tai olet alaikäinen.


HUOM!

Toimitetaan muovipussissa ja tekstiilisessä säilytyspussissa.
Mukana ei ole suomenkielistä käyttöohjetta.
Päälliosa on musta ja sisältä pinta on tummahkonharmaa.

ALE-ERÄ: ohjelehtinen rytyssä

UNEKSI1029
uneksi.com

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Niskan venytyslaite – apu niskakipuun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *