DenTek Comfort-Fit purentakisko 2 kpl + 1 kotelo

52,90

DenTekin Comfort-fit -purentakisko vaimentaa puremisen ja narskuttelun voimaa ja vähentää haittavaikutuksia. Pakkauksessa kaksi säädettävää, hetivalmista purentakiskoa sekä säilytyskotelo.

21 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI1024 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

DenTekin uutuus tarjoaa sinulle 2 muotoilematta valmista laadukasta purentakiskoa ja yhden säilytyskotelon.

Dentekin uutuus-purentakisko on heti valmis käyttöönotettavaksi - sitä ei  lämpömuotoilla. Suukoje säädetään sopivaksi poskihammastyynyjen etäisyyttä ja korkeutta vaihtamalla. Purutyynyn keskiosan tulisi asettua välihampaan ja ensimmäisen poskihampaan väliin. Kokeile kuitenkin ennen säätämistä oletusasetuksia!

Huomaa, että purentakisko on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi alahampaissa. Käytä siis vain yhtä kiskoa kerrallaan - joko ylä tai ala-hampaissasi, kumpi sitten tuntuukin miellyttävämmältä.

Purentakiskossa on poskihammastyynyille viisiportainen säätömahdollisuus  ja lisäksi  kolmiportainen korkeussäätö.

Purentakisko vaimentaa tehokkaasti hampaiden puremisesta aiheutuvaa painetta ja pitää purentapinnat erillään.  Kisko ei voi poistaa narskuttelua, mutta se suojaa tehokkaasti hampaita ja rentouttaa purentalihaksia. Päänsärky, niskajäykkyys, leukojen ja hampaiden kipu hellittää. Purentakisko estää hampaitasi kulumasta lisää.

Valmistaja ei suosittele yli 8 tunnin yhtäjaksoista käyttöä.
Purentakiskoa ei tulisi käytettää yhtäjaksoisesti 3 kk kauempaa ilman lääkärin konsultaatiota. Jos narskuttelet hyvin voimakkaasti, on suositeltavaa kääntyä hammaslääkärin puoleen.

Tuote ei sovellu urheiluhammassuojaksi.

Purentakiskon valmistusmateriaali on FDA:n hyväksymä etyleeni-vinyyli-asetaatti. Se ei sisällä lateksia, silikonia tai BPA:ta.

Valmistettu Yhdysvalloissa

Huomaa, että alkuperäispakkauksessa mahdollisesti mainitut tyytyväisyystakuut EIVÄT valitettavasti ole voimassa Yhdysvaltain ulkopuolella. Esim.
- 30 Day Satisfaction Money Back Guarantee: Proof of purchase required.
- 1 Year Product Protection Guarantee: From date of purchase, we guarantee that these 2 dental guards will give you 1 year of protection. Proof of purchase required.

 

UNEKSI1024
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DenTek Comfort-Fit purentakisko 2 kpl + 1 kotelo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *