Lähetyksen lunastaminen

Hei!

Tilauksesi on postitettu ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen postipakettina, jonka seurantakoodin näet tämän viestin yläpuolella.

Voit seurata paketin kulkua postin Lähetysten seuranta -palvelussa osoitteessa
https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/#/
kopioimalla yllä mainittu seurantakoodi kokonaisuudessaan sille varattuun kenttään. Palvelusta näet, milloin lähetys on noudettavissa.

Jos ilmoitit meille tilauksen yhteydessä toimivan matkapuhelinnumerosi, saat saapumisilmoituksen kännykkääsi reaaliajassa. Lähettäjän nimi on uneksi.com / Neutori.

Jos et ilmoittanut matkapuhelinnumeroasi tai se on ilmoitettu väärin, ole hyvä ja seuraa lähetyksen saapumista yllä mainitun linkin kautta. Sieltä voit myös tulostaa paperisen noutoilmoituksen mukaasi. Posti ei enää jaa paperisia pakettien noutoilmoituksia.

Huomaa, että paketin noutoaika on YKSI (1) VIIKKO.

Jos pakettia ei lunasteta viikon kuluessa, se palautuu meille varustettuna merkinnällä "ei noudettu". Emme lunasta palautuneita lähetyksiä takaisin. Jos asiakas haluaa palautuneesta tilauksesta rahansa takaisin, vähennämme asiakkaan alun perin maksamasta summasta (tuotteet + postituskulut) postin perimät takaisinlunastuskulut (13 €). Vain tämä erotukseksi jäävä summa palautetaan (Kuluttajansuojalain muutos 6/2014). Mahdollinen lähetyksen uusintapostitus maksaa 7,90 €.

Jos asiakas on ilmoittanut toimitusosoitteen väärin, lähetys palautuu meille merkinnällä "osoite epäselvä". Emme lunasta em. tapauksissa palautuneita lähetyksiä takaisin. Jos asiakas haluaa palautuneesta tilauksesta rahansa takaisin, vähennämme asiakkaan alun perin maksamasta summasta (tuotteet + postituskulut) postin perimät takaisinlunastuskulut (13 €). Vain tämä erotukseksi jäävä summa palautetaan (Kuluttajansuojalain muutos 6/2014). Mahdollinen uudelleenpostitus maksaa 7,90 €.

Jos asiakas on tilannut tuotteen nimellään osoitteeseen, jossa hän ei asu, eikä ole ilmoittanut asianmukaista c/o-tietoa, lähetys palautuu meille merkinnällä "tuntematon". Emme lunasta em. tapauksissa palautuneita lähetyksiä takaisin. Jos asiakas haluaa palautuneesta tilauksesta rahansa takaisin, vähennämme asiakkaan alun perin maksamasta summasta (tuotteet + postituskulut) postin perimät takaisinlunastuskulut (13 €). Vain tämä erotukseksi jäävä summa palautetaan (Kuluttajansuojalain muutos 6/2014). Mahdollinen uudelleenpostitus maksaa 7,90 €.

Kiitos kaupoista!

- - - u n e k s i - - -