Wisdom Express Relief vihloville hampaille 4/21

Ale!

11,90 9,90

Vihloville ja herkille hampaille kehitetty laadukas ja raikas hammastahna Wisdomilta. Tahna korjaa kiillettä ja ehkäisee vihlontaa.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI397 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

poistoerä! parasta ennen -merkintä 4/2021

Jos hampaiden kiille kuluu, kylmä, kuuma tai makea voi aiheuttaa voimakasta ja epämiellyttävää vihlontaa. Tämä johtuu siitä, että hammaspintojen pienet kanavat päästävät ärsykkeen hampaan hermoon asti.

Wisdom Express Relief -hammastahnassa on samoja mineraaleja kuin hampaissa. Siksi sen sisältämät ainesosta tukkivat kavavia, korjaavat vaurioitunutta pintaa ja samalla ehkäisevät vihlontaa. Säännöllisesti käytettynä vihlonta vaimenee ja voi poistua kokonaan.

Wisdom Express Relief raikastaa hengityksen ja suojaa reikiintymiseltä samalla kun se korjaa vaurioitunutta kiillettä ja ehkäisee vihlontaa.

Sisältää: vettä, sorbitolia, Hydrated Silica, PEG-8, Glycerin, Potassium Citrate, Hydroxyapatite, Sodium Bicarbonate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, Limonene, Xanthan Gum, Carrageenan, Titanium Dioxide, Cellulose Gum, mentholia, Sodium Saccharin.

Sisältää: 1.1% Sodium Monofluorophosphate (1450 ppm F)

Jos saat fluoria myös muista lähteistä, keskustele hammashoitajasi kanssa fluoritahnan käytöstä.

Ei sovellu lasten käyttöön.

UNEKSI397
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wisdom Express Relief vihloville hampaille 4/21”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *