Tri Tolonen Berberin + Kromi VAHVA berberiini

33,90

Tehokkaasti aineenvaihduntaa ja laihtumista edistävä, sokeritasapainoa tasaisena pitävä kotimainen ravintolisä. Elä energisemmin!

2 varastossa

tuotetunnus (SKU) UNEKSI491 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Vahva berberiinivalmiste edistää merkittävästi aineenvaihduntaa - myös rasva-aineenvaihduntaa - sekä edesauttaa veren glukoositasojen pysymistä normaalina; tällöin vältytään ahmimiselta ja epäterveelliseen naposteluun johtavilta mieliteoilta. Nämä seikat ovat omiaan auttamaan sinua syömään ja elämään terveellisemmin. Tuote parantaa myös immuniteettia.

Berberiini on vahva keltainen alkaloidi eli kasviemäs, jota saadaan monien kasvien juurista, varresta ja kuoresta. Tämän valmisteen berberin valmistetaan Berberis Aristata -juuresta 70-prosenttisesti.

Kromi puolestaan kiihdyttää makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä edesauttaa veren glukoositasojen pysymistä normaalina. Tri Tolosen Berberin tasapainottaa koko elimistön aineenvaihduntaa ja energiantuotantoa sääteleviä geenejä.

Tri Tolosen 500 mg berberin + kromi auttaa sinua elämään energisemmin ja voimaan paremmin. Kun energia lisääntyy, myös liikkumisesta tulee vaivattomampaa ja miellyttävämpää.

Valmiste sopii käytettäväksi myös kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa. Tuotetta ei voi käyttää tiettyjen psyykelääkkeiden kanssa (MAO-estäjät) samanaikaisesti.

 

Annostus: nauti 2-3 tablettia vuorokaudessa

Suositeltu vuorokausiannos (2-3 tablettia) sisältää:

Berberiiniä                    1000-1500 mg
Kromia                                 34-51 µg      (85-127,5%*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Keskeiset raaka-aineet:
Berberiiniä 500 mg  / tabletti
Kromia         17 µg / tabletti

Tuotteen sisältämät ainesosat: Berberiinihydrokloridi (Berberis aristata -juuri), täyteaineena mikrokiteinen selluloosa, maissitärkkelys, stabilointiaineet (polyvinyylipyrrolidoni, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, talkki, muunnettu tärkkelys, keskipitkäketjuiset triglyseridit), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, rasvahapot), kromipikolinaatti

Pakkauksessa on 120 tablettia.

Pidä pois lasten ulottuvilta.
Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville äideille.
Älä ylitä päivittäistä annosteluohjetta.
Ravintolisä ei korvaa terveellistä ruokavaliota.

Parasta ennen 11/2020

UNEKSI491

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tri Tolonen Berberin + Kromi VAHVA berberiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *