Rubor-akupiikkipanta päänsärkyyn ja migreeniin

34,90

Kärsitkö stressistä, päänsärystä, migreenistä tai jäykästä niska-hartiaseudusta? Onko unesi huonolaatuista? Kokeile piikkunauhaa – sen käyttö voi rentouttaa ja lisätä verenkiertoa merkittävästi.

Ei varastossa

Ilmoita, kun tuote on taas saatavillaTuotetunnus (SKU): UNEKSI196 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Jos kärsit uniongelmista, migreenistä, päänsärystä, migreenistä tai heikosta verenkierrosta pään, niskan ja hartioiden alueella, kokeile Rubor-akupiikkipantaa. Sen käyttö parantaa verenkiertoa ja rentouttaa jäykkyyttä ja kiputiloja. Panta on neopreeniä ja puuvillaa ja piikit (240 kpl) ovat ABS-muovia.

Panta on säädettävissä 510-700 mm ympärysmittaan.

KÄYTTÖ
Aseta panta siten, että piikit osuvat kallon ja niskan yhtymäkohtaan - huomaa, että piikkien tulee osua sekä kallon että niskan alueelle - ja kiristä sopivalle kireydelle.
Älä koskaan käytä pantaa kaulan tai kurkun ympärillä!
Hoida yhtä aluetta noin 10-30 minuuttia kerrallaan
Säännöllisellä käytöllä saavutetaan parhaat tulokset
Ei saa käyttää haavaiselle tai ihottumaiselle iholle

Huomaa, että käytön alkaessa piikit voivat aiheuttaa punoitusta ja pistävää tunnetta. Piikkien jäljet katoavat itsekseen. Pistävä tunne muuttuu muutamissa minuuteissa lämmön tunteeksi mm siksi, että elimistö alkaa erittää endorfiinia. Verenkierto paranee ja lihakset rentoutuvat.
Ensimmäiset hoitokerrat voivat aiheuttaa lyhytaikaista päänsärkyä ja huimausta; kun pitkään kireinä olleet lihakset alkavat rentoutua, tämä on normaali ilmiö.

UNEKSI196
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rubor-akupiikkipanta päänsärkyyn ja migreeniin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *