Migreenin hoitopäähine Migra-Cap®

59,90

Lääkkeetön ja tehokas apu migreenipäänsärkyyn: Migra-Cap® perustuu kylmäterapiaan ja pimeyteen, siis migreeniä lievittäviin perusasioihin.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI105 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Migreenihoitopäähine auttaa myös unettomuuteen, poskiontelovaivoihin, jännityspäänsärkyyn ja MS-oireisiin. Suomen Migreeniyhdistys suosittelee tätä tuotetta migreenipotilaille.

Migreenihoitopäähine Migra-Cap® yhdistää tehokkaimmat migreenin lääkkeettömät lievityskeinot: pimeyden ja kylmähoidon. Jääkaapissa/pakastimessa kylmennettävät geelipussit asettuvat migreenipäähineessä otsalle, silmille sekä korvien yläpuolelle, takaraivolle ja niskaan. Päähine on valmistettu miellyttävästä lycrasta ja se on erittäin joustava ja miellyttävä käytössä. Migra-Capin on suunnitellut migreenipotilas.

Todistettu teho: Migraine Association UK:n tutkimukseen osallistuneista jäsenistä peräti 8 kymmenestä raportoi saaneensa merkittävää helpotusta migreenipäähineen käytöstä.

Migreenin lisäksi Migra-Cap® -päähine auttaa
- jännityspäänsärkyyn
- poskiontelovaivoihin
- unettomuuteen
- MS-taudin oireisiin
- vaihdevuosivaivoihin
- urheiluvammoihin
- kolmoishermosärkyyn
- dagen efter -oloon eli krapulaan

Huomioitavaa
- jos käytät säännöllisesti jotain lääkitystä (esimerkiksi diabetekseen, sydän- tai verenkierto-ongelmiin tmv.), suosittelemme konsultoimaan lääkäriäsi kylmäterapian soveltuvuudesta sinulle
- terapiapäähinettä ei saa käyttää pienillä lapsilla eikä vauvoilla

Migra-Cap® on turvallinen käyttää myös raskauden aikana.

UNEKSI105
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Migreenin hoitopäähine Migra-Cap®”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *