Kipukoukku tehokas vuoropainelulaite

49,90

Laukaise lihasjännityksiä ja paranna verenkiertoa tehokkalla kipukoukkupainannalla! Koukulla pystyt käsittelemään selän alueen kipupisteet myös itse. Lukemattomia eri käyttötarkoituksia koko perheelle.

Ei varastossa

Ilmoita, kun tuote on taas saatavillaTuotetunnus (SKU): UNEKSI1007 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kipukoukulla on lukemattomia käyttötarkoituksia. Se sopii koko perheen käyttöön. Kestävä ja helppokäyttöinen koivuvanerista valmistettu vuoropainelulaite taittuu kahtia, joten sen voi kätevästi ottaa myös matkalle mukaan.Esimerkkejä kipukoukun käyttötavoista

Vuoropainanta auttaa palautumaan rankasta fyysisestä treenistä nopeammin.

Hartioiden, yläselän ja niskan liikkuvuus paranee, kun käsittelet ylävartalon akupisteitä muutaman minuutin kummaltakin puolelta. Säännöllinen käyttö tuottaa parhaat tulokset!

Koukkua voit käyttää jopa saunassa: miellyttävä lämpö ja rentouttava painelu takaavat totaalisesti kehon ja mielen rentouttavan hetken keskellä kiireistä viikkoa!

Erinomainen apu toimistötyöntekijälle: kipukoukkua on helppo käyttää päätetyön taukojen aikana. Yletyt koukulla itse käsittelemään selkäsi ja hartiasi. Tai tehkää työkaverin kanssa vaihtokaupat: toinen painelee ja toinen rentoutuu, sitten toisin päin. Taatusti energisoivampi, kehoa ja mieltä palauttavampi tauko kuin lehden lukeminen kahvihuoneessa!

Kipukoukun säännöllinen käyttö auttaa stressinhallinnassa. Painele ensin hartioita ja etene selkärangan vierustaa pitkin alaselälle asti. Hengittele samalla syvään ja rauhallisesti. Säännöllinen harjoittelu auttaa mieltä rauhoittumaan kiireen keskellä.

Jäykkyys niska-hartiaseudulla aiheuttaa monelle päänsärkyä. Kipukoukulla vilkastutat verenkiertoa, jolloin veri virtaa aivoihin vapaammin. Muista pyöritellä hartioitasi ja käyttää kipukoukkua päivittäin - voit selättää ikävän jatkuvan päänsäryn.

Kipukoukun käyttö voi säästää sinulta sievoisia summia rahaa; sinun ei tarvitse käydä niin usein hierojalla, kun voit hoitaa kehoasi itse! Ja juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

UNEKSI1007
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kipukoukku tehokas vuoropainelulaite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *