Helppokäyttöinen niskan hierontalaite (pakkausvaurio)

Ale!

36,90 27,90

Verenkiertoa parantava, kipu- ja jännitystiloja lieventävä helppokäyttöinen niskan hierontalaite.

4 varastossa

tuotetunnus (SKU) UNEKSI117_ALE Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

HUOM! Tämän ale-erän pakkauslaatikot ovat kärsineet rahdissa ja ovat reunoiltaan rytyssä, mutta itse tuotteeseen ja sen toimintaan tällä ei luonnollisestikaan ole  vaikutusta.

Tehokas niskan hierontalaite voi auttaa sinua mm. silloin, jos kärsit niskan jäykkyydestä, päänsärystä, et pysty rentoutumaan tai haluat parantaa verenkiertoasi. Laitteeen käyttö voi auttaa sinua nukkumaan paremmin ja saamaan lisää liikkuvuutta. Hierova kohta on helppo kohdistaa juuri sinne minne haluat.

Niskaan kohdistuu päivittäin suunnaton määrä painetta ja stressi sekä staattinen työ aiheuttavat ongelmia niskan alueella. Muutaman minuutin käsittelyllä voit saada rennomman olon ja samalla verenkiertosi parantuu.

Käyttö on äärettömän yksinkertaista: laita virtakytkimestä (kuvassa musta muovilaatikko, joka sijoitetaan laitteen taskuun) virta päälle, kiedo laite alla olevan kuvan mukaisesti kaulasi ympärille miellyttävälle kireydelle ja kiinnitä tarranauhalla edestä. Käytä 5-10 minuuttia kerrallaan, ei koskaan yli 30 minuuttia!

Toimii neljällä AA-paristoilla (eivät tule laitteen mukana)
Jos laite on pitkään käyttämättä, poista siitä paristot
Älä puhdista laitetta vedellä tai liuottimilla

 

UNEKSI117_ALE
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helppokäyttöinen niskan hierontalaite (pakkausvaurio)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *