Hampaiden aktiivihiilipuhdistusjauhe

26,90

Musta hampaiden puhdistusjauhe tekee valkoiset hampaat! Aktiivihiilijauhe “imee” itseensä hampaiden värjäytymiä ja tummentumaa. Luonnollista ja tehokasta hampaiden puhdistusta!

2 varastossa

tuotetunnus (SKU) UNEKSI97 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Valkaise ja puhdista hampaasi luonnollisin menetelmin käyttämällä aktiivihiili-hammasjauhetta! "Dippaa" kostutetun hammasharjan pää kevyesti jauheeseen ja pese hampaat normaalisti. Pesemällä säänöllisesti hampaasi aktiivihiilituotteella voit vaalentaa hampaiden sävyä ja poistaa juoman ja ruokien aiheuttamia värjäytymiä. Jauhe maistuu kevyesti mintulta, joten se jättää suusi puhtaan tuntuiseksi ja tuoksuiseksi.

Huomaa, että aktiivihiilijauhepesu kannattaa tehdä illalla, koska ikenet ja hampaiden epäpuhtaat kohdat voivat värjäytyä tilapäisesti.

Ei alle 18-vuotiaille.
Purkissa noin 30 g mustaa orgaanista aktiivihiilijauhetta.

HUOM! Purkki on tiivis, mutta koska kyseessä on hyvin hienojakoinen jauhe, saattaa purkin ulkopuoli, kätesi ja ympäristö "pölyyntyä" ja värjäytyä aavistuksen, kun purkki avataan.  Huomaa, että myös suun mahdolliset roiskeet värjäävät ympäristöä. Kyse on kuitenkin luonnontuotteesta, joten kädet ja ympäristön saa normaalisti pesemällä puhtaaksi.

organic coconut activated carbon, all natural bentonite, organic mint extract, oreganic orange peel extract

UNEKSI97
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hampaiden aktiivihiilipuhdistusjauhe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *