Hampaiden valkaisujauhe – luonnollinen aktiivihiili

26,90

Musta hampaiden puhdistusjauhe tekee valkoiset hampaat! Aktiivihiilijauhe “imee” itseensä hampaiden värjäytymiä ja tummentumaa. Luonnollista ja tehokasta hampaiden puhdistusta!

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI97 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Valkaise ja puhdista hampaasi luonnollisin menetelmin käyttämällä hampaita vahingoittamatonta, luonnonmukaista aktiivihiilijauhetta!

"Dippaa" kostutetun hammasharjan pää kevyesti jauheeseen ja pese hampaat normaalisti. Pesemällä säänöllisesti hampaasi aktiivihiilituotteella voit vaalentaa hampaiden sävyä ja poistaa juomien ja ruokien aiheuttamia värjäytymiä. Jauhe maistuu kevyesti mintulta, joten se jättää suusi puhtaan tuntuiseksi ja hyvän tuoksuiseksi.

Huomaa, että aktiivihiilijauhepesu kannattaa tehdä illalla, koska ikenet ja hampaiden epäpuhtaat kohdat voivat värjäytyä tilapäisesti.

Ei alle 18-vuotiaille.
Purkissa noin 30 g orgaanista aktiivihiilijauhetta.

HUOM! Purkki on tiivis, mutta koska kyseessä on hyvin hienojakoinen jauhe, saattaa purkin ulkopuoli, kätesi ja ympäristö "pölyyntyä" ja värjäytyä aavistuksen, kun purkki avataan.  Huomaa, että myös suun mahdolliset roiskeet värjäävät ympäristöä. Kyse on kuitenkin luonnontuotteesta, joten kädet ja ympäristön saa normaalisti pesemällä puhtaaksi. Pese hampaat suoraan pesualtaan päällä.

organic coconut activated carbon, all natural bentonite, organic mint extract, oreganic orange peel extract

parasta ennen -merkintä 10/2020

UNEKSI97
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hampaiden valkaisujauhe – luonnollinen aktiivihiili”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *