Chello Forte + B6 vaihdevuosioireisiin

Ale!

32,90 26,90

Kärsitkö vaihdevuosien ikävistä sivuvaikutuksista kuten kuumista aalloista tai hikoilusta? Chello-ravintolisä helpottaa oireita ja tasapainottaa elimistön toimintaa luonnonmukaisesti – ilman hormoneja.

2 varastossa

tuotetunnus (SKU) UNEKSI497 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Yli 80% naisista kokee vaihdevuosista johtuvaa häiritsevän voimakasta hikoilua ja epämiellyttävältä tuntuvia kuumia aaltoja, jotka mm. häiritsevät unta. Tämä kaikki johtuu estrogeenin vähenemisestä elimistössä.

Monet käyttävät vaihdevuosioireisiin synteettisesti valmistettuja lääkkeitä, mutta apua on saatavissa myös luonnonmukaisin keinoin.

Chello Forte + B6-vitamiini -  kasviestrogeeni-puna-apilavalmiste on vaihdevuosioireista kärsiville naisille kehitetty luonnonmukainen valmiste, joka sisältää hormonitoimintaa säätelevää B6-vitamiinia. Tuotteen sisältämät puna-apilan isoflafonit ja salvia vähentävät hikoilua.

Chello on Suomen suosituimpia itsehoitovalmisteita vaihdevuosioireiden helpottamiseksi. Vaikutukset alkavat tuntua jo parin viikon käytön jälkeen.  Tuote sopii sinulle, jos voimakkaat vaihdevuosioireet ovat alkaneet yli 50-vuotiaana.

Valmiste sisältää:  Soijauutetta (Glycine max (L.) Merr.), täyteaineina (mikrokiteistä selluloosaa, piidioksidia, rasvahappojen magnesiumsuoloja), salviauutetta (Salvia officinalis (L.), puna-apilauutetta (Trifolium Pratense L.), pintakäsittelyaineita (hydroksipropyyliselluloosaa, sellakkaa, talkkia, propyleeniglykolia), väriainetta (titaanidioksidia) ja B-vitamiinia

Aloita kahdella  tabletilla / vrk. Kun oireet alkavat helpottaa, siirry yhteen tabletttiin / vrk.

Pakkauksessa on 60 tablettia

Tuotteen vaikuttavat aineet: soija, puna-apila, salvia, B6-vitamiini
Tuotetta ei saa käyttää, jos olet raskaana tai imetät.

Valmistaja/markkinoija: Mezina Oy

Huomaa, että ravintolisä ei milloinkaan korvaa monipuolista, terveellistä ruokavaliota. Annostusta ei saa ylittää.
Ei lasten ulottuville.

Käytettävä ennen 31.5.2021

UNEKSI497
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Chello Forte + B6 vaihdevuosioireisiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *