Bright Smile hampaiden vaalennuskynä (2ml)

13,90

Käsittele yksittäisiä värjäytymiä tai vaalenna hymyäsi – edullisesti, helposti ja siististi. Valkaisevan geelin levittäminen pensselillä on nopeaa ja onnistuu missä ja milloin vain.

25 varastossa

Tuotetunnus (SKU): UNEKSI90 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Valkoisempi hymy helpommin ja nopeammin kuin koskaan - missä ja milloin vain! Hampaiden valkaisukynän käyttö on äärimmäisen nopeaa ja yksinkertaista: levitä geeliä putkilon päähän liitetyllä siveltimellä hampaiden etupinnoille. Geelin käyttö voi auttaa poistamaan ja vaalentamaan esimerkiksi teen, kahvin, punaviinin ja tupakan aiheuttamia paikallisia tummentumia. Valkaiseva tehoaine on karbamidiperoksidi (0,3%) *. Tuotteessa on miellyttävä, raikas piparmintun maku. Kynä sisältää 2 ml geeliä.

Valkaisukynää voi käyttää 1-2 kertaa vuorokaudessa maksimissaan 2 viikkoa yhtäjaksoisesti. Tämän jälkeen suositellaan vähintään viikoa taukoa. Käytä korkeintaan 4 geelikynää vuodessa.

Et voi käyttää valkaisukynää jos
- olet alle 18-vuotias
- suusi limakalvot tai ikenet eivät ole täysin terveet tai hampaissasi on reikiä
- olet raskaana tai imetät
- olet allerginen peroksidille *

HUOM! Tilapäistä hampaiden vihlontaa, ikenien kirvelyä tai muuta aristusta saattaa esiintyä erityisesti, jos hampaasi reagoivat helposti kylmään ja/tai kylmään. Jos ärsytys tuntuu epämiellyttävältä, lopeta käyttö tai vähennä ainakin käsittelyjen kestoa ja harvenna käyttökertoja. Remineralisointigeelin ja/tai hammaskiillettä vahvistavan entsyymihammastahnan käyttöä suositellaan!

UNEKSI90
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bright Smile hampaiden vaalennuskynä (2ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *