Bio-Karoten +E aurinkokapselit

21,90

Bio-Karoten +E on tehokas aurinkokapseli, jota nauttimalla varmistat tasaisen kauniin rusketuksen, joka kestää pitkään. Samalla ihostasi tulee vastustuskykyisempi palamista vastaan.

3 varastossa

tuotetunnus (SKU) UNEKSI391 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Haluatko kauniin tasaisen rusketuksen? Haluatko, että rusketuksesi kestää normaalia kauemmin? Haluatko, ettei ihosi pala helposti auringossa?

Tämä aurinkokapseli on monen etelänmatkaajan luottotuote! Tuotteen käyttö kannattaa aloittaa noin 3 viikkoa ennen auringonoton aloittamista ja käyttöä kannataa jatkaa myös sen jälkeen joitakin viikkoja.

Beetakaroteeni on luonnon A-vitamiinin eli retinolin esiaste. Elimistö osaa muuntaa osan sisäisesti nautittua beetakaroteenia A-vitamiiniksi. Bio-Karoten +E:n sisältämä beetakaroteeni on hyvin puhdasta ja se imeytyy hyvin. Beetakaroteenilla on tärkeitä terveysvaikutteisia tehtäviä: se mm. editää ihon, näkökyvyn ja limakalvojen hyvinvointia. Lisäksi tuotteessa on iholle hyvää tekevää E-vitamiinia 10mg. E-vitamiini suojaa soluja hapettumiselta aurinkoa otettaessa.

Bio-Karoten + E sisältää (1 kapseli, joka on normaali päiväannostus) 6 mg beetakaroteenia eli 1000 µg A-vitamiinia ja 1o mg E-vitamiinia. Tuotteessa ei ole laktoosia, gluteenia eikä hiivaa.

Huomaa, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Annostusta ei saa ylittää.
Ei lasten ulottuville.

Pakkauksessa on 150 kapselia.

Parasta ennen 11/2023

Pharma Nord Oy Ab
Täyttää GMP-laatuvaatimukset

UNEKSI391
uneksi.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bio-Karoten +E aurinkokapselit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *