Suun terveys

Suun ja hampaiden hygieniasta huolehtiminen on tärkeä osa terveydenhoitoa. Hoidettu ja puhdas suu tuntuu, näyttää ja tuoksuu hyvältä. Myymme laadukkaita Wisdom hampaidenhoito- ja suuhygieniatuotteita, joilla päivittäinen hampaista, ikenistä ja suusta huolehtiminen käy miellyttävästi ja näppärästi.

Raikastava antibakteerinen suusuihke

Antibakteerinen suusuihke, jolla raikastat hengityksesi nopeasti ja helposti missä ja milloin tahansa. Pienikokoinen pullo ja välitön teho - ota mukaasi kaikkialle.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Mintunmakuinen antibakteerinen suusuihke antaa helposti raikkaan hengityksen pitkäksi aikaa. Suihke on kätevän kokoinen (12,5 ml) joten se kulkee helposti mukana.

Suihkeen koostumus: vesi, etanoli, glyseriini, makuaine, PEG-40 hydrogenoitu risiiniöljy, natriumsakariini, natriumbentsoaatti, setyylipyridiinikloridi.
Tuote sisältää 0,05 % setyylipyridiinikloridia (antibakteerinen aine)
Ei sisällä sokeria

Varoitukset
- Älä sumuta tuotetta silmiin
- Pidä poissa lasten ulottuvilta

 

 

 

HH11

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Hampaidenhoitosetti 3 osaa

Hampaidenhoitosetissä on teräksisellä joustavalla kärjellä varustettu hammaspiikki, hammasraaputin sekä hammaspeili. Poista hammaskivi, värjäymät sekä plakki tehokkaasti mutta hellävaraisesti!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pakkaus sisältää muovisen suupeilin sekä kaksi teräksistä instrumenttia hampaiden hoitoon: hammaspinnan kaapimen avulla poistat plakkia, hammaskiveä sekä pinnallisia värjäytymiä, hammaspiikillä puhdistat hampaiden väleistä mm. ruokien jäämät sekä plakin ja hammaskiven. Raaputtimen kärki on kestävää ja joustavaa terästä, joka ei vahingoita hammaskiillettä.

Käyttöohje:
- Hammaskaavin (Dental scaler): Vedä kevyesti käyristettyä kaavinosaa hampaan pintaa pitkin ikenestä poispäin hammasreunaa kohden. Poista hammaskivi kunnes hampaan pinta on puhdas. Toista puhdistus jokaiseen hampaaseen.
- Hammaspiikki (Interdental pick): Vedä varovasti raaputinkärkeä hampaiden välissä ienrajasta poispäin. Poista hammaskivi ja ruoan jäämät hampaiden välistä.

Varoitukset
- Käytä varoen teräväkärkisiä hammasvälineitä
- Vain aikuisten käyttöön – pidä poissa lasten ulottuvilta
- Jos ikenistäsi vuotaa verta käytön jatkuessa, konsultoi hammashoitajaa tai hammaslääkäriä
- Älä nielaise hampaista irronnutta materiaa: hammasplakin jotkut osat voivat aiheuttaa verihyytymiä ja siten lisätä sydänsairauden riskiä joillakin ihmisillä
- Huuhtele suusi säännöllisesti, kun käytät hammasraaputinta

HHU03

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kätevät hammasvälien puhdistustikut 20 kpl

Puhdista ahtaatkin hammasvälit tehokkasti ja helposti! Kumiset Clean Between Brushes -hampaiden puhdistustikut ovat hammaslankaa helpompia käyttää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Puhdista hampaiden välit kätevästi, tehokkaasti ja hellävaraisesti Wisdon Clean Between Brushes -puhdistustikuilla! Nämä pehmeästä kumista valmistetut harjakset sopivat erityisesti ihmisille, joiden mielestä hammaslankaimen tai -langan käyttö on hankalaa tai epämiellyttävää.  Puhdistustikut sopivat ahtaisiinkin hammasväleihin.

Käyttöohje:
Aseta hammastikku hampaiden väliin ja poista ruuanjäämät sekä plakki pehmeillä edestakaisilla liikkeillä.
Puhdistustikkujen käyttö stimuloi samalla ikeniä.

Pakkauksessaa on 20 tikkua.

Näyttökuva 2015-06-13 kello 17.47.35

 

 

HHU02

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Mint Burst Floss hammasväleissä turpoava hammaslanka 30m

Wisdom Mint Burst Floss -hammaslanka turpoaa hammasväleissä, joten se puhdistaa hyvin tehokkaasti ahtaatkin hammavälit. Lanka ei rispaannu. Fluorattu ja mintunmakuinen. Kätevä pieni 30 m pakkaus kulkee mukana pienessäkin käsilaukussa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Mint Burst Floss -hammaslanka turpoaa hammasväleihin sopivaksi käytön aikana. Hammaslanka puhdistaa tehokkaasti ahtaatkin hammasvälit. Lanka ei rispaannu, vaikka hammaslanka koostuu useista ohuista langoista. Tämä hammaslanka on miellyttävästi mintun makuinen ja sen pinta on fluorattu.

Huomaa, että pelkkä hampaiden harjaus ja suuveden käyttö ei riitä kunnollisen hammashygienian hoitoon; hammasvälit ovat kohde, johon meidän suomalaisten tulisi entistä enemmän kiinnittää huomiota. Hammaskiven ehkäisyssä hammasvälien puhdistaminen on ensiarvoisen tärkeää.

30 m

Näyttökuva 2015-06-13 kello 18.02.40

 

 

HHU05

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Kielen puhdistajalla eroon pahanhajuisesta hengityksestä

Vaivaako sinua pahanhajuinen hengitys? Kielen puhdistaminen voi auttaa merkittävästi. Kätevä kaavin on valmistettu pehmeästä kumimaisesta aineesta, joten se ei vahingoista kieltä ja sitä on mukava käyttää. Kaapimen pinnassa on nystyröitä, jotka tehostavat kaavinnan tehoa. Puhdistajassa on antibakteerisena aineena sinkkisitraatti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Monella meistä on ns. karvainen kieli, eli kielen pintaan on kertynyt runsas bakteeripeite. Katteinen kieli aiheuttaa pahanhajuista hengitystä (halitosis). Kielen puhdistus on aiheellista myös siinä tapauksessa, että syljen eritys on vähäistä. Kuivassa suussa bakteerit lisääntyvät.

Hyvään suuhygieniaan kuuluu kielen kaavinnan lisäksi luonnollisestikin säännöllinen hampaiden harjaus, suuveden, hammaslangan tai -lankaimen sekä hammasvälien puhdistustikkujen käyttö. Raikas, puhdas suu tuoksuu ja tuntuu miellyttävältä!

Tuote sisältää sinkkisitraattia (antibakteerinen aine) ja raikastavaa minttuöljyä.
Tuote ei sovellu alle 10-vuotiaille.

Pakkaus sisältää yhden (1 kpl) kielikaapimen.

 

kielikaavin

 

Käyttöohje
- Huuhtele kielikaavin lämpimällä vedellä
- Työnnä kieli ulos
- Vie kielikaavin mahdollisimman taakse kielen takaosaan
- Vedä kielikaavinta kielenpintaa pitkin
- Huuhtele kielikaavin lämpimällä vedellä ja toista kielenpuhdistus uudelleen, jos on tarvetta
- Harjaa hampaat normaalisti

 

HH99

kielen puhdistus kielikaavin kielenpuhdistaja

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

DenTek Easy Brush hammasväliharjat 16 kpl

Joustavalla varrella ja pehmeällä, kartionmuotoisella harjalla varustetuilla laadukkailla DenTek-hammasväliharjoilla puhdistat ahtaatkin hammasvälit tehokkaasti vahingoittamatta kiillettä. Pakkauksessa 16 harjaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Poista plakki ja ruuan jäämät hampaiden väleistä hellästi mutta tehokkaasti laadukkailla DenTek-hammasväliharjoilla! Pakkauksessa on 16 kpl suojatulpallista pehmeää joustavalla varrella varustettua harjaa.

Harjasosa on muodoltaan kartio ja se laajenee 1-5 mm - puhdistat niin väljät kuin ahtaatkin hammasvälit tarkasti. Nämä hammasväliharjat sopivat myös hammasrautojen välien puhdistukseen. Metalliosassa on pinnoite, joten et voi harjatessasi vahingoittaa hammaskiillettä.

Käyttö
Liikuttele hammasväliharjaa hampaiden tai hammasrautojen välissä rauhallisesti edestakaisin.
Älä käytä liikaa voimaa.

Tämä tuote ei ole tarkoitettu alle 6-vuotiaille lapsille.

hammasväliharja

 

HHU01

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Clean & Whitening -hammasharja värjäytymiä vastaan

Puhdista hampaat sekä hammasvälit ja poista samalla värjäytymiä! Clean & Protect Whitening -hammasharjalla saat raikkaan ja puhtaan suun lisäksi valkoisemmat hampaat; spiraalimaiset harjakset ja kumiset hiovat harjakset auttavat poistamaan värjäytymiä samalla kun harjaat. Laadukas hammasharja, johon on lisäksi integroitu kielenpuhdistin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Wisdomin Quantum medium-kovuustason hammasharjalla puhdistat hampaat ja hammasvälit tehokkaasti ja samalla käsittelet hampaiden pinnallisia värjäytymiä. Miellyttävä muotoilu tekee harjaamisesta tehokasta ja vaivatonta. Hammasharjan pään toisella puolella on kielipuhdistin, jolla täydennät suuhygieniasi.

Clean & Whitening -hammasharjan keskikovat harjakset ovat muodoltaan spiraalimaisia, joten ne puhdistavat hampaiden pintoja tehokkaasti. Harjasten välissä on kumiharjoja, jotka poistavat plakkia ja värjäytymiä.

Quantum Clean + Whitening -hammasharjaa käyttämällä
- puhdistat tehokkaasti hammasvälit
- saat raikkaan hengityksen
- käsittelet hampaiden värjäytymiä
- saat maksimaalisenn plakinpoistotehon sekä
- terveet ikenet

Harjojen värit: pinkki-valkoinen, vaaleansini-valkoinen, vaaleanvihreä-valkoinen, violetti-valkoinen.

kaikkivarit

HH09

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Fresh Effect Sensitive – hellävarainen hammasharja

Fresh Effect Sensitive -hammasharjalla puhdistat herkätkin hampaat tehokkaasti. Harjakset ovat pehmeät, mutta niiden joukossa on kaksi kumista harjasta, jotka takaavat tehokkaamman pesutuloksen: plakki ja ruuanjäämät irtoavat helpommin. Mukana antibakteerinen, mintun makuinen kielenpuhdistaja.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Herkille hampaille tarkoitettu pehmeäharjaksinen Fresh Effect Sensitive -hammasharja takaa puhtaan lopputuloksen: kaksi kumiharjasta auttavat plakkia irtoamaan paremmin hampaista. Harjassa on lisäksi miellyttävästi mintulta maistuva antibakteerinen kielenpuhdistaja, jolla viimeistelet suusi puhtauden.

Eri värivaihtoehtoja - lähetämme satunnaisen värin.

HH10

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Vihlovien hampaiden hoitogeeli Minerals ™ Enamel Booster

Pidä huolta valkoisesta hymystäsi! Minerals ™ Enamel Booster -hoitogeeli vahvistaa hammaskiillettä ja tekee hampaistasi vähemmän arat. Geeli auttaa hampaitasi säilymään valkoisina valkaisun jälkeen. Voit käyttää sitä myös vihlovien hampaiden hoitoon.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Täydellinen hoitogeeli hampaillesi, etenkin, jos olet juuri valkaissut ne! Minerals Emali Booster ei itsessään valkaise, mutta se auttaa ylläpitämään valkaisulla saavutettua tulosta pidempään. Geeli remineralisoi hampaiden pinnan, jolloin hammaskiille vahvistuu, hampaita vihloo vähemmän ja ne ovat myös vähemmän alttiit uusille värjäytymille.

Minerals ™ Enamel Booster sisältää kaliumia, fluoria ja kalsiumfosfaattia.

Remineralisoivan geelin ominaisuudet:
- vahvistaa hammaskiillettä
- vähentää hampaiden herkkyyttä kylmälle ja kuumalle
- auttaa hampaitasi säilymään valkoisina valkaisun jälkeen
- vaikeuttaa uusien värjäytymien syntymistä

Hoitogeelin käyttö
- poistettuasi korkin pyöritä kynän alaosaa - hetken päästä siveltimen päähän ilmestyy geeliä
- ota huulillesi leveä hymy ja sivele sitten geeliä ohuelti kaikkialle hampaiden pinnoille
- 30 sekunnin kuluttua voit lopettaa "hymyilyn"
- seuraavan 10 minuutin aikana ei saa syödä eikä juoda muuta kuin vettä
- voit halutessasi huuhdella suusi

Huomiot ja varoitukset
- säilytettävä lasten ulottumattomissa
- ei alle 18-vuotiaille
- vältä geelin joutumista silmiin tai iholle. pyyhi tarvittaessa geeli pois ja huuhtele
- et voi käyttää geeliä jos olet raskaana tai imetät
- et voi käyttää hoitogeeliä jos suusi ja ikenesi eivät ole kaikilta osin terveet

Sisältää natriumfluoridia (0,059% W/v Fluoride)

Valmistettu Yhdysvalloissa

TOIMITETAAN PAKKAUS LITISTETTYNÄ

 

WR03

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 7,90 €

Loading Päivittää

Beautiful Smile suusuihke raikastaa hengityksen

Raikas hengitys missä ja milloin tahansa! Mintunmakuinen suusuihke antaa nopeasti raikkaan tunteen suuhusi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Beautiful Smile -suusuihkeella saat välittömästi raikkaan hengityksen. Näppärä minipullo (12ml) sopii pieneenkin taskuun tai laukkuun.

Varoitukset:
- ei lasten ulottuville
- älä suihkuta silmiin

Raikas suihke sisältää mentholia, xylitolia, maku- ja makeutusaineita, vihreä tee -uutetta, aloe vera -uutetta, vettä

HH38

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Hammasvälien, hammaskojeiden ja -rautojen puhdistusharja

Wisdom Interspace on kehitetty erilaisten suukojeiden, hammasrautojen ja isojen hammasvälien puhdistamiseen. Pehmeät, tehokkaasti mutta hellästi puhdistavat harjakset.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tällä pehmeäharjaisella varrellisella apuvälineellä puhdistat kätevästi suuremmat hammasvälit ja hankalat kohteet - myös takaa hammasrivistöstä. Harjain poistaa plakkia hammasväleistä sekä ienrajasta. Pehmeät harjakset sopivat hammaskojeiden ja rautojen puhdistamiseen.

Käyttö
- Paina harjakset hampaan pintaa vasten, jolloin ne leviävät 
- Pyyhkäise harjakset ienrajaan asti.
- Huuhtele harja aina käytön jälkeen
- Älä käytä kulunutta harjaa
- Älä pakota harjainta väkisin hammasväleihin
- Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Väri on satunnaisesti joko sininen tai violetti

harjanpaa

HHU04

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Poskien levittäjä helpottaa hammashoitoa ja valkaisua

Suun auki pitävä muovilaite helpottaa työskentelyäsi, kun esimerkiksi raaputat hampaista tummentumia tai valkaiset niitä geelikynällä, valkaisuliuskoilla tai muottivalkaisun keinoin. Poskien levittäjä antaa sinulle enemmän työskentelytilaa, estää geelin tarttumisen huuliin ja valkaisuliuskoja vettymästä ja menemästä ryttyyn.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Huulten / poskien levittäjä on kovasta muovista valmistettu apuväline, joka helpottaa työskentelyäsi, kun valkaiset hampaitasi tai raaputat niistä tummentumia. Hampaiden pinnat pysyvät helpommin kuivina, jolloin valkaisuteho on voimakkaampi.  Levittimen käyttö estää valkaisugeeliä ottamasta kiinni huuliisi. Saat yksinkertaisesti enemmän työskentelytilaa - valkaisu ja hampaiden puhdistaminen sujuu siistimmin ja vaivattomammin.

Poskien levittäjistä on saatavilla sekä kirkas että vaaleansinisestä läpikuultavasta muovista valmistettu versio (kuvassa alla).
Sinisen reunaosat ovat aavistuksen tukevammat ja massiivisemmat kuin kirkkaassa, muuten levittimissä ei ole eroa.

levitsin

WR20

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Fresh Effect Whitening hammastahna 100 ml

Voimakkaan mintun makuinen hampaita hoitava ja valkaiseva, reikiintymistä ennaltaehkäisevä Fresh Effect Whitening -hammastahna riittoisassa 100 ml tuubissa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Riittoisa, raikkaan mintun makuinen Fresh Effect Whitening -hammatahna auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen vaaleuden samalla kun se ennaltaehkäisee reikiintymistä, vahvistaa hammaskiillettä ja raikastaa hengityksen.

 whitening2

Tuote sisältää: Sorbitoli, vesi, piihappo, natrium layryylisulfaatti, aromi, selluloosageeli, natriumsakkariini, limoneeni, natriumhydroksidi, väriaine CI 77891.
Sisältää 0,298 massa-% natriumfluoridia (tämä vastaa 1350 ppm fluoria).

Varoitukset
Ei sovellu lapsille
Pidä poissa lasten ulottuvilta

Parasta ennen -merkintä 04/2021

HH12

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

DenTek hammaslanka ahtaisiin hammasväleihin 100m

Erityisesti ahtaat hammasvälit tehokkaasti puhdistava mintun makuinen, vahattupintainen ja fluorattu hammaslanka 100 m säästöpakkauksessa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ahtaisiin hammasväleihin kehitetty raikkaan mintun makuinen hammaslanka 100 m pakkauksessa. Dental Floss on fluorattu hammaslanka, joka liukuu vahauksen ansiosta helposti hyvinkin ahtaisiin hammasväleihin.

Muistathan puhdistaa hammasvälit aamuin illoin osana hammashoitoa.

100mlanka

1. Katkaise noin 45 cm pituinen pätkä lankaa
2. Kierrä lanka etusormien väliin
3. Ohjaa hammaslanka varovasti hammasväliin ja liikuta sitä ylös-alas-liikkeellä vasten hampaan pintaa
4. Toista jokaisessa hammasvälissä

 

HHU06

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Nauhahammaslankain Easy Slide 30 kpl

Easy Slide -nauhahammaslankain on kehitetty ahtaille hammasväleille. Herkkä ikenille, poistaa tehokkaasti plakkia ja likaa hampaiden väleistä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Clean Between Easy Slide Flossers -lankain poistaa tehokkaasti likaa ja plakkia ahtaistakin hammasväleistä ollen silti hellä ikenille. Lanka on rispaantumatonta ja se liukuu silkkisesti hammaväleihin. Nauhahammaslankain on helppo ja miellyttävä käyttää. Pakkauksessa on 30 kpl hammastikun sisältävää nauhahammaslankainta.

 

jee

HH17

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Pitkävartinen Easy Flosser -hammaslankain tikulla * 25 vaihtopäätä

Onko hammasvälien puhdistaminen langalla hankalaa? Saatko helposti oksennusrefleksin puhdistaessasi hampaitasi? Pitkällä varrella varustettu hammaslankain liukuu helposti väleihin, ulotttuu mukavasti hankalimpiinkin paikkoihin aivan suun takaosaan asti. Pakkauksessa on 25 kpl hammastikullista 25 vaihtopäätä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hammaslankaimesta saa pitkän varren ansiosta hyvän otteen ja sillä ulotut hyvin myös taaimmaisiin hampaisiin. Easy Flosser -tuote on suunniteltu erityisesti ihmisille, joilla on jostain syystä hankaluuksia muuten puhdistaa hammasvälejään; langan käyttö voi tuntua haasteelliselta tai esimerkiksi raskauspahoinvointi aiheuttaa helposti oksennusrefleksin.  

Lankaimessa on 25 vaihdettavaa päätä, joissa on integroituna myös hammastikku. Easy Flosserin käyttö on miellyttävää ja hygieenistä.

 

 sininen vihrea

Käyttö

Liu'uta lankainosaa hammaspintaa pitkin ylös – alas puhdistaen sekä hammasvälit sekä ienrajat.
Hammastikku viedään hammasväliin ientä vasten. Työnnä tikkua varovasti sisään ja ulos, jolloin ruoantähteet ja plakki poistuvat raoista.
Huuhtele lankainosa tarvittaessa. Vaihda hammaslankaimen pää päivittäin.

Lankaimen varren väri on satunnaisesti joko läpikuultava vihreä, oranssi, violetti tai sininen. Voit esittää väritoiveen, mutta emme valitettavasti voi taata sen toteutumista. Mikäli tietty väri on ostokriteerinä, ole ystävällinen ja tiedustele tietyn värin saatavuutta ennen kuin teet tilauksen. Kiitos.

HH18

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Micro Power paristokäyttöinen hammasharja

Tässä paristokäyttöisessä Wisdom Micro Power -hammasharjassa on 20000 kertaa sekunnissa värähtelevät harjakset, joten harjaus poistaa tehokkaasti plakkia ja tummentumia. Jos haluat hammasharjan, jossa yhdistyy perinteisen harjan harjapää ja sähköhammasharjan tehokkuus, Micro Power on sinua varten.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

AAA-paristolla toimiva kätevä ja tehokkaasti puhdistava hammasharja keskikovilla (medium) harjaksilla. Jos olet tuloksetta etsinyt sähköhammasharjaa, jossa on nomaalin hammasharjan kaltainen pää, tässä on. Harjakset ovat keskikovat. Harja toimii AAA-paristolla ja se on vaihdettavissa. Harjainosaa ei voi uusia.
punainen
 

Käyttö
Huuhtele harja ja lisää hammastahna
Paina on/off-nappulaa
Harjaa vähintään kaksi minuuttia kuten tavallisella harjalla
Sammuta painamalla on/off

Huomioitavaa
Harjaa ei saa upottaa kokonaan veteen
Ei sovellu alle 3-vuotiaille

 

allcolors

 

Harjan väri on satunnaisesti pinkki-puna-valkoinen, violetti-valkoinen, vihreä-valkoinen tai sini-valkoinen.
Voit halutessasi esittää väritoiveen, mutta emme voi taata sen toteutumista.  Jos tietty väri on ostokriteeri, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä etukäteen, ennen tilaamista, kiitos!

HH19

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Taittuva matkahammasharja kotelossa medium

Näppärä matkahammasharja taittuu pieneen tilaan ja kulkee hygieenisesti omassa ilmastoidussa suojakotelossa. Medium-kovuustason harjakset ja normaalinkokoinen, aikuiselle sopiva harjapää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kätevä hammasharja kulkee matkoilla mukana omassa suojakotelossaan. Harjan koko pakattuna on 11 x 2,5 x 0,9 cm. Harjaspää on normaalia aikuiselle sopivaa kokoa ja harjasten kovuustaso on medium. Harja puretaan osiin ja harjain kääntyy varsiosan sisään. Varressa on rei'itystä ilmanvaihdon varmistamiseksi.

punainen

HH20

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Hammaslankain norm. hammasväleille 90 kpl

DenTekin rispaantumattomilla, fluoratuilla ja mintun makuisilla Triple Clean Floss Picks -hammaslankaimilla puhdistat normaalit hammasvälit kätevästi. Lankaimissa on myös hammastikku sekä integroitu kielenpuhdistin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

90 kappaleen pussi monitoimisia fluorattuja hammasvälien ja kielen puhdistuslankaimia. Vahapinnoitettu lankainosa on rispaantumaton ja se maistuu mintulle. Lankaimella puhdistat miellyttävästi normaalin kokoiset hammasvälit. Lankaimen päässä olevalla tikulla voit puhdistaa suuret välit ja muotoillulla varsiosalla kielen.

lankaimet

 

 

 

 

HHU07

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Kielen puhdistaja DenTek * uusi malli * raikkaampi hengitys

Kielenpuhdistajan kehittyneempi malli takaa paremman lopputuloksen miellyttävästi ja nopeasti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

DenTekin uusi kielenpuhdistaja on entistäkin tehokkaampi ja mukavampi käyttää. Kaapimessa ei ole teräviä kulmia ja sen pinta on pehmeää muovia. Eliminoi pahanhajuinen hengitys poistamalla kielen bakteerit säännöllisesti! Kielenpuhdistajan käyttö on yksinkertaista: vedä kaavinta kielen pintaa pitkin kielen takaosasta alkaen. Muista huuhdella puhdistaja aina käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja vaihtaa kulunut puhdistaja hyvissä ajoin uuteen - suositeltava vaihtoväli on sama kuin hammasharjan, elin noin muutaman kuukauden välein.

 

uusi_kaavinkieliharja

HHU8

 

kielen puhdistus kielikaavin kielenpuhdistaja

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Curaprox Black is White aktiivihiilihammastahna + harja

Curaprox Black is White on tehokkaasti värjäytymiä poistava ja hampaiden sävyä vaalentava musta aktiivihiilihammastahna, joka myös suojaa hammaskiillettä sekä vähentää vihlontaa. Raikkaan limenmakuisen hammastahnan mukana saat laadukkaan Curaprox-hammasharjan. Tämä tahna on sveistiläinen innovaatio.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Black is White on aivan uudenlainen valkaiseva hammastahna, jonka vaikuttava aine on aktiivihiili. Alhaisen hankausarvon (RDA -50) ansiosta Black is White puhdistaa ja valkaisee vahingoittamatta hammaskiillettä. Tahnan sisältämä hydroksyyliapatiitti auttaa vähentämään hampaiden vihlontaa sekä vahvistaa hammaskiillettä. Fluoripitoisuus on 950 ppm.

Tahna ei vaahtoa, joten se ei ärsytä aftoista kärsiviä. Mustan aktiivihiilihammastahnan mukana saat erikoispehmeän, tyylikkään Curaprox-hammasharjan. Tahnaa voi käyttää myös sähköhammasharjan kanssa.

Käytä normaalin hammastahnan tapaan aamuin illoin.
Ei sovellu alle 12-vuotiaille.

Tuubin koko 90 ml
Valmistettu Sveitsissä

cura_harjacuraprox

UNEKSI27

aktiivihiili aktiivihiilitahna

Vanha hinta: 24,90 €

Hinta: 20,90 €

Säästö: 4,00 €

Loading Päivittää
Sale

Antibakteeriset suukiskojen puhdistustabletit (32 kpl)

Sveitiläisvalmisteisilla antibakteerisilla puhdistustableteilla desinfioit suukojeesi kätevästi ja tehokkaasti. Kaikkien purenta- ja kuorsauskiskojen hygieenisyydestä huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää sekä suusi hyvinvoinnin että kiskon käyttöiän kannalta. Bony Plus Espress -tablettipakkauksessa 32 suukojeen raikastavaa ja syväpuhdistavaa tablettia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pidennä suukiskojen käyttöikää ja huolehdi suusi terveydestä!

Purenta- ja kuorsauskiskojen käyttöikä pitenee huomattavasti oikealla hoidolla. Kiskojen puhtaus on erittäin tärkeää myös suusi hyvinvoinnin kannalta. Desinfioimattomiin suukojeisiin ja hammasharjoihin kertyy bakteereista mikrokasvustoa eli ns. filmikalvo. Tämä saattaa aiheuttaa mm. kipuja, poltteen tunnetta ja tulehduksia suussa, pahanhajuista hengitystä sekä haavaumia suupieliin. Flunssakierteen alkukin voi piillä huonosti puhdistetuissa suussa käytettävissä laitteissa ja hammasharjoissa. Keittäminen, pesuaineilla pesu tai pakastaminen ei poista tätä haitallista biofilmiä suukojeista.

Kiskot tulisikin desinfioida suukojeiden puhdistukseen tarkoitetussa antibakteerisessa tablettiliuoksessa ainakin pari kertaa viikossa. Professional-puhdistustablettien käyttö on vaivatonta ja tabletit ovat todella tehokkaita: ne vähentävät plakkimuodostumia, ehkäisevät hajua ja poistavat tahroja. Ennen kaikkea ne poistavat haitallisen biofilmin laitteen pinnalta. Kiskoihin jää desinfioinnista raikas mintun maku. Puhdistus on tehokkuudestaan huolimatta kuitenkin hellävarainen, eikä se siis vaurioita kiskoja tai jätä niihin minkäänlaisia epämiellyttäviä kalvoja.

Puhdistustablettien säännöllisen käytön lisäksi kuorsaus- ja purentakiskot tulisi puhdistaa päivittäin juoksevassa vedessä. Kiskoja voi myös tarvittaessa harjata varovasti hammasharjalla ilman tahnaa.


Puhdistus- ja desinfiointitablettien käyttö
Laita kiskot lasiin, joka on täytetty kädenlämpöisellä vedellä (HUOM! Kuuma vesi vaurioittaa kiskoa, joten esim. kiskojen keittäminen on ehdottomasti kielletty!). Laita lasiin yksi Express-tabletti ja anna sen liota ainakin kolme minuuttia. Kiskot saavat liota desinfiointivedessä vaikka koko päivän. Huuhdo kisko kylmässä tai lämpimässä juoksevassa vedessä huolellisesti aina ennen käyttöä.

Huomioitavaa
Tabletit on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Liuos pitää hävittää käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen sisältämälle ainesosalle. Älä koskaan laita tablettia suuhun. Tablettipulveri voi aiheuttaa silmävaurioita, joten vältä sen joutumista silmiin. Älä milloinkaan juo liuosta tai käytä sitä esimerkiksi suuvetenä. Huuhtele suukoje aina huolellisesti ennen suuhun asettamista. Lopeta tuotteen käyttö ja käänny lääkärin puoleen mikäli havaitset ihoärsytystä, turvotusta tai kipua käytön jälkeen. Tabletit tulee säilyttää kuivassa paikassa. Tabletit ovat kertakäyttöisiä.

Ainesosat: Sodium Bicarbonate, Potassium Monopersulfate, Citric Acid, Lactose, Sodium Carbonate, PVP/VA Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Peppermint Flavour, CI 73015.

Luokan I lääkinnällinen laite
Valmistettu Sveitsissä
 
puhdistustabletit

 

UNEKSI4
uneksi.com

Hinta: 18,90 €

Loading Päivittää

Hammaslanka normaaleille ja suuremmille hammasväleille 50 m

Mintun makuinen vahattu ja fluoripinnoitettu hammaslanka puhdistaa hieman väljemmätkin hammasvälit ja ienrajat tehokkaasti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Näppärästi mukana kulkevassa pakkauksessa on 50 m vahapintaista hammaslankaa, joka soveltuu hyvin sekä normaaleille että suuremmillekin hammasväleille. Langassa on myös fluoraus.
Ota pakkauksesta noin 45 cm pituinen langanpätkä ja kierrä se kummankin etusormesi väliin. Ohjaile lanka hampaan väliin ja liikuttele sitä ylösalaisella liikkeellä hampaan pintaa kohden.

lanka_50m

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

DenTek hammastikku-hammasväliharja 60 kpl / pkt

DenTek Dental Picks on kätevän kokoinen pakkaus hammasväliharjan ja hammastikun yhdistelmiä. Todella näppärä esimerkiksi retkeillessä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tikun hammastikkupäällä puhdistat suuremmat tähteet hammasväleistä ja hammasväliharjalla hoidat pienemmät sekä myös plakin pois. Tämä pienikokoinen ja kätevästi mukana kulkeva tuote korvaa näin ollen kaksi eri artikkelia samassa kompaktissa tikussa. Pakkauksessa on 60 kpl pienikokoista hammastikku-hammasväliharjaa.

 

hammasvalitikut

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Hammaskiven raaputin

Tukeva, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaksipäinen hammaskiven raaputin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Jämäkkä metallinen hammaskiven raaputin / hammaskiven poistaja. Pituus noin 17 cm.

Terät kaartuvat eri päissä eri suuntiin, joten sekä vasen- että oikeakätinen pystyvät käsittelemään hampaat eri suunnilta.

raaputinpaa

hammaskiviraaputin1

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Orabrush kieliharja kielen puhdistaja raikastaa hengityksen

Kielen pinnan bakteerit aiheuttavat monelle pahanhajuista hengitystä. Perhmeäharjaksisella Orabrush-kieliharjalla pudistat kielesi miellyttävästi ja hengityksesti raikastuu välittömästi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pehmein harjaksin varustettu Orabrush kieliharja auttaa sinua saavuttamaan raikkaan hengityksen. Melkein aina pahanhajuisen hengityksen syynä on kielen pinnan bakteerijäämät. Pitkävartinen kielenpuhdistaja on miellyttävä ja tehokas käytössä. Muistathan vaihtaa kieliharjan noin 4 kertaa vuodessa uuteen!

kieliharja1

kieliharja3

kielen puhdistus kielikaavin kielenpuhdistaja kieliharja

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje