Onko nenän kautta hengittäminen vaikeaa?

Kaikki flunssasta tai allergiaoireista kärsineet tietävät, että nenän kautta hengittäminen voi joskus olla hyvin vaivalloista. Jos hengitysilma ei pääse virtaamaan vapaasti, joudut luonnollisestikin hengittämään suun kautta. Tämä kuivattaa ja ärsyttää nenän herkkiä limakalvoja entisestään, minkä lisäksi kuorsausäänet voivat kohota häiritsevän voimakkaiksi. Monet ovat saaneet avun sekä rakenteellisesti ahtaiden sierainten että nuhan ja allergian aiheuttamaan kuorsaukseen sieraintenlaajentimista ja nenän päälle kiinnitettävistä nenäteipeistä. Unen laatu paranee merkittävästi, sisään hengitettävä ilma on suodattuneena terveellistä ja happipitoista. Nenähuuhtelu nenähuuhtelukannulla on tehokas lääketieteen ammattilaisten suosittelema menetelmä tukkoisen nenän aukaisemiseen ja limakalvojen terveyden ylläpitämiseen: nenähuuhtelu sopii sekä tilapäiseen että jatkuvaan käyttöön mm. kuorsaajille, allergikoille ja flunssan aiheuttaman tukkoisuuden hoitoon.

ClipAir® Sleep pitää hengitystiet avoinna

Sieraintenlaajentimilla pidät hengitystiet avoimina, jolloin kuorsaus vähenee, hapenottokykysi paranee ja kurkkusi ei kuivu. ClipAir® Sleep on sveitsiläinen laatutuote, helppokäyttöinen ja tehokas.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

ClipAir® Sleep -sieraintenlaajentajat parantavat hapenottokykyä ja hillitsevät kuorsausta

ClipAir® on huomaamaton ja käytössä miellyttävä. Sieraintenlaajentimet parantavat merkittävästi hapenottokykyä ja tätä kautta vähentävät / ehkäisevät kuorsausta ja myös kurkun kuivumista. Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää, sillä se auttaa pitämään hengitystiet kosteina ja lämpiminä. Tällöin epäpuhtauksien suodattuminen on mahdollista. ClipAir ehkäisee sierainten supistelua, kun hengitetään syvään.

ClipAir® on sveitsiläinen laatutuote, joka on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisesti hyväksytystä materiaalista. Se on tehokas ja monta kertaa käytettävä. Pakkauksessa on mukana kolme eri kokoa (S, M ja L), joten voit kokeilla, mikä sopii parhaiten juuri sinulle.

Sieraintenlaajentimia voidaan käyttää samanaikaisesti erilaisten kuorsauskiskojen / purentakiskojen / muiden kuorsauksenhallintalaitteiden kanssa.

KÄYTTÖ
Sieraintenlaajentajien käyttö on todella yksinkertaista: ne asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Laajentajia voi tarvittaessa myös muotoilla itselle paremmin sopiviksi: laita laajentajat lämpimään veteen (60°C) ja muotoile juuri sinun sieraimiisi hyvin "istuviksi". Laajentimien suositeltava käyttöikä on noin 3 kuukautta, mikäli niitä käytetään jatkuvasti. Laite huuhdellaan käytön jälkeen miedolla saippualiuoksella ja haalealla vedellä.

clipair sleep helpottaa kuorsaamista

UNEKSI1

Tallenna

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Breathe Right kirkas nenäteippi avaa nenän 10 kpl/pkt

Helpotusta nenän tukkoisuuteen, tukkoisesta nenästä johtuvaan kuorsaamiseen sekä flunssan oireisiin. Jos tukkoinen nenä aiheuttaa hengitys- ja uniongelmia, kokeile laadukkaita Breathe Right -nenäteippejä. Helppokäyttöinen ja välitön apu tukkoiseen nenään.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Helpota nenän kautta hengittämistä helposti - nenäteipeillä! Erityisliimalla ja hyvällä muotoilulla varustetut kirkkaat nenäteipit kiinnittyvät napakasti ja parantavat hapenottokykyä peräti 31 %. Kirkas teippi on tarkoitettu erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Käytä nenäteippiä, jos vilustumisen, allergian tai muuten tukkoisen nenän takia hengittäminen on hankalaa tai kuorsaat. Oireet helpottavat välittömästi teipin kiinnittämisen jälkeen ja saattavat jopa loppua kokonaan.

Nenäteippien käyttötutkimuksissa* mukana olleista kuorsaavista henkilöistä 75 % koki saavansa apua kuorsausongelmaansa ja 90% kertoi yöuniensa laadun parantuneen merkittävästi.

Aseta nenäteippi nenän päälle nukkumaan mennessäsi. Teipin taipuisat osat kohottavat nenän tiehyitä, jolloin ilmatiet laajentuvat ja hengittäminen nenän kautta on vaivattomampaa. Teippi vaikuttaa koko yön.

One Size: teipin pituus on kokonaisuudessaan 5,5 cm ja leveys 1,6 cm. Kaarevan kohdan (tulee nenän päälle) pituus on noin 2,2 cm.
Pakkauksessa on 10 kirkasta nenäteippiä. Jos etsit hieman suurempaa kokoa, tutustu brändittömiin edullisiin nenäteippeihimme.

Tuotteen pakkaus sisältää luonnonkumia, joka voi aiheutta herkimmille henkilöille allergisen reaktion.
Jos saat teippien käytöstä ihottumaa tai muita yliherkkyysoireita, lopeta käyttö välittömästi.

TUOTETTA EI SAA KÄYTTÄÄ
- alle 5-vuotiailla lapsilla
- lateksiallergikko
- haavojen tai arpien, auringonpolttaman tai ärtyneen ihon päällä
- yli 12 tuntia yhtäjaksoisesti

Ei lasten ulottuville
Vain ulkoiseen käyttöön
Säilytä viileässä

Tämä tuote toimitetaan sinulle KIRJEENÄ, jos et tilaa samalla muuta.

Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: UK

* Scharf et al. Ear Nose Throat Journal 1994

SN02

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Snore Free – magneettinen nenäklipsi

Snore Free Noseclip -magneettinen nenäklipsi avaa hengitysteitä ja estää kuorsaamista. Magneettien ansiosta perinteistä mallia paremmin paikoillaan pysyvä versio klassisesta Snore Stopper -nenäklipsistä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Magneeteilla varustettu parannettu versio pienestä ja näppärästä kuorsauksenhallintalaitteesta, nenän ilmatiehyitä avaavasta nenäklipsistä. Snore Free -magneettinenäklipsi auttaa pitämään nenän avoimena, jolloin tarve hengittää suun kautta (ja kuorsata) vähenee. Magneettien ansiosta klipsi pysyy paremmin sieraimissa. Klipsi on valmistettu joustavasta ja miellyttävästä silikonista. Se on helppo pestä. Mukana kova muovinen säilytyskotelo.

 

magneettinen kuorsauksenestoklipsi

 

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Nenäkannu aito Sarvikuono 7,90 € nenähuuhteluun

Nenähuuhtelulla saat helpotusta tukkoiseen nenään ja kuorsausongelmaan: aidolla ja alkuperäisellä nenäkannu "sarvikuonolla" desinfioit ja aukaiset hengitystiet tehokkaasti. Suolavedellä huuhtelu ei kuivata nenän limakalvoja, vaan päinvastoin tukee niiden terveyttä. Nenähuuhtelu on erinomainen apu, jos kärsit flunssasta, allergiasta, poskiontelotulehduksesta, astmasta tai kuorsaat tukkoisen nenän takia. Terveydenhoitohenkilöstön suosittelema luonnonmukainen hoitovaihtoehto! * HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Nenäkannua käyttällä sekä ennaltaehkäiset että hoidat lukuisia nenän ja hengitysteiden ongelmia edullisesti, nopeasti ja miellyttävästi. Terveydenhuoltoalan ammattilaiset suosittelevat nenähuuhtelua, jos kärsit limaisesta flunssasta, nenän tukkoisuudesta, poskiontelotulehduksesta, allergiaoireista, astmasta tai limakalvosi ovat kuivuneet ja /tai ärtyneet. Lämpimällä miedolla suolavedellä huuhtelu vahvistaa ja puhdistaa nenän limakalvoja ja voi auttaa myös kuorsausongelmassa. Nenähuuhtelu vähentää rään muodostumista ja tekee nenän eritteistä juoksevampia, joten se on erinomainen apu flunssasta kärsivälle. Sarvikuonolla huuhtelu on edullinen ja tehokas lääkkeetön hoitovaihtoehto, johon lukemattomat suomalaiset ovat ihastuneet. Sarvikuono on pieni investointi - sen käyttöikä on periaatteessa ikuinen.

Nenähuuhtelu suolavedellä voi tuoda nopean ja miellyttävän avun, jos sinulla on esim.
- flunssa
- tukkoinen nenä
- allergia (esim. siitepöly- tai hiukkasallergia)
- poskiontelotulehdus
- allerginen nuha
- astma
- kuivat limakalvot
- kuorsaat

Jos käytät nenähuuhtelua kuorsauksen hoitoon, muista, että säännöllisyys on erittäin tärkeää: suorita nenähuuhtelu siis joka ilta ennen nukkumaanmenoa!

Nenäkannun lisäksi tarvitset nenähuuhtelun suorittamiseksi vain lämmintä vettä ja hienoa merisuolaa (tavallinenkin suola käy, mutta mitään erityissuolaa ei saa käyttää!)

Sarvikuono edustaa norjalaista designia ja sillä on CE-merkintä. Valmistusmateriaali on polyeteeni.

Pakkaus sisältää
- nenäkannun
- mittalusikan suolan mittaamista varten
- käyttöohjeen

 

nenakannu_ak

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Snore Plug helpottaa nenän kautta hengittämistä

Snore Plug -nenäklipsi avaa nenän hengitysteitä ja vaimentaa kuorsaamista. Mukana muovinen säilytyskotelo.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Magneeteilla varustettu parannettu versio pienestä ja näppärästä kuorsauksenhallintalaitteesta, nenän ilmatiehyitä avaavasta nenäklipsistä. Snore Free -magneettinenäklipsi auttaa pitämään nenän ilmatiet avoimena, jolloin tarve hengittää suun kautta (ja kuorsata) vähenee. Magneettien ansiosta klipsi pysyy paremmin sieraimissa. Klipsi on valmistettu joustavasta ja miellyttävästä silikonista ja se on helppo pestä vesihanan alla. Mukana kova muovinen säilytyskotelo.

 

  snoreplug2

 

 SNA08

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Nenähengitystä helpottava sieraintenlaajennin

Helpotusta nenän kautta hengittämiseen! Sieraintenlaajennin pitää nenäsi paremmin auki.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Onko sinun hankalaa hengittää nenän kautta? Sieraimiin asetettavat, sylinterimäisesti alaspäin leviävät laajentimet auttavat sinua hengittämään vapaammin nenän kautta. Tällöin tarve kuorsata vähenee ja elimistösi saa enemmän happea levon aikana.

Sieraintenlaajentimien mukana saat muovisen säilytyskotelon.

nenalaite_nenassa nenalaite_mitat

Huolto tapahtuu yksinkertaisesti veden alla huuhtomalla. Kuivaa laajentimet ennen kuin asetat ne säilytyslaatikkoonsa.
Älä desinfioi kuumassa, kiehuvassa vedessä, mikroaaltouunissa tai pakastamalla! Vältä voimakkaita kemikaaleja.

BRE01

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Suolainhalaattori Salitair + 220 g vuorikristallisuolaa

Kärsitkö hengitysvaivoista, allergioista, astmasta tai ylähengitysteiden tulehduksesta? Kuorsaatko tukkoisen nenän takia? Salitair-suolaterapiahoito puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti hengitystiet. * HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Salitair-suolainhalaattorin käyttö avaa ja desinfioi ylähengitysteitä. Suolaterapiaa suositellaan, jos kärsit mm. jatkuvasta flunssasta, häiritsevästä kuorsaamisesta, keuhkoputkentulehduksista, keuhkoahtaumataudista, heinänuhasta, allergioista, astmasta tai tupakoinnin aiheuttamista hengitysvaikeuksista.

Salitair on helppokäyttöinen, pesua ja käyttöä kestävä laite. Laitteen sisällä on suolalle tila, kaksi suodatinta ja miellyttävä suukappale. Laitetta käytetään noin 15 minuuttia päivittäin; sisäänhengitys tapahtuu laitteen kautta  ja uloshengitys sierainten kautta.

Kun hengität ilmaa suolainhalaattorin lävitse, ilmavirta kuljettaa pieniä suolahiukkasia hengitysteiden läpi. Epäpuhtaudet poistuvat nenän kautta.
Suolahoito vahvistaa elimistön omia puhdistusmekanismeja.

Vuorikristallisuolan mineraalipitoisuus on suuri, joten se soveltuu todella hyvin käytettäväksi inhalaattoreissa.
Yksi Vuorikristallisuolapurkki riittää noin kolmeen täyttökertaan. Lisää suolaa voit tilata tästä >

suolainhalaattori  suolainhalaattori3

Huom! Jos kärsit korkeasta verenpaineesta, olet yliherkkä tai moniallergikko, keskustele lääkärisi kanssa ennen suolahoidon aloittamista. 

Pakkaus sisältää
- Salitair - suolainhalaattori
- 220 g karkeaa vuorikristallisuolaa, joka on louhittu Itä-Euroopan kallioiden suolalouhoksilla 

CE-merkitty lääkinnällinen laite

UNEKSI16
uneksi.com

Hinta: 41,90 €

Loading Päivittää

Vuorikristallisuola suolainhalaattoriin 220g

220 gramman purkki karkeaa vuorikristallisuolaa, jossa on erinomaisen korkea mineraalipitoisuus. Täyttöpakkaus Salitair-vuolainhalaattoriin. * HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Vuorikristallisuolan mineraalipitoisuus on erittäin suuri, joten se soveltuu hyvin käytettäväksi inhalaattoreissa.
Yksi Salitair Rock Salt -vuorikristallisuolapurkki riittää noin kolmeen täyttökertaan. 
Jotta hoitotulos olisi optimaalinen, suosittelemme vaihtamaan suolan tuoreeseen vähintään kolmen kuukauden välein. Tämä on suositeltavaa sekä saatavan tehon että hygieenisyyden takia.

Tutustu Salitair-suolainhalaattoriin tästä >

  suolainhalaattori3

Huom! Jos kärsit korkeasta verenpaineesta, olet yliherkkä tai moniallergikko, keskustele lääkärisi kanssa ennen suolahoidon aloittamista. 

UNEKSI17
uneksi.com

 

Hinta: 12,90 €

Nenähengitystä helpottava ilmanpuhdistaja

Kärsitkö tukkoisesta nenästä ja siitä johtuvasta kuorsaamisesta? Kokeile kaksivaikutteista pientä ns. mikro-cpap-laitetta. Se puhdistaa sisäänhengitysilmaa ja auttaa pitämään sieraimet avoimina nukkuessasi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Sieraimiin asennettava laite puhdistaa sisäänpäin hengitettävää ilmaa ja samalla avaa nenän hengitysteitä. Jos kärsit lievästä uniapneasta, kuorsaamisesta, astmasta tai huonosta ilmanlaadusta, kokeile!

Huomaa, että laitteessa ei ole sisällä "moottoria" eikä sitä kytketä piuhoilla mihinkään suurempaan laitteeseen. Siksi laite on erinomainen myös matkoilla, esimerkiksi jos haluat ottaa nokkaunet lentokoneessa. Pehmeät silikoniosat pysyvät jämäkästi mutta painamatta sieraimissa.

minicpap_1_ok minicpap_2_ok

 

Huomaa, että laitetta ei saa kastella! Voit pyyhkiä sitä päältä päin tarvittaessa nihkeällä liinalla, mutta älä koskaan laita laitetta veden alle.

CE-merkitty

Hinta: 34,90 €

Loading Päivittää

Smileplus-nenäteippi avaa tukkoisia hengitysteitä (10 kpl)

Nenätepit avaavat hengitysteitä ja vähentävät näin kuorsaamisääniä. Sopivat käytettäväksi myös flunssasta tai allergiasta johtuvaan nenän tukkoisuuteen. *** ALE-erä; pahvipakkaus on rytyssä. Tällä ei ole mitään vaikutusta itse tuotteeseen tai sen käyttöön.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Helppokäyttöiset, joustavat nenäteipit ovat oiva apu esimerkiksi allergiasta tai flunssasta johtuvaan nenän tukkoisuuteen. Myös moni kuorsaaja on saanut hengitysteitä avaavasta nenäteipistä apua; hapen saanti tehostuu ja olo tuntuu aamulla virkeämmältä. Myös kuorsausäänet yleensä vaimenevat. Teippejä  voi käyttää myös urheilusuorituksissa parantamaan hapen saantia ja suorituskykyä. Kiinnitä tällöin teippi paikoilleen puoli tuntia ennen urheilusuorituksen aloittamista.

Smileplus-nenäteipit ovat kooltaan 76 x 22 mm. Ne eivät sisällä ihoa ärsyttäviä aineita. Nenäteippi asetetaan aina puhtaalle ja kuivalle iholle.

nenateipit_1

Huomaa! Teippejä ei saa käyttä ärtyneelle tai palaneelle iholle. Eivät sovellu käytettäväksi pienillä (alle 5 v.) lapsilla. Käytä yhtäjaksoisesti maksimissaan 12 tuntia.
Jos ihosi tuntuu teipin käytön jälkeen kuivalta, käytä tavallista kosteusvoidetta. Jos koet ihoärsytystä, lopeta teippien käyttö heti.

ALE-ERÄ: PAHVIPAKKAUS ON RYTYSSÄ - itse tuotteeseen tällä ei luonnollisestikaan ole mitään vaikutusta.

Vanha hinta: 7,90 €

Hinta: 6,90 €

Säästö: 1,00 €

Loading Päivittää
Sale

Nozovent nenäliuskat helpottavat hengittämistä (2 kpl/paketti)

Nozovent-nenäliuskan käyttö parantaa nenähengitystä ja lisää hapenottokykyä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Nenäliuska laajentaa kapeinta kohtaa nenäkäytävässä. Tällöin ilma kulkee vaivattomammin ja tarve hengittää suun kautta vähenee. Näin suu kuivuu vähemmän ja yleensä myös kuorsaamisvaiva helpottuu. Koska saat yöllä paremmin happea, heräät aamulla virkeämpänä.

Liuskat ovat helppokäyttöisiä, miellyttäviä käytössä ja niiden mukaan ottaminen matkalle on näppärää.

Nenäliuskat on valmistettu lääketieteelliseen käyttöön suunnitellusta muovista.
Pakkauksessa on kaksi liuskaa.
Nozovent-nenäliuska on saatavissa kahdessa eri koossa, M ja L. M- koko sopii useimmille. Suurinenäisen kannattaa valita L-koko.

nozovent_m

 

Liuska tulee pestä tarvittaessa vedellä ja saippualla. Sen voi myös upottaa tarvittaessa pieneksi hetkeksi kuumaan veteen desinfioitumaan.

Suositeltu vaihtoväli on noin 4-6 viikkoa. Materiaali menettää hiljalleen käytössä kimmoisuuttaan.

 

UNEKSI33
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 17,90 €

Loading Päivittää

Vesipiippu suun, nielun, kurkun ja äänihuulten hoitoon

Kärsitkö astmasta tai flunssan oireista? Teetkö puhetyötä tai oletko esiintyvä taiteilija? Kaikissa tapauksissa nielu ja äänihuulet voivat helposti ärtyä. Helppokäyttöinen vesipiippu-inhalaattori helpottaa suun, nielun, kurkun ja äänihuulten ärsytysoireita luonnollisesti. Sopii myös lapsille!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kotimainen, elintarvikemuovista valmistettu vesipiippu NHS on helppokäyttöinen inhalaattori kaikenlaisiin kurkun, suun ja äänihuulten ärsytystilojen hoitoon. Vesipiippua voidaan käyttää astmalääkkeen oton yhteydessä sekä ärtyneen nielun ja kurkun kiputilojen hoidossa. Sopii myös tupakkayskästä kärsiville.

Helppokäyttöinen ja nopeavaikutteinen vesipiippu kulkee kätevästi mukanasi kaikkialle. Siksi se onkin esimerkiksi laulajien ja puhetyöläisten paras "kaveri" työmatkoilla.

Vesipiipun käyttö
Vesipiippuun laitetaan sisälle keittosuolaliuosta (voit valmistaa sitä itse sekoitussuhteella 1 tl merisuolaa noin 6 desilitraan vettä TAI ostaa valmista liuosta apteekista).
Suosittelemme käyttämään vesipiipun lämpimässä vedessä ennen käyttöä.
Hengitä syntyvää höyryä piipun kautta.

Voidaan käyttää myös lapsilla esim. astman tai flunssan oireiden hoitoon

Valmistettu Suomessa
CE-merkintä

UNEKSI34
uneksi.com

Hinta: 19,90 €

Loading Päivittää

Nenäliuskat 2kpl – hengitä paremmin nenän kautta

Nenäliuskat parantavat ilman kulkua nukkuessasi. Elimistösi saa paremmin happea ja heräät virkeämpänä. Myös kuorsausäänet usein vaimenevat tai loppuvat. Muovipakkauksessa saat 2 kpl elastista nenäliuskaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Nenäliuskoja käyttämällä saat paremmin happea nukkuessasi. Myös kurkun kuivuminen vähenee. Liuskat sieraimissa vähentävät sierainten supistumista nukkuessasi, jolloin hengitys kulkee vapaammin.

Pakkauksessa on 2 kpl samankokoisia nenäliuskoja.

nenaklipsit_2 nenäklipsut_2_kpl_1

UNEKSI50
uneksi.com

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje