Laitteet ja välineet kauneudenhoitoon

Kuivakuppauskuppi MINI silmänympärysiholle

Minikokoinen kuivakuppauskuppi sopii käytettäviksi kasvojen alueella. Sen käyttö parantaa verenkiertoa ja rentouttaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuivakuppaus on moderni versio ikivanhasta kiinalaisesta hoitoperinteestä. Se on tehokas tapa hoitaa ja ennaltaehkäistä selluliittia sekä parantaa veren ja lymfanesteiden kiertoa elimistössä. Kuivakuppaus parantaa ihon laatua ja ulkonäköä, sillä se lisää ihon hengittävyyttä ja saa sen näin näyttämään sileämmältä ja elinvoimaisemmalta. Kuivakuppaus on hyvä apu myös kipeytyneille ja kireille lihaksille. Se voi auttaa myös migreeniin.

Kuivakuppauksella tarkoitetaan imukuppihierontaa. Sen teho perustuu alipaineeseen, joka muodostuu, kun kuppi kiinnittyy jämäkästi ihoon ja sitä siirrellään ihon pintaa pitkin. Näin suoritettu hieronta laittaa kuona-aineet liikkeelle ja parantaa kudoksen ja ihon verenkiertoa.

Kuppien kanssa kannattaa käyttää öljyä tai voidetta. Vaseliini, liukuvoide tai kookosöljy sopivat esimerkiksi hyvin tarkoitukseen. Myös saippuaa tai kasvojen puhdistusainetta voi käyttää.

Tämä minikokoinen silikoninen kuivakuppauskuppi on pituudeltaan noin 5 cm ja alareunan halkaisijaltaan (ulkoreuna) noin 1,5 cm. Minikuivakuppauskuppi soveltuu käytettäväksi kasvojen ja silmänympärysten alueella rentouttamiseen ja ihon kiinteyttämiseen. Iho kirkastuu ja ihohuokoset puhdistuvat, juonteet voivat silottua. Mini-koon kuppi ei sovellu vartalonhoitoon!

 kuivakuppauskuppi_mini

 

KÄYTTÖ

Purista kuppia reunoilta ja aseta se tämän jälkeen reilusti rasvatulle ihoalueelle siten, että kupin sisälle muodostuu alipaine. Liu'uta kuppia rauhallisesti iholla pyörivin tai suorin liikkein kohti sydäntä. Käytä maksimissaan 10 minuuttia kerrallaan ja aluksi vain muutaman kerran viikossa. Käsittele herkkää silmänympärysihoa aina varovaisesti!

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta.
Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

minikuppauskuppi_2

 

FG35 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi MEDIUM vartalon hoitoon

Hoida kipeitä lihaksia, jumiutuneita hartioita, huonoa pintaverenkiertoa ja kehon rasvakertymiä perinteisellä ja tehokkaalla kuivakuppauksella. Tämä M-koon silikoninen kuppi sopii vartalon käsittelyyn.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hoida kipeytyneitä lihaksia ja jännitystiloja miellyttävästi ikivanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvalla kuivakuppausmenetelmällä! Kuivakuppaus vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja syvärentouttaa esimerkiksi jumiutuneita niska-hartiaseudun lihaksia. Kuivakuppaus soveltuu erinomaisesti myös selluliitin käsittelyyn: iho tasoittuu ja kiinteytyy. Monet ovat saaneet kuivakuppaksesta avun myös migreeniin.

Kuivakuppauksen idea on voimakkaassa alipaineessa, joka syntyy, kun kuppi asetetaan iholle. Kun kuppia liikutellaan iholla, käsiteltävän alueen pintaverenkierto paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja lihakset lämpiävät ja rentoutuvat.

Hygieeninen silikoninen kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  5,6 cm  ja korkeudeltaan noin 6 cm.  Tämä koko soveltuu kehon käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä, esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini sopivat tarkoitukseen. Monet suosivat myös kookosöljyä.

puristaa

ALIPAINEHOITO
Levitä aluksi käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kuppia sen alareunoista kupiksi ja aseta se iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Ajan myötä ja harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa iholle asettaa, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan vaikutuksen. Liikuta kuppia ihollasi rauhallisesti joko pyörittävin tai yhdensuuntaisin liukuvedoin. Vetojen suunnan tulisi olla sydäntä kohti. Aloita maksimissaan 10 minuutin hoitojaksoilla pari kertaa viikossa ja lisää hoitoaikaa ja niiden tiheyttä vähitellen. Ei kannata pelästyä, vaikka käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista.

Viisi värivaihtoehtoa. Huomaa, että violetti versio on todella hennon vaalea violetti.

FG36

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskupit -setti: 4 kpl kaikki eri kokoa

Imukuppihieronta eli ns. kuivakuppaus on erinomainen apu rentoutumiseen sekä lihasjännityksen poistamiseen ja erilaisten kehon kiputilojen lieventämiseen. Kuivakuppaus saa käsitellyn ihoalueen tasoittumaan parantamalla sen verenkiertoa, mistä syystä kuivakuppausta käytetään paljon selluliitti-ihon hoitoon. Kokeile myös setin pienempiä kuppeja ohimolla ja silmien yläpuolella migreenin ja päänsäryn hoitoon!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

 Yhteensä 4 kappaletta eri kokoista kuivakuppauskuppia sekä vartalon että kasvojen ja silmänympärysihon käsittelyyn. Kupit on valmistettu hygieenisestä ja helposti puhdistettavasta silikonista.

Lähetys sisältää seuraavat kupit
1 x suuri, vartalon tehokkaaseen käsittelyyn sopiva LARGE-koko, halkaisijaltaan noin 7 cm ja korkeudeltaan 8 cm
1 x normaalikokoinen vartalon käsittelyyn sopiva MEDIUM-koko, halkaisija noin 5,5 cm ja korkeus 5,5 cm
1 x kasvojen ja kehon käsittelyyn sopiva SMALL-koko halkaisijaltaan 3,8 cm ja korkeudeltaan 8 cm
1 x silmien alueen herkän hoitoon sopiva MINI-koko, halkaisija 1,5 cm ja korkeus 5 cm

 

kuivakuppaussetti_variton

 

VARTALON ALUEEN IMUKUPPIHIERONTA

Käytä käsiteltävälle alueelle rasvaa, suihkugeeliä, liukuvoidetta tai saippuaa liukasteena.
Purista kupin suun reunoja etusormella ja peukalolla ja vapauta se iholle  - tunnet, kuinka alipaine imee ihoa kupin sisään.
Liikuttele kuppia kumpaakin kättä apuna käyttäen siksakin muotoisesti, suoraviivaisesti ja ympyrän muodossa hoidettavalla alueella.

Huomaa! Aluksi kuppi saattaaa irtoilla herkästi tai sen liikuttelu tuntua haastavalta, mutta opit nopeasti, mikä on oikea määrä "imua" ja miten liikutellessa tulee toimia, jotta kuppi pysyy tiukasti ihossa, mutta on kuitenkin liikuteltavissa. Kokemuksen kasvaessa opit myös parhailta tuntuvat ja tehokkaimmaat hierontaliikkeet.

Hiero ongelmakohtia 5-10 minuuttia kerrallaan päivittäin saadaksesi parhaat tulokset

Vinkki: Kokeile kuivakuppausta myös suihkussa!

Kehonhoitoon sopivat parhaiten kuivakuppauskupit LARGE ja MEDIUM. Myös SMALL-kokoa soveltuu kehon imukuppihierontaan. Mini-koko sopii vain kasvoille.

 kuivakuppauskupit_eri_kokoja


KASVOJEN ALUEEN IMUKUPPIHIERONTA

Imukuppihieronta virkistää ja kohottaa kasvojen alueen ihoa ja lihaksia, mikä saa (hoidon jatkuessa säännöllisesti) ihon näyttämään sileämmältä ja nuoremmalta. Koska kasvojen alueen verenkierto paranee, myös epäpuhtaudet poistuvat iholta helpommin - tämä näkyy esimerkiksi vähentyneinä mustapäinä ja heleämpänä ihona.

Kasvojen alueen imukuppihieronnassa tulee käyttää ihonpuhdistusainetta tai voidetta.

Aloita hoito leuasta tehden vetoja korvaa kohden, tämän jälkeen korvasta nenää kohden ja sitten otsasta kulmakarvojen välistä ylöspäin. Tee lopuksi vetoja otsalla sekä hiusrajaa kohden että sen myötäisesti. Viimeiseksi hiero niskasta solisluiden suuntaan.

Käytä lopuksi virkistävää tai kosteuttavaa kasvovettä

Kasvojen alueen hieronnan voi tehdä 2-3 kertaa viikossa

Noudata äärimmäistä huolellisuutta silmäluomien läheisyydessä - silmänympärysiho on todella ohutta ja herkkää!

Kasvojen alueella voi käyttää SMALL- ja MINI-kokojen kuppeja.  MINI soveltuu silmänympäryksen käsittelyyn.

 

nainenmakaa

 

KUIVAKUPPAUSKUPPIEN KÄYTTÖ LIHASKIREYDEN JA  -KIVUN HOIDOSSA

Hieronnan lisäksi voit käyttää imukuppeja myös kehon kipupisteissä helpottamaan lihaskireyttä ja muita kiputiloja. Tällöin kuppi asetetaan kipupisteen päälle ja alipaineen annetaan hoitaa työ - kuppia ei siis liikutella lainkaan. Tällaisesta yhteen paikkaan kohdistetusta hoidosta voi ihoon jäädä jälki - se ei ole vaarallista ja haalenee ajan kanssa. Käytä kipukäsittelynä ensin vain lyhyitä aikoja (muutama minuutti) ja tunnstele, miltä olo tuntuu. Voit lisätä käsittelyn tiheyttä ja kestoa pikkuhiljaa.

niska asettaminen

niska-hartiaseudun käsittely                imukupin asettaminen iholle

 

HUOMAA!
Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Hoidon jälkeen iho voi tuntua hyvin lämpimältä, jopa kuumalta, ja siinä voi tuntua kihelmöintiä. Tämä johtuu vilkastuneesta verenkierrosta.


Imukupit toimitetaan sinulle ilman pakkauskartonkeja!
Violetti väri on vaaleampi kuin mitä alla oleva kuva antaa ymmärtää.

 

 

kuppauskuppivarit

 

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 30,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi LARGE vartalon hoitoon

Suuri L-koon jämäkkä silikoninen kuivakuppauskuppi sopii erinomaisesti koko vartalon käsittelyyn. Hoida kipeitä lihaksia, jumiutuneita hartioita, huonoa pintaverenkiertoa ja kehon rasvakertymiä perinteisellä ja tehokkaalla imukuppihierontamenetelmällä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hoida kipeytyneitä lihaksia ja jännitystiloja miellyttävästi ikivanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvalla kuivakuppausmenetelmällä! Kuivakuppaus vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja syvärentouttaa esimerkiksi jumiutuneita niska-hartiaseudun lihaksia. Kuivakuppaus soveltuu erinomaisesti myös selluliitin käsittelyyn: iho tasoittuu ja kiinteytyy. Monet ovat saaneet kuivakuppaksesta avun myös migreeniin.

Kuivakuppauksen idea on voimakkaassa alipaineessa, joka syntyy, kun kuppi asetetaan iholle. Kun kuppia liikutellaan iholla, käsiteltävän alueen pintaverenkierto paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja lihakset lämpiävät ja rentoutuvat.

Hygieeninen silikoninen L-koon kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  6,8 cm  ja korkeudeltaan noin 8 cm.  Tämä suuri ja jämäkkä koko soveltuu koko kehon tehokkaaseen käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä. Tarkoitukseen sopii esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini. Monet suosivat myös kookosöljyä.

suurin_kuivakuppauskuppi

ALIPAINEHOITO

Levitä aluksi käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kuppia sen alareunoista, jolloin kuppi litistyy, ja aseta se tukevasti iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Aluksi oikean otteen ja kiinnitystavan sekä liikuttelun hallitseminen voi tuottaa hankaluuksia, mutta ajan myötä ja harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa iholle asettaa, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan vaikutuksen.

Liikuta kuppia ihollasi rauhallisesti joko pyörittävin tai yhdensuuntaisin liukuvedoin. Vetojen suunnan tulisi olla sydäntä kohti. Aloita maksimissaan 10 minuutin hoitojaksoilla pari kertaa viikossa ja lisää hoitoaikaa ja niiden tiheyttä vähitellen. Ei kannata pelästyä, vaikka käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

Huomaa, että kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista.

Viisi värivaihtoehtoa. Huomaa, että violetti versio on todella vaalea violetti.

selluliitti

 Large-koon kuivakuppauskuppi soveltuu erinomaisen hyvin pakaroiden, vatsan ja reisien alueen selluliittikertymien käsittelyyn.

 

FG32

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 19,90 €

Loading Päivittää

Komedorauta mustapäiden poistoon suora piikki M1

Poista epäesteettiset mustapäät tehokkkaasti ja arpia jättämättä komedoraudalla. Näppärän kokoisessa (kokonaispituus n. 8 cm) mustapääraudassa on toisessa päässä silmukka ja toisessa piikki. Rauta toimitetaan värikkäässä muovisessa säilytystaskussa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Älä puristele mustapäitä sormilla - sormin pusertelu rikkoo ja tulehduttaa ihon. Tehtävään suunnitellulla komedoraudalla poistat mustapäät siististi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun mustapäiden poistajan pituus on noin 8 cm, sen toisessa päässä on piikki ja toisessa silmukka. Mustapäärauta on kevyt ja kätevä kuljettaa mukana. Komedorauta toimitetaan muovisessa värikkäässä suojataskussa. Piikin suojana on lisäksi muoviputki.

Huomaathan, että valikoimassamme on myös toinen suorapiikkinen komedorauta - tämän mallin varsi on paksumpi, raudalla on enemmän pituutta ja koukkupään korvaa eri muotoinen puserruspää. 

komedorauta_2

puristaa_mustapaata2

UNEKSI41
uneksi.com

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Kynsiviila-kynnenkiillottaja

Kätevä kynsiviila, jossa eri pinnoilla erilaisia karheusasteita: muotoile, viilaa lyhyemmäksi, kiillota
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kynsiviilan pituus on 18 cm, leveys 2 cm ja paksuus 1,8 cm. Viila on kevyt. Eri karheusasteilla käsitellyt alueet ovat eri värisiä. Kuvasta poiketen viilassa on harmaata, vaaleanvihreää, mustaa, vaaleanpunaista, harmaata ja kahta eri sinisen sävyä.

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kasvojen hierontalaite * PAHVIPAKKAUS RYTYSSÄ

ALE-erä; pahvilaatikko rytyssä. Paristokäyttöinen pienikokoinen laite, jolla hierot ja kiinteytät kätevästi kasvojen ihoa. Voidaan käyttää myös muiden kehon alueiden hierontaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hiero jännittyneitä tai särkeviä ohimoita tai käsittele silmänympärysihoa. Verenkierto paranee, iho voi paremmin ja näyttää hehmeämmältä. Voit käyttää joko imeytettävien voiteiden kanssa tai ilman niitä. Kasvojen lisäksi voit käyttää laitetta kevyeen niska-kaula-alueen hierontaan. Kevyt pienkokoinen hierontalaite toimii yhdellä AA-paristolla (ei tule mukana).

laiteauki laitejapaat1

Laitetta ei saa upottaa veteen eikä käyttää suihkussa / kylvyssä

HUOMAA! Tämän ALE-erän myyntipakkaus (päällipahvit) ovat pahasti rytyssä.
Tuotteeseen laatikon kunnolla ei luonnollisestikaan ole mitään vaikutusta itse laitteen toimintaan!

FG99

Vanha hinta: 23,90 €

Hinta: 19,90 €

Säästö: 4,00 €

Loading Päivittää
Sale

Pinkki Body Wrap (1 kpl)

Pinkistä PVC-materiaalista valmistettu vartalokääre, jota voit käyttää aineenvaihduntaa ja hikoilua kiihdyttävänä ja vartaloa kiinteyttävä sauna belt -vyönä tai imeyttää sen avulla kehoasi hoitavia ja tasoittavia tehoaineita (body wrap).
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Noin 25 X 104 cm. Hieman pyöristetty ja muotoiltu. Voidaan käyttää raajoissa tai vyötäröllä. Ei erityistä kiinnitysmekanismia, mutta pysyy tiukasti käärittynä vaatteiden kuminauhojen alla paikoillaan. Kääreen reuna voidaan myös taivuttaa toisen kerroksen alle.

 

sauna2

Hinta: 11,00 €

Loading Päivittää

Soma pieni toalettilaukku * POISTOALE

Kiva, tosi kevyt pallokuosinen toalettilaukku / meikkilaukku. Likaa ja vettä hylkivää nylonia. Menee pieneen tilaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Esimerkiksi meikeille tai kosmetiikkapurkeille / putkiloille sopiva, vetoketjulla suljettava toalettilaukku. Materiaali hylkii vettä ja likaa.
Välitasku, jossa toisella puolella on kaksi avolokeroa,  on irrallinen (ks. kuva alla). Välitaskun toisella puolella ei ole taskuja.
Kannen kääntöpuolella verkollinen tasku.
Kantokahva.

Sisämitat noin 21,5 cm x 16,5 cm x 8 cm

 

 toalettilaukku1
toaletti2

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kasvojen puhdistus- ja hierontalaite

ALE-erä; pahvilaatikossa hieman ryttääntymää. Monipuolinen paristoilla toimiva hieronta- ja puhdistuslaite kasvojen iholle. Viisi erilaista vaihtopäätä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ylläpidä kasvojen ihon pehmeyttä, puhtautta ja heleyttä kätevällä paristokäyttöisellä hieronta- ja puhdistuslaitteella. Laitteessa on kaksi nopeutta. Hyvin käteen istuvassa hierontalaitteessa on viisi erilaista vaihtopäätä: meikkisienimäinen pehmeä pää, pehmeä harjaspää, kova hiova pää, kova nystyräinen hierontapää, pehmeä lateksipää poskien ja silmän herkkien alueiden käsittelyyn. Soveltuu sekä kasvojen hierontaan, puhdistukseen että voiteiden imeyttämiseen.

massager2

Laitteen vaihtopäillä voi hieroa ja käsitellä myös mm. kämmenselkien ja jalkapohjien ihoa.

Toimii kahdella AA-paristolla (eivät tule laitteen mukana).
Laitetta ei saa upottaa veteen, käyttää kylvyssä, suihkussa tai saunassa. Ei ole vedenpitävä.
Pidettävä pois lasten ulottuvilta.

  massager3

 laitepaat_1

Hinta: 29,90 €

Clatronic kynsienhoitolaite

Loihdi kauniit, huolitellut ja kiiltävät kynnet kätevästi paristokäyttöisellä manikyyrilaitteella.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Viidellä erilaisella vaihtopäällä varustettu paristokäyttöinen kynsienhoitolaite, jonka avulla siistit, tasoitat ja kiillotat sormien ja varpaiden kynnet.

Katso videolta, miten laite toimii

Toimii kahdella AA-paristolla (eivät ole laitteessa)
HUOM! Mukana käyttöohje yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä, EI suomeksi tai ruotsiksi.
Vaihtopää kiinnitetään helposti paikoilleen laitteen päähän.
Malli NPS 3657
CE-merkintä

paat_laite
kynsilaite

Hinta: 43,90 €

Loading Päivittää

Clatronic trimmeri hiusten ja parran ajoon

Tyylikäs trimmeri, jossa terä ruostumatonta terästä. Ergonominen kahva, jonka ansiosta laite pysyy tukevasti kädessä. Käytä parran tai hiusten siistimiseen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Trimmerissä on neljä vaihdettavaa muovista ajopäätä (3 mm, 6 mm. 9 mm ja 12 mm pituudelle). Terä on ruostumatonta terästä. 
Laite on jämäkkä ja pysyy hyvin kädessä. Ripustuskoukku.

Käyttöohje yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä (englanti, saksa jne.), EI suomeksi tai ruotsiksi!

230-240 V, 50 Hz, 10 W max

trimmeri1

Hinta: 25,90 €

Neljä pienehköä meikkisivellintä

Neljän pehmoisen meikkisiveltimen setti. Näppärän siroilla siveltimillä levität esimerkiksi luomivärejä, poskipunaa tai puuteria.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Meikkisiveltimissä on hyvän tuntuiset varret ja miellyttävän tuntuiset harjakset. Suurin harja on pituudeltaan 12,3 cm ja harjaspään leveys noin 3 cm. Muut kolme harjaa ovat harjaspäältään  jämäkämpiä. Siveltimet sopivat erityisesti luomivärin levittämiseen, mutta niillä voi myös esim. pohjustaa meikkiä. Kuvassa näkyvä kaksivärisyys puuttuu harjaksista, ne ovat tummanruskeat.

 siveltimet2

 

 

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Harja hiusten pesuun ja päänahan hierontaan

Hiero päänahkaa samalla kun peset hiuksesi. Pienikokoinen muoviharja auttaa elvyttämään päänahan verenkiertoa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kovamuovinen hiustenpesin, jota käyttämällä samalla sampoopeset hiukset, hierot renouttavasti päänahkaa ja elvytät alueen verenkiertoa. Harja on pienikokoinen, joten se uppoaa mukavasti kämmenen sisään. Halkaisija noin 6,8 cm.

sampoojuttu2

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Silmänympärysihon hieronta- ja hoitolaite

Kärsitkö löysästä, ryppyisestä tai tummasta silmänympärysihosta tai silmäpusseista? Kokeile kiinteyttävää ja vernkiertoa vilkastuttavaa hierontakynää, joka antaa lisäbuustia käyttämillesi silmänympäryshoitotuotteille ja lisää simänalusihon elastisuutta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Silmänympärysihossa ikääntyminen, stressi ja valvominen näkyvät herkästi. Tehosta vitamiinivoiteen tai anti-ageing-tuotteen tehoa käyttämällä silmänalusihon verenkiertoa vilkastuttavaa hierontakynää! Käytä 1-2 kertaa päivässä, mutta pidä käyttökertojen välissä aina vähintään 6 tunnin tauko. Laitteen säännöllinen käyttö lisää ihon elastisuutta, vähentää soluturvotusta ja tasoittaa ryppyjä sekä silmänalusten tummentumia.

Laite toimii yhdellä 4LR44 -paristolla (ei tule laitteen mukana). Koko on näppärän pieni (noin 16,5 cm x 2,2 cm), joten se on helppo ottaa mukaan.

 
 kasvohoito2 kynan_asento_1
 

KÄYTTÖ

- puhdista ja kuivaa kasvosi normaalisti
- levitä silmänympärysvoidetta, anti-ageing -voidetta tai muuta silmänympärysihon hoitoon tarkoitettua voidetta silmien alle
- käynnistä laite ja pitele sitä peukalolla ja etusormella
- käsittele silmänalusihoa varovaisesti sisänurkasta ulkonurkkaan; koskettele ihoa noin millimetrin välein keskittyen yhteen pisteeseen 5-10 sekunniksi, toista ainakin neljä kertaa

 HUOMIOITAVAA
 - runsas veden juominen auttaa silmäpussien ja silmänympärysihon ongelmissa

EI sovellu alle 18-vuotiaille
Ei lasten ulottuville

 

 

Hinta: 22,90 €

Kuivakuppauskuppi SMALL kasvojen ja vartalon hoitoon

S-koon silikoninen kuivakuppauskuppi on huomattavasti MINI-kokoa jämäkämpi, joten kasvojen alueen käsittelyn lisäksi sitä voi käyttää myös keholle. Hoida veltostunutta ihoa, huonoa verenkiertoa ja kipu- ja jännitystiloja!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuivakuppauksen idea on voimakkaassa alipaineessa, joka syntyy, kun kuppi asetetaan iholle. Kun kuppia liikutellaan iholla, käsiteltävän alueen pintaverenkierto paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja lihakset lämpiävät ja rentoutuvat.

Hygieeninen silikoninen kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  2 cm ja korkeudeltaan noin 8 cm.  Tämä koko soveltuu jämäkkyytensä ja pituutensa ansiosta sekä kasvoalueen että myös halutessasi koko kehon käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä, esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini sopivat tarkoitukseen. Monet suosivat myös kookosöljyä.

small_kuivakuppauskupit1
Yllä olevassa kuvassa vasemmalla S-koon kuppi, seuraavana MEDIUM ja oikeassa reunassa (vihreä) LARGE.

 

ALIPAINEHOITO
Levitä aluksi käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kuppia sen alareunoista kupiksi ja aseta se iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Ajan myötä ja harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa iholle asettaa, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan vaikutuksen. Liikuta kuppia ihollasi rauhallisesti joko pyörittävin tai yhdensuuntaisin liukuvedoin. Vetojen suunnan tulisi olla sydäntä kohti. Aloita maksimissaan 10 minuutin hoitojaksoilla pari kertaa viikossa ja lisää hoitoaikaa ja niiden tiheyttä vähitellen. Ei kannata pelästyä, vaikka käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista.

s-koon_kuivakuppauskuppi

FG366

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Pesukinnas rentouttavaan hierontaan

Karhealla suihkukintaalla peset ihosi tehokkaasti ja samalla elvytät verenkiertoa. Pesukinnas auttaa selluliitin hoidossa, mutta sen avulla voi myös kätevästi suihkussa hieroa esimerkiksi kipeitä hartioita.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Rentoudu suihkussa! Pesukintaalla puhdistat ja hierot samalla. Pesukintaan käyttö parantaa verenkiertoa, kirkastaa ihoa ja laittaa kuona-aineet liikkeelle. Voit käyttää kinnasta hellävaraisesti kasvojen alueella ja voimakkaammin painaen kehon hoidossa. Kosteuta ihosi käytön jälkeen.

Huuhtele huolellisesti käytön jälkeen ja säilytä kuivana.
Älä valkaise tai altista auringonvalolle.
Tällä hetkellä saatavilla olevat värit: murrettu vaaleanvihreä ja musta

pesukinnas1

CE-merkitty

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Crystal Eye Mask elvyttävä kollageeni-silmämaski

Kärsitkö silmäpusseista tai väsyneen ja velton näköisestä silmänalusihosta? Kokeile virkistäviä kollageeni-silmänalusmaskeja. Ne kosteuttavat, kiinteyttävät ja saavat ihon silmien alla näyttämään ja tuntumaan nuoremmalta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Silmäpussit ja tummat silmänaluset saavat yleisilmeen näyttämään nuhjuiselta ja väsyneeltä. Kasvikollageenia sisältävät hoitavat tyynyt reagoivat ihon lämmön kanssa ja hoitavat tehokkaasti herkkää silmänalusihoa. Hoitava kollageeni imeytyy miellyttävästi ja nopeasti.

Pakkauksessa on kertakäyttöiset kollageenityynyt kummankin silmän alusihon hoitoon.

Käyttö
Pese kasvosi ja kätesi normaalisti
Avaa pakkaus ja aseta kollagenityynyt kummankin silmän alapuolelle. Älä kosketa silmää.
Anna kollageenihoidon vaikuttaa vähintään 30 minuuttia (ei koskaan yli tuntia)
Poista tyynyt kasvoilta ja hävitä ne sekajätteen mukana - tuotetta ei saa käyttää uudelleen

Älä käytä
ärtyneelle, auringonpolttamalle tai rikkinäiselle iholle

HUOMAA!
Pidettävä pois lasten ulottuvilta

Jos saat iho-oireita maskin käytöstä, lopeta käyttö välittömästi!

Maskin pakkauspussi voi olla kumpi tahansa alla näkyvistä - niiden sisältö on täysin samanlainen!

 kollageeni2 kollageeni3
silmamaski_1

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Meikkisivellinsetti 5 osaa pastellisävyinen

4 kappaletta käteviä pienikokoisia meikkisiveltimiä sekä samaa sarjaa kulmakarva / ripsikampa. Valitse joko pastellipinkki tai -sininen setti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Soma pienikokoinen neljän meikkisiveltimen ja ripsi/kulmakarvaharjan setti muovitaskussa. Varret ovat pastellisävyistä muovia. Ripsiharjan kokonaispituus noin 10,5 cm ja muut siveltimet ovat samaa kokoluokkaa pituudeltaan.

sivellinset_sininen_1sivellinset-pink

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

AEG infrapunahierontalaite

Tärisevässä hierontalaitteessa on neljä vaihdettavaa hierontapäätä ja kolme eri toimintoa: hieronta, lämpö ja hieronta yhdistettynä lämpöön. Käytännöllinen pitkä kahva.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

AEG:n laadukkaassa infrapunahieromalaitteessa on reilusti tehoa ja hiljainen käyntiääni. Neljän vaihtopään avulla hierot ja rentoutat koko kehosi. Voit käyttää kolmea eri toimintoa: joko pelkkä hieronta, pelkkä lämpökäsittely tai hieronta yhdistettynä lämpöön. Pitkä varsi on käytössä kätevä; tämän sekä säädettävän kallistuskulman ansiosta ulotut myös selkään ja jalkoihin.

Virtalähde 230V, 50Hz
13 W

Huomaa: käyttöohje saksaksi ja englanniksi, ei suomeksi tai ruotsiksi.

aeg_infrapuna_1 aeg_infrapuna_2

 

AEG MSI 5505

Hinta: 34,90 €

AEG nenä- ja korvakarvatrimmeri

AEG:n nenä- ja korvakarvatrimmerillä poistat häiritsevät karvat kivuttomasti ja kätevästi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

AEG nenä- ja korvakarvatrimmerissä trimmeriosa on ruostumatonta terästä. Pään voi irrottaa puhdistusta varten. Roiskeenkestävä.
Toimii yhdellä UM3 (1,5 V) paristolla.
Koko noin 25 X 135 X 25 mm

Käyttöohje saksaksi ja englanniksi, ei suomeksi tai ruotsiksi.

trimmeri1

 

 

AEG NE 5609

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Metalliset värilliset pinsetit

Monikäyttöiset peruspinsetit metallia
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Metalliset peruspinsetit.

pinsetit

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Lämpövyö keskivartalon muokkaamiseen

Muokkaa keskivartaloa miellyttävästi ainutlaatuisella lämpövyöllä. Käytä vyötä urheillessasi ja päivittäisissä askareissasi; vyö lisää keskivrartalon hikoilua ja auttaa kadottamaan vyötärön seudun senttejä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Erittäin kevyt ja helppokäyttöinen, polyesteristä, mikrokuidusta, spandexista ja akryylistä valmistettu ns. kuumavyö (hot belt) laittaa sinut hikoilemaan ja kadottamaan senttejä todella tehokkaasti keskivartalon alueelta! Vyötä käyttäessäsi myös näytät hoikemmalta ja ryhtisi vaikuttaa suoremmalta.

Vyö lisää kehosi lämmöntuotantoa ollessaan kosketuksissa sen kanssa. Ainutlaatuisen sisämateriaalin ansiosta hikoilet tehokkaasti, jolloin vyötärösi nestepitoisuus vähenee. Pintamateriaali imee imee kosteutta, joten olosi ei tunnu märältä kovaakaan treenatessasi. Käytä vyötä sekä kauppareissuilla, kävelyllä, puutarhatöissä ja muussa normaalissa arjessa että urheillessasi - muokkaat vartaloasi vaivattomasti!

Vyön käyttö voi joissain tapauksissa auttaa myös lihakipuihin ja artriittiin.

Vyö on päältä musta ja sisältä keltainen.

Vyö on yhtenäinen, vartalon läpi pujotettava malli: koska siinä ei ole kiinnitystarroja, vyö on vaatteiden alla huomaamaton ja se myös pysyy irtoilmetta paikoillaan kovassa menossa - saat maksimaalisen tuen,  samalla vyö puristaa sopivasti vyötärön ja alaselän aluetta lisäten lämmöntuotantoa.

Ylä- ja alareunat on muotoiltu kaareviksi.
Vyön korkeus on keskimäärin 29,5 cm korkeammalta ja 25 cm matalammalta puolelta

lampo_1

Valitse sopiva koko

M                   69-73cm  
L                    73-82cm
XL                  83-85cm
XXL               86-90cm
XXXL             91-96cm

* huomaa, että vyön sisäsaumassa oleva kokomerkintälappu ei kerro vyön todellisesta koosta  - kyseessä valmistusmaan käyttämä mitta-asteikko, joka ei ole verrattavissa omaamme


Käyttöohje

- pese mielellään jokaisen käyttökerran jälkeen, mutta erityisesti treenaamisen jälkeen
- pese ainoastaan käsin
- älä väännä kovakouraisesti äläkä käytä kuivausrumpua
- älä valkaise
- älä silitä
- älä yritä kääntää vyötä solmuun
- älä kuivapese
- kuivata narulla täysin kuivaksi ennen käyttöä

Vyössä voi uutena olla melko voimakas valmistusmateriaalille ominainen tuoksu. Jos tämä häiritsee, kannattaa vyötä tuulettaa useita päiviä ennen käyttöön ottoa.

vyo_2

 

 HUOMAA! Voidaksemme tarjota vyön tähän ale-hintaan postitamme sen sinulle ilman pakkauslaatikkoa

SHA01

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Lasikynsiviila

Muotoile kynsiä kestävällä ja tehokkaalla lasikynsiviilalla. Kaunis väritys. Viila muovisessa suojapussissa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Huomattavasti parempi kynsiviila kuin perinteiset! Tyylikäs väritys. 
Lasisen kynsiviilan pituus on noin  cm  ja se toimitetaan muovisessa suojakotelossa.

lasiviila_1

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Kollageeniproteiini huulimaski

Kollageenihuulimaski kosteuttaa, tasoittaa ryppyjä ja saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kollageenia, aminohappoja, glyseriiniä ja luontaisia hedelmähappoja sekä E-vitamiinia ja hyauluronihappoa sisältävän huulimaskin käyttö voi pehmeyttää huuliasi, saada ne näyttämään tasaisilta ja hyvinvoivilta. Huulenympärysrypyt voivat kollageenin ansiosta tasoittua ja huulet näyttää astetta muhkeammilta.

KÄYTTÖ
Poista huulimaski pakkauksesta
Aseta maski puhdistetuille huulille
Hiero maskia kevyesti sormilla
Anna aineiden vaikuttaa 20-30 minuuttia
Käytä 2-3 kertaa viikossa

huulimas1

Hävitä maski käytön jälkeen
Pidettävä pois lasten ulottuvilta
 

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Neljän komedoraudan / akneraudan setti malli 1

Muovisessa kotelossa saat neljä teräksistä noin 12-13-senttistä ihonhoitorautaa, joilla voit poistaa kasvoistasi häiritseviä komedoja ja finnejä ihoa ärsyttämättä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Neljä erilaista teräksistä instrumenttia, joiden monipuoliset päät auttavat sinua hygieenisessä ihonhoidossa. Kätevän kokoisilla raudoilla käsittelet kasvojen epäpuhtaudet tehokkaammin ja pienemmällä infektiovaaralla kuin esimerkiksi sormin puristellen. Muista desinfioida käsiteltävä ihoalue sekä rauta ennen käyttöä sekä käytön jälkeen huolellisesti!

komedorautasetti_4

finni akne mustapää komedo ihon epäpuhtaudet

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Mustapäärauta ihon hoitoon koukkupiikki

Älä puristele mustapäitä! Puristelu tulehduttaa ihon ja paranemisprosessi hidastuu. Käytä sen sijaan desinfioitua mustapäärautaa. Toisessa päässä on silmukka ja toisessa terävä koukkumainen piikki.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Komedorauta on kätevä apuväline mustapäiden nujertamiseen. 12,5 cm pitkä rauta pysyy uurteiden ansiosta hyvin sormissa. Toisessa päässä on kupera silmukka ja toisessa koukkumallinen terävä piikki. Piikin suojana on muoviputki. Toimitus valkoisessa muovisessa kääreessä.

 mustapaarauta1 komedopussi

UNEKSI42
uneksi.com

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Mustapäärauta / aknerauta tukevalla pastellivarrella

Tästä apuvälineestä saat todella hyvän ja tukevan otteen! Toisen pään tupin alla on piikki ja toisessa päässä koukku. Älä puristele finnejä ja mustapäitä, vaan hoida ne pois hygieenisesti!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tyylikäs mattapintainen komedorauta mustapäiden ja finnien käsittelyyn. Teräksiset osat pysyvät hyvin suojassa tuppien alla. Raudan toisessa päässä on terävä piikki ja toisessa koukku. Hoida mustapäät ja finnit hygieenisesti! Muistathan aina pestä kätesi huolellisesti, desinfioida sekä instrumentit että käsiteltävän ihoalueen sekä ennen että jälkeen ongelmakohtien käsittelyn!

Instrumentin kokonaispituus tulpat kiinni on noin 11,4 cm.  Keskellä olevan luistamattoman osan pituus noin 3,7 cm.

sin_1komedo_pink

UNEKSI39
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

BodySlim kuumavyö / saunavyö

BodySlim Healt Belt on äärettömän yksinkertainen ja miellyttävä tapa sekä rentouttaa että aktivoida aineenvaihduntaa. Saunavyö voimii verkkovirralla. *** ALE-erä: pakkauksen reunat rytyssä. Tällä ei ole vaikutusta tuotteen toimintaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Laitetta voi käyttää sekä makuuasennossa että seisten. Vatsallaanmakuu tai istuminen ei ole mahdollista, sillä tällöin virransiirrossa voi esiintyä häiriöitä.
Kierrä kuumavyö hoidettavan alueen ympärille (lantio. vatsa, vyötärö, selkä) napakasti mutta ei liian tiukalle. Vyötä ei saa venyttää ylenmääräisesti, mutta se ei myöskään saa mennä liikaa kaksin kerroin. Varo sitomasta vyötä liian tiukalle - tällöin lämpövaikutus estyy. Älä käytä iholla mitään ihovoiteita käsittelyn aikana.

Aloittaessasi hoitoa käännä laitteen teho aluksi maksimille, näin saat vyön nopeasti lämpiämään. Muutaman minuutin jälkeen laske lämpötilatasoa toivomaksesi.
On suositeltavaa nauttia jotain kuumaa (EI kylmää) juomaa hoidon aikana. Odota vähintään kaksi tuntia aterian jälkeen ennen kuin aloitat hoidon.

Parhaat tulokset saadaksesi käytä vyötä 50 minuuttia kerrallaan. Laite sammuu automaattisesti jakson jälkeen. ÄLÄ ylitä 50 minuutin hoitoaikaa. Pidä vähintään viikon tauko käytettyäsi laitetta säännöllisesti maksimissaan 45 päivää.

Laitetta tulee käyttää normaalissa huoneenlämmössä - älä yritä "huijata" lämpöä suuremmaksi säätämällä esimerkiksi huoneen ilmastointia viileämmäksi.

heatbelt_A

Kun olet lopettanut vyön käytön
- pyyhi pyyhkellä hiki iholtasi ja odota 15-20 min ennen kylpyyn tai suihkuun menoa
- älä syö tai juo kylmiä juomia heti hoidon päälle
- aseta vyö tasaiselle alustalle jäähtymään
- pyyhi jäähtynyt vyö puhtaaksi rätilllä ja kuivaa
- säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, ÄLÄ taittele vyötä

Älä huolestu, vaikka ihosi punoittaisi käsittelyn jälkeen - tämä katoaa parissa tunnissa.

230V  50Hz 40W
Säädettävä lämpötila, joka ei nouse yli 70 asteen
Sopii suomalaiseen pistorasiaan
Vyö on säädettävissä 70-112 cm vyötärönympärykselle. Vyö kiinnitetään tukevalla tarranauhalla.
Pakkauksen mukana seuraa sininen mittanauha sekä käyttöohjekirjanen englanniksi ja saksaksi.

*** ALE-erä: pakkauksen reunat rytyssä. Tällä ei ole vaikutusta tuotteen toimintaan.

heatbelt_2 

 

VAROITUKSE JA KIELLOT
- älä käytä koskaan suihkussa, saunassa, kylvyssä tai jos ihosi on märkä!
- älä käytä, jos olet raskaana tai sinulla on kuukautiset
- irroita pistorasiasta välittömästi käytön loputtua
- älä laskosta tai kieputa vyötä tiukasti rullalle säilyttäessäsi sitä
- älä käytä vyön ja ihon välissä voidetta
- varo koskettamasta vyötä terävillä esineillä tai neuloilla kun laite on käynnissä
- älä peitä vyötä millää esineillä se on ollessa käynnissä
- älä pese
- älä käytä kuivaajassa
- älä käytä alkoholin, rauhoittavien lääkkeiden tai unilääkkeiden vaikutuksen alaisena
- ei sovellu lasten käyttöön tai leluksi
- älä käytä, jos olet sairas
- herkkäihoiset voivat saada iho-oireita, jos he käyttävät vyötä säännöllisesti maksimilämpötilalla
- sammuta laite, jos käyttäessäsi sitä sinua alkaa nukuttaa tai pyörryttää
- laitteen osia ei saa korvata muitten laitteiden osilla
- ei sovellu sairaalakäyttöön
- älä käytä laitetta tai säilytä sitä  sammutettunakaan veden lähettyvillä; varo esimerkiksi laitteen tipahtamista kylpyammeeseen
- laitteen johtoa ei voi vaihtaa tai korjata - jos jokin osa laitteesta rikkoutuu, koko laite on hävitettävä
- käytä laitetta vain suositeltuihin vartalon osiin (selkä, vyötärö, vatsa, lanteet)

saunabelt1

 

Vanha hinta: 49,90 €

Hinta: 34,90 €

Säästö: 15,00 €

Loading Päivittää
Sale

Kolme erilaista komedorautaa / finninpoistorautaa

Älä puristele! Hoida iho-ongelmia hygieenisesti. Tässä setissä saat kolme metallista mustapäiden ja finnien käsittelyyn sopivaa työkalua. Toimitetaan pienessä muovipussissa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Finnien ja mustapäiden poisto kasvoilta on hygieenistä ja helppoa oikeilla välineillä! Älä siis puristele, vaan käytä tarkoitukseen suunniteltuja ihonhoitorautoja. Tässä setissä saat kolme metallista 12-12,5 cm pitkää työkalua, joiden päät näet alla olevasta kuvasta. Komedoraudan piikki on suora.

Muista aina desinfioida kätesi, hoidettava ongelma-alue sekä instrumentit ennen ja jälkeen ihonhoidon!

Tuotteet toimitetaan sinulle pienessä muovipussissa.

3_komedorautaa_1

UNEKSI48
uneksi.com

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Neljän komedoraudan / akneraudan setti malli 2

Hoida epämiellyttävät finnit ja mustapäät pois kasvoiltasi hygieenisesti käyttämällä tarkoitukseen suunniteltuja apuvälineitä. Tässä setissä saat neljä erilaisilla päillä varustettua komedo- ja finnirautaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Finnien ja mustapäiden hoitaminen ei onnistu ihoa tulehduttamatta sormilla puristelemalla. Käytä tarkoitukseen suunniteltuja apuvälineitä ja täsmäkäsittele ainoastaan ongelma-alueet. Tässä mustapäiden ja aknen poistoon tarkoitetussa setissä saat neljä erilaisilla päillä varustettua rautaa. Muistathan hyvän hygienian; kädet, kasvot ja instrumentit tulee puhdistaa huolellisesti sekä ennen että jälkeen komedojen ja finnien käsittelyn! Instrumenttien pituus on noin 11,5 - 12,3 cm.

akneraudat_kulta_2 akneraudat_kulta

 

 

UNEKSI49
uneksi.com

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

AEG ladyshaver – kevyt ja helppo käyttää

Paristokäyttöinen AEG LS 5652 -ladyshaverilla ajelet säärikarvat miellyttävästi. Kevyt roiskeveden kestävä laite teräksisellä ajopäällä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tässä ladyshaver-mallissa on ergonomisesti oikein muotoiltu kytkin. Laite on kevyt käsitellä ja siinä on teräksinen, kestävä ajopää. Pakkauksessa on mukana laitteen lisäksi puhdistusharja sekä pitkien karvojen trimmeri.

AEG lady shaver LS 5652 on roiskeveden kestävä ja toimii kahdella AAA-paristolla (eivät seuraa laitteen mukana)

Huom! EI suomenkielisiä käytttöohjeita.

 ladyshaver2

UNEKSI51
uneksi.com

Hinta: 23,90 €

Loading Päivittää

Komedorauta mustapäiden poistoon suora piikki M2

Ruusukullan värinen komedorauta on oivallinen apu mustapäiden poistoon. Mustapääraudan pituus on noin 11,6 cm. Instrumentin toisessa päässä suora piikki ja toisessa puristuspää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Poista mustapäät kasvoiltasi hygieenisesti komedoraudalla. Mustapäiden käsittelyyn suunnitellun ruusukullan värisen metallisen raudan kokonaispituus noin 11,6 cm. Raudan piikkipäässä on muovitulppa ja toisessa päässä puserruspää. Rauta toimitetaan ilman koteloa. Huomaa, että valikoimassamme on myös sirompi ja erilaisella koukkupäällä varustettu malli suorapiikkisestä komedoraudasta.

mustapaanpuristus2

ruusukultakomedorauta1

UNEKSI99
uneksi.com

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Viisi erilaista komedorautaa / finnirautaa

Lähetykseen kuuluu viisi erilaista ruostumattomasta teräksesta valmistettua finnien ja mustapäiden poistoon suunniteltua instrumenttia, joilla poistat näpyt siististi ja hygieenisesti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tässä komedorautasarjassa on viisi eri tyyppistä hopeanväristä, ruostumattomasta teräksestä valmistettua mustapäärautaa ihon epäpuhtauksien käsittelyyn.
Raudat ovat mitaltaan noin 11,6-12,3 cm väliltä. Jokaisella raudalla on oma, erivärinen muovinen suojapussinsa. 

Suorapiikkisiä rautoja on 3 kpl ja koukkupäisiä 1 kpl. Lisäksi erillinen koukku/puristusrauta.

 viisi_komedorautaa_varit

 

 

UNEKSI98
uneksi.com

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

LED-valolla varustetut pinsetit

Tarkkuutta työskentelyyn! Jämäkät metallipinsetit, joissa työskentelyä helpottava LED-valo.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Metallisten pinsettien kokonaispituus on noin 8,6 cm. Työskentelyä helpottaa keskellä oleva kirkas LED-valo. Lamppu syttyy keskiosan metallinappia painamalla. Paristot sisältyvät hintaan. Toimitus pienessä muovipussissa.

 

valopinsetit1

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Metalliset peruspinsetit

Aina tuiki tarpeelliset peruspinsetit ovat 8,8 cm pitkät.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Metalliset peruspinsetit, joiden pituus on noin 8,8 cm. Soveltuvat hyvin esimerkiksi kulmakarvojen nypintään.

peruspinsetit2

Hinta: 2,90 €

Loading Päivittää

Selluliitin ja päänahan hierontaharja

Rentoudu, paranna verenkiertoa, vähennä kireyttä ja eliminoi selluliittia vartalohieronnalla! Muovinen, kahvallinen mekaaninen hierontalaite sopii kaikkeen tähän. * HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kovamuovinen hierontalaite, jossa jämäkät, mutta silti joustavat muoviset hierontapiikit. Hierontalaitteella käsittelet selluliittikertymiä ja parannat pintaverenkiertoa. Voidaan käyttää mainiosti myös päänahan rentouttavaan hierontaan.

 

hierontapiikit

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Komedorauta muovivarrella

Muovinen paksumpivartinen komedorauta sopii mustapäiden ja finnien käsittelyyn. Koukku- ja piikkipäät.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

 Muovivartinen tukeva mustapäärauta / finnirauta on pituudeltaan noin 13,5 cm. Toisessa päässä puristin ja toisessa piikki. Piikkipään suojana muovitulppa. Jos pidät paksumpivartisista komedoraudoista, tämä on hyvä valinta!

Huomaa, että saatavilla olevan raudan väri on tällä hetkellä vaaleanvihreä eikä vaaleansininen (ks. väri luettelokuvasta)

 

muoviakne2

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Pinsetit, joissa taivutettu terävä pää

Antistaattiset, teräksiset pinsetit, joissa taivutettu pää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Mustat metallipinsetit, joissa taivutetut päät ja terävä kärki.  Pituus 11 cm. Terien suojana muovitulppa.

mustatpinsetit2

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Jämäkät pinsetit, joissa keskellä LED-valo

Metallipinsetit, joissa on hyvät sormipaikat ja tarkkuutta lisäävä LED-valo.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pinsettien kokonaispituus on noin 9,5 cm. Varsiosissa on muoviset ORANSSIT (ei punaiset kuten kuvassa) levennykset, joiden ansiosta pinsetit pysyvät jämäkästi otteessa. Keskellä napista painamalla syttyvä LED-lamppu. Paristot pinseteissä sisällä.

valopinsetit_oranssi

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kasvojen epäpuhtauksia poistava mutanaamio

Syväpuhdistava, kollageenia sisältävä mutanaamio raikastaa ja kirkastaa ihon ja vähentää mm. mustapäitä. Ihosta tulee pehmeämpi ja se vastaanottaa hoitoseerumit ja -voiteet paremmin. Yhden käyttökerran annospussi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Finnejä, mustapäitä, näppyjä, rasvainen iho? Kokeile syväpuhdistavaa naamiota. Käyttö on yksinkertaista. Naamion käytön jälkeen iho vastaanottaa paremmin hoito- ja vitamiinivoiteiden vaikutukset.

Käyttö
- pese ja kuivaa kasvot huolellisesti
- avaa naamiopussi
- sivele ainetta kasvojen epäpuhtausaluelle; leukaan, otsaan, nenään, poskiin...
- VÄLTÄ herkkää silmänympärysihoa, silmiä ja huulia
- anna naamion vaikuttaa 30 minuuttia. ÄLÄ poista naamiota tätä aikaisemmin, sillä aineet eivät ole vielä jähnettyneet. Vaikutusaikana kasvoja voi hieman kuumottaa / tunnet viileää tunnetta.
- vaikutusajan jälkeen voit irrottaa aineen kasvoiltasi "kuorien" - älä siis käytä vettä tai kasvovettä ennen kuin olet poistanut aineen kasvoiltasi sormin. Naamio irtoaa reunoista irrottaen.

Huomaa
Naamion aineet värjäävät tekstiilejä -  ole siis huolellinen, ettei ainetta joudu vaatteillesi, sillä aine on melko vetelää
Naamio värjää tilapäisesti myös esimerkiksi lavuaarin. Pesualtaasta aineen saa pois vedellä.

Varoitukset
Varo aineen joutumista silmiin, silmänympärysiholle tai suuhun
Pidä pois lasten ulottuvista
Ainetta ei saa juoda

puhdistusmaskit

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 8,90 €

Loading Päivittää

Spinlash pyörivä ripsiharja

Spinlash on paristolla toimiva ripsiharja, jolla saat tasaisen ripsivärin levitystuloksen. Ripset kaareutuvat ja erottuvat toisistaan. Huomaa, että harjan säiliössä itsessään ei ole ripsiväriä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Spinlash on kahteen suuntaan pyörivä ripsiharja, joka erottelee ripset levittäessäsi ripsiväriä. Ripset kaareutuvat kauniisti ja saat värin levitettyä tasaisesti.
Aseta harjan sisään paristo (normaali AAA-paristo, ei tule mukana), käytä harjapäätä mascaran värisäiliössä ja aloita levitttäminen.
Huomaa, että harjan mukana tai sen säiliöosassa EI ole ripsiväriä, joten käytä omaa mascaraasi, jonka levität tällä harjalla.

Mukana englanninkielinen käyttöohje

spin_lashes1

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

7 erilaista komedo- ja aknerautaa tekonahkakotelossa

Tuote tilapäisesti loppu vatastosta *** Seitsemän erilaisilla päillä varustettua mustapäärautaa ja finnirautaa mustassa, tekonahkaisessa, vetoketjulla suljettavassa kotelossa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Älä pusertele mustapäitä ja finnejä sormin. Saat aikaan pahan infektion ja ikäviä arpia. Käytä sen sijaan ihonhoitoon suunniteltuja metallisia aknerautoja ja mustapäärautoja. Tässä kauniissa mustassa tekonahkakotelossa saat seitsemän erilaista rautaa ihonhoitoon. Instrumenttien pituudet vaihtelevat 11-13 cm. Kotelon ulkomitta on noin 15,3 cm x 5 cm.

kotelossa1

komedoraudatkotelossa2

Hinta: 18,90 €

Silmänympärysihon manuaalinen hierontalaite

Väsyneet, turvonneet, tummat silmänaluset? Elvytä alueen verenkiertoa ja kiinteytä ihoa manuaalisella kätevällä ja helppokäyttöisellä hierontalaitteella.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hellävarainen ja helppokäyttöinen laite väsyneen ja turvonneen silmänalus- ja ymärysihon käsittelyyn. Kahva on muovia, pyörivä pallo ruostumatonta terästä.
Säännöllisellä käytöllä voit saada silmäpussit pienemmiksi sekä alueen ihon terveemmän ja nuorekkaamman näköiseksi. Lihakset rentoutuvat, iho kiinteytyy ja turvotus laskee.

Puhdista käytön jälkeen vedellä ja kuivaa. Säilytä ilmastoidusa, kuivassa paikassa.
Ei sovellu lasten leikkikaluksi.

silmanymparyshieroja_1

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Body Wrap -vartalokääre 1 kpl

Voit käyttää vartalokäärettä (body wrap) joko saunabel-tyyppisesti hikoiluvyönä vyötäröllä tai reisissä tai imeyttää sen avulla kehoasi hoitavia ja selluliittia tasoittavia voiteita.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tehosta lämmöntuotantoa ja aineenvaihduntaa reisissä, säärissä, käsivarsissa tai vyötäröllä hikoiluvyön tapaan tai imeytä hoitovoiteiden tai seerumeiden tehoaineita vartaloosi käyttäen vartalokäärettä. Vyössä ei ole erityistä kiinnitysmekanismia - sen reunan voit taittaa toisen kerroksen eunan alle. Myös vaatteiden kuminauhat pitävät kääreen melko hyvin paikoillaan.

Koko on noin 25 X 104 cm. Aavistuksen pyöritetty ja muotoiltu.  Valmistettu vaaleanpunaisesta tukevasta PVC-materiaalista. 

 

 bosywrap_1 bodywrap_2

 

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje