Etsitkö apua kuorsaukseen?

Kuorsaaminen on vakava henkinen ja fyysinen haitta sekä kuorsaajalle että hänen läheisilleen. Kuorsaaminen ei ole harmitonta: katkonainen ja huonolaatuinen uni kostautuu päiväväsymyksenä, mielialan laskuna, tarkkaavaisuuden puutteena ja sosiaalisina sekä terveydellisinä ongelmina. Uneksi.com-kauppa tarjoaa helppokäyttöisiä kuorsauksenhallintalaitteita, joita voit tilata kätevästi netistä. Jos et tiedä, mistä kuorsaamisesi johtuu, perehdy ensin kuorsausta käsitteleviin artikkeleihimme ja valitse sitten itsellesi sopivin apuväline: tukkoisen nenän takia kuorsaavat tarvitsevat avukseen sieraintenlaajentajat tai nenäteipit, selällään kuorsaavan ns. asentokuorsaajan taas on ensiarvoisen tärkeää nukkua kyljellään esimerkiksi kuorsaajan tyynyn tai Somnus (nyk. Hypnax) -laitteen avulla. Valtaosa kuorsaajista on saanut avun kuorsauskiskoja käyttämällä. Kuorsauskiskon perusidea on työntää leukaa eteenpäin ja estää kieltä valumasta kurkkuun, kun kudokset nukkumisen aikana rentoutuvat. Tällöin ilmatiet pysyvät avoimina ja hengitys tasaisena. Uneksi.com-kauppa myy sekä lämpömuotoiltavia että heti käyttöön otettavia kuorsauskiskoja useissa eri hintaluokissa, kansainvälisesti tunnettuja ammattilaisten kehittämiä huippumerkkejä sekä edullisempia ns. brändittömiä vaihtoehtoja.  Huomioithan, että jos epäilet sairastavasi uniapneaa, sinun tulee olla ehdottomasti yhteydessä lääkäriin: uniapnea vaatii aina ammattilaisen tekemän arvion ja tämän määräämän hoidon. 

 

Somnolis® kevyt laadukas kuorsauskisko

Somnolis® on myydyin ja pidetyin kuorsauskiskomme. Jos etsit mahdollisimman kevyttä ja käytössä miellyttävää kuorsauskiskoa, jota ei tarvitse lämpömuotoilla, valintasi on sveitsiläinen laatutuote Somnolis®. Kisko voi auttaa myös lieviin uniapneaoireisiin sekä yölliseen hampaiden narskutteluun. Kokeile, jos olet kyllästynyt kuorsaamiseen ja haluat päästä eroon jatkuvasta päiväväsymyksestä, ärtymyksestä, päänsärystä ja muista kuorsaamisen aiheuttamista ongelmista.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Somnolis® -suukiskosta voit saada merkittävän avun kuorsaukseen ja ajoittaiseen uniapneaan

Somnolis®-suukisko on sveitsiläinen laatutuote, kehitetty helppokäyttöiseksi hoitovälineeksi kuorsaukseen ja lievään uniapneaan. Se helpottaa samalla myös bruksismin haittoja.  Monet käyttäjät ovat maininneet Somnoliksen eduiksi sen keveyden, pienen koon ja huomaamattomuuden verrattuna moniin muihin kiskomalleihin.  Somnolista ei tarvitse lämpömuotoilla ennen käyttöä, vaan ne ovat sellaisenaan käyttövalmiit, kunhan käyttäjä säätää hihnojen avulla ne omaan suuhunsa sopivaksi. Tämän kuorsauskiskon kehitystyö perustuu perusteelliseen tieteelliseen tutkimukseen. Mm. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskon käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitoon erityisesti lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa.

Somnolis_kuorsauskisko

Normaalisti ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee, kun vaivutaan uneen ja rentoudutaan. Kuorsausääni syntyy siitä, että hengitys ei pääse kulkemaan vapaasti ylähengitysteissä. Somnolis®-kisko tukee kuorsaajan leukaa ja työntää sitä hieman eteenpäin. Alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa myös nukkumisen aikana. Kieli ei pääse "valumaan" nieluun, joten ilma kulkee vaivattomasti eikä resonointia tapahdu. Unen laatu paranee merkittävästi.

Suukojeen valmistusmateriaali on lääketieteelliset ja elintarvikkeille asetetut standardit täyttävä, pehmeä ja lateksiton materiaali. Kiskossa on neljä eri säätöastetta, joten jokainen käyttäjä saa säädettyä niistä itselleen sopivat. Kiskot ovat kevyet, ne painavat vain 8 grammaa. Monet käyttäjät luonnehtivat Somnolista käytössä yllättävän miellyttäväksi.
 

ET VOI KÄYTTÄÄ SOMNOLIS-KUORSAUSKISKOA JOS
- käytät hammasproteesia
- sinulla on yksi tai useampi heiluva tai irtoamassa oleva hammas
- kärsit alaleuan nivelkivuista
- olet alle 18-vuotias
- hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön

 

MAHDOLLISET SIVUVAIKUTUKSET
- hampaiden arkuutta voi esiintyä -  hampaiden yhteen pureminen voi auttaa
- korvien seudulla voi tuntua särkyä - tämä oire on ohimenevä
- syljen eritys voi lisääntyä merkittävästi
- purentaan voi tulla muutoksia

 

somnolis_kuorsauskiskot

LAITTEEN HOITO
Somnolis-suukiskon valmistaja suosittelee desinfioimaan suukojeen antibakteerisia puhdistustabletteja käyttäen vähintään kaksi kertaa viikossa, jotta suukoje pysyy käyttökelpoisena ja hygieenisenä mahdollisimman pitkään. Hygienialla on merkitystä myös suusi hyvinvoinnin kannalta. Helppokäyttöisiä desinfiointitabletteja voit tilata meiltä. Huuhtele kiskot tämän lisäksi jokaisen käyttökerran jälkeen juoksevan veden alla ja anna kuivua ilmavasti. Voit käyttää tarvittaessa puhdistukseen myös pehmeää hammasharjaa, jossa ei ole tahnaa. Huuhtele laite runsaan veden alla ennen käyttöä, säilytit sitä sitten päivän antibakteerisessa lioksessa tai ilman sitä. Kiskoa EI SAA milloinkaan puhdistaa kuumassa vedessä tai keittämällä eikä sitä saa yrittää desinfioida esimerkiksi mikroaaltouunissa tai pakastimessa!

Jos epäilet suukiskojen sopivuutta itsellesi, neuvottele ensin hammaslääkärisi kanssa. Lukuisat tutkimukset ja käyttäjien kokemukset osoittavat, että suukiskot yleensä helpottavat kuorsaajien ja uniapneaa sairastavien ongelmaa ja parantavat heidän elämänlaatuaan ja vireystilaansa huomattavasti. Huomaathan, että myös elintavoilla, yksilöllisellä anatomialla ja terveydentilalla on vaikutuksia laitteen käytöstä saatavaan tehoon.

 

Valmistusmaa: Sveitsi
CE

UNEKSI5
uneksi.com

Hinta: 34,90 €

Loading Päivittää

Somnofit® kuorsaus- ja uniapneakisko

Somnofit® on huippulaadukas sveitsiläinen kuorsauskisko, josta monet ovat saaneet avun kuorsaamisongelmaan, keskivaikeaan uniapneaan ja bruksismiin. Tämä suukisko lämpömuotoillaan ja säädetään hihnoilla käyttäjälleen yksilöllisesti sopivaksi. Lukuisten hammaslääkäreiden suosittelema!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Somnofit® lämpömuotoiltavat ja säädettävät huippulaadukkaat suukiskot on suunniteltu kuorsauksesta, keskivaikeasta uniapneasta ja narskuttelusta kärsiville.

Somnofit®-kiskoissa yksi laite voi ratkaista neljä merkittävää ongelmaa: kuorsauksen, keskivaikean uniapnean, hampaiden narskuttelun ja jatkuvan päänsäryn. Somnofit®-hammaskiskot on kenties pisimmälle kehitetty kuorsauksesta ja uniapneasta kärsiville kehitetty ongelmaa helpottava suukoje. Kuorsauskiskot korjaavat alaleuan asentoa yön aikana ja ennaltaehkäisevät näin epämiellyttäviä ja terveydelle vaarallisia hengityskatkoksia ja häiritsevää, unen laatua heikentävää kuorsaamista. Alaleuan eteenpäin työntymisestä saadaan se etu, että ylähengitystiet pysyvät avoimena. Monet lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että Somnofit- kuorsauskiskojen käyttö vähentää merkittävästi kuorsausta ja uniapneaa. Lukuisat suomalaiset hammaslääkärit suosittelevat juuri näiden kiskojen käyttöä. Pakkauksen mukana toimitetaan säätöhihnat, joiden avulla Somnofit-kiskot saadaan säädettyä mahdollisimman yksilöllisesti.

Somnofit® on sveitsiläinen huippulaadukas laite. Kiskot on valmistettu lateksittomasta materiaalista, joka täyttää tiukat lääketieteelliset ja elintarvikkeille asetetut EU-vaatimukset.

 somnofit_kuorsauskisko

 Kiskot muovautuvat käyttäjän suuhun sopiviksi kuumennettaessa. Koska kiskot näin "räätälöidään" jokaisen käyttäjän suuhun sopivaksi ja materiaali on pehmeää ja miellyttävää, Somnofit®-kiskot eivät yleensä aiheuta käyttäjille hiertymiä suuhun tai leuan nivelten kipeytymistä. Laitteen valmistukseesa ei ole käytetty väriaineita ja muutenkin sen kaikki allergeenit on minimoitu.

Tätä laitetta on käytetty menestyksellisesti myös bruksismin (hampaiden narskutuksen) ehkäisemiseksi sekä myös hammassuojina urheiltaessa, esimerkiksi joukkuepeleissä. Todella vaikeissa uniapneatapauksissa suositellaan kuitenkin yleensä aina hoitomuodoksi CPAP-laitteen käyttöä.

Katso, miten Somnofit-suukojetta käytetään ja miten se muotoillaan yksilöllisesti sopivaksi

Lukuisat hammaslääkärit suosittelevat Somnofit-kiskoja lievästä ja keskivaikeasta uniapneasta kärsiville. Uniapnea on sangen yleinen vaiva: siitä kärsii noin 150000 suomalaista. Hyvin äänekästä ja koko perheen yöunia haittaavaa kuorsausta puolestaan esiintyy peräti 10-20 prosentilla suomalaisista aikuisista. Molemmat vaivat lisääntyvät jatkuvasti. Niiden vaikutuksia ei pidä vähätellä: sen lisäksi, että yöuni ei ole tarpeeksi laadukasta taatakseen aivojen ja elimistön vaatiman levon, voi seurauksena olla monenlaisia psyykkisiä ja fyysisiä ongelmia ja jopa vaaratilanteita esimerkiksi rattiin tai vaativan työn ääreen nukahtelun seurauksena. Muistihäiriöt, aggressiivisuus, apaattisuus ja verenpaine voivat myös olla seurausta uniapneasta ja kuorsauksesta johtuvasta huonolaatuisesta ja pätkittäisestä unesta. Apnea moninkertaistaa sydäninfarktin, veren- ja sepelvaltimotaudin ja kakkostyypin diabeteksen riskin. Kuorsaus, apnea ja narskuttelu eivät ole vain siitä kärsivän henkilön oma ongelma - nämä asiat vaikuttavat koko perheen hyvinvointiin. Tulee muistaa, että myös epäterveet elämäntavat lisäävät näitä vaivoja.

Kiskojen kanssa nukkuminen vaatii totuttelua (normaalisti parista yöstä aina pariin viikkoon), ja voikin olla järkevää aluksi käyttää niitä esimerkiksi vain osan yötä. Käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä.

 

ET VOI KÄYTTÄÄ SOMNOFIT-KISKOA JOS
- käytät hammasproteesia
- kärsit alaleuan nivelkivusta
- sinulla on irtoamassa olevia, heiluvia hampaita tai implantteja
- sinulla on hampaita ympäröiviä sairauksia
- sinulla on alle 10 hammasta ala- tai ylärivistössä
- olet alle 18-vuotias
- hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön

MAHDOLLISIA SIVUVAIKUTUKSIA
- purentaherkkyys, hammaskipu
- syljen eritys lisääntyy
- korvan seudun kipu
- purentamuutokset

Jos sivuvaikutukset tuntuvat pahoilta tai ne eivät helpota ajan kanssa, lopeta kiskon käyttö ja ota tarvittaessa yhteyttä hammaslääkäriisi.

somnofit_kuorsauskisko_apneakisko 

LAITTEEN HOITO
Somnofitin valmistaja suosittaa käyttämään säännöllisesti Professional-desinfiointitabletteja suukojeen eliniän pidentämiseksi ja suusi hyvinvoinnin varmistamiseksi. Riittoisia antibakteerisia desinfiointitabletteja voit tilata helposti meiltä. Muista huuhdella kisko aina käytön jälkeen ja ennen käyttöä runsaan juoksevan veden alla. Voit halutessasi säilyttää kojetta koko päivän desinfiointiliuoksessa. Suukojetta voi puhdistaa myös hammasharjalla varovasti harjaten, mutta hammastahnan käyttö on kielletty. Kiskoja EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA saa puhdistaa kuumassa vedessä, mikroaaltouunissa tai keittämällä!

Jos kuorsauskiskosi on muuten hyvässä kunnossa, mutta hihnat ovat löystyneet, voit tilata meiltä uudet säätöhihnat Somnofit-kiskoosi

 

Valmistusmaa: Sveitsi
CE

UNEKSI6

Hinta: 93,90 €

Loading Päivittää

Kuorsaajan tyyny Posiform® anti-snoring

Posiform® on miellyttävä, terveellinen ja turvallinen ratkaisu asentokuorsaajille. Kliinisissä tutkimuksissa Posiform®-tyynyn on todettu vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsaamista ja uniapneaoireita. Anna itsellesi ja kumppanillesi rauhalliset yöunet - käytä ergonomista selällään nukkumisen estävää tyynyä. Tämä suosittu kuorsaustyyny on sveitsiläinen laatutuote ja se sopii myös allergiaoireista kärsiville. HUOM! TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN POIKKEUKSELLISESTI MATKAHUOLLON KAUTTA, MIKÄLI TILAAT SAMALLA MUITAKIN TUOTTEITA. ILMOITA TÄLLÖIN TOIVOMASI TOIMITUSPAIKKA MEILLE ERIKSEEN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ergonominen Posiform® anti-snoring kuorsaustyyny estää selällään nukkumisen haitat ja vaimentaa kuorsausäänet - sinä ja kumppanisi heräätte levänneinä ja pirteinä aamulla.

Posiform on sveitsiläinen innovaatio, kuorsausongelmaan perehtyneiden asiantuntijoiden kehittämä kuorsausta ehkäisevä ergonominen tyyny. Sen idea on tukea kylkiasennossa nukkumista. Kaikki kuorsaus- ja uniapnea-asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsaajille. Kylkiasennossa pysyminen unessa on kuitenkin hyvin vaikeaa - siksi kannattaakin ottaa avuksi turvallinen, testattu ja hyväksi havaittu Posiform® kuorsaajan tyyny. Kuorsaustyynyyn investointi on pieni hinta yöunista.

HUOM! TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN POIKKEUKSELLISESTI MATKAHUOLLON KAUTTA, MIKÄLI TILAAT SAMALLA MUITAKIN TUOTTEITA. ILMOITA TÄLLÖIN TOIVOMASI TOIMITUSPAIKKA MEILLE ERIKSEEN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS.

 

kuorsaajan tyyny posiform estää kuorsaamista

Selällään nukkuminen on epäterveellistä

On tunnettu tosiasia, että kuorsaamistaipumus pahenee, kun nukutaan selällään. Tämä selällään nukkumisen ja kuorsaamisen yhteys johtuu siitä, että nukkujan rentoutuessa nielun pehmytkudos veltostuu tukkien samalla ylähengitystiet. Kieli "valuu" nieluun ja estää omalta osaltaan hapen vapaan kulun ilmateissä.

Kuorsaus on jo sinällään unen laatua heikentävä ja kanssanukkujaa raivostuttava ilmiö, mutta tämän lisäksi se voi aiheuttaa mm. työtehoa ja tarkkaavaisuutta heikentävää merkittävää päiväväsymystä ja terveydelle vaarallista uniapneaa. Apnea tarkoittaa unenaikaisia hengityskatkoksia, jotka johtuvat ylähengitysteiden ahtautumisesta. Myös huonot elintavat kuten rasvaisen ruoan ja päihteiden käyttö sekä ylipaino ovat omiaan pahentamaan kuorsausta ja apneaa. Molemmista saattaa aiheutua todella vakavia terveysongelmia.

Kokeile nukkumista ergonomisella, kuorsaajille kehitetyllä Posiform antisnoring -tyynyllä. Voi olla, että elämänlaatusi paranee yksinkertaisella keinolla huomattavasti, kun heräätkin aamulla hyvin levänneenä! Voit saada apua myös päänsärkyyn ja muistihäiriöihin, joita yölliset hengityskatkokset ja jatkuva heräily aiheuttavat. Tyyny pitää niskasi ja hartiasi ergonomisesti oikeassa asennossa, joten myös ylävartalosi rentoutuu tehokkaasti nukkuessasi. Myös kumppanisi kiittää rauhallisemmista öistä!

antikuorsaustyynyllä hengitystiet auki


Miten Posiform kuorsaustyyny eroaa tavallisesta tyynystä?

Kuinka tämä selällään nukkuvia kuorsaajia varten kehitetty erikoistyyny sitten eroaa tavallisesta tyynystä? Posiform-tyynyssä on ns. keskiharjanne. Tämän korotetun keskiosan ansiosta nukkujan on todella vaikeaa - käytännössä mahdotonta - nukkua selällään. Tyynyssä on erityinen muotoilu, joka tukee pään, hartioiden ja leuan anatomisesti oikeaa asentoa. Oikea asento rentouttaa alaleuan ja näin ylähengitystiet pysyvät avoimena, mikä on erityisen tärkeää, kun on kyse henkilöstä, jolla on kuorsaamistaipumus.

kuorsaustyyny estää kuorsaamisen tehokkaasti

Lääketieteellisissä tutkimuksissa Posiform-kuorsaustyynyn on todettu vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsausta ja uniapnea-oireita.

Posiform on terveellinen ja turvallinen käyttää - se sopii myös allergikoille

Tyynyn koostumus ja materiaalit ovat luonnonmukaisia ja täysin turvallisia. Tämä ylellinen sveitsiläinen tyyny on valmistettu luonnonmukaisesta, viskoelastisesta ja pehmeästä Memory-vaahdosta. Tyynyssä ei ole käytetty muuntogeenisiä elintarvikkeita. Tyynynpäällinen on hikeä hylkivää pehmoista 100% puuvillaa. Muotoonsa ommeltu tyynyliina (1 kpl tyynyliina seuraa tyynyn mukana) on ekologista, samettisen tuntuista bambua.

Tyynyn mitat ovat 55 cm x 30 cm.

Posiform-tyynylle on myönnetty Oeko-Tex® Standard 100. Tämä on turvallisen tekstiilin merkki. Jotta tuote saisi tuon tunnuksen, on tuotteen tekstiilit tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Öko-Tex -yhteistyössä. Turvallinen tekstiili -merkki takaa, että tuotteen pH-taso on ihoystävällinen, tuote on tutkitusti haitta-aineeton ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

VINKKI: lue HYVÄ TERVEYS -lehdessä 5/2010 julkaistu artikkeli "Jarmo Viirtelä nukkuu nyt hiljaa", koska hän käyttää Posiform-tyynyä (s. 42-47).

Haluatko sinäkin nukkua hyvin ja antaa myös kumppanisi nukkua rentouttavat, rauhalliset yöunet? Kokeile ja tilaa oma tyynysi nyt!

Meiltä voit tilata myös vaihtopäällisen Posiform-tyynyysi.


HUOMAA
! Jos valitset edullisemman hinnan, tyyny postitetaan sinulle omassa muovisessa, kantokahvalla varustetussa tukevassa säilytyspussissaan (ks. kuva alla). Huomaa siis, että pussista näkee läpi. Lähetystarra on kiinnitetty teipeillä pussiin. Pussi on monikäyttöinen säilytystarvike tyynyn käyttöönoton jälkeen!

Jos haluat, että pakkauksesta ei näy läpi, valitse pussitettu pakkausvaihtoehto. Tällöin tyyny säilytyspusseineen on pakattu läpinäkymättömään muovipussiin.

  posiform_kuorsaajan_tyyny

Valmistusmaa: Sveitsi

UNEKSI2

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 90,90 €

Loading Päivittää

Lämpömuotoiltava kuorsauskisko + säilytyskotelo

Kokeile käytössä miellyttävää lämpömuotoiltavaa kuorsauskiskoa edullisesti ja saat viimeinkin tietää, miltä tuntuu herätä aamulla levänneenä - yönsä hyvin nukkuneen puolison vierestä. Kuorsauskisko on valmistettu turvallisesta ja helposti muovautuvasta EVA-elintarvikemateriaalista ja se on käyttövalmis yksinkertaisen lämpömuotoilutoimenpiteen jälkeen. Hintaan kuuluu sininen muovinen säilytyskotelo.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuorsauskisko on valmistettu pehmeästä, hyvin muovautuvasta EVA-elintarvikemateriaalia, joten se on sekä helppo muotoilla ennen käyttöönottoa että miellyttävä käyttää. Toimintamekanismi on yksinkertainen mutta toimiva: suukisko työntää alaleukaa aavistuksen eteenpäin, jolloin ilma pääsee kulkemaan esteettömästi hengitysteissä eikä kieli valahda kurkkuun. Resonointi vähenee, hengitys kulkee tasaisesti ja elimistöön virtaa paremmin happea.

Koska kisko pitää ylä- ja alahampaat erillään, myös terveydelle haitallinen hampaiden narskuttelu ja yhteen pureminen nukkumisen aikana luonnollisestikin hankaloituu. Kuorsauskiskon käytöllä on siis mahdollista hoitaa kaksi ikävää elämänlaatua heikentävää vaivaa samalla kerralla.

Jos kärsit omasta tai kumppanisi kuorsauksesta, miksi et kokeilisi, voisiko kiskosta olla apua tähän ikävään ja kuluttavaan ongelmaan? Alkutotuttelun jälkeen kuorsauskiskoa käyttävät henkilöt eivät yleensä enää edes halua nukkua sitä ilman, sillä energiataso hyvin levätyn yön jälkeen on aivan eri luokkaa kuin aiemmin. Myös puolisot ovat tyytyväisiä, kun jokaöinen meluhaitta ja aamuäreä siippa ovat vain muisto; koko perhe voi saada rentouttavat yöunet todella pienellä vaivalla ja investoinnilla.

 kuorsauskisko

KUOSAUSKISKON KÄYTTÖÖNOTTO JA MUOTOILU
Kiskojen lämpömuotoilu on nopea ja helppo toimenpide: suukisko käytetään kuumassa vedessä, jonka jälkeen se asetellaan kahvaa, sormia ja kieltä apuna käyttäen suuhun, tiiviisti ikenien mukaisesti. Kiskoa purraan KEVYESTI hetken ajan, minkä jälkeen se kovetetaan kylmässä vedessä. Valmista. Uudelleenmuotoilu on mahdollinen, mikäli ensimmäinen muotoiluyritys epäonnistui.

Huomaa! Jos puret kiskon aivan ns. ryttyyn tai puhki, ei uudelleenmuotoilu enää tee kiskosta käyttökelpoista. Myös käsittelyssä tulee olla helläkätinen; lämmin kisko on altis kolhuille.

kotelo_ei_pussia 

KUORSAUSKISKON KÄYTTÖ EI OLE MAHDOLLISTA, JOS
- olet alle 18-vuotias
- et pysty hengittämään nenän kautta
- sairastat epilepsiaa tai kroonista astmaa
- sinulla on yli- tai alipurenta
- sinulla on mitä tahansa terveysongelmia suussa tai ikenissä, esim. hammas- tai leukasärkyä tai purentakipuja
- sinulla on heiluvia hampaita tai huonosti kiinnitettyjä implantteja
- käytät oikomakojeita tai tekohampaita
- hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön

 

KUORSAUSKISKON KÄYTTÖIKÄ
Kisko luonnollisestikin kuluu käytössä jatkuvasti, mutta se voi kestää kuukausia, jopa vuoden riippuen siitä, puretko ja narskutteletko hampaitasi nukkuessasi ja jos, miten voimakkaasti. Käyttöikä on hyvin yksilöllinen, eikä mitään ohjeellista kestoaikaa voida tästä syystä antaa. Huomaa, että kulunut kisko - olipa kyseessä sitten narskutteluun tai kuorsaamiseen suunniteltu suukoje, kallis tai halpa, muotoiltava tai heti käyttövalmis -  ei toimi tehtävässään kuten sen pitäisi, joten muista vaihtaa se ajoissa uuteen!

 

KUORSAUSKISKON HOITO
Huuhtele kisko aina ennen käyttöä ja sen jälkeen kylmässä vedessä. Käytä tarvittaessa pehmeää hammasharjaa tai käteviä desinfiointitabletteja. Älä käytä puhdistukseen hammastahnaa äläkä milloinkaan yritä desinfioida kiskoa keittämällä, mikroaaltouunissa tai pakastamalla! Säilytä puhdistettu ja kuivattu kisko omassa kotelossaan. Säilytyspaikka ei saa olla kuuma. Kiskon hygieniasta huolehtiminen on todella tärkeää sekä kiskon turvallisuuden, sen käyttöiän että suusi terveyden kannalta. Tiesitkö, että flunssakierteen taustalla voi olla huonosti desinfioitu suukoje?

 ok_kuorsauskiskokotelo

MAHDOLLISET SIVUVAIKUTUKSET
Kuorsauskiskon käyttö voi aluksi tuntua oudolta ja hankalalta, jopa jossain määrin epämiellyttävältä. Totuttele siis kiskoon vaikka muutama tunti kerrallaan ja lisää käyttöaikaa hieman joka yö. Aluksi voi esiintyä leuka- ja hammaskipua. Nämä ovat yleensä ohimeneviä tuntemuksia. Myös syljen eritys yleensä lisääntyy melko voimakkaasti.

Näitä kiskoja ei saa käyttää urheilussa hammassuojina.
Kiskoja ei tule käyttää yhtäjaksoisesti yli kolmea kuukautta konsultoimatta hammaslääkäriä.

 

kuorsauskiskot vapauttavat hengitystiet

Jos et tarvitse / halua kuorsauskiskolle säilytyskoteloa, voit tilata tämän saman tuotteen ilman sitä. Kuorsauskisko on muoviin pakattu ja se toimitetaan pahvipakkaus litistettynä.
 

Valmistusmateriaali: etyylivinyyliasetaatti
Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE

 

SN13

Hinta: 26,90 €

Loading Päivittää

Hypnax on miellyttävä apu asentokuorsaajalle

Helpotusta kuorsaamiseen ja lievään uniapneaan miellyttävästi ja tehokkaasti! Hypnax estää kuorsaajaa nukkumasta selällään ja myös kääntymästä selälleen yön aikana. Monelle asentokuorsaajalle Hypnax on tuonut helposti avun kuorsaamisongelmaan ja päiväväsymykseen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hypnax estää asentokuorsaajaa nukkumasta selälllään

Hypnax (vanha nimi Somnus) on ruotsalainen innovaatio kuorsaamista vastaan, mekanismiltaan äärimäisen yksinkertainen mutta juuri siksi toimiva: kuorsaaminen sekä lievät uniapneaoireet helpottavat huomattavasti, kun selällä makaamisen sijasta nukutkin kylkiasennossa. Hypnax on miellyttävä vaihtoehto esimerkiksi suukojeille, joita jotkut pitävät hankalina käyttää. Somnus on pitkäikäinen ja taloudellinen vaihtoehto, sillä se ei kulu käytössä kuten suukojeet. Se on myös helppo pitää puhtaana, vaivaton säilyttää ja kevyt ottaa matkalle mukaan.

hypnax_1 hypnax_2

MITEN HYPNAX TOIMII
Kyseessä on vyö, joka kiinnitetään pikalukolla vyötärölle siten, että selkäpuolelle tuleva muovinen "kuppiosa" asettuu yläselkää vasten lapaluiden väliin. Selällään nukkumisesta ja unissaan selälleen käännähtämisestä tulee mahdotonta, koska pallo ottaa aina vastaan, kun nukkuja on aikeissa aikeissa kiepsahtaa selälleen. Hypnax on oivallinen apu ns. asentokuorsaajille, joita suuri osa kuorsaajista ja apneetikoista on. Sen käyttö on äärimmäisen yksinkertaista ja miellyttävää - Hypnax ei estä sinua esimerkiksi lueskelemasta sängyssä tai juttelemassa kumppanisi kanssa.

hypnax_kuorsaajalle

 KÄYTTÖ
Säädä vyö sellaiselle kireydelle, että se istuu vyötäröllesi mukavasti - napakasti, mutta ei liian tiukasti. Jos vyö on sinulle aivan liian pitkä, voit ennen käyttöönottoa yksinkertaisesti leikata saksilla sen lyhyemmäksi. ÄLÄ leikkaa vyötä liian aikaisin - tee ensin sovitus loppuun, jotta et vahingossa tee vyöstä liian lyhyttä! Aseta vyö vyötäröllesi siten, että muovinen "pallo" osoittaa selkääsi vasten noin lapaluiden korkeudella. Pituudestasi riippuen vyö asettuu jonnekin rintakehäsi alareunan korkeudelle, kun pallo on oikealla korkeudella. Asetu makaamaan kyljellesi tai vatsallesi. Jos nukkuessasi olet kääntymässä selällesi, Hypnax estää tämän painamalla lapaluidesi alareunaa tai muuta lähellä olevaa kohtaa.

Voit yöllä vaihtaa asentoa joko kääntymällä ympäri vatsan kautta tai siirtämällä laitteen kääntymisen ajaksi selästä kyljen puolelle.

 

somnus_lahikuva somnus_selkakuva

 

KONSULTOI LÄÄKÄRIÄSI
... jos epäilet sairastavasi uniapneaa. Uniapnean tunnusmerkit ovat yleensä hyvin voimakasääninen kuorsaaminen sekä ylenmääräinen väsymys päiväsaikaan. Huomaa, että Hypnax ei HOIDA uniapneaa, vaikka monet apneetikot kertovatkin sen helpottavan oireitaan. Apnea on vakava tila, jonka analysointiin ja hoitoon tarvitaan aina ammattilaisen apua.

Valmistusmaa: Ruotsi
Arcos Development AB

 

SNA01

Hinta: 46,90 €

Loading Päivittää

Snore Free – magneettinen nenäklipsi

Snore Free Noseclip -magneettinen nenäklipsi avaa hengitysteitä ja estää kuorsaamista. Magneettien ansiosta perinteistä mallia paremmin paikoillaan pysyvä versio klassisesta Snore Stopper -nenäklipsistä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Magneeteilla varustettu parannettu versio pienestä ja näppärästä kuorsauksenhallintalaitteesta, nenän ilmatiehyitä avaavasta nenäklipsistä. Snore Free -magneettinenäklipsi auttaa pitämään nenän avoimena, jolloin tarve hengittää suun kautta (ja kuorsata) vähenee. Magneettien ansiosta klipsi pysyy paremmin sieraimissa. Klipsi on valmistettu joustavasta ja miellyttävästä silikonista. Se on helppo pestä. Mukana kova muovinen säilytyskotelo.

 

magneettinen kuorsauksenestoklipsi

 

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Nenäkannu aito Sarvikuono 7,90 € nenähuuhteluun

Nenähuuhtelulla saat helpotusta tukkoiseen nenään ja kuorsausongelmaan: aidolla ja alkuperäisellä nenäkannu "sarvikuonolla" desinfioit ja aukaiset hengitystiet tehokkaasti. Suolavedellä huuhtelu ei kuivata nenän limakalvoja, vaan päinvastoin tukee niiden terveyttä. Nenähuuhtelu on erinomainen apu, jos kärsit flunssasta, allergiasta, poskiontelotulehduksesta, astmasta tai kuorsaat tukkoisen nenän takia. Terveydenhoitohenkilöstön suosittelema luonnonmukainen hoitovaihtoehto!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Nenäkannua käyttällä sekä ennaltaehkäiset että hoidat lukuisia nenän ja hengitysteiden ongelmia edullisesti, nopeasti ja miellyttävästi. Terveydenhuoltoalan ammattilaiset suosittelevat nenähuuhtelua, jos kärsit limaisesta flunssasta, nenän tukkoisuudesta, poskiontelotulehduksesta, allergiaoireista, astmasta tai limakalvosi ovat kuivuneet ja /tai ärtyneet. Lämpimällä miedolla suolavedellä huuhtelu vahvistaa ja puhdistaa nenän limakalvoja ja voi auttaa myös kuorsausongelmassa. Nenähuuhtelu vähentää rään muodostumista ja tekee nenän eritteistä juoksevampia, joten se on erinomainen apu flunssasta kärsivälle. Sarvikuonolla huuhtelu on edullinen ja tehokas lääkkeetön hoitovaihtoehto, johon lukemattomat suomalaiset ovat ihastuneet. Sarvikuono on pieni investointi - sen käyttöikä on periaatteessa ikuinen.

Nenähuuhtelu suolavedellä voi tuoda nopean ja miellyttävän avun, jos sinulla on esim.
- flunssa
- tukkoinen nenä
- allergia (esim. siitepöly- tai hiukkasallergia)
- poskiontelotulehdus
- allerginen nuha
- astma
- kuivat limakalvot
- kuorsaat

Jos käytät nenähuuhtelua kuorsauksen hoitoon, muista, että säännöllisyys on erittäin tärkeää: suorita nenähuuhtelu siis joka ilta ennen nukkumaanmenoa!

Nenäkannun lisäksi tarvitset nenähuuhtelun suorittamiseksi vain lämmintä vettä ja hienoa merisuolaa (tavallinenkin suola käy, mutta mitään erityissuolaa ei saa käyttää!)

Sarvikuono edustaa norjalaista designia ja sillä on CE-merkintä. Valmistusmateriaali on polyeteeni.

Pakkaus sisältää
- nenäkannun
- mittalusikan suolan mittaamista varten
- käyttöohjeen

 

nenakannu_ak

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Leukatuki suu auki kuorsaaville -malli 2

Lopeta suu auki nukkuminen - samalla loppuu todennäköisesti kuorsaaminenkin. Tämä versio leukapannasta / leukatuesta kiinnittyy pään ympärille sekä pään päältä että takaraivolta, joten se pysyy hyvin paikallaan tukien leukaa ja pitäen suun suljettuna. Panta estää kieltä valahtamasta kurkkuun nukkujan rentoutuessa. Nuku terveellisemmin ja paremmin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Jos nukut suu auki, todennäköisesti myös kuorsaat. Suu auki nukkuminen on aiheuttamasi melun lisäksi myös terveydellesi haitallista.  Leukatuki, jonka kaksinkertaiset remmit asettuvat tiukasti pääsi ympärille, pitää suun suljettuna ja normaalisti samalla myös kuorsauksen poissa. Leukatuki myös vetää alaleukaa aavistuksen eteenpäin, jolloin kieli ei pääse valumaan kurkkuun. Koska suu pysyy suljettuna, sinun on hengitettävä nenän kautta.(*) 

Leukatuki on monien mielestä yksinkertaisempi ja mukavampi käyttää kuin suuhun asetettavat purentakiskot. Leukapanta kulkee kevyesti mukanasi matkoilla eikä se kulu samalla lailla käytössä kuten suukojeet.

Tämä leukavyömalli on tukeva, koska sen kiinnitysremmit kulkevat sekä pään päälle että takaraivolle.

Onesize-koko. Säätövaraa sekä pään päällä että takana (tarrakiinnitys).
Ympärysmitta päälaelta leuan alle kaulan lähelle noin 60-67 cm.  

Huomaa! Jos päänlaki-leukankärkiympärysmittasi on yli 68 cm, tämä leukatukimalli on sinulle liian pieni! Suosittelemme toista malliamme.

leukatuki kuorsaajalle

(*) HUOM! ET VOI KÄYTTÄÄ LEUKATUKEA JOS ET PYSTY HENGITTÄMÄÄN NENÄN KAUTTA!

Käsinpesu lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tarvittaessa.

Voidaksemme tarjota tuotteen sinulle edullisesti, se lähetetään sinulle kirjeenä ilman pahvipakkauksia.

Huomaa! Leukatuessa on uutena voimakas valmistusmateriaalille ominainen tuoksu - tuuleta pitkään ulkona ennen käyttöä! Tuoksu haihtuu ja häviää ajan kanssa.

Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE
Valmistusmateriaali: kevyt hengittävä neopreeni

SN11

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Tyynyliina Bambu Posiform-kuorsaustyynyyn

Vaihtotyynyliina kuorsaajan ergonomiseen Posiform-tyynyyn. Käyttäjäystävällinen ja miellyttävä vaihtopäällys, joka istuu napakasti tyynyn päälle.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuorsaajille kehitettyyn Posiform-tyynyyn täydellisesti sopiva tyynyliina on sveitsiläistä laatutyötä - aivan kuten Posiform-tyynykin.
Tyynyliina on pinnaltaan iholle samettisen pehmeän tuntuista, likaa ja hikeä hylkivää bambukuitua. Sopii myös allergiaan taipuvaisille.  Oeko-Tex Stardard 100 -mukainen laatutuote.

Tyynyliina on varustettu vetoketjulla, minkä ansiosta se on kätevä irrottaa pesua varten. Konepesu 40-60 asteessa.

Valmistusmateriaalina on bambu
Väri: kerma (kuvassa valkoisempi kuin luonnossa)
Koko 55 X 30 cm

 

UNEKSI3
uneksi.com

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Kuorsaajan tyyny Posiform® + Bambu vaihtopäällinen

Posiform® on miellyttävä apu asentokuorsaajalle. Sen keskiharjanne estää sinua nukkumasta selälläsi. Osta laadukas kuorsaustyyny sekä Bambu-vaihtopäällinen edulliseen yhteishintaan ilman postituskuluja! HUOM! TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN POIKKEUKSELLISESTI MATKAHUOLLON KAUTTA, MIKÄLI TILAAT SAMALLA MUITAKIN TUOTTEITA. ILMOITA TÄLLÖIN TOIVOMASI TOIMITUSPAIKKA MEILLE ERIKSEEN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ergonominen Posiform® anti-snoring kuorsaustyyny estää selällään nukkumisen haitat ja vaimentaa kuorsausäänet - sinä ja kumppanisi heräätte levänneinä ja pirteinä aamulla.

Posiform on sveitsiläinen innovaatio, kuorsausongelmaan perehtyneiden asiantuntijoiden kehittämä kuorsausta ehkäisevä ergonominen tyyny. Sen idea on tukea kylkiasennossa nukkumista. Kaikki kuorsaus- ja uniapnea-asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsaajille. Kylkiasennossa pysyminen unessa on kuitenkin hyvin vaikeaa - siksi kannattaakin ottaa avuksi turvallinen, testattu ja hyväksi havaittu Posiform® kuorsaajan tyyny. Kuorsaustyynyyn investointi on pieni hinta yöunista.

HUOM! TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN POIKKEUKSELLISESTI MATKAHUOLLON KAUTTA, MIKÄLI TILAAT SAMALLA MUITAKIN TUOTTEITA. ILMOITA TÄLLÖIN TOIVOMASI TOIMITUSPAIKKA MEILLE ERIKSEEN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS.

 

kuorsaajan tyyny posiform estää kuorsaamista

 

antikuorsaustyynyllä hengitystiet auki


Miten Posiform kuorsaustyyny eroaa tavallisesta tyynystä?

Kuinka tämä selällään nukkuvia kuorsaajia varten kehitetty erikoistyyny sitten eroaa tavallisesta tyynystä? Posiform-tyynyssä on ns. keskiharjanne. Tämän korotetun keskiosan ansiosta nukkujan on todella vaikeaa - käytännössä mahdotonta - nukkua selällään. Tyynyssä on erityinen muotoilu, joka tukee pään, hartioiden ja leuan anatomisesti oikeaa asentoa. Oikea asento rentouttaa alaleuan ja näin ylähengitystiet pysyvät avoimena, mikä on erityisen tärkeää, kun on kyse henkilöstä, jolla on kuorsaamistaipumus.

 

Posiform on terveellinen ja turvallinen käyttää - se sopii myös allergikoille

Tyynyn koostumus ja materiaalit ovat luonnonmukaisia ja täysin turvallisia. Tämä ylellinen sveitsiläinen tyyny on valmistettu luonnonmukaisesta, viskoelastisesta ja pehmeästä Memory-vaahdosta. Tyynyssä ei ole käytetty muuntogeenisiä elintarvikkeita. Tyynynpäällinen on hikeä hylkivää pehmoista 100% puuvillaa. Muotoonsa ommeltu tyynyliina (tässä pakkauksessa saat siis 2 kpl tyynyliinoja, toinen tyynyn päällä, vaihtotyynyliina mukana) on ekologista, samettisen tuntuista bambua.

Tyynyn mitat ovat 55 cm x 30 cm.

Posiform-tyynylle on myönnetty Oeko-Tex® Standard 100. Tämä on turvallisen tekstiilin merkki. Jotta tuote saisi tuon tunnuksen, on tuotteen tekstiilit tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Öko-Tex -yhteistyössä. Turvallinen tekstiili -merkki takaa, että tuotteen pH-taso on ihoystävällinen, tuote on tutkitusti haitta-aineeton ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

 Huomaa, että tuote (tyyny + vaihtotyynyliina) postitetaan kuorsaustyynyn omassa läpinäkyvässä säilytyspussissa, ks. alla.

posiform_kuorsaajan_tyyny

 

Valmistusmaa: Sveitsi

SN01

Hinta: 114,90 €

Loading Päivittää

Somnofit-S® kuorsaus- ja uniapneakisko * uusi malli

Uusi, paranneltu versio ammattimaisesta sveitsiläisestä Somnofit- kuorsaus- ja uniapneakiskosta. Somnofit-S® on pienempikokoinen, miellyttävämpi käytössä ja myös helpompi puhdistaa kuin perinteinen Somnofit. Lukuisten hammaslääkäreiden suosittelema laatutuote!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Somnofit-S® kuorsaus- ja uniapneakisko on edeltäjäänsä (Somnofit®) pienempi ja pelkistetymmän muotoinen. Siksi se on helpompi pitää puhtaana se se on myös käytössä miellyttävämpi. Kuorsauskisko koostuu kahdesta muotista, jotka lämpömuotoillaan ennen käyttöä. Ylä- ja alaleuan muotoillut muotit säädetään hihnoilla käyttäjälle sopivaksi. Somnofitin materiaali on pehmeähköä, lääketieteelliset ja elintarvikkeille laaditut säännöt täyttävää lateksitonta materiaalia. Kyseessä on luokan 1 lääkinnällinen laite, joka on yhdenmukainen EU-direktiivin 93/42 CE kanssa.

Kun henkilö nukkuu, lihakset ylähengitysteissä, pehmeässä suulaessa ja kielessä rentoutuvat, minkä takia ilman kulkutila ahtautuu. Tämä tilanne aiheuttaa kuorsausta ja mahdollisesti myös uniapneaa.  Kiskon mekanismi pitää alaleuan anatomisesti oikeanlaisessa asennossa, jolloin ilmatiet pysyvät vapaina. 

Katso video Somnofit-S®  kuorsaus- ja uniapneakiskon lämpömuotoilusta ja käyttöönotosta

 

Leuan asentoa muokkaavan hoitokeinon - kuorsauskiskon - tehokkuus on kliinisesti todistettu ja yli 80 % tapauksissa se vähentää kuorsaamista tai jopa poistaa sen kokonaan. Obstruktiivisessa uniapneassa apneaindeksin keskimääräinen vähentyminen on 55 % tätä hoitokeinoa käytettäessä, mutta teho voi vaihdella merkittävästi yksilöstä toiseen. Jos epäilet sairastavasi uniapneaa, sinun tulisi ensi sijassa hakeutua lääkärin vastaanotolle - mikäli sairastat apneaa, lääkäri opastaa sinua sopivan hoitomuodon löytämisessä, oli se sitten leikkaushoito, CPAP-alipainehoito, Somnofit-kuorsaus- ja apneakiskon käyttö tai jokin muu.

somnofit-s-kuorsauskisko

Pakkaus sisältää
– Ylämuotti, jossa yksi etukiinnityshaka
– Alamuotti, jossa kaksi takakiinnityshakaa
– Hampaiden painantalevy
– Lämpömittari
– Säilytysrasia
– Kahdeksan taipuisaa kiinnityshihnaa
– Suomenkiliset käyttöohjeet

  somnofit-s-pakkaus

Somnofitin käyttö ei ole mahdollista jos
- käytät irrotettavaa tai osittaista hammasproteesia
- suussasi on huonosti kiinnitettyjä implantteja
- kärsit leukanivelkivuista
- suussai on heiluvia hampaita tai pitkälle edennyt periodontaalinen sairaus
- ylä- tai alahammasrivistössäsi on vähemmän kuin kymmenen hammasta
- olet alle 18-vuotias
- lääkärisi kieltää suukojeiden käytön
- Mikäli et pysty hengittämään nenän kautta, Somnofitin käyttö voi olla epämiellyttävää.
- Jos kärsit raskaasta ja jatkuvasta päiväväsymyksestä, pyydä lääkäriäsi tutkimaan uniapnean mahdollisuus. Uniapnea on elämänlaatua merkittävästi heikentävä invalidisoiva tila, joka tarvitsee aina lääkärin määräämän hoidon.

Sivuvaikutuksia kuorsauskiskon käytöstä
- hampaat voivat tuntua hyvin herkiltä (niiden pureminen yhteen voi helpottaa)
- syljen eritys lisääntyy
- purenta (leukojen asento suun kiinni ollessa) saattaa muuttua. Jos alaleuka ei palaa normaaliin asentoon, kun poistat kiskon suustasi, lopeta sen käyttö.
* totuttelu vie aikaa muutamasta yöstä muutamaan viikkoon. voit totutella laitteen käyttöön asteittain käyttämällä sitä ensin vain osan aikaa yöstä.

Kuorsauskiskon hoito
- harjaa kisko aamulla hammasharjalla, huuhtele ja laita lasiin, johon olet liottanut antibakteerisen puhdistustabletin.
- huuhtele laite juoksevan veden alla illalla ennen suuhun asettamista
- kisko kuluu käytössä; käyttöikä on täysin yksilöllinen ja riippuu laitteen hoidosta, suusi happamuudesta sekä siitä, narskutteletko hampaitasi. Tästä syystä tuotteelle ei voida kertoa kestoikää tai myöntää takuita. Vaihda kulunut kisko ajoissa uuteen, sillä kulunut kisko ei toimi toivotulla tavalla.

Valmistettu Sveitsissä

peukutus

 ASIAKKAAMME KOMMENTTI SOMNOFIT-S®  -KUORSAUS- JA UNIAPNEAKISKOSTA
"Nyt on kyllä pakko antaa erittäin positiivista palautetta Somnofit-S-mallin lämpömuotoiltavasta kuorsauskiskosta! Kiskon käyttöönotto vaati hieman kärsivällisyyttä, mutta oli loppujen lopuksi helppoa ja ns. käyttötuntuma suussa oli oikein hyvä. Olen teiltä jo muutamia tuotteita kokeillut ja tästä löytyi apu yhdessä sierainlaajentimien kanssa!  Voin ehdottomasti suositella tätä kaikille kuorsaajille. Jo pelkkä 4-pituuden hihna (kiskossa on siis säätömahdollisuuksia) riittää minulle."
testitulos1 testitulos2

Asiakkaamme käytti kiskon tehon havainnoimiseen SnoreLab-ohjelmaa. Vasemmanpuoleisessa kuvassa hänellä oli käytössään vain sieraintenlaajentimet, oikeanpuoleinen kuva kuvaa tilannetta, jolloin hänellä oli käytössä sieraintenlaajentimen lisäksi Somnofit-S® -kuorsauskisko.
Ero on kiistatta merkittävä!

 

UNEKSI7
uneksi.com

Hinta: 139,90 €

Loading Päivittää

Somnofit®-kuorsauskiskon säätöhihnat

Säätöhihnat Somnofit®-kuorsauskiskoon. Jos kuorsauskiskosi on edelleen käyttökelpoinen, mutta hihnat ovat löystyneet, voit tilata kiskoon uudet säätöhihnat.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Jos Somnofit®-kiskosi on muuten vielä hyvässä kunnossa, mutta sen säätöhihnat tuntuvat löystyneen, voi tilata pelkästään uudet hihnat ja jatkaa  suukojeesi käyttöä.

Hihnoja toimitetaan samanlainen kuuden kappaleen paketti (ks. kuva alla) kuin mitä sait alkuperäisen kuorsaus- ja apneakiskon mukana.

Huomaathan, että nämä hihnat EIVÄT sovi uudempaan Somnofit-S-malliin, vaan siihen on olemassa omat vaihtohihnansa!

 

somnofit_hihnat

UNEKSI8
uneksi.com

Hinta: 27,90 €

Loading Päivittää

Kielistabilisaattori kuorsauksenestolaite

Kielen päähän kiinnitettävä silikoninen "tutti" eli ns. kielistabilisaattori imee kieltä sen verran eteenpäin, ettei se pääse unen ja rentoutumisen aikana valahtamaan kurkkuun tukkimaan hengitysteitä, aiheuttamaan kuorsausääntä ja/tai hengityskatkoksia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuorsaamista ja apneaa hillitsevä kielistabilisaattori on samoin muotoiltu ja toimii samalla periaatteella kuin alkuperäinen tuoteinnovaatio aveo TSD : sen ideana on pitää kieli pois nielusta nukkumisen aikana, jolloin ilmatiet pysyvät vapaina eikä kieli resonoi nielun reunaa vasten. Laite toimii kuten kielen päähän asetettava tutti, joka imee heikolla voimalla kieltä eteenpäin. Kuorsauksenestolaite on valmistettu pehmeästä elintarvikesilikonista eikä se sisällä BPA:ta. Laitteen mukana toimitetaan kovasta muovista valmistettu säilytyskotelo.

kieli2 (Duplicate)

Käyttö
- Huuhdo laite ennen sovitusta tai käyttöä kuuman - ei kiehuvan- veden alla
- Pitele laitetta kädessäsi siten, että siinä oleva lovi tulee kielen alapuolelle
- Työnnä kieli laitteen sisälle niin pitkälle, että kieli ulottuu miltei päähän asti
- Kummallakin puolella laitetta olevat ulokkeet jäävät huulten ulkopuolelle
- Purista lamppumaista päätä sormilla sekä ylä- että alapuolelta ja huomaa, miten imuteho vaihtelee
  * Harjoittelemalla opit löytävään sopivat "säädöt" laitteelle; sekä oikean syvyyden että oikean puristuskohdan ja -voiman
  * Liian pieni imu ei pidä laitetta napakasti paikallaan, liian suuri imu taas tuntuu epämiellyttävältä
- Irrota sormet lamppumaisesta päästä hitaasti, niin saat hyvän tuntuman laitteeseen
- Laitteen saa pois kielestä puristamalla sitä molemmilta sivuilta; näin imu katoaa tutin sisältä

Älä hermostu tai luovuta, jos sovittaminen ja stabilisaattorin käyttö tuntuu aluksi haastavalta, oudolta tai epämiellyttävältä - käytä kunnolla aikaa laitteen sovittamiseen ja paikoilleen asettamiseen. Kokeile makuuasennon sijaan sovitusta myös istuen ja seisten. Käytä laitetta aluksi vain muutamia tunteja yössä, jotta totut siihen helpommin.

kieli1

Mahdolliset sivuvaikutukset
Syljen eritys voi lisääntyä

Kontraindikaatiot
Et voi käyttää laitetta, jos kielesi ei ole normaalisti rakentunut ja terve
Ei sovellu alle 18-vuotiaille

Hoito
Huuhtele laite kuumassa (ei kiehuvassa!) vedessä ja kuivaa aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen.
Älä käytä puhdistamiseen suuvettä tai muita alkoholia sisältäviä aineita.
Älä desinfioi laitetta koskaan mikroaaltouunissa, kiehuvassa vedessä tai pakastamalla

 

 SNA06

Hinta: 32,90 €

Loading Päivittää

Leukatuki suu auki kuorsaaville – malli 3

Tässä leukapantaversiossa on tukevuutta lisäävä pään takaosaan asettuva remmi. Miellyttävästä, joustavasta neopreenistä valmistettu leukatuki tukee leukaa, pitää suun kiinni ja estää näin kuorsausäänten muodostumista.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Leukatuen lisäremmi lisää tukevuutta ja auttaa pitämään kuorsauspannan paikoillaan. Kun suusi pysyy nukkuessasi suljettuna, kuorsausäänet vaimenevat tai loppuvat jopa kokonaan. Leukatuki tulee leukaa ja samalla vetää alaleukaa hieman eteenpäin, mikä hankaloittaa kielen valahtamista kurkkuun. Koska suusi on kiinni, sinun on hengitettävä nenän kautta.(*) 

Leukatuki on monien mielestä purentakiskoihin verrattuna mukavampi käyttää. Pienikokoinen leukapanta kulkee kätevästi matkoilla viemättä paljon tilaa. Leukapanta myös kestää käyttöä - se ei kulu kuten suukojeet. Leukapannan käyttö voi vähentää myös bruksaamista sekä helpottaa uniapnean oreita.

Onesize-koko. Säätövaraa sekä pään päällä että takana (tarrakiinnitykset). Kiinnitä leukatuen remmit kuvan osoittamalla tavalla.
Huomaa, että voidaksemme tarjota tuotteen sinulle edullisesti, se lähetetään kirjeenä ilman muovi- tai pahvipakkauksia.

neopreenipanta2 neopreenipanta3

(*) HUOM! ET VOI KÄYTTÄÄ LEUKATUKEA JOS ET PYSTY HENGITTÄMÄÄN NENÄN KAUTTA!

Valmistettu hengittävistä akryylikuiduista.
Käsinpesu lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tarvittaessa.

Huomaa! Leukatuessa on uutena voimakas valmistusmateriaalille ominainen tuoksu - tuuleta pitkään (ja pese halutessasi) ennen käyttöä! Tuoksu haihtuu ja häviää ajan kanssa.

 

Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE
Valmistusmateriaali: akryylikuidut

SN113

Hinta: 26,90 €

Loading Päivittää

Snore Plug helpottaa nenän kautta hengittämistä

Snore Plug -nenäklipsi avaa nenän hengitysteitä nukkumisen aikana ja vaimentaa kuorsaamista. Mukana muovinen säilytyskotelo.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Magneeteilla varustettu versio pienestä ja näppärästä kuorsauksenhallintalaitteesta, nenän ilmatiehyitä avaavasta nenäklipsistä. Snore Plug auttaa pitämään nenän ilmatiet avoimena, jolloin tarve hengittää suun kautta (ja kuorsata) vähenee. Magneettien ansiosta klipsi pysyy paremmin sieraimissa. Klipsi on valmistettu joustavasta silikonista ja se on helppo pestä vesihanan alla. Mukana seuraa kova muovinen säilytyskotelo.

 

    snoreplug3

 

 SNA08

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kielistabilisaattori hillitsee kuorsaamista * v-muoto

V:n mallinen kielistabilisaattori estää kieltä valahtamasta yöllä nieluun. Asetetaan kielen päähän nukkumaan mentäessä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pehmeästä silikonista valmistettu V-muotoinen kielistabilisaattori. Estää myös narskuttelua.
Huuhtele huolellisesti kuumalla vedellä ennen ja jälkeen käytön. Kuivaa ilmavasti.

Koko noin 79 x 34 x 28 mm

HUOM! Kuvassa näkyvä kotelo ei seuraa mukana. Tuote on pakattu muoviin.

kielilaite

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Nenähengitystä helpottava sieraintenlaajennin

Helpotusta nenän kautta hengittämiseen! Sieraintenlaajennin pitää nenäsi paremmin auki.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Onko sinun hankalaa hengittää nenän kautta? Sieraimiin asetettavat, sylinterimäisesti alaspäin leviävät laajentimet auttavat sinua hengittämään vapaammin nenän kautta. Tällöin tarve kuorsata vähenee ja elimistösi saa enemmän happea levon aikana.

Sieraintenlaajentimien mukana saat muovisen säilytyskotelon.

nenalaite_nenassa nenalaite_mitat

Huolto tapahtuu yksinkertaisesti veden alla huuhtomalla. Kuivaa laajentimet ennen kuin asetat ne säilytyslaatikkoonsa.
Älä desinfioi kuumassa, kiehuvassa vedessä, mikroaaltouunissa tai pakastamalla! Vältä voimakkaita kemikaaleja.

BRE01

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Suolainhalaattori Salitair + 220 g vuorikristallisuola

Kärsitkö hengitysvaivoista, allergioista, astmasta tai ylähengitysteiden tulehduksesta? Kuorsaatko tukkoisen nenän takia? Salitair-suolaterapiahoito puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti hengitystiet.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Salitair-suolainhalaattorin käyttö avaa ja desinfioi ylähengitysteitä. Suolaterapiaa suositellaan, jos kärsit mm. jatkuvasta flunssasta, häiritsevästä kuorsaamisesta, keuhkoputkentulehduksista, keuhkoahtaumataudista, heinänuhasta, allergioista, astmasta tai tupakoinnin aiheuttamista hengitysvaikeuksista.

Salitair on helppokäyttöinen, pesua ja käyttöä kestävä laite. Laitteen sisällä on suolalle tila, kaksi suodatinta ja miellyttävä suukappale. Laitetta käytetään noin 15 minuuttia päivittäin; sisäänhengitys tapahtuu laitteen kautta  ja uloshengitys sierainten kautta.

Kun hengität ilmaa suolainhalaattorin lävitse, ilmavirta kuljettaa pieniä suolahiukkasia hengitysteiden läpi. Epäpuhtaudet poistuvat nenän kautta.
Suolahoito vahvistaa elimistön omia puhdistusmekanismeja.

Vuorikristallisuolan mineraalipitoisuus on suuri, joten se soveltuu todella hyvin käytettäväksi inhalaattoreissa.
Yksi Vuorikristallisuolapurkki riittää noin kolmeen täyttökertaan. Lisää suolaa voit tilata tästä >

suolainhalaattori  suolainhalaattori3

Huom! Jos kärsit korkeasta verenpaineesta, olet yliherkkä tai moniallergikko, keskustele lääkärisi kanssa ennen suolahoidon aloittamista. 

Pakkaus sisältää
- Salitair - suolainhalaattori
- 220 g karkeaa vuorikristallisuolaa, joka on louhittu Itä-Euroopan kallioiden suolalouhoksilla 

CE-merkitty lääkinnällinen laite

UNEKSI16
uneksi.com

Hinta: 41,90 €

Loading Päivittää

Leukatuki suu auki kuorsaaville – malli 1

Suu auki nukkuminen lisää kuorsaamista ja on terveydelle haitallista. Stop Snoring Solution -neopreenipanta tukee alaleukaa estäen sitä valahtamasta alas ja suuta aukeamasta, eliminoi pehmytkudoksen värähtelyä, pitää ilmatiet avoinna ja näin vaimentaa kuorsausta tai estää sen jopa kokonaan. Leukatuella on pitkä käyttöikä ja se on vaivaton ottaa matkoille mukaan. Todella vaivaton ja pitkäikäinen ratkaisu kuorsausongelmaan!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Leukatuki helpottaa miellyttävästi asentokuorsaajan ongelmaa

Kuorsaatko suu auki? Kokeile yksinkertaiseen leukaa aavistuksen eteenpäin vetävään periaatteeseen perustuvaa leuan "tukivyötä". Pehmeä panta tukee alaleukaa estäen alaleukaa valahtamasta alas ja suuta aukeamasta, eliminoi pehmytkudoksen värähtelyä, pitää ilmatiet avoinna ja näin vaimentaa kuorsausta. Leukatuki on monien mielestä miellyttävämpi käyttää kuin suuhun asetettavat kojeet. Leukapanta mahtuu pieneen tilaan eikä paina juuri mitään, joten se on äärettömän vaivaton ottaa matkoille mukaan. Lisäksi leukapannan kesto on merkittävästi pidempi kuin suukojeiden, sillä se ei kulu kuten suukiskot.

Tukivyö on valmistettu elastisesta ja pehmeästä neopreenimateriaalista. Se on miellyttävä ja helppo käyttää, toisin kuin monista erilaisista pään yli säädettävistä nauhoista valmistetut mallit. Päälaen säädettävän tarrakiinnityksen ansiosta yksi koko sopii hyvin monenkokoiselle käyttäjälle. Valikoimassamme on kuitenkin kahta aavituksen toistaan eroavaa kokoa, joten voit valita itsellesi sopivimman. Mittaa mittanauhalla ympärysmitta leukasi uloimmaisesta kärjestä takaraivosi korkeimpaan kohtaan (ks. kuva, miten panta asettuu oikein).

leukatukikuorsaajalle

M-miinus-koko
Tämän mallin luonnollinen kokonaispituus päästä päähän (venyttämättä) on noin 630 mm
Tämä panta venyy ympärysmittaan (leukankärki-päälaki)  63,50-76 cm ja sopii suurimmalle osalle 55-90 kg painoisista käyttäjistä
Todella joustava.

Valittavanasi musta-vihreä malli, jossa valkoisella painettu teksti leukaosan alla TAI musta-sininen malli, jossa valkoinen teksti


M-plus-koko

Tämän mallin luonnollinen kokonaispituus päästä päähän (venyttämättä) on noin 690 mm
Panta venyy ympärysmitaltaan (leukankärki-päälaki) noin 81 cm asti
Suositellaan ylipainoisille tai henkilöille, joiden leuka-päänlakiympärysmitta on keskivertoa suurempi
Valittavanasi on musta-vihreä tai musta-sininen malli, joissa kummassakaan ei ole tekstiä

Jos mietit kokovalintaa: kokojen välinen ero ei ole hätkähdyttävän suuri, M+ -koko sopii myös periaatteessa kaikille.

vihrea_leukatuki_1 vihrea_sininen

Pesu
Käsinpesu lämpimässä vedessä. Ei konepesua eikä yli 5 minuutin pesua.

HUOM! ET VOI KÄYTTÄÄ LEUKATUKEA JOS ET PYSTY HENGITTÄMÄÄN NENÄN KAUTTA!

Voidaksemme tarjota leukatuen sinulle entistäkin edullisemmin, toimitamme sen ilman pakkauslaatikkoa.

Materiaali: neopreeni
Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE

 

SN04

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Nozovent nenäliuskat helpottavat hengittämistä (2 kpl/paketti)

Nozovent-nenäliuskan käyttö parantaa nenähengitystä ja lisää hapenottokykyä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Nenäliuska laajentaa kapeinta kohtaa nenäkäytävässä. Tällöin ilma kulkee vaivattomammin ja tarve hengittää suun kautta vähenee. Näin suu kuivuu vähemmän ja yleensä myös kuorsaamisvaiva helpottuu. Koska saat yöllä paremmin happea, heräät aamulla virkeämpänä.

Liuskat ovat helppokäyttöisiä, miellyttäviä käytössä ja niiden mukaan ottaminen matkalle on näppärää.

Nenäliuskat on valmistettu lääketieteelliseen käyttöön suunnitellusta muovista.
Pakkauksessa on kaksi liuskaa.
Nozovent-nenäliuska on saatavissa kahdessa eri koossa, M ja L. M- koko sopii useimmille. Suurinenäisen kannattaa valita L-koko.

nozovent_m

 

Liuska tulee pestä tarvittaessa vedellä ja saippualla. Sen voi myös upottaa tarvittaessa pieneksi hetkeksi kuumaan veteen desinfioitumaan.

Suositeltu vaihtoväli on noin 4-6 viikkoa. Materiaali menettää hiljalleen käytössä kimmoisuuttaan.

 

UNEKSI33
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 17,90 €

Loading Päivittää

Vesipiippu suun, nielun, kurkun ja äänihuulten hoitoon

Kärsitkö astmasta tai flunssan oireista? Teetkö puhetyötä tai oletko esiintyvä taiteilija? Kaikissa tapauksissa nielu ja äänihuulet voivat helposti ärtyä. Helppokäyttöinen vesipiippu-inhalaattori helpottaa suun, nielun, kurkun ja äänihuulten ärsytysoireita luonnollisesti. Sopii myös lapsille!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kotimainen, elintarvikemuovista valmistettu vesipiippu NHS on helppokäyttöinen inhalaattori kaikenlaisiin kurkun, suun ja äänihuulten ärsytystilojen hoitoon. Vesipiippua voidaan käyttää astmalääkkeen oton yhteydessä sekä ärtyneen nielun ja kurkun kiputilojen hoidossa. Sopii myös tupakkayskästä kärsiville.

Helppokäyttöinen ja nopeavaikutteinen vesipiippu kulkee kätevästi mukanasi kaikkialle. Siksi se onkin esimerkiksi laulajien ja puhetyöläisten paras "kaveri" työmatkoilla.

Vesipiipun käyttö
Vesipiippuun laitetaan sisälle keittosuolaliuosta (voit valmistaa sitä itse sekoitussuhteella 1 tl merisuolaa noin 6 desilitraan vettä TAI ostaa valmista liuosta apteekista).
Suosittelemme käyttämään vesipiipun lämpimässä vedessä ennen käyttöä.
Hengitä syntyvää höyryä piipun kautta.

Voidaan käyttää myös lapsilla esim. astman tai flunssan oireiden hoitoon

Valmistettu Suomessa
CE-merkintä

UNEKSI34
uneksi.com

Hinta: 19,90 €

Loading Päivittää

Somnofit-S® -kuorsauskiskon säätöhihnat

Säätöhihnat Somnofit-S®-kuorsaus- ja uniapneakiskoon. Jos suukojeesi on edelleen käyttökelpoinen, mutta hihnat ovat löystyneet, voit tilata kiskoon uudet säätöhihnat ja jatkaa laitteen käyttöä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Jos Somnofit-S kuorsaus- ja uniapneakiskosi on muuten vielä hyvässä kunnossa, mutta sen säätöhihnat tuntuvat löystyneen, voi tilata pelkästään uudet hihnat ja jatkaa  suukojeesi käyttöä.

Huomaathan, että nämä hihnat EIVÄT sovi vanhempaan Somnofit® -malliin, vaan siihen on olemassa omat vaihtohihnansa!

 somnofit-s-hihnat

 

UNEKSI8
uneksi.com

Hinta: 27,90 €

Loading Päivittää

Lämpömuotoiltava kuorsauskisko ilman koteloa

Kokeile lämpömuotoiltavaa kuorsauskiskoa, niin saat viimeinkin tietää, miltä tuntuu herätä aamulla levänneenä - yönsä hyvin nukkuneen puolison vierestä. Tämä kuorsauskisko on valmistettu turvallisesta ja helposti muovautuvasta EVA-elintarvikemateriaalista ja se on käyttövalmis helpon lämpömuotoilun jälkeen. Huomaa, että tämän kuorsauskiskon hintaan EI kuulu säilytyskoteloa. Tuote lähetetään pahvipakkaus litteänä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuorsauskisko on valmistettu pehmeästä, hyvin muovautuvasta EVA-elintarvikemateriaalia, joten se on sekä helppo muotoilla ennen käyttöönottoa että miellyttävä käyttää. Toimintamekanismi on yksinkertainen mutta toimiva: suukisko työntää alaleukaa aavistuksen eteenpäin, jolloin ilma pääsee kulkemaan esteettömästi hengitysteissä eikä kieli valahda kurkkuun. Resonointi vähenee, hengitys kulkee tasaisesti ja elimistöön virtaa paremmin happea.

Koska kisko pitää ylä- ja alahampaat erillään, myös terveydelle haitallinen hampaiden narskuttelu ja yhteen pureminen nukkumisen aikana luonnollisestikin hankaloituu. Kuorsauskiskon käytöllä on siis mahdollista hoitaa kaksi ikävää elämänlaatua heikentävää vaivaa samalla kerralla.

Jos kärsit omasta tai kumppanisi kuorsauksesta, miksi et kokeilisi, voisiko kiskosta olla apua tähän ikävään ja kuluttavaan ongelmaan? Alkutotuttelun jälkeen kuorsauskiskoa käyttävät henkilöt eivät yleensä enää edes halua nukkua sitä ilman, sillä energiataso hyvin levätyn yön jälkeen on aivan eri luokkaa kuin aiemmin. Myös puolisot ovat tyytyväisiä, kun jokaöinen meluhaitta ja aamuäreä siippa ovat vain muisto; koko perhe voi saada rentouttavat yöunet todella pienellä vaivalla ja investoinnilla.

 ei_koteloa_ei_pussia

KUOSAUSKISKON KÄYTTÖÖNOTTO JA MUOTOILU
Kiskojen lämpömuotoilu on nopea ja helppo toimenpide: suukisko käytetään kuumassa vedessä, jonka jälkeen se asetellaan kahvaa, sormia ja kieltä apuna käyttäen suuhun, tiiviisti ikenien mukaisesti. Kiskoa purraan KEVYESTI hetken ajan, minkä jälkeen se kovetetaan kylmässä vedessä. Valmista. Uudelleenmuotoilu on mahdollinen, mikäli ensimmäinen muotoiluyritys epäonnistui.

Huomaa! Jos puret kiskon aivan ns. ryttyyn tai puhki, ei uudelleenmuotoilu enää tee kiskosta käyttökelpoista. Myös käsittelyssä tulee olla helläkätinen; lämmin kisko on altis kolhuille.

 KUORSAUSKISKON KÄYTTÖ EI OLE MAHDOLLISTA, JOS
- olet alle 18-vuotias
- et pysty hengittämään nenän kautta
- sairastat epilepsiaa tai kroonista astmaa
- sinulla on yli- tai alipurenta
- sinulla on mitä tahansa terveysongelmia suussa tai ikenissä, esim. hammas- tai leukasärkyä tai purentakipuja
- sinulla on heiluvia hampaita tai huonosti kiinnitettyjä implantteja
- käytät oikomakojeita tai tekohampaita
- hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön

 

KUORSAUSKISKON KÄYTTÖIKÄ
Kisko luonnollisestikin kuluu käytössä jatkuvasti, mutta se voi kestää kuukausia, jopa vuoden riippuen siitä, puretko ja narskutteletko hampaitasi nukkuessasi ja jos, miten voimakkaasti. Käyttöikä on hyvin yksilöllinen, eikä mitään ohjeellista kestoaikaa voida tästä syystä antaa. Huomaa, että kulunut kisko - olipa kyseessä sitten narskutteluun tai kuorsaamiseen suunniteltu suukoje, kallis tai halpa, muotoiltava tai heti käyttövalmis -  ei toimi tehtävässään kuten sen pitäisi, joten muista vaihtaa se ajoissa uuteen!

 

 ei_koteloa_pussi

 HUOMAA, että kuorsauskisko toimitetaan pahvipakkaus litteänä. Kisko on pakattu hygieenisesti muovipussiin.
Tämän kiskon mukana EI seuraa säilytyskoteloa! Jos haluat säilytyskotelollisen version, tilaat sen tästä.

KUORSAUSKISKON HOITO
Huuhtele kisko aina ennen käyttöä ja sen jälkeen kylmässä vedessä. Käytä tarvittaessa pehmeää hammasharjaa tai käteviä desinfiointitabletteja. Älä käytä puhdistukseen hammastahnaa äläkä milloinkaan yritä desinfioida kiskoa keittämällä, mikroaaltouunissa tai pakastamalla! Säilytä puhdistettu ja kuivattu kisko viileässä. Kiskon hygieniasta huolehtiminen on todella tärkeää sekä kiskon turvallisuuden, sen käyttöiän että suusi terveyden kannalta. Tiesitkö, että flunssakierteen taustalla voi olla huonosti desinfioitu suukoje?

 
MAHDOLLISET SIVUVAIKUTUKSET
Kuorsauskiskon käyttö voi aluksi tuntua oudolta ja hankalalta, jopa jossain määrin epämiellyttävältä. Totuttele siis kiskoon vaikka muutama tunti kerrallaan ja lisää käyttöaikaa hieman joka yö. Aluksi voi esiintyä leuka- ja hammaskipua. Nämä ovat yleensä ohimeneviä tuntemuksia. Myös syljen eritys yleensä lisääntyy melko voimakkaasti.

Näitä kiskoja ei saa käyttää urheilussa hammassuojina.
Kiskoja ei tule käyttää yhtäjaksoisesti yli kolmea kuukautta konsultoimatta hammaslääkäriä.

antisnorekit_kuorsauskisko

kuorsauskiskot vapauttavat hengitystiet

 

Valmistusmateriaali: etyylivinyyliasetaatti
Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE

 

SN13

Hinta: 22,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje