Kipu ja rentoutuminen

Kehon erilaiset kiputilat voivat olla todella kokonaisvaltaisesti elämänlaatua heikentäviä tekijöitä: sen lisäksi että suoritus- ja keskittysmiskyky päiväsaikaan laskee, voi kipujen ja särkyjen seurauksena olla myös yöunien menetys. Näin oravanpyörä onkin valmis ja sekä päivä että yö kuluvat epämiellyttävien tunteiden ja tuntemusten vallassa. Kipuja, pinnetiloja ja jännitystä kannattaa hoitaa heti oireiden ilmennyttyä – ongelmien kroonistussa niihin puuttuminen on paljon vaikeampaa. Aina särkylääkkeet eivät ole se paras ja tehokkain hoitomuoto.

Viilennettävä silmämaski poistaa turvotusta

Viilennettävä unimaski on nopea ja vaivaton apu silmäpusseihin, väsyneille silmille, tummista silmänalusista ja päänsärystä kärsiville.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö silmäpusseista, mustista silmänalusista, väsyneistä silmistä, päänsärystä tai migreenistä? Kokeile avuksi helposti jääkaapissa kylmennettävää miellyttävää geelitäytteistä silmämaskia. Se vähentää turvotusta, helpottaa stressiä, kipua ja auttaa rentoutumaan.

Koko noin 16 x 5 cm

Pidä maskia jääkaapissa vähintään tunti ennen käyttöä. Voit myös liottaa silmämaskia lämpimässä (ei kuumassa eikä kiehuvassa) vedessä ja hautoa silmiä lämpimällä.
HUOM! Silmämaskia ei saa laittaa mikroaaltouuniin eikä kiehuvaan veteen eikä sitä saa säilyttää pakastimessa.

viilennettavat_maskit_kaikki

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 5,90 €

Loading Päivittää

Pehmeät korvatulpat 1 pari – muoviboksi

Mukavan pehmeät korvatulpat, jotka eivät tee kipeää korvakäytävissä kyljellä nukuttaessakaan. Korvatulpille on kova muovinen säilytysboksi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Miellyttävän pehmeät korvatulpat kovassa muovirasiassa.
Muotoile sormilla korvatulpista ohuehkot ennen kuin asetat ne korvakäytäviin. Tulpat laajenevat jonkin ajan kuluessa sienimäisesti.
Materiaali on allergisoimaton.

 

korvatulpat

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 2,60 €

Loading Päivittää

Kuusimalliset silikonikorvatulpat nauhalla

Paras ja ehdottomasti suosituin korvatulppamallimme! Kaipaatko omaa rauhaa esimerkiksi matkustaessasi junalla tai bussilla? Nukutko kuorsaajan vieressä? Leikkaako naapurisi nurmikkoa kukonlaulun aikaan? Eristä häiritsevät äänet ympäristöstä monikäyttöisillä ja kestävillä silikonikorvatulpilla. Kuusenmuotoinen tulppa muotoutuu hyvin korvakäytävään estäen ympäröivän metelin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Keskity tai eristä häiritsevät äänet ympäriltäsi. Kuusenmuotoiset silikonigeelistä valmistetut korvatulpat ovat kätevät matkalla tai matkustettaessa. Ne täyttävät korvakäytävän todella hyvin ollen kuitenkin samalla pehmeän miellyttävät. Pehmeä 61-senttinen tekstiilinauha tulppien välillä varmistaa sen, että vaikka tulppa tipahtaisi jostain syystä korvastasi tai haluat välillä poistaa tulpan, ne eivät tipahtele ja katoa.

Käyttö:
Avaa toisella kädellä korvakäytävää, niin että pystyt työntämään toisen käden sormilla muotoilemasi kuusenmuotoisen tulpan korvakäytävään. Älä tunge tulppaa liian syvälle, mutta muista, että aivan ulkoreunassa tulppa ei eristä ääntä. Odottele hetki, niin tulppa laajenee korvakäytävässä.

 

kuusimuotoiset korvatulpat

 SL05

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Silikonikorvatulpat nauhalla

Nauhalla varustetu silikoniset korvatulpat, joita ei muotoilla sormissa eikä odotella korvakäytävässä laajentumista.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Silikoniset korvatulpat, joita ei muotoilla sormissa. Tulpan keskellä "tappi", jonka ympärillä silikonihuppu. Nauha tulppien välillä hankaloittaa niiden katoamista.

silikonikorvatulpat

 

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Laadukas kuumavesipullo 1,8l fleecepäällysteellä

Oletko vilustunut? Kärsitkö kuukautiskivuista tai krampeista? Kolottaako lihaksiasi? Kuumavesipullo tarjoaa luonnonmukaista ja miellyttävää lievitystä ja rentouttaa. Pullossa on miellyttävä fleecepäällys.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuumevesipullon käyttö lievittää erilaisia kehon kiputiloja lempeästi. Olipa ongelmanasi sitten kipeät lihakset, krampit, kuukautiskivut tai muut säryt, kokeile luonnollista ja lääkkeetöntä vaihtoehtoa. Jos ongelmanasi on huono ääreisverenkierto, kuumavesipullon käyttö auttaa tähänkin. Hoitoa on käytetty hyvin tuloksin myös synnytystä edeltäviä kipeitä supistuskpuja lieventämään. Vilustuneelle kuumavesipullo on paras ystävä!

Saksalainen laadukas Hugo Forsch -kuumavesipullo kestää käytössä pitkään ja on turvallinen käyttää mitä erilaisimpien kiputilojen helpottamiseen.

kuumavesipullo
1,8 litran vetoinen kestomuovista valmistettu pullo on hajuton eikä sisällä lateksia, flataatteja tai pehmentimiä. Vesisäiliö on kooltaan 25 cm x 19,5 cm. Punaisen pullon polyesterinen fleecepäällys on punainen, valkoisen vastaavasti valkoinen. Fleecepäällisen voi pestä 40 asteessa.

Kuumavesipullon käytössä täytyy olla varovainen mikäli
- hoidettava on alle 3-vuotias
- hoidettava henkilö ei ole itse kykenevä huolehtimaan itsestään

Lämpöhoidon sopivuus tulee varmistaa ennen käyttöä lääkäriltä mikäli henkilö
- sairastaa diabetesta
- kärsii verenkiertohäiriöistä

 

pun_kuumavesipullo_1

 

Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: Saksa

 
- särky jomotus lihaskipu kramppi päänsärky kuukautiskivut -

UNEKSI15
uneksi.com

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 20,90 €

Loading Päivittää

Migreenin hoitopäähine Migra-Cap®

Lääkkeetön ja tehokas apu migreenipäänsärkyyn: Migra-Cap® perustuu kylmäterapiaan ja pimeyteen, siis migreeniä lievittäviin perusasioihin. Migreenihoitopäähine auttaa myös unettomuuteen, poskiontelovaivoihin, jännityspäänsärkyyn ja MS-oireisiin. Suomen Migreeniyhdistys suosittelee tätä tuotetta migreenipotilaille.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Migreenihoitopäähine Migra-Cap® yhdistää tehokkaimmat migreenin lääkkeettömät lievityskeinot: pimeyden ja kylmähoidon. Jääkaapissa/pakastimessa kylmennettävät geelipussit asettuvat migreenipäähineessä otsalle, silmille sekä korvien yläpuolelle, takaraivolle ja niskaan. Päähine on valmistettu miellyttävästä lycrasta ja se on erittäin joustava ja miellyttävä käytössä. Migra-Capin on suunnitellut migreenipotilas.

Todistettu teho: Migraine Association UK:n tutkimukseen osallistuneista jäsenistä peräti 8 kymmenestä raportoi saaneensa merkittävää helpotusta migreenipäähineen käytöstä.

Migreenin lisäksi Migra-Cap® -päähine auttaa
- jännityspäänsärkyyn
- poskiontelovaivoihin
- unettomuuteen
- MS-taudin oireisiin
- vaihdevuosivaivoihin
- urheiluvammoihin
- kolmoishermosärkyyn
- dagen efter -oloon eli krapulaan

Huomioitavaa
- jos käytät säännöllisesti jotain lääkitystä (esimerkiksi diabetekseen, sydän- tai verenkierto-ongelmiin tmv.), suosittelemme konsultoimaan lääkäriäsi kylmäterapian soveltuvuudesta sinulle
- terapiapäähinettä ei saa käyttää pienillä lapsilla eikä vauvoilla

Migra-Cap® on turvallinen käyttää myös raskauden aikana.

migreenipäänsärky

Väri: musta
Turvallisuus: CE

 

migreeni migreenin hoito päänsärky

UNEKSI11
uneksi.com

Hinta: 59,90 €

Loading Päivittää

PainGone kätevä TENS-kivunlievityslaite

PainGone on kivun hoitoon tarkoitettu helppokäyttöinen pienikokoinen laite, joka toimii TENS -periaatteella (transkutaaninen elektroninen hermostimulaatio). Se ei kuitenkaan tarvitse toimiakseen mitään johtoja tai elektrodeja. Laite ei tarvise edes paristoja. Todella helppo ottaa mukaan ja käyttää missä tahansa. Jo yli miljoona käyttää maailmanlaajuisesti!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Helppokäyttöinen, maailmanlaajuista suosiota kivunhoidossa saavuttanut PainGone-kivunlievityslaite tuottaa pitkäkestoisen ja todistetun kivunlievityksen. PainGone lähettää hermoratoja aktivoivia sähköimpulsseja. Aivot alkavat tällöin tuottaa kivun tunnetta poistavia endorfiineja, jotka kulkeutuvat elimistöön selkäytimen kautta.

Laite toimii samalla periaatteella kuin muutkin TENS-kivunhoitolaitteet, mutta pienikokoisuutensa ja johdottomuutensa takia se on todella kätevä käyttää ja ottaa mukaan minne tahansa. PainGone ei tarvitse toimiakseen paristoja, vaan kidelasit tuottavat matalataajuuksisen sähkölatauksen, kun laitteen päätä kliksautetaan. Laitteen käyttöikä on noin kaksi vuotta päivittäin käytettynä. PainGonesta saadaan noin 100000 klikkausta. Noin 30 klikkausta annettuna yhtäjaksoisesti tiettyyn kipukohtaan lievittää kipuja. Laitetta voidaan käyttää myös kevyen vaatetuksen läpi tehon kärsimättä. Hoitolaitteen pää kohdistetaan suoraan kipukohtaan.

Katso, miten PainGone toimii


PainGone laitteen käyttö sopii mm. seuraavien vaivojen ja sairauksien hoitoon
- selkäkivut
- niveltulehdukset
- tenniskyynärpää
- fibromyalgia
- erilaiset urheiluvammat
- kuukautiskivut
- iskias
- päänsärky
- lihaskipu
- vyöruusu
- hermosärky

nainenkayttaa_paingone

PainGonen käyttö on KIELLETTY seuraavissa tapauksissa
- sinulle on asennettu sydämentahdistin
- sairastat epilepsiaa
- olet raskaana (vko 17 jälkeen laitetta voi käyttää)
- lähettyvillä on helposti räjähtäviä aineita tai happipulloja
- hoidettava on alle 8-vuotias
- ajat samanaikaisesti autoa

Hoitoa ei tule kohdistaa
- silmiin tai silmänympäryksiin
- suoraan sydämen kohdalle
- märälle iholle (tai käyttää laitetta kosteassa)
- metallisen implantin päälle
- kaulavaltimolle
- kurkunpään tai nielulihasten alueelle

Turvallisuus: CE

 

UNEKSI12
uneksi.com

Hinta: 44,90 €

Loading Päivittää

Kuusimalliset silikonikorvatulpat kotelossa * eri värejä

Siniset kuusimuotoiset silikonikorvatulpat pienessä muovisessa säilytyskotelossa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuusimalliset silikonikorvatulpat. Mukana pieni muovinen säilytyskotelo.

korvatulpat2korvatulpat_1
kuusitulppia

SNA04

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi MINI silmänympärysiholle

Minikokoinen kuivakuppauskuppi sopii käytettäviksi kasvojen alueella. Sen käyttö parantaa verenkiertoa ja rentouttaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuivakuppaus on moderni versio ikivanhasta kiinalaisesta hoitoperinteestä. Se on tehokas tapa hoitaa ja ennaltaehkäistä selluliittia sekä parantaa veren ja lymfanesteiden kiertoa elimistössä. Kuivakuppaus parantaa ihon laatua ja ulkonäköä, sillä se lisää ihon hengittävyyttä ja saa sen näin näyttämään sileämmältä ja elinvoimaisemmalta. Kuivakuppaus on hyvä apu myös kipeytyneille ja kireille lihaksille. Se voi auttaa myös migreeniin.

Kuivakuppauksella tarkoitetaan imukuppihierontaa. Sen teho perustuu alipaineeseen, joka muodostuu, kun kuppi kiinnittyy jämäkästi ihoon ja sitä siirrellään ihon pintaa pitkin. Näin suoritettu hieronta laittaa kuona-aineet liikkeelle ja parantaa kudoksen ja ihon verenkiertoa.

Kuppien kanssa kannattaa käyttää öljyä tai voidetta. Vaseliini, liukuvoide tai kookosöljy sopivat esimerkiksi hyvin tarkoitukseen. Myös saippuaa tai kasvojen puhdistusainetta voi käyttää.

Tämä minikokoinen silikoninen kuivakuppauskuppi on pituudeltaan noin 5 cm ja alareunan halkaisijaltaan (ulkoreuna) noin 1,5 cm. Minikuivakuppauskuppi soveltuu käytettäväksi kasvojen ja silmänympärysten alueella rentouttamiseen ja ihon kiinteyttämiseen. Iho kirkastuu ja ihohuokoset puhdistuvat, juonteet voivat silottua. Mini-koon kuppi ei sovellu vartalonhoitoon!

 kuivakuppauskuppi_mini

 

KÄYTTÖ

Purista kuppia reunoilta ja aseta se tämän jälkeen reilusti rasvatulle ihoalueelle siten, että kupin sisälle muodostuu alipaine. Liu'uta kuppia rauhallisesti iholla pyörivin tai suorin liikkein kohti sydäntä. Käytä maksimissaan 10 minuuttia kerrallaan ja aluksi vain muutaman kerran viikossa. Käsittele herkkää silmänympärysihoa aina varovaisesti!

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta.
Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

minikuppauskuppi_2

 

FG35 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi MEDIUM vartalon hoitoon

Hoida kipeitä lihaksia, jumiutuneita hartioita, huonoa pintaverenkiertoa ja kehon rasvakertymiä perinteisellä ja tehokkaalla kuivakuppauksella. Tämä M-koon silikoninen kuppi sopii vartalon käsittelyyn.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hoida kipeytyneitä lihaksia ja jännitystiloja miellyttävästi ikivanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvalla kuivakuppausmenetelmällä! Kuivakuppaus vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja syvärentouttaa esimerkiksi jumiutuneita niska-hartiaseudun lihaksia. Kuivakuppaus soveltuu erinomaisesti myös selluliitin käsittelyyn: iho tasoittuu ja kiinteytyy. Monet ovat saaneet kuivakuppaksesta avun myös migreeniin.

Kuivakuppauksen idea on voimakkaassa alipaineessa, joka syntyy, kun kuppi asetetaan iholle. Kun kuppia liikutellaan iholla, käsiteltävän alueen pintaverenkierto paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja lihakset lämpiävät ja rentoutuvat.

Hygieeninen silikoninen kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  5,6 cm  ja korkeudeltaan noin 6 cm.  Tämä koko soveltuu kehon käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä, esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini sopivat tarkoitukseen. Monet suosivat myös kookosöljyä.

puristaa

ALIPAINEHOITO
Levitä aluksi käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kuppia sen alareunoista kupiksi ja aseta se iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Ajan myötä ja harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa iholle asettaa, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan vaikutuksen. Liikuta kuppia ihollasi rauhallisesti joko pyörittävin tai yhdensuuntaisin liukuvedoin. Vetojen suunnan tulisi olla sydäntä kohti. Aloita maksimissaan 10 minuutin hoitojaksoilla pari kertaa viikossa ja lisää hoitoaikaa ja niiden tiheyttä vähitellen. Ei kannata pelästyä, vaikka käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista.

Viisi värivaihtoehtoa. Huomaa, että violetti versio on todella hennon vaalea violetti.

FG36

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Manuaalinen hierontalaite niska- ja lihaskipuun

Onko niska kipeä? Kolottaako? Käsittele kipeitä lihaksia joko paineluhieronnalla tai pyörittävin hierovin liikkein. Varmatoimintainen manuaalinen hierontalaite on kovaa muovia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Käsittele jumeja ja lihaskipuja hauskannäköisellä mustekala-hierontalaitteella. Kevyt kovasta muovista valmistettu manuaalinen hierontalaite soveltuu sekä paineluun että hierontaan - missä ja milloin tahansa. Hierontalaitteen pohjan halkaisija on noin 8 cm. Kaikki värit ovat läpikuultavia ja vaaleita.

 vihrea-mustekala sininen_punainen_mustekala

 

MAS02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 12,90 €

Loading Päivittää

Teleskooppivartinen selänraaputin

Selkä kutiaa hysteerisesti etkä ylety raapimaan... raivostuttavaa, eikö? Säädettävällä teleskooppivarrella varustettu metallinen selänraaputin tuo ihanaa helpotusta. Se on myös mainio lahja - joko itsellesi tai kaverille.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Selässä on monta kohtaa, jonne on äärettömän vaikea ylettyä itse. Ja kun kutina käy  sietämättömäksi, käy olokin tuskaiseksi.  Näppärä teräksinen, hieman haravan ja haarukan risteytykseltä näyttävä selänraaputtaja on kätevä apuväline joko itselle tai lahjaksi. Sen varsi on säädettävissä teleskooppimaisesti 16,5 - 51 senttiin. Kevyt ja kätevä, kulkee mukana mukavasti vaikka minne.

 

pitkana

FG38

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskupit -setti: 4 kpl kaikki eri kokoa

Imukuppihieronta eli ns. kuivakuppaus on erinomainen apu rentoutumiseen sekä lihasjännityksen poistamiseen ja erilaisten kehon kiputilojen lieventämiseen. Kuivakuppaus saa käsitellyn ihoalueen tasoittumaan parantamalla sen verenkiertoa, mistä syystä kuivakuppausta käytetään paljon selluliitti-ihon hoitoon. Kokeile myös setin pienempiä kuppeja ohimolla ja silmien yläpuolella migreenin ja päänsäryn hoitoon!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

 Yhteensä 4 kappaletta eri kokoista kuivakuppauskuppia sekä vartalon että kasvojen ja silmänympärysihon käsittelyyn. Kupit on valmistettu hygieenisestä ja helposti puhdistettavasta silikonista.

Lähetys sisältää seuraavat kupit
1 x suuri, vartalon tehokkaaseen käsittelyyn sopiva LARGE-koko, halkaisijaltaan noin 7 cm ja korkeudeltaan 8 cm
1 x normaalikokoinen vartalon käsittelyyn sopiva MEDIUM-koko, halkaisija noin 5,5 cm ja korkeus 5,5 cm
1 x kasvojen ja kehon käsittelyyn sopiva SMALL-koko halkaisijaltaan 3,8 cm ja korkeudeltaan 8 cm
1 x silmien alueen herkän hoitoon sopiva MINI-koko, halkaisija 1,5 cm ja korkeus 5 cm

 

kuivakuppaussetti_variton

 

VARTALON ALUEEN IMUKUPPIHIERONTA

Käytä käsiteltävälle alueelle rasvaa, suihkugeeliä, liukuvoidetta tai saippuaa liukasteena.
Purista kupin suun reunoja etusormella ja peukalolla ja vapauta se iholle  - tunnet, kuinka alipaine imee ihoa kupin sisään.
Liikuttele kuppia kumpaakin kättä apuna käyttäen siksakin muotoisesti, suoraviivaisesti ja ympyrän muodossa hoidettavalla alueella.

Huomaa! Aluksi kuppi saattaaa irtoilla herkästi tai sen liikuttelu tuntua haastavalta, mutta opit nopeasti, mikä on oikea määrä "imua" ja miten liikutellessa tulee toimia, jotta kuppi pysyy tiukasti ihossa, mutta on kuitenkin liikuteltavissa. Kokemuksen kasvaessa opit myös parhailta tuntuvat ja tehokkaimmaat hierontaliikkeet.

Hiero ongelmakohtia 5-10 minuuttia kerrallaan päivittäin saadaksesi parhaat tulokset

Vinkki: Kokeile kuivakuppausta myös suihkussa!

Kehonhoitoon sopivat parhaiten kuivakuppauskupit LARGE ja MEDIUM. Myös SMALL-kokoa soveltuu kehon imukuppihierontaan. Mini-koko sopii vain kasvoille.

 kuivakuppauskupit_eri_kokoja


KASVOJEN ALUEEN IMUKUPPIHIERONTA

Imukuppihieronta virkistää ja kohottaa kasvojen alueen ihoa ja lihaksia, mikä saa (hoidon jatkuessa säännöllisesti) ihon näyttämään sileämmältä ja nuoremmalta. Koska kasvojen alueen verenkierto paranee, myös epäpuhtaudet poistuvat iholta helpommin - tämä näkyy esimerkiksi vähentyneinä mustapäinä ja heleämpänä ihona.

Kasvojen alueen imukuppihieronnassa tulee käyttää ihonpuhdistusainetta tai voidetta.

Aloita hoito leuasta tehden vetoja korvaa kohden, tämän jälkeen korvasta nenää kohden ja sitten otsasta kulmakarvojen välistä ylöspäin. Tee lopuksi vetoja otsalla sekä hiusrajaa kohden että sen myötäisesti. Viimeiseksi hiero niskasta solisluiden suuntaan.

Käytä lopuksi virkistävää tai kosteuttavaa kasvovettä

Kasvojen alueen hieronnan voi tehdä 2-3 kertaa viikossa

Noudata äärimmäistä huolellisuutta silmäluomien läheisyydessä - silmänympärysiho on todella ohutta ja herkkää!

Kasvojen alueella voi käyttää SMALL- ja MINI-kokojen kuppeja.  MINI soveltuu silmänympäryksen käsittelyyn.

 

nainenmakaa

 

KUIVAKUPPAUSKUPPIEN KÄYTTÖ LIHASKIREYDEN JA  -KIVUN HOIDOSSA

Hieronnan lisäksi voit käyttää imukuppeja myös kehon kipupisteissä helpottamaan lihaskireyttä ja muita kiputiloja. Tällöin kuppi asetetaan kipupisteen päälle ja alipaineen annetaan hoitaa työ - kuppia ei siis liikutella lainkaan. Tällaisesta yhteen paikkaan kohdistetusta hoidosta voi ihoon jäädä jälki - se ei ole vaarallista ja haalenee ajan kanssa. Käytä kipukäsittelynä ensin vain lyhyitä aikoja (muutama minuutti) ja tunnstele, miltä olo tuntuu. Voit lisätä käsittelyn tiheyttä ja kestoa pikkuhiljaa.

niska asettaminen

niska-hartiaseudun käsittely                imukupin asettaminen iholle

 

HUOMAA!
Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Hoidon jälkeen iho voi tuntua hyvin lämpimältä, jopa kuumalta, ja siinä voi tuntua kihelmöintiä. Tämä johtuu vilkastuneesta verenkierrosta.


Imukupit toimitetaan sinulle ilman pakkauskartonkeja!
Violetti väri on vaaleampi kuin mitä alla oleva kuva antaa ymmärtää.

 

 

kuppauskuppivarit

 

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 30,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi LARGE vartalon hoitoon

Suuri L-koon jämäkkä silikoninen kuivakuppauskuppi sopii erinomaisesti koko vartalon käsittelyyn. Hoida kipeitä lihaksia, jumiutuneita hartioita, huonoa pintaverenkiertoa ja kehon rasvakertymiä perinteisellä ja tehokkaalla imukuppihierontamenetelmällä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hoida kipeytyneitä lihaksia ja jännitystiloja miellyttävästi ikivanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvalla kuivakuppausmenetelmällä! Kuivakuppaus vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja syvärentouttaa esimerkiksi jumiutuneita niska-hartiaseudun lihaksia. Kuivakuppaus soveltuu erinomaisesti myös selluliitin käsittelyyn: iho tasoittuu ja kiinteytyy. Monet ovat saaneet kuivakuppaksesta avun myös migreeniin.

Kuivakuppauksen idea on voimakkaassa alipaineessa, joka syntyy, kun kuppi asetetaan iholle. Kun kuppia liikutellaan iholla, käsiteltävän alueen pintaverenkierto paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja lihakset lämpiävät ja rentoutuvat.

Hygieeninen silikoninen L-koon kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  6,8 cm  ja korkeudeltaan noin 8 cm.  Tämä suuri ja jämäkkä koko soveltuu koko kehon tehokkaaseen käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä. Tarkoitukseen sopii esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini. Monet suosivat myös kookosöljyä.

suurin_kuivakuppauskuppi

ALIPAINEHOITO

Levitä aluksi käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kuppia sen alareunoista, jolloin kuppi litistyy, ja aseta se tukevasti iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Aluksi oikean otteen ja kiinnitystavan sekä liikuttelun hallitseminen voi tuottaa hankaluuksia, mutta ajan myötä ja harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa iholle asettaa, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan vaikutuksen.

Liikuta kuppia ihollasi rauhallisesti joko pyörittävin tai yhdensuuntaisin liukuvedoin. Vetojen suunnan tulisi olla sydäntä kohti. Aloita maksimissaan 10 minuutin hoitojaksoilla pari kertaa viikossa ja lisää hoitoaikaa ja niiden tiheyttä vähitellen. Ei kannata pelästyä, vaikka käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

Huomaa, että kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista.

Viisi värivaihtoehtoa. Huomaa, että violetti versio on todella vaalea violetti.

selluliitti

 Large-koon kuivakuppauskuppi soveltuu erinomaisen hyvin pakaroiden, vatsan ja reisien alueen selluliittikertymien käsittelyyn.

 

FG32

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 19,90 €

Loading Päivittää

Sormien ja nivelten hierontasormus / akupainantasormus (S)

Paranna sormien verenkiertoa ja liikkuvuutta käyttämällä näppärää hierovaa metallisormusta. Sormus on oiva apu esimerkiksi paljon näppäimistöä käyttäville henkilöille, joiden sormien nivelet tuntuvat jäykiltä ja sormien verenkierto heikolta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Teetkö paljon päätetyötä, soitatko pianoa tai kitaraa, teetkö puutarhatöitä tai jotain muuta, mikä jäykistää sormiesi nivelet?
Hierontasormus on simppeli teräksinen esine, jolla voit saada lievitystä jäykkiin sormiin ja kipeisiin niveliin. Sormus stimuloi verenkiertoa ja akupisteitä.
Huom! sisämitta on ainostaan noin 1 cm, joten tämä malli soveltuu vain melko ohutsormisille henkilöille.

Käyttö
Pujota rinkula haluamaasi sormeen ja liikuttele sitä joko viereisiä sormia tai toisen käden sormia apuna käyttäen edestakaisin pitkin sormea.
Voit myös antaa rinkulan olla paikoillaan, jolloin sen voi asettaa painamaan kipukohtaa

 

molemmat

 

 

FG39

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Akupainantaranneke medium-koko

Kärsitkö niveljäykkyydestä esimerkiksi jatkuvan päätetyöskentelyn takia? Kokeile yksinkertaista metallista ranneketta, joka painaessaan akupisteitä helpottaa kireyttä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Teräksinen ranneke stimuloi verenkiertoa kuten akupainanta ja voi auttaa sinua, jos kärsit jäykistä nivelistä esimerkiksi päätetyöskentelyn seurauksena. Rannekkeen käyttö voi rentouttaa ja vähentää kehon jännitystiloja.

Teräspunoksen leveys on noin 0,9-1,1 cm ja rannekkeen sisämitta (halkaisija) venyttämättä noin 4 cm. Ranneke venyy ja sen on tarkoituskin venyä, jotta "painelu" tuntuisi ja tehoaisi.

Pidä ranneketta ranteessasi ja liikuttele sitä silloin tällöin edestakaisin.

akurannekkeet_metalli

FG40

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Stressipallo käsien lihasten ja mielen rentouttamiseeen

Stimiloi sormien ja käsien lihaksia ja rentoudu vaikkapa kesken työpäivän. Stressipallon puristelu on hyvää jumppaa erityisesti päätetyötä tekeville. Puristeluun hetkekesi uppoutuminen auttaa myös jäsentämään ajatuksia ja tarjoaa helpon ja mukavan taukojumpan. Pallo on pehmoinen ja halkaisijailtaan hieman reilu 6 cm.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Iloisen näköinen ja pirteän värinen stressipallo on oiva lisä päätetyöstentelijän työpisteeseen. Sen käyttö rentouttaa niin mieltä kuin käsien lihaksiakin. Pidä pieni breikki ja jumppaa miellyttävästi ja helposti.

 

FG34

 

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Laadukas ortopedinen selän tukivyö LabTex Care Nordic®

LabTex Care Nordic® selän tukivyö on huomaamaton unisex-vyö, joka mm. lievittää alaselkäkipuja ja tukee lanne- ja ristiluun aluetta. Voidaan käyttää korjaamaan ryhtiä sekä antamaan tukea leikkauksen jälkeen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö lannerangan alueen osteoporoosikivuista, alaselkäkivuita, noidannuolesta, issiassärystä, välilevynpullistumasta, selkävammoista tai lihaskrampeista? Ortopedinen, tukeva ja joustava selän tukivyö voi helpotta oloasi merkittävästi. Vyötä voidaan käyttää myös ryhdin parantamiseen ja antamaan tukea operaation jälkeen. Vyö tukee lanne- ja ristuluun aluetta lievittäen samalla kipuja. 

Vyö on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista, ja vyössä on ilma-aukkoja. Vyössä on neljä lihassäikeitä tukevaa kaaritukea ja kaksi elastista kiristyshihnaa, joilla saat hautessasi lisäkompressiota. Vyö on kevyt ja sopii yhtä hyvin miehille kuin naisillekin. Tarrakiinnityksen ansiosta se on helppo pukea ja riisua. Vyö myötäilee kehon liikkeitä ja värinsä puolesta sitä voidaan hyvin käyttää normaalin vaatetuksen alla. 

 

tukivyo_1

Tukivyön korkeus on 21 cm
Väri: beige

SELKÄTUEN HOITO
- pestään käsin 30°
- tasokuivaus
- vyötä EI saa rumpukuivata eikä silittää

TUEN MATERIAALI
60% polyesteri, 20% puuvillasomistenauha, 17% lankapäällysteinen kumi, 3% nylon

SELÄN TUKIVYÖN KÄYTTÖOHJE
Aseta tukivyön selkätuki hieman selkärangan keskialuetta elemmaksi. Venytä sitten tukea ulospäin ja vedä vasen reuna vartalon keskiosaa kohti. Kiinnitä tarrat. Venytä lisäkiristyshihnat ja kiinnitä tarranauhaan sopivalta tuntuvaan kohtaan, jotta saat haluamasi lisäkompression. 
Halutessasi muuttaa vyön kireyttä irrota ensin tarrakiinnitys ja aseta vyö uudestaan.
Älä kisko tai riuhdo vyötä.

KOKOVAIHTOEHDOT
Valitse oikea koko mittaamalla vyötärönympäryksesi. Suorita mittaus vyötärön leveimmästä kohdasta. Nivelet mitataan paksuimmasta kohdasta. Valitse suurempi koko, mikäli mittaustuloksesi osuu kahden koon välille.

S-koko 70-80 cm 
M-koko 80-90 cm
L- koko 90-100 cm
XL-koko 100-110 cm
XXL-koko 110-120 cm 

 

tukivyo_2

 

UNEKSI14
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 45,90 €

Loading Päivittää

Kevyt magneettiterapianiskatuki

Miellyttävästi lämmittävä kevyt magneettiterapianiskatuki erilaisiin niska-alueen kipu- ja jännitystiloihin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Elastisesta sukelluskangasmateriaalista valmistettu niskaa kevyesti tukeva ja lämmittävä tuki. Kiinnitys tarranauhalla. Lämpiää aavistuksen kehon lämmön ja magneettien ansiosta, toimii magneettiterapialaitteena mm. parantaen niskan seudun verenkiertoa ja mahdollisesti myös lieventäen erilaisia kipu- ja jäykkyystiloja.

Tuen koko on noin 16 x 9 cm

Tuote EI sovellu raskaana oleville naisille, lapsille, sydänongelmista tai korkeasta verenpaineesta kärsiville tai henkilöille, jotka eivät itse kykene huolehtimaan terveydestään. Ei saa käyttää silmien päällä!

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Naisten ryhtituki (XXS)

Yksinkertainen, pienikokoiselle naiselle sopiva ryhtituki tarrakiinnityksellä. Asettuu vain yläselkään.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Korjaa ryhtiäsi ja selkärangan asentoa yksinkertaisella ryhtiliivillä. Valmistettu polyesteristä. Käsinpesu ja ilmava kuivatus.

Selkäosan pituus säädettävissä. Maksimissaan selkäosan leveys on venyttämättä (kainalon alla kulkevasta remmistä toiseen 27,5 cm)
Huom! Jos käsivarsiesi ympärysmitta kainalosta mitattuna on yli 35 cm, kädenreiät ovat sinule liian tiukat!

 

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Joustava kyynärpäätuki

Kärsitkö tenniksen tai koripallon pelaamisesta aiheutuvasta kyynärpääkivusta? Onko kyynärpääsi heikko ja voimaton. Miellyttävä ja nopea apu joustavasta kyynärpäätuesta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Miellyttävän pehmoinen tuki heikosta tai kipeästä kyynärpäästä kärsivälle. Mukavasta nylonista valmistettu kyynärvarteen kiedottava tuki on leveydeltään 7,5 cm ja kokonaispituus 66 cm.

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Magneettiterapiarenkaat varpaisiin

Helpota kiputiloja ja nopeuta aineenvaihduntaa aku-pisteitä stimiloivilla varvasrenkailla. Helppoa ja nopeaa!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö kylmistä tai väsyneistä jaloista? Särkeekö niveliä? Ovatko raajasi turvonneet? Haluatko edistää aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa? Kokeile yksinkertaista varpaiden akupisteitä aktivoivaa menetelmää, terapiamagneettisia varvasmagneetteja.

Akupainantarenkaiden käyttöohje
- aseta silikoniset renkaat isovarpaiden ympärille niiden keskivaiheille magneettipuoli lattiaan päin
- renkaat ovat silikonia, joten voit pestä ne haalealla vedellä
- säilytys ja kuivaus viileässä ja kuivassa

Älä käytä magneettiterapiaan perustuvia apuvälineitä tai laitteita jos
- olet raskaana
- sinulle on tehty sydänoperaatiota tai ohitusleikkaus
- käytät sydämentahdistajaa tai tekoniveliä
- verenpaineesi on kohonnut
- et kykene huolehtimaan päivittäisistä askareistasi ja terveydestäsi täysin itsenäisesti
- lääkärisi kieltää niiden käytön

*  jos olosi tuntuu epämiellyttävältä käyttäessäsi magneettiterapialaitteita, lopeta niiden käyttö välittömästi
 * säilytä lasten ulottumattomissa

Huom! Silikonin väri saattaa muuttua käytössä ja pesussa, mutta toimintaperiaatteeseen tai tehoon tämä ei vaikuta.
Renkaiden leveys on kapeimmalta kohdalta noin 8 mm ja leveimmältä noin 13 mm.  Renkaiden sisämitta (halkaisija) on venyttämättä noin 2,5 cm

 

magneettirenkaat_varpaisiin

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kevyet magneettiterapiarannetuet

Luonnollisesti lämmittävät ja kevyesti tukevat elastiset rannetuet tuovat mukavuutta esimerkiksi päätetyöskentelijän arkeen. Voivat auttaa ranne- ja nivelkipuihin
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Magneettiterapiarannetuet tukevat kevyesti ja lämmittävät miellyttävästi. Niiden koko on säädettävissä tarran avulla kaiken kokoisille ranteille. Jos ranteesi ovat hyvin ohuet, voit kääntää tarvittavan osan tuesta kaksin kerroin ja kiinnittää tarran vasta tämän jälkeen - näin tuki pysyy napakasti paikoillaan ranteessa eikä lämpöterapiaosa joudu osittain tekstiiliosan alle. Kokeile, jos kärsit nivel- tai rannekivuista tai teet päätetyötä.

 

Tuote EI sovellu raskaana oleville naisille, lapsille, sydänongelmista tai korkeasta verenpaineesta kärsiville tai henkilöille, jotka eivät itse kykene huolehtimaan terveydestään. Ei saa käyttää silmien päällä!

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Roll Easy voiteenlevittäjä / selän pesuapu

Äärettömän monikäyttöinen RollEasy auttaa sinua pesemään selkäsi ja levittämään sinne voidetta. Tämä "jatkokäsi" toimii erinomaisena apuna niveljäykkyydestä kärsiville tai raskaana oleville.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Onko selän peseminen tai voiteiden levittäminen selkään vaikeaa yksin? Etkö taivu hoitamaan jalkojasi raskauden tai nivelten jäykkyyden takia - Roll-Easy auttaa sekä pesussa että voiteiden levittämisessä

Loistava apuväline esimerkiksi liikuntarajoitteisille, raskaana oleville tai yksinäisille, joilla ei ole kotona kumppania levittämässä kosteus- tai lääkevoidetta tai vaikka aurinkorasvaa selkään. Roll-Easy toimii käsivarren jatkeena ja sillä on pitkän, kevyen ja taitettavan varren ansiosta helppo levittää voiteita eri puolille kehoa.

Roll-Easy vilkastuttaa myös pintaverenkiertoa, joten sen käyttö tekee hyvää selluliitille!

rolleast4 rolleasy_1  rolleasy3

 

Mukana seuraavat osat:
- 37 cm pitkä kevyt ja taitettava varsi, joka on muunneltavissa eri käyttötarkoituksille
- pyöreä tela: lääke- ja kosteusvoiteiden sekä esim. aurinkorasvan levittämiseen
- kupera tela: karvanpoisto- ja selluliittivoiteiden levittämiseen jalkoihin, jos et esim. raskauden tai jäykkyyden takia taivu kunnolla
- leveä kiekko: sopii kuorinta-aineiden ja paksujen hoitovoiteiden levittämiseen ja hierontaan
- pehmeä pesusieni, jolla peset selän ja koko kropan
- säilytyspussi

Vaihtopäiden vaihtaminen on helppoa.

Tuote on sveitsiläistä laatua. Sen peseminen on helppoa - vaikkapa astianpesukoneessa.

 rolleasy2

UNEKSI10
uneksi.com

 

pesuapu selän pesu selän pesin jatkokäsi jatkovarsi voiteenlevitin

Hinta: 34,90 €

Loading Päivittää

Ortopedinen vesityyny rentouttaviin yöuniin

Kärsitkö niska- tai hartiaseudun kivuista tai aamuisesta päänsärystä? Tuntuuko perinteinen tyyny painavan tai puutuvatko lihaksesi yön aikana? Kokeile vesityynyä! Vesityynyllä saat optimaalisen tuen niska-alueelle ja nukut miellyttävästi. HUOM! TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN POIKKEUKSELLISESTI MATKAHUOLLON KAUTTA. ILMOITA TOIVOMASI TOIMITUSPAIKKA MEILLE ERIKSEEN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ortopedinen vesityyny mukautuu erinomaisen hyvin pään ja niskan muotoihin ja tarjoaa näin parhaan mahdollisen tuen nukkuessasi. Jos kärsit niska- tai hartiaseudun vaivoista eikä perinteinen tyyny tunnu antavan yölläkään rentoutusta niska-hartiaseudun lihaksille, suosittelemme kokeilemaan miellyttävän pehmeää ja muotoutuvaa vesityynyä.  Tyynyn korkeutta ja kiinteyttä voit säätää kätevästi mieleiseksesi yksinkertaisesti vaihtelemalla tyynyn sisällä olevaa veden määrää. Tyyny on siis helppo kustomoida erilaisille nukkujille: matala ja pehmeä tyyny muodostuu käyttämällä tyynyssä vähän vettä, korkea ja tiheä koostumus taas saavutetaan enemmällä vedellä.

Tyynyn päällisen materiaali on 100 % puuvillaa ja sisäkerros 100 % polyesterivanua.
Vesityyny on kooltaan 70 x 50 x 13,5 cm.
Tyynyn paino ennen vedellä täyttöä on 0,730 kg.  Täyttömäärä 2-5 litraa. Suosittelemme aloittamaan 2 litralla. Vesitasku sijaitsee tyynyn kääntöpuolella. Tyyny on nopea ja helppo täyttää pakkauksen mukana tulevalla suppilolla.


vesityyny_2

Hoito

Käsinpesu kylmässä vedessä. Ei kuivapesua eikä klooripitoisia pesuaineita. Ei saa rumpukuivata tai silittää. Kuivataan ripustettuna.
Vesisäiliön vesi on suositeltavaa vaihtaa vähintään 6 kk välein.

vesityyny_1

ortopedinen tyyny anatominen nuku hyvin

UNEKSI23
uneksi.com

Hinta: 99,00 €

Loading Päivittää

Laadukas, säädettävä selän ryhtiliivi / ryhtituki

Ryhtiliivillä pidät olkapäät oikeilla paikoilla, vahvistat lihaksia ja parannat hapenottokykyä. Huomaamaton ja miellyttävä ryhtiliivi sopii sekä miehille että naisille.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö huonosta ryhdistä? Oletko käynyt leikkauksessa ja sinun on hankalaa pitää selkääsi ryhdikkäänä? Unisex-mallin ryhtiliivi sopii sekä ennaltaehkäisevään hoitoon että leikkauksen jälkeen käytettäväksi. Ryhtiliivin käyttö vahvistaa ryhdin hyvänä pitämiseen vaadittavia lihaksia ja parantaa hapensaantia. Käytä kainaloiden alta pehmustettua ja pehmeällä vaahtomuovimateriaalilla päällystettyä liiviä joko vaatteiden alla tai päällä. Painetta säädät soljella.

Huomaa, että ryhtiliivin käyttö tulee aloittaa varovaisesti, jolloin lihakset adaptoituvat uuteen asentoon.

Liivi pestään käsin 30 asteessa. Tasokuivaus. Rumpukuivaus ja silittäminen kielletty.

Mittaa ensin rinnanympäryksesi ja valitse itsellesi sopiva koko! Jos mittasi sijoittuu kahden koon väliin, valitse tällöin suurempi vaihtoehto. Nainen, mittaa rintakehän ympärysmitta rintojen alta!

S-koko 55-70 cm 
M-koko 70-85 cm
L-koko 85-100 cm
XL-koko 100-115 cm

 

UNEKSI22
uneksi.com

ryhtituki ryhtiliivi ryhdikkyys suora selkä

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 49,00 €

Loading Päivittää

Akupainanta-hierontapallot M-koko

Aktivoi kämmenten ja jalkapohjien akupisteitä mukavasti vaikkapa tv:tä katsellessasi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

2 kappaletta kullanvärisiä akupisteiden aktivointiin tarkoitettua palloa, joiden avulla vilkastutat verenkiertoa, vähennät jännitystä ja rentoudut.
Huomaa, että pallojen halkaisija on noin 3,2 cm - kuvan pallot ovat isommat.

kullanvar_pallot_1

MAS01

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Korvamagneetit akupunktiopisteiden aktivointiin

Terapiamagneetit korviin. Tyylikkäät korvakorut, jotka aktivoivat korvalehdissä ollessaan akupisteitä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Korvakorumaisen tyylikkään korun etuosan halkaisija noin 1,1 cm ja vastakapple-magneetin noin 0,7 cm.
Korut ovat tyylikästä harmaata, kiiltävää ruostumatonta terästä.

magneettikorvanapit_ok

Huom! Magneettien välissä oleva pahvi voi ulkoasultaan erota kuvassa olevasta, tuote on kuitenkin sama

EA001

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Ihoa hoitavat bioaktiiviset seacell-sukat

Kärsitkö jalkojen liikahikoilusta, jalkasilsasta, verenkierto-ongelmista tai ihotulehduksista? Kokeile merilevää sisältäviä lääkinnällisiä nilkkasukkia!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hyvin hengittävien seacell-sukkien sisältämä merilevä hoitaa ja rauhoittaa ärtynyttä jalkojen ihoa. Merilevä sisältää paljon mineraaleja, vitamiineja ja aminohappoja, jotka aktivoituvat ruumiinlämmön vaikutuksesta ja pitävät jalat näin raikkaamman tuntuisina. Jos ongelmasi on esimerkiksi jalkasilsa, ihon infektoituminen tai liikahikoilu, voivat lääkinnälliset sukat auttaa sinua.

Merilevä on kudottu pehmeiden sukkien lankoihin ja sen vaikutukset aktivoituvat sukkien ollessa jalassa. Jalkasi pysyvät raikkaina ja kudokset elpyvät.

Sukkien materiaali on 53 % puuvillaa, 21 % polyamidia, 15 % puhdas Seacell, 8 % Smartcell sensitive, 2 % elastaania ja 1 % polypropyleeriä

Valitse joko koko 39/41 tai 42/44. Sukkien väri on musta.
Huomaa! Sukkien varret ovat melko kapeat, joten jos nilkkasi tai pohkeittesi alaosat ovat leveät, sukat eivät valitettavasti mahdu sinulle.

Sukat konepestään 40 asteessa, valkaisuaineita ei saa käyttää eikä sukkia silittää.

seacell-sukat

UNEKSI18
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 22,90 €

Loading Päivittää

Kasvojen hierontalaite * PAHVIPAKKAUS RYTYSSÄ

ALE-erä; pahvilaatikko rytyssä. Paristokäyttöinen pienikokoinen laite, jolla hierot ja kiinteytät kätevästi kasvojen ihoa. Voidaan käyttää myös muiden kehon alueiden hierontaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hiero jännittyneitä tai särkeviä ohimoita tai käsittele silmänympärysihoa. Verenkierto paranee, iho voi paremmin ja näyttää hehmeämmältä. Voit käyttää joko imeytettävien voiteiden kanssa tai ilman niitä. Kasvojen lisäksi voit käyttää laitetta kevyeen niska-kaula-alueen hierontaan. Kevyt pienkokoinen hierontalaite toimii yhdellä AA-paristolla (ei tule mukana).

laiteauki laitejapaat1

Laitetta ei saa upottaa veteen eikä käyttää suihkussa / kylvyssä

HUOMAA! Tämän ALE-erän myyntipakkaus (päällipahvit) ovat pahasti rytyssä.
Tuotteeseen laatikon kunnolla ei luonnollisestikaan ole mitään vaikutusta itse laitteen toimintaan!

FG99

Vanha hinta: 23,90 €

Hinta: 19,90 €

Säästö: 4,00 €

Loading Päivittää
Sale

Kevyt minikokoinen askelmittari

Todella kevyt ja pienikokoinen askel- ja kalorilaskuri kiinnittyy kätevästi klipsillä vyöhön tai vyötärönauhaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Helppokäyttöisen askelmittarin koko on noin  4,5 x 3,5 x 1,5 cm ja paino vain 13 grammaa.
LCD-näyttä kertoo kulkemasi askelmäärän 99999 askeleeseen asti. Mittaus nollataan yksinkertaisella napin painalluksella.

Käytettäväksi mittayksiköksi voi valita kilometrit tai mailit. Askelen pituus on 60 cm. Laite näyttää vaihtoehtoisesti myös matkalla kulutetut kalorit. *
Sisäänrakennettu 1,5 V paristo, jonka kesto on noin vuoden.

 

askel_takaa1 askel1

 

 

HUOM!

- Älä altista laitetta suoralle auringonvalolle tai kuumuudelle. Jos laite kuumenee liikaa, se kytkeytyy tilapäisesti pois päältä.
- Älä tiputa maahan tai kastele laitetta

  * huomaa, että koska laitetta ei ohjelmoida käyttäjän pituuden, painon, sukupuolen ja muiden muuttujien suhteen, kalorikulutus on vain summittainen arvo

 

 CE-merkitty

SP001

 

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Tasapainoranneke

Tasapainoranneke voi parantaa käyttäjänsä tasapainoa ja liikkuvuutta ja lisätä yleistä hyvää oloa. Sopii niin urheilijoille kuin muillekin omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Valmistettu mustasta silikonista.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tasapainoranneke perustuu hologrammiteknologiaan. Hologrammit reagoivat kunkin käyttäjän yksilöllisen energiakentän kanssa tasapainottaen kehon hyvinvointiin ja suorituskykyyn vaikuttavia energiavirtauksia. Hieman samaan tapaan toimii akupunktio ja perinteinen kiinalainen lääketiede.

Rannekkeen käyttö ranteessa voi parantaa käyttäjänsä tasapainoa ja liikkuvuutta, lisätä voimaa ja kestävyyttä sekä vähentää stressiä ja yleistä kireyttä. Rannekkeen käytöllä voi olla positiivisia vaikutuksia myös turvotuksen poistoon sekä matkapahoinvoinnista kärsiville. Ranneketta voi käyttää sekä urheillessa että normaaleissa päivän askareissa.

Ranneke kestää myös suihkua, mutta ei merivettä tai saunaa.

L-koko noin 71 X 71 X 20 mm
S-koko noin 63 X 63 X 20 mm

 

ranneke1

SPO02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Avaimenperä, jossa alkoholitesteri ja taskulamppu

Näppärä avaimenperä, jossa punavaloinen pieni taskulamppu ja alkometri, jolla selvität kätevästi ajokuntosi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kevyt ja käteväkäyttöinen pienikokoinen alkoholitesteri, jolla selvität ajokuntosi nopeasti. Laite lämpenee 0-15 sekuntia, minkä jälkeen 3-5 sekunnin puhallus ja tulosten luku:

VAIN VIHREÄ VALO PALAA > veren alkoholipitoisuus alle 0,02%
KELTAINEN VALO PALAA > huomio - alkoholia veressä 0,02%-0,05%
KELTAINEN JA PUNAINEN VALO PALAVAT >  vaara - alkoholia veressä yli 0,05%

Mittausalue  0,00%-01,% BAC (0,00-0,50 mg / l BRAC)
Testauksen tarkkuus 0,01% BAC (0,05 mg / l BRAC)

Laite toimii kahdella AAA-paristolla (eivät mukana).

Avaimenperässä on myös punasävyinen pieni taskulamppu.

 

alkometri2 alkometri3

TES01

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

AEG verenpainemittari (mittaus ranteesta)

Todella helppokäyttöinen ja laadukas, täysautomaattinen AEG ranneverenpainemittari mittaa verenpaineesi ja pulssisi nopeasti ja tarkasti! Verenpainemittari on varustettu WHO:n hyväksymällä mitta-asteikolla.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Täysautomaattisesti toimiva verenpaine- ja pulssimittari, jota on helppo käyttää suurikokoisen LCD-näytön ansiosta. Myös käyttöpainikkeet ovat suuret ja helppokäyttöiset. Laite sopii erinomaisesti verenpaineen pitkäaikaisseurantaan ja pienen kokonsa ansiosta ranneverenpainemittari on helppo ottaa myös matkalle mukaan.

Laitteen käyttämä mitta-asteikko on WHO:n (World Health Organisation) hyväksymän mallin mukainen.

Verenpaineen mittausvälit
Systolinen: 60 - 260 mmHg 
Diastolinen: 40 - 199 mmHg

Pulssin mittausväli 40-180 sykettä/min

Laite mittaa 3 arvoa (systole, diastole, pulse) ja tunnistaa rytmihäiriön (epäsäännöllisen pulssin). 
2 x 60 mittaustuloksen tallennus, joten kaksi käyttäjää voi tallentaa tuloksiaan laitteeseen seurantaa varten.

Laitteessa on kello- ja päivämääränäyttö.
Rannekemansetti on säädettävissä 14 - 19,5 cm välille.
Rannekemansetin sisäpuolella on kuva, joka osoittaa, miten mansetti tulee oikeaoppisesti ranteeseen kiinnittää.
Mittarissa on automaattinen virrankatkaisu.
Toimii kahdella 1.5 V AAA-paristolla, jotka eivät sisälly pakettiin.

HUOM! Käyttöohjeet englanniksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja muilla yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä - EI tällä hetkellä saatavilla suomeksi tai ruotsiksi
HUOM! manuaalissa mainittu 2 vuoden takuu EI ole voimassa verkkokaupassamme. Reklamaatiot tehtävä 2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 

EN1060/MDD hyväksytty lääketieteellinen tuote.
AEG BMG 5610
CE-sertifikaatti 0197

verenpainemittari_AEG_laatikkojalaite

 

AEG02

Hinta: 39,90 €

Loading Päivittää

AEG verenpainemittari jättinäytöllä

Laadukas täysautomaattinen AEG-verenpainemittari mittaa verenpaineen (ala- ja yläpaine) ja sykkeen luotettavasti olkavarresta. Helppokäyttöinen laite, jossa todella iso LCD-näyttö ja suuret näppäimet.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Täysautomaattinen, luotettava ja helppokäyttöinen verenpainemittari mittaa verenpaineen ja pulssin miellyttävästi käyttäjän olkavarresta. WHO:n hyväksymällä mitta-asteikolla varustettu lääketieteellisesti hyväksytty laatulait (EN1060) helpottaa verenpaineen ja oman terveydentilan tarkkailua kätevästi kotioloissa.

Tässä verenpainemittarissa on todella jättikokoinen ja selkeästi tulkittava LCD-näyttö sekä hyvin suuret valintanäppäimet.

Verenpaineen mittausvälit
Systolinen 60-260 mmHg
Diastolinen 40-199 mmHg

Pulssin mittausväli 40-180 sykettä minuutissa

Mittaa samalla kertaa kolme arvoa: systolinen ja diastolinen verenpaine sekä pulssi. Tunnistaa rytmihäiriön.

Tallentaa 3 x 40 mittaustulosta, joten soveltuu kolmen henkilön säännölliseen käyttöön.

Mittarissa on päivämääärä- ja kellonaikanäyttö
Suuri mansetti säädettävissä 30-42 cm pituudelle
Mittauksesta merkkiääni ja automaattinen virrankatkaisu 1 minuutin jälkeen
Paristoja säästävä toimintamekanismi sekä paristojen vaihdon tarpeen osoittava merkkivalo. Toimii neljällä 1,5V AA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen)
Mukana harmaa säilytyspussi laitteelle

HUOM! Käyttöohjeet englanniksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja muilla yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä - EI tällä hetkellä suomeksi tai ruotsiksi
HUOM! manuaalissa mainittu 2 vuoden takuu EI ole voimassa verkkokaupassamme. Reklamaatiot tehtävä 2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 

 olkavarsiverenpainemittari_AEG

Malli AEG BMG 5612
EN 1060/MDD/CE 0197 hyväksytty laite

 

jattinaytto

 

 

AEG01

Hinta: 49,90 €

Loading Päivittää

AEG verenpainemittari (mittaus olkavarresta)

Tyylikäs ja selkeäkäyttöinen verenpaine- ja pulssimittari, joka mittaa arvot olkavarresta. Suuri, selkeä näyttö ja hellopkäyttöiset näppäimet. Luotettavaa AEG-laatua.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

AEG:n tyylikäs ja varmatoimintainen verenpaine- ja sykemittari on täysautomaattinen apuri terveytesi seurantaan. Maailman terveysjärjestö WHO:n hyväksymän mallin mukaisella mitta-asteikolla varustettu verenpainemittari sisältää monia käteviä toimintoja ja se on suuren LCD-näyttönsä ja jämäköiden näppäintensä ansioista todella helppokäyttöinen.

 

Verenpaineen mittausvälit
Systolinen : 60 - 260
Diastolinen: 40 - 199 mmHg

Pulssin mittausvälit 40-180 sykettä/min

5611_olka_2

Mittaa ja ilmoittaa 3 arvoa (systole, diastole, pulssi), minkä lisäksi laite tunnistaa epäsäännöllisen pulssin eli rytmihäiriön.

Kaksi 60-paikkaista tallennuspaikkaa mahdollistaa kahden henkilön tulosten tallentamisen.

Laite ilmoittaa kellonajan ja päivämäärän

Mansetti säädettävissä välille 30 - 42 cm

Mittauksen valmistuttua laite antaa merkkiäänen

Automaattinen virrankatkaisuominaisuus

Pitkä paristojen käyttöikä (toimii neljällä AA-paristolla, paristot eivät seuraa laitteen mukana ) sekä paristojen vaihdon tarpeesta ilmoittava merkkivalo

Mukana harmaa säilytyspussi

HUOM! Käyttöohjeet englanniksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja muilla yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä - EI tällä hetkellä suomeksi tai ruotsiksi
HUOM! manuaalissa mainittu 2 vuoden takuu EI ole voimassa verkkokaupassamme. Reklamaatiot tehtävä 2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 
EN 1060/MDD/CE 0197 hyväksytty laatutuote

AEG BMG5611

AEG03

Hinta: 48,90 €

Loading Päivittää

Helppokäyttöinen niskan hierontalaite

Verenkiertoa parantava, kipu- ja jännitystiloja lieventävä helppokäyttöinen niskan hierontalaite.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tehokas niskan hierontalaite voi auttaa sinua mm. silloin, jos kärsit niskan jäykkyydestä, päänsärystä, et pysty rentoutumaan tai haluat parantaa verenkiertoasi. Laitteeen käyttö voi auttaa sinua nukkumaan paremmin ja saamaan lisää liikkuvuutta. Hierova kohta on helppo kohdistaa juuri sinne minne haluat.

Niskaan kohdistuu päivittäin suunnaton määrä painetta ja stressi sekä staattinen työ aiheuttavat ongelmia niskan alueella. Muutaman minuutin käsittelyllä voit saada rennomman olon ja samalla verenkiertosi parantuu.

Käyttö on äärettömän yksinkertaista: laita virtakytkimestä (kuvassa musta muovilaatikko, joka sijoitetaan laitteen taskuun) virta päälle, kiedo laite alla olevan kuvan mukaisesti kaulasi ympärille miellyttävälle kireydelle ja kiinnitä tarranauhalla edestä. Käytä 5-10 minuuttia kerrallaan, ei koskaan yli 30 minuuttia!

Toimii neljällä AA-paristoilla (eivät tule laitteen mukana)
Jos laite on pitkään käyttämättä, poista siitä paristot
Älä puhdista laitetta vedellä tai liuottimilla

HUOM! Tämän ale-erän pakkauslaatikot ovat kärsineet rahdissa ja ovat reunoiltaan rytyssä, mutta itse tuotteeseen ja sen toimintaan tällä ei luonnollisestikaan ole  vaikutusta.

niskahierontalaite

MAS01

Vanha hinta: 26,90 €

Hinta: 23,90 €

Säästö: 3,00 €

Loading Päivittää
Sale

AEG digitaalinen kainalokuumemittari

AEG digitaalinen kuumemittari on helppokäyttöinen perusmittari. 0,1 asteen mittaustarkkuus ja selkeä LCD-näyttö.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tämä digitaalinen kuumemittari ilmoittaa piippauksella, kun tulos on valmis ja luettavissa. Soveltuu lämmön mittaamiseen kainalosta, suusta tai peräaukosta.
Mittari ilmoittaa lämmön joko celsiuksina tai fahrenheitteina.

Huom! Jos ilman lämpötila on yli 35 C pidä kuumemittarin mittauskärkeä kylmässä vedessä 5-10 sekuntia ennen kuin suoritat mittauksen.

Läpinäkyvä säilytyskotelo ja nappiparisto mukana.

HUOM! Käyttöohje yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä (englanti, saksa, ranska, italia, espanja, venäjä), EI tällä hetkellä suomeksi tai ruotsiksi

 

 AEG_tikkukuumemittari1

 

Ei sovellu lasten leikkeihin (pieniä osia voi irrota)
Älä puhdista alkoholilla tai vahvoilla liuottimilla
Älä pureskele tai yritä taivuttaa mittaria
Älä altista iskuille tai tiputa lattialle
Älä käytä voimakkaiden magneettikenttien läheisyydessä (matkapuhelimet)

AEG FT 4904
CE 0197 -merkintä.

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

AEG otsa- ja korvakuumemittari – tarkka ja nopea!

Todella helppokäyttöinen, tarkka ja sekunnissa tuloksen ilmoittava AEG:n laadukas kuumamittari mittaa kuumeen joko suoraan otsalta tai halutessasi korvasta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Äärettömän helppokäyttöinen ja nopea AEG:n kuumemittari on heti käyttövalmis - paina virta päälle ja äänimerkin jälkeen vie laite otsallesi. Tarkan tuloksen saat sekunnissa! Voit halutessasi myös irrottaa harmaan pään laitteesta ja käyttää sen sisäänsä kätkemää suippoa päätä kuumeen mittaamiseksi korvakäytävästä.  Tällä kuumemittarilla voit myös mitata huonelämpötiloja. Mittarin mukana seuraa harmaa seisontajalusta, jossa voit säilyttää mittaria pöydällä helposti käden ulottuvilla.

Nappiparisto laitteen mukana.

AEGotsakorva

HUOM! Käyttöohje yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä (englanti, saksa, ranska, italia, espanja, venäjä), EI suomeksi tai ruotsiksi

MALLI FT 4925
CE 0120

Hinta: 33,90 €

Loading Päivittää

Sydämen muotoinen stressipallo

Ihanan punainen ja sydämen muotoinen stressipallo saa hyvälle tuulelle jo ulkonäöllään - sopii päätetyöntekijöiden taukojumppaan ja kenelle tahansa, kuka haluaa rauhoittua hetken tai keskittyä omiin ajatuksiinsa
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Stressipallon puristelu kesken hektisen työpäivän antaa kaivatun lepohetken ja samalla jumppaa sormille ja ranteille. Tämä sydämenmutoinen punainen stressipallo on kooltaan noin 7 x 6 cm ja "olemukseltaan" tarpeeksi jämäkkä, jotta puristelussakin on hieman haastetta

sydanstressipallo

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

ABGymnic lihasstimulaattori

Treenaa vatsalihaksia tai reisiä / käsivarsia helppokäyttöisen johdottoman AbGymnic-laitteen avulla. Apua myös lihasjäykkyyteen ja lihaskipuun.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Treenaa ja kiinteytä vatsanseutua, reisiä, pakaroita, käsivarsia tai rentouta jumiutuneita lihaksia kätevän ja kevyen lihasstimulaattorin avulla. Laitteen eri ohjelmat antavat sinun mahdollisuuden valita lihaksia rentouttavia, hierovia ja lihaksia treenaavia ohjelmia.  Pakkauksessa on mukana 2 nappiparistoa (laite toimii yhdellä paristolla), joustava kiinnitysvyö ja vyön jatkopala, itse AbGymnic-laite sekä pieni putkilo kontaktigeeliä, jolla pääset harjoittelussa alkuun.

Mukana englanninkieliset käyttöohjeet ja esittelyt eri treeniohjelmista

abgym1 abgym2

KÄYTTÖ
- aseta yksi nappiparisto paikoilleen sille varattuun paikkaan
- kiinnitä haluamasi vyö laitteeseen tarranauhoilla
- levitä kontaktigeeliä vyön sisäpinnoille hopeanvärisiin kohtiin
- aseta vyö haluamaasi kohtaan kehossasi ja kiinnitä vyöllä laite suhteellisen tiukalle

ON/HI-painike
Käynnistää laitteen.
Napista säädellään impulssien voimakkuutta laitteen ollessa käynnissä. Laitteessa on 10 intensiteettitasoa ja yksi painallus nostaa sitä yhden voimakkuustason verran.

OFF/LOW-painike
Sammuttaa laitteen
Vähentää impulssien voimakkuutta; jokainen painallus laitteen ollessa käynnissä tiputtaa voimakkuutta yhdellä asteella

MODE-painike
Valitse yksi kuudesta treeniohjelmasta. ()
Mode-painiketta painelemalla vaihdat treeniohjelmaa riippuen siitä, haluatko lihastreeniä vai rentouttavaa hierontaa. Ohjelmissa on erilaisia intensiteetti- ja värinävariaatioita. Mukana seuraa erillinen ohje "control chart", josta näet, millaisia ohjelmia on valittavanasi ja millainen merkkivalo tai merkkivaloyhdistelmä niihin liittyy

HUOMAA!
Jos et käytä kontaktigeeliä tai laite on liian löysästi kiinnitetty, tunnet ainoastaan pistelyä / kihelmöintiä. Tämä tarkoitaa, että sinun tulee korjata em. asiat.
Jos ihosi punoittaa harjoittelun jälkeen, et käyttänyt tarpeeksi kontaktigeeliä.
Koska ihosta irtoaa aina luontaisesti öljyä, vyö tulee pyyhkiä säännöllisesti kostealla liinalla
Älä laita vyötä

ET VOI KÄYTTÄÄ LAITETTA JOS
Sinulla on epilepsia
Kärsit sydänvaivoista
Olet raskaana

Vyötä ei saa koskaan asettaa kaulan ympärille, kasvoille, sydämen tai rintakehän päälle tai infektoituneen / rikkoutuneen ihon päälle!

Käytä maksimissaan noin 30 minuuttia päivässä.
Ei lasten ulottuville.

Muistathan tilata samalla kontaktigeeliä!

CE-merkintä

 

Hinta: 28,90 €

Loading Päivittää

Kontaktigeeli 100 ml

100 ml kontaktgeeliä käytettäväksi AbGymnic-lihasstimulaattorin tai muiden kontaktigeelin käyttöä edellyttävien hyvinvoinnin pienlaitteiden kanssa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Jotta AbGymnic-laite toimisi, tulee sen kanssa käyttää kontaktigeeliä. Laitteen mukana seuraa pieni pullollinen, joka riittää muutamiin käyttökertoihin, mutta ennen pitkää tarvitset lisää geeliä. Myös monet muut rentoutukseen ja treenaamiseen liittyvät pienlaitteet sekä ulttaäänilaitteeet edellyttävät kontaktigeelin käyttöä toimiakseen.

100 ml pullo

 

geeli

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Elektroninen TENS-sähköstimulaattori hierontalaite

Elektronisen TENS-hierontalaitteen toiminta perustuu sähköimpulsseihin. Neljä eri ohjelmaa kiinteytymiseen ja rentoutumiseen. Pienikokoinen ja helppokäyttöinen laite. Mukana elektrodityynyt.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö olkapää- tai hartiakivuista, selän alueen "jumeista" tai särystä, huonosta verenkierrosta, hermostollisista tai reumasta johtuvista kivuista, yleisestä jännityksestä ja kireydestä? Haluatko kiinteytyä?

Katso video laitteen toiminnasta

Tässä kätevässä johdottomassa laitteessa on viisi eri ohjelmaa, joista voit valita sopivan aina tilanteen ja käyttökohteen mukaan. Pakkaus sisältää neljä elektrodia, jotka kiinnitetään iholle ja kytketään johdoista ohjausyksikköön. Laite toimii kahdella AAA-paristolla, jotka sisältyvät pakkaukseen.

Mukana käyttöohje englanniksi ja saksaksi (EI suomeksi tai ruotsiksi!) sekä akupistekartta, jota voit hyödyntää elektrodien asettelussa.

slim4 slim_1

CE-merkitty laite

Huomioithan, että mitään TENS-laitteita ei tule käyttää
- jos sinulla on sydämentahdistin
- jos sairastat epilepsiaa
- jos olet raskaana (ennen 17. raskausviikko)
- alle 8-vuotiaalle lapselle
- sydämen päällä
- metalli-implantin päällä
- kaulavaltimolla
- kurkunpään tai nielun alueella
- niskan etu- ja sivuosissa
- silmien ja silmänympärysihon alueella
- märällä iholla
- autolla ajettaessa
- elektronisten laitteiden (esim. mikroaaltouuni) lähellä

 

Hinta: 49,90 €

Loading Päivittää

Kiva maapallo – stressipallo sormi-rannejumppaan

Kiva maapallo-aiheinen stressipallo tuo pienen jumppa- ja taukohetken työpäivän keskelle. Treenaa ja rentoutu hetki maapalloa puristellen - se tekee hyvää sormille ja ranteille!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Treenaa sormia ja ranteita mukavasti työpöytäsi äärellä tai tv:tä katsellessasi. Stressipallon puristelu kesken hektisen työpäivän tuo kätevästi kaivatun lepohetken ja samalla jumppaa sormille ja ranteille. Tämä kiva maapallo-stressipallo on halkaisijaltaan noin 7,5 cm ja tuntuu kädessä tarpeeksi yiukalta,  jotta puristelussakin on hieman haastetta.

maapallostressipallo_1

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Puinen manuaalinen rulla-hierontalaite

Puinen, pienikokoinen manuaalinen hierontalaite kulkee kätevästi mukana minne tahansa. Uritetut rullat antavat miellyttävää hierontaa ja elvyttävät verenkiertoa esim. hartioiden tai jalkojen lihaksille.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Lakkapinnoitettu puinen rullahierontalaite on kooltaan 99 x 68 x 65 mm. Pienen kokonsa ansiosta se soveltuu myös kasvojen alueiden hellävaraiseen hierontaan. Lujempaa painoa käytettäessä voit käsitellä esimerkiksi jalkoja ja selän aluetta.

Huomaa, että koska materiaali on puuta, laite "kitisee" rullien pyöriessä!

puulaite1

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Päänahan hierontalaite

Pinkki muovinen päänahan verenkiertoa elvyttävä manuaalinen hierontalaite.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Päänahan verenkiertoa elvyttävän "hierontakäden" käyttö rentouttaa ja auttaa vähentämään stressiä.
Muovisen laitteen pituus on 18 cm ja leveys noin 7 cm.
Huom! Koska materiaali on kovamuovia, laitetta ei saa painaa voimalla.

paanhierontalaite

 

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Akupainantakeppi akupisteiden käsittelyyn

Puinen akupisteiden painamiseen suunniteltu keppi auttaa rentoutumaan ja vähentämään lihasjännitystä ja kipuja.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kevyt puinen akupistekeppi on oiva apuväline akupisteiden stimuloimiseen. Akupisteiden painaminen auttaa helpottamaan kiputiloja ja jännityksiä. Keppi on miellyttävän tuntuinen iholle ja se tekee pisteiden painantamisesta kevyttä. Kepin pituus on 14,3 cm ja painantapään kärjen halkaisija noin 4 mm.

painanta1

 

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Harja hiusten pesuun ja päänahan hierontaan

Hiero päänahkaa samalla kun peset hiuksesi. Pienikokoinen muoviharja auttaa elvyttämään päänahan verenkiertoa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kovamuovinen hiustenpesin, jota käyttämällä samalla sampoopeset hiukset, hierot renouttavasti päänahkaa ja elvytät alueen verenkiertoa. Harja on pienikokoinen, joten se uppoaa mukavasti kämmenen sisään. Halkaisija noin 6,8 cm.

sampoojuttu2

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi SMALL kasvojen ja vartalon hoitoon

S-koon silikoninen kuivakuppauskuppi on huomattavasti MINI-kokoa jämäkämpi, joten kasvojen alueen käsittelyn lisäksi sitä voi käyttää myös keholle. Hoida veltostunutta ihoa, huonoa verenkiertoa ja kipu- ja jännitystiloja!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuivakuppauksen idea on voimakkaassa alipaineessa, joka syntyy, kun kuppi asetetaan iholle. Kun kuppia liikutellaan iholla, käsiteltävän alueen pintaverenkierto paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja lihakset lämpiävät ja rentoutuvat.

Hygieeninen silikoninen kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  2 cm ja korkeudeltaan noin 8 cm.  Tämä koko soveltuu jämäkkyytensä ja pituutensa ansiosta sekä kasvoalueen että myös halutessasi koko kehon käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä, esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini sopivat tarkoitukseen. Monet suosivat myös kookosöljyä.

small_kuivakuppauskupit1
Yllä olevassa kuvassa vasemmalla S-koon kuppi, seuraavana MEDIUM ja oikeassa reunassa (vihreä) LARGE.

 

ALIPAINEHOITO
Levitä aluksi käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kuppia sen alareunoista kupiksi ja aseta se iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Ajan myötä ja harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa iholle asettaa, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan vaikutuksen. Liikuta kuppia ihollasi rauhallisesti joko pyörittävin tai yhdensuuntaisin liukuvedoin. Vetojen suunnan tulisi olla sydäntä kohti. Aloita maksimissaan 10 minuutin hoitojaksoilla pari kertaa viikossa ja lisää hoitoaikaa ja niiden tiheyttä vähitellen. Ei kannata pelästyä, vaikka käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista.

s-koon_kuivakuppauskuppi

FG366

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Pesukinnas rentouttavaan hierontaan

Karhealla suihkukintaalla peset ihosi tehokkaasti ja samalla elvytät verenkiertoa. Pesukinnas auttaa selluliitin hoidossa, mutta sen avulla voi myös kätevästi suihkussa hieroa esimerkiksi kipeitä hartioita.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Rentoudu suihkussa! Pesukintaalla puhdistat ja hierot samalla. Pesukintaan käyttö parantaa verenkiertoa, kirkastaa ihoa ja laittaa kuona-aineet liikkeelle. Voit käyttää kinnasta hellävaraisesti kasvojen alueella ja voimakkaammin painaen kehon hoidossa. Kosteuta ihosi käytön jälkeen.

Huuhtele huolellisesti käytön jälkeen ja säilytä kuivana.
Älä valkaise tai altista auringonvalolle.
Tällä hetkellä saatavilla olevat värit: murrettu vaaleanvihreä ja musta

pesukinnas1

CE-merkitty

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

AEG infrapunahierontalaite

Tärisevässä hierontalaitteessa on neljä vaihdettavaa hierontapäätä ja kolme eri toimintoa: hieronta, lämpö ja hieronta yhdistettynä lämpöön. Käytännöllinen pitkä kahva.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

AEG:n laadukkaassa infrapunahieromalaitteessa on reilusti tehoa ja hiljainen käyntiääni. Neljän vaihtopään avulla hierot ja rentoutat koko kehosi. Voit käyttää kolmea eri toimintoa: joko pelkkä hieronta, pelkkä lämpökäsittely tai hieronta yhdistettynä lämpöön. Pitkä varsi on käytössä kätevä; tämän sekä säädettävän kallistuskulman ansiosta ulotut myös selkään ja jalkoihin.

Virtalähde 230V, 50Hz
13 W

Huomaa: käyttöohje saksaksi ja englanniksi, ei suomeksi tai ruotsiksi.

aeg_infrapuna_1 aeg_infrapuna_2

 

AEG MSI 5505

Hinta: 34,90 €

Joint Plus Formula kipeille nivelille ja lihaksille 125 ml

Kärsitkö nivel- tai lihaskivuista? Joint Plus Formula -glukosamiinigeeli imeytyy hyvin eikä tahraa. Tuoksu- ja väriaineeton kipugeeli sopii mm. nivelrikon, nyrjähdysten ja niveltulehduksen aiheuttaman kivun lievittämiseen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu kipugeeli sisältää mm. glukosamiinia, mentolia, arnikkia, hevoskastanjaa, lamosalalia, eukalyptusta, kamferia sekä rosmariinia. Kaikki nämä aineet lievittävät turvotusta ja särkyä ilman lääkkeille tunnusomaisia sivuvaikutuksia.  Geelissä ei ole käytetty haju- tai väriaineista, joten se ei allergisoi. Pieni määrä geeliä hierotaan kipeisiin lihaksiin tai niveliin.

Kokeile glukosamiinigeeliä, jos kärsit esimerkiksi niveltulehduksesta, nivelrikosta, nyrjähdyksestä, jäykistä nivelistä, lihaskivuista tai turvotuksesta.

Avattu tuubi on käytettävä 12 kk sisällä.

Huom!
- Geeli on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön
- Käyttö ei ole suositeltua raskauden aikana
- Älä käytä rikkoutuneelle iholle tai silmänympärysiholle
- Ei sovelllu alle 12-vuotiaille
- Pidettävä pois lasten ulottuvilta
- Jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä, on sen käyttö heti lopetettava
- Pese kädet voiteen levittämisen jälkeen
- Säilytä pimeässä ja viileässä

kipugeeli

Geelin sisältämät ainesosat:Aqua, Glycerin, Triethanolamine, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Glucosamine sulphate, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Red Raspberry) Fruit Extract, Vitis Vinitera (Grape) Fruit Extract, Piper Nigrum (Black Pepper) Seed Oil, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil, Alcohol Denat, Carbomer, Sodium PCA, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene

UNEKSI19
uneksi.com

Hinta: 15,90 €

Loading Päivittää

Rubor-akupiikkipanta rentouttaa ja lieventää jäykkyyttä

Kärsitkö stressistä, päänsärystä, migreenistä tai jäykästä niska-hartiaseudusta? Onko unesi huonolaatuista? Kokeile piikkunauhaa - sen käyttö voi rentouttaa ja lisätä verenkiertoa merkittävästi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Jos kärsit uniongelmista, migreenistä, päänsärystä, migreenistä tai heikosta verenkierrosta pään, niskan ja hartioiden alueella, kokeile Rubor-akupiikkipantaa. Sen käyttö parantaa verenkiertoa ja rentouttaa jäykkyyttä ja kiputiloja. Panta on neopreeniä ja puuvillaa ja piikit (240 kpl) ovat ABS-muovia. 

Panta on säädettävissä 510-700 mm ympärysmittaan.

aku1 aku2

KÄYTTÖ
Aseta panta siten, että piikit osuvat kallon ja niskan yhtymäkohtaan - huomaa, että piikkien tulee osua sekä kallon että niskan alueelle - ja kiristä sopivalle kireydelle.
Älä koskaan käytä pantaa kaulan tai kurkun ympärillä!
Hoida yhtä aluetta noin 10-30 minuuttia kerrallaan
Säännöllisellä käytöllä saavutetaan parhaat tulokset
Ei saa käyttää haavaiselle tai ihottumaiselle iholle

Huomaa, että käytön alkaessa piikit voivat aiheuttaa punoitusta ja pistävää tunnetta. Piikkien jäljet katoavat itsekseen. Pistävä tunne muuttuu muutamissa minuuteissa lämmön tunteeksi mm siksi, että elimistö alkaa erittää endorfiinia. Verenkierto paranee ja lihakset rentoutuvat.
Ensimmäiset hoitokerrat voivat aiheuttaa lyhytaikaista päänsärkyä ja huimausta; kun pitkään kireinä olleet lihakset alkavat rentoutua, tämä on normaali ilmiö.

UNEKSI13
uneksi.com

Hinta: 32,90 €

Loading Päivittää

Raskausajan tukivyö

Raskausajan tukivyö on suunniteltu käytettäväksi raskauden loppuvaiheessa, jolloin se ehkäisee lihaskipua ja epämukavaa oloa. Kolmiosainen tuki nostaa painoa pois lantiolta ja samalla tukee selkää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ortopedisestä neuloksesta valmistettu, sisäpinnaltaan vaahtomuovilla pehmustettu tukivyö edesauttaa oikean asennon säilymistä raskauden aikana. Sen käyttö siirtää lisääntyvää painoa pois lantiolta ja tukee alaselkää, mikä ennaltaehkäisee tukalaa oloa ja lihaskipuja.

Käsinpesu 30 asteessa ja tasokuivaus. Ei rumpukuivausta tai silitystä.

Mittaa vyötärönympärys lantiolta vatsan alaosasta. Jos tulos on kokojen välillä, valitse suurempi koko.

L-koko = 90-100 cm
XL-koko = 100-110 cm

raskaustukivyo1

CE-merkitty

UNEKSI20
uneksi.com

raskaus tukivö raskaustukivyö tukiliivi raskaana

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 49,90 €

Loading Päivittää

Niskatuki, anatominen, pehmeä ja säädettävä

Kärsitkö niskakivusta tai niskan jäykkyydestä? Anatominen muotoilu ja helppokäyttöisyys tekevät tästä pehmeästä niskatuesta monikäyttöisen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Vaivaako sinua niskakipu tai kaularangan häiriö? Anatomisesti muotoiltu, pehmeä niskatuki auttaa jäykkään ja kipeään niskaan. Tuen valmistusmateriaali on pehmeä polyuretaanivaahto, joka on päällystetty puuvillakankaalla. Tuki on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Tuki on myös todella  helppokäyttöinen ja soveltuu käytettäväksi sekä yöllä että päivällä.  Unisex-malli.

Koon valinta
Katso suoraan eteenpäin ja mittaa kaulanympärys 
On tärkeää mitata myös oman kaulan korkeus (mittaa leuankärjestä solisluun yläreunaan)

M-koko: kaulanympärys 34-38 cm, niskatuen korkeus 10 cm
L-koko: kaulanympärys 42-46 cm, niskatuen korkeus 11 cm

S- ja XXL-kokoja saatavilla tilauksesta.

niskatuki1

CE-merkintä

UNEKSI21
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 17,90 €

Loading Päivittää

Selän magneettiterapiatukivyö

Mukavasti alaselkään tukea antava, lämpiävä ja helposti säädettävä magneettitukivyö. Kärsitkö ristiselän kivusta, iskiaksesta, niveltulehduksesta tai pehmytkudosvaurioista? Kokeile miellyttävästi tukea antavaa, helppokäyttöistä ergonomista vyötä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö alaselkävaivoista? Haluaisitko tukea selällesi? Tuntuisiko ajatus lämmittävästä tukivyöstä hyvältä? Magneettiterapiatukivyö on helppokäyttöinen, säädettävä selkävaivoja helpottava ja selkää tukeva apuväline. Vyön sisälle sijoitetut magneetit parantavat verenkiertoa samalla kuin neopreenipaneeli selän ihoa vasten antaa miellyttävän lämmön tunteen alaselälle.  Vyössä on elastiset sivupaneelit ja se on hengittävä. Tarrakiinnitys. Unisex-malli.

XL-koon vyö venyy noin 109-133 cm, sopii noin 102-112 cm ympärysmitalle.
- Vyön korkeus takaa keskeltä noin 13 cm, kapein kohta noin 11 cm ja korkein 14 cm.

L-koko sopii maksimissaan 105 cm vyötärönympärykselle
M-koko sopii maksimissaan 95 cm vyötärönympärykselle
S-koko sopii maksimissaan 85 cm vyötärönympärykselle

Huomaa, että uudessa tuotteessa on  todella voimakas valmistusmateriaalille (polyester + spandex) ominainen tuoksu. Se häviää ajan kanssa käytössä ja/tai tehokkaasti tuulettamalla.
Vyötä ei saa kastella tai pestä.

tukivyo_1   tukivyo_5

Huomaa
- Ihon tilapäinen punoitus ja "polttava" tunne on normaalia vyötä käytettäessä. Iho ei vahingoitu. Käytä vyötä lyhyempiä aikoja.
- Jos olet raskaana, älä käytä tätä vyötä
- Käyttö on kielletty, jos sinulla on sydämentahdistin tai metalli/elekronisia laitteita/kappaleita kehon sisällä
- Ei sovellu lapsille
- Saa käyttää vain terveelle iholle
- Emme suosittele käyttöä, jos sinulle on korkea verenpaine
- Vältä koskettamasta magneettisia esineitä vyötä käyttäessäsi

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 34,90 €

Loading Päivittää

Lämpövyö keskivartalon muokkaamiseen

Muokkaa keskivartaloa miellyttävästi ainutlaatuisella lämpövyöllä. Käytä vyötä urheillessasi ja päivittäisissä askareissasi; vyö lisää keskivrartalon hikoilua ja auttaa kadottamaan vyötärön seudun senttejä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Erittäin kevyt ja helppokäyttöinen, polyesteristä, mikrokuidusta, spandexista ja akryylistä valmistettu ns. kuumavyö (hot belt) laittaa sinut hikoilemaan ja kadottamaan senttejä todella tehokkaasti keskivartalon alueelta! Vyötä käyttäessäsi myös näytät hoikemmalta ja ryhtisi vaikuttaa suoremmalta.

Vyö lisää kehosi lämmöntuotantoa ollessaan kosketuksissa sen kanssa. Ainutlaatuisen sisämateriaalin ansiosta hikoilet tehokkaasti, jolloin vyötärösi nestepitoisuus vähenee. Pintamateriaali imee imee kosteutta, joten olosi ei tunnu märältä kovaakaan treenatessasi. Käytä vyötä sekä kauppareissuilla, kävelyllä, puutarhatöissä ja muussa normaalissa arjessa että urheillessasi - muokkaat vartaloasi vaivattomasti!

Vyön käyttö voi joissain tapauksissa auttaa myös lihakipuihin ja artriittiin.

Vyö on päältä musta ja sisältä keltainen.

Vyö on yhtenäinen, vartalon läpi pujotettava malli: koska siinä ei ole kiinnitystarroja, vyö on vaatteiden alla huomaamaton ja se myös pysyy irtoilmetta paikoillaan kovassa menossa - saat maksimaalisen tuen,  samalla vyö puristaa sopivasti vyötärön ja alaselän aluetta lisäten lämmöntuotantoa.

Ylä- ja alareunat on muotoiltu kaareviksi.
Vyön korkeus on keskimäärin 29,5 cm korkeammalta ja 25 cm matalammalta puolelta

lampo_1

Valitse sopiva koko

M                   69-73cm  
L                    73-82cm
XL                  83-85cm
XXL               86-90cm
XXXL             91-96cm

* huomaa, että vyön sisäsaumassa oleva kokomerkintälappu ei kerro vyön todellisesta koosta  - kyseessä valmistusmaan käyttämä mitta-asteikko, joka ei ole verrattavissa omaamme


Käyttöohje

- pese mielellään jokaisen käyttökerran jälkeen, mutta erityisesti treenaamisen jälkeen
- pese ainoastaan käsin
- älä väännä kovakouraisesti äläkä käytä kuivausrumpua
- älä valkaise
- älä silitä
- älä yritä kääntää vyötä solmuun
- älä kuivapese
- kuivata narulla täysin kuivaksi ennen käyttöä

Vyössä voi uutena olla melko voimakas valmistusmateriaalille ominainen tuoksu. Jos tämä häiritsee, kannattaa vyötä tuulettaa useita päiviä ennen käyttöön ottoa.

vyo_2

 

 HUOMAA! Voidaksemme tarjota vyön tähän ale-hintaan postitamme sen sinulle ilman pakkauslaatikkoa

SHA01

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Kevyt otoskooppi kotikäyttöön

Muovinen, kevyt ja edullinen otoskooppi. Toimii kahdella AAA-paristolla (eivät tule laitteen mukana)
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kahdella tavallisella AAA-paristolla toimiva otoskooppi / korvatähystin. Neljä vaihtosuppiloa. Valo syttyy, kun painat metallista klipsiä kohti laitetta ja sammuu, kun irrotat otteesi klipsistä.

HUOMAA
Laitetta EI SAA työntää syvälle korvakäytävään
Laite ei sovellu lasten leluksi
Itse tehty havainto ei koskaan saa korvata lääkärin tekemää tutkimusta

Huom! Erä on pakkauslaatikoiltaan b-laatuinen, mutta tämä ei vaikuta mitenkään itse laitteeseen.

korvaankatsomislaite1

Hinta: 19,90 €

Loading Päivittää

Geishakuulat “Intimate Kiss”

Ihanat geishakuulat lantionpohjan lihasten jumppaamiseen. Tuntuuko, että raskaus ja synnytys löystyttivät intiimejä paikkojasi? Haluatko enemmän tuntumaa omaan kroppaasi? Harjoituta lantionpohjalihaksiasi nautinnollisesti näillä herkullisen näköisillä geishakuulilla.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Lantionpohjatreenistä saat kiinteyttä intiimeihin paikkoihin, paremman tuntuman oman kroppasi toimintaan ja voit päästä eroon kiusallisesta virtsankarkailusta. Nautit myös seksistä enemmän ja orgasmisi voivat tuntua syvemmiltä, kun emättimesi tiukkenee ja pystyt tehokkaammin käyttämään lihaksiasi. Geishakuulia voi käyttää myös aivan "omaksi ilokseen" - monet nauttivat niiden käytöstä esimerkiksi päätetyöskentelyä tehdessään tai muuten jokapäiväisissä askareissa.

Herkullisen näköinen kahden kirsikan ja varren muotoon tehty Intimate Kiss on valmistettu turvallisesta silikonista. Se tuntuu ihanan samettiselta. Kirsikan "karan" ansiosta kuulat on helppo poistaa.

Pallon halkaisija on noin 3,5 cm. Kuulat painavat yhteensä noin 61 grammmaa.

Turvallisuus: CE & RoHS


intimate2 intimate1

HUOM! Tämän erän pahvipakkaukset voivat olla osittain reunoiltaan rytyssä, mutta tällä ei ole mitään vaikutusta itse tuoteeseen.

 Geishapallot geishakuulat

UNEKSI29
uneksi.com

Hinta: 34,90 €

Loading Päivittää

Geishakuulat lantion pohjan lihasjumppaan Exquisite

Jumppaa lantionpohjasi tiukaksi kätevillä ja helppokäyttöisillä, elastisilla silikonikuulilla!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Harjoita lantionpohjan lihaksiasi helposti! Mukavasti värähtelevät geishakuulat on valmistettu todella miellyttävästä elastisesta silikonista. Ne stimuloivat ja kehittävät emättimen seinämien verisuonten toimintaa.

 Näiden samettisen tuntuisten geishakuulien käyttö jumppaa tehokkaasti lantionpohjan lihaksia. Jos kärsit virtsanpidätysongelmista, synnytyksen mukanaan tuomasta löysyydestä tai selkärankasi alaosa ei pysy luonnostaan hyvässä asennossa, suosittelemma säännöllistä lantionpohjalihasten jumppaamista.

Kuulan halkaisija on noin 3,5 cm ja niiden paino n 98 grammaa. Kuulien sisällä olevat pienemmät metallikuulat antavat ihanan värinän kävellessäsi.

geishat1 geishat2

Lähetämme satunnaisen värin. Jos väri on ratkaiseva kriteeri, ole hyvä ja tiedustele haluamasi värin saatavuutta ENNEN tilaamista!
Värivaihtoehdot: punainen, vaalea violetti/pinkkisävy, tumma violetti, sininen, musta

Valmistusmateriaali: silikoni
Turvallisuus: CE

kuula1

UNEKSI30
uneksi.com

Hinta: 32,90 €

Loading Päivittää

Geishakuulat lantionpohjan lihaksten vahvistamiseen

Jumppaa lantionpohjasi tiukaksi kätevillä ja helppokäyttöisillä, elastisilla silikonikuulilla! Tämä tuote ilman pahvilaatikkoa muovikääreessä, muuten samanlainen kuin toinen samannäköinen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Harjoita lantionpohjan lihaksiasi helposti! Mukavasti värähtelevät geishakuulat on valmistettu todella miellyttävästä elastisesta silikonista. Ne stimuloivat ja kehittävät emättimen seinämien verisuonten toimintaa.

 Näiden samettisen tuntuisten geishakuulien käyttö jumppaa tehokkaasti lantionpohjan lihaksia. Jos kärsit virtsanpidätysongelmista, synnytyksen mukanaan tuomasta löysyydestä tai selkärankasi alaosa ei pysy luonnostaan hyvässä asennossa, suosittelemma säännöllistä lantionpohjalihasten jumppaamista.

Kuulan halkaisija on noin 3,5 cm ja niiden paino n 98 grammaa. Kuulien sisällä olevat pienemmät metallikuulat antavat ihanan värinän kävellessäsi.
Tämä tuote toimitetaan ilman alla olevassa kuvassa näkyvää pahvilaatikkoa muovikääreessä, muuten sama tuote.

geishat1 geishat2

Väri: violetti-valkoinen tai pinkki-valkoinen

Valmistusmateriaali: silikoni
Turvallisuus: CE

kuula1

UNEKSI31
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi kahvalla * pienempi koko

Kahvallinen kuivakuppauskuppi on hyvä apu kehon kipu- ja jännitystilojen hoitoon. Kahvallinen kuppi sopii hyvin staattiseen hierontaan eli yksittäisten kipupisteiden käsittelyyn.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuivakuppauskuppi kipu-, jännitys- ja rasitustilojen hoitoon.
Kuivakuppauskupin käyttö perustuu kupin ja ihon välille syntyvään alipaineeseen. Menetelmä on hyvin yksinkertainen, mutta juuri siksi toimiva.
Kupin lisäksi tarvitset ainoastaan ihovoidetta tai -öljyä.

Tämä kahvallinen malli sopii erityisen hyvin staattiseen käsittelyyn - eli kuppia ei liikutella - tukevien reunojensa ansiosta.

Pinkin kupin alareunan halkaisija reunasta reunaan on noin 5,6 cm ja imualan halkaisija 3,6 cm. Kupin korkeus kahva mukaanluettuna on noin 4,6 cm.

HUOMAA! Kuivakuppausta EI SAA SUORITTAA raskaana ollessaan, kuumeisena tai muuten sairaana.
Menetelmä ei sovellu käytettäväksi lapsille.

 

 

ok_kuppauskahvalla1ok_kuppauskahvalla_ohje1

Lähetyksessä on yksi kuppi. Se toimitetaan ilman pakkauskartonkeja.

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Joustava ja huomaamaton ryhtivyö

Yksiosainen, kahdeksikon mallinen ryhtivyö auttaa pitämään hartiat takana. Näin ryhtiä ylläpitävät lihakset voimistuvat ja hapenottokyky paranee. Olemuksesi on välittömästi ryhdikkäämpi. Tukivyö ei näy vaatteiden alta ja se on helppo käyttää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö huonosta ryhdistä? Kaareutuuko selkärankasi liikaa taaksepäin rintarangan seudulta? Oletko ollut leikkauksessa ja ryhdin ylläpitäminen on siksi vaikeaa? Tuntuuko sinusta, että olet menossa "lysyyn", ryhtisi ei pysy?

Kokeile helppokäyttöistä ja miellyttävää ryhtivyötä. Huomaat, miten ryhtivyö muuttaa olemuksesi ryhdikkäämmäksi ja saat myös automaattisesti paremmin happea. Aloita vyöhön totuttelu lyhyissä jaksoissa, aluksi 30 minuuttia ja pidennä käyttöaikaa vähitellen. Vyö on yksiosainen ja se puetaan päälle samalla lailla kun laittaisit selkärepun selkään. Säätöjä ei ole, joten vyössä ei ole minkäänlaisia häiritseviä osia. Voit pitää vyötä ihoa vasten, mutta ohuen aluspaidan päälle puettuna se tuntuu miellyttävämmältä. Myöskään pesemistä ei tällöin tarvita niin usein. 

Vyö on valmistettu nylonista, polyesteristä ja kumista.
Vyö pestään käsin 30 asteessa ja tasokuivataan. Vyötä ei saa kuivata rummussa eikä sitä saa myöskään silittää. 

VALITSE SOPIVA KOKO RINTAKEHÄSI YMPÄRYSMITAN MUKAAN (nainen, mittaa rintakehän ympärys rintojesi alta!)

S-KOKO 55-70 cm 
M-KOKO 70-85 cm 
L-KOKO 85-100 cm 
XL-KOKO 100-115 cm

CE-merkitty

ryhtivyö_1

UNEKSI25
uneksi.com

ryhtiliivi ryhtituki parempi ryhti selkä suoraksi ryhtivyö

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 32,90 €

Loading Päivittää

Ortopedinen Aloe Vera -tyyny tukee niskaa esim. matkustettaessa

Ihanalla Alovera-kankaalla päällystetty ortopedinen tukityyny antaa niskalle miellyttävää ja rentouttavaa tukea vaikkapa bussi- juna tai lentomatkalla.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ihanasti muotoiltu tukityyny on mainio matkakumppani! Tyynyssä on pieniä polystyreenirakeita, jotka muotoutuvat hyvin pään ja niskan muotoihin tarjoten miellyttävää tukea vaikkapa bussi- tai junamatkalla. Päällinen on miellyttävää polyesterimikrokuitua, jossa on aloevera-käsittely. Aloeveran ansiosta niskatyynyn kangas on hyvin pehmeä ja antibakteerinen.

Tyynyn koko on 30 x 27 x 8 cm

niskatukityyny

UNEKSI24
uneksi.com

ortopedinen tyyny niskatyyny tukityyny niskatuki

Hinta: 25,90 €

Loading Päivittää

Kinesioteippi beige 7,3 cm x 5 m

5 metrin rulla beigen väristä lateksivapaata kinesioteippiä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Beigen värinen kinesioteippi venyy noin 130-140%.
Paksuus ja paino ovat optimaaliset ja materiaali (95% puuvillaa 5% akryylikuitua) antaa ihon hengittää. Hylkii vettä. Voidaan käyttää useista peräkkäisistä hoitopäivistä aina kahteen viikkoon.

Huomaa! Rullassa teipin leveydeksi mainitaan 5,5 cm mutta todellinen leveys on noin 7,3 cm

kinesioteippi_1

CE-merkitty

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

kuivakuppauskuppi kahvalla * suurempi koko

Kahvallinen kuivakuppauskuppi on hyvä apu kehon kipu- ja jännitystilojen hoitoon. Erityisen hyvin tämä malli sopii yksittäisten kipupisteiden käsittelyyn.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuivakuppauskuppi kipu-, jännitys- ja rasitustilojen hoitoon.
Kuivakuppauskupin käyttö perustuu kupin ja ihon välille syntyvään alipaineeseen. Menetelmä on hyvin yksinkertainen, mutta juuri siksi toimiva.
Kupin lisäksi tarvitset ainoastaan ihovoidetta tai -öljyä.

Tämä kahvallinen malli sopii erityisen hyvin staattiseen käsittelyyn - eli kuppia ei liikutella - tukevien reunojensa ansiosta.

Pinkin kupin alareunan halkaisija (kupin ulkoreunasta ulkoreunaan) on noin 6,6 cm ja imualan halkaisija 4,2 cm. Kupin korkeus kokonaisuudessaan (kahva mukaanlukien) on noin 4,5 cm.

suurempi_kahvalla_2

HUOMAA! Kuivakuppausta EI SAA SUORITTAA raskaana ollessaan, kuumeisena tai muuten sairaana. Menetelmä ei sovellu käytettäväksi lapsille.

 

 

ok_kuppauskahvalla_ohje1

Lähetyksessä on yksi kuppi. Se toimitetaan ilman pakkauskartonkeja.

Hinta: 19,90 €

Loading Päivittää

Laadukkaat 3M 1281 muoviset korvatulpat toistuvaan käyttöön

Monikäyttöiset ja miellyttävät korvatulpat toimivat hyvin esim. konserteissa tai melussa työskenneltäessä. Voidaan käyttää myös suihkussa tai kylvyssä estämässä veden pääsyä korviin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Nämä laadukkaat ja kovaa käyttöä kestävät kuusen muotoiset korvatulpat sulkevat korvakäytävän todella tehokkaasti mutta miellyttävästi. Käytä meluisissa tiloissa tai suihkussa  estämässä veden pääsy korvakäytäviin.

Yksi koko, joka sopii kaikille. Lukuisten käyttäjien suosikkokorvatulppamalli vuodesta toiseen!

Tulpat voi tarvittaessa pestä miedolla saippuavedellä. Älä käytä alkoholia tai desinfiointiainetta.
Mukana seuraa kätevä kovamuovinen säilytysrasia.

3m

UNEKSI35
uneksi.com

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Muotoutuva silikonikuminen korvatulppa 2 kpl

Muotoutuva silikonikorvasuoja on korvalääkärien suosittelema vaihtoehto sinulle, jonka tulee suojata korvakäytävät vedeltä. Vaimentavat myös tehokkaasti melua.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Muotoutuva silikonikuminen korvasuoja eli korvakitti muotoutuu yksilöllisesti käyttäjänsä korvakäytävään. Jos kärsit esim. korvatulehduksesta tai korvissasi on ilmastointiputket, on erittäin tärkeää, ettei korvakäytäviin pääse vettä. Otoplug suojaa korvakäytävät tehokkaasti niin suihkussa, uimassa kuin saunassakin.

Erinomaisesti muotoutuva korvakitti toimii myös hyvänä melunvaimentimena. Kitti on korvakäytävissä monien mielestä miellyttävämpi kuin perinteiset korvatulpat.

Tuote on valmistettu ihoystävällisestä ja vettä hylkivästä silikonipolymeerimassasta.

 

otoplug

 

UNEKSI36
uneksi.com

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Melatoniini helpottaa nukahtamista 30 tabl

Huom! Parasta ennen 3/2019 * Melatoniini auttaa sinua, joka kärsity nukahtamisvaikeuksista. Melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa ja sopii hyvin myös aikaerosta kärsiville. Ota 1 tabletti hieman ennen nukkumaan menoa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Bioteekin melatoniinivalmiste Unia sisältää 1 mg melatoniinia. Nauti 1 tabletti ennen nukkumaanmenoa veden kera ja nukahdat helpommin. Sopii myös aikaerorasituksen tasaamiseen.

unia_melatoniini

 Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Tuote on säilytettävä  lasten ulottumattomissa.

Parasta ennen 3/2019

UNEKSI46
uneksi.com

Vanha hinta: 9,90 €

Hinta: 8,90 €

Säästö: 1,00 €

Loading Päivittää
Sale

Bio-Qinon Active Q10 30 mg – eroon väsymyksestä 60 kaps

Tunnetko itsesi väsyneeks, uupuneeksi, ilottomaksi ja aikaansaamattomaksi? Kokeile luonnollista ubikinonia (koentsyymi Q10) ja C-vitamiinia sisältävää valmistetta, joka auttaa väsymystiloihin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Selätä uupumus!Laadukas ja tehokas Bio-Qinon Q10 antaa lisäpotkua arkeen. Se edistää ihmisen energia-aineenvaihduntaa luonnonmukaisesti. Eron voit huomata jo viikossa.

Suositeltu vuorikausiannostus on 1-6 tablettia, nautittuna mieluusti ruuan kera.

Pakkauksessa 60 kapselia

bio-qinon

 Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Tuote on säilytettävä  lasten ulottumattomissa.

 parasta ennen 04/2020 loppua

UNEKSI44
uneksi.com

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Muovinen akupainantakeppi kivyn lievitykseen

Akupainanta rentouttaa, parantaa verenkiertoa ja auttaa kiputiloihin. Kätevä, hygieeninen tukeva muovinen painantakeppi on erinomainen apu kipupisteiden paineluhoitoon.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Akupisteiden paineluhoito lieventää lihasjäykkyyttä ja kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Kepin käyttö lisää painelun tehoa pelkkään sormella painelemiseen verrattuna.
Kätevä muovinen akupunktiopisteiden käsittelykeppi on 11,8 cm pitkä ja sen toisen pään halkaisija on noin 1,4 cm ja toisen 0,6 cm.

 

akupekki2

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

BodySlim kuumavyö / saunavyö

BodySlim Healt Belt on äärettömän yksinkertainen ja miellyttävä tapa sekä rentouttaa että aktivoida aineenvaihduntaa. Saunavyö voimii verkkovirralla. *** ALE-erä: pakkauksen reunat rytyssä. Tällä ei ole vaikutusta tuotteen toimintaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Laitetta voi käyttää sekä makuuasennossa että seisten. Vatsallaanmakuu tai istuminen ei ole mahdollista, sillä tällöin virransiirrossa voi esiintyä häiriöitä.
Kierrä kuumavyö hoidettavan alueen ympärille (lantio. vatsa, vyötärö, selkä) napakasti mutta ei liian tiukalle. Vyötä ei saa venyttää ylenmääräisesti, mutta se ei myöskään saa mennä liikaa kaksin kerroin. Varo sitomasta vyötä liian tiukalle - tällöin lämpövaikutus estyy. Älä käytä iholla mitään ihovoiteita käsittelyn aikana.

Aloittaessasi hoitoa käännä laitteen teho aluksi maksimille, näin saat vyön nopeasti lämpiämään. Muutaman minuutin jälkeen laske lämpötilatasoa toivomaksesi.
On suositeltavaa nauttia jotain kuumaa (EI kylmää) juomaa hoidon aikana. Odota vähintään kaksi tuntia aterian jälkeen ennen kuin aloitat hoidon.

Parhaat tulokset saadaksesi käytä vyötä 50 minuuttia kerrallaan. Laite sammuu automaattisesti jakson jälkeen. ÄLÄ ylitä 50 minuutin hoitoaikaa. Pidä vähintään viikon tauko käytettyäsi laitetta säännöllisesti maksimissaan 45 päivää.

Laitetta tulee käyttää normaalissa huoneenlämmössä - älä yritä "huijata" lämpöä suuremmaksi säätämällä esimerkiksi huoneen ilmastointia viileämmäksi.

heatbelt_A

Kun olet lopettanut vyön käytön
- pyyhi pyyhkellä hiki iholtasi ja odota 15-20 min ennen kylpyyn tai suihkuun menoa
- älä syö tai juo kylmiä juomia heti hoidon päälle
- aseta vyö tasaiselle alustalle jäähtymään
- pyyhi jäähtynyt vyö puhtaaksi rätilllä ja kuivaa
- säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, ÄLÄ taittele vyötä

Älä huolestu, vaikka ihosi punoittaisi käsittelyn jälkeen - tämä katoaa parissa tunnissa.

230V  50Hz 40W
Säädettävä lämpötila, joka ei nouse yli 70 asteen
Sopii suomalaiseen pistorasiaan
Vyö on säädettävissä 70-112 cm vyötärönympärykselle. Vyö kiinnitetään tukevalla tarranauhalla.
Pakkauksen mukana seuraa sininen mittanauha sekä käyttöohjekirjanen englanniksi ja saksaksi.

*** ALE-erä: pakkauksen reunat rytyssä. Tällä ei ole vaikutusta tuotteen toimintaan.

heatbelt_2 

 

VAROITUKSE JA KIELLOT
- älä käytä koskaan suihkussa, saunassa, kylvyssä tai jos ihosi on märkä!
- älä käytä, jos olet raskaana tai sinulla on kuukautiset
- irroita pistorasiasta välittömästi käytön loputtua
- älä laskosta tai kieputa vyötä tiukasti rullalle säilyttäessäsi sitä
- älä käytä vyön ja ihon välissä voidetta
- varo koskettamasta vyötä terävillä esineillä tai neuloilla kun laite on käynnissä
- älä peitä vyötä millää esineillä se on ollessa käynnissä
- älä pese
- älä käytä kuivaajassa
- älä käytä alkoholin, rauhoittavien lääkkeiden tai unilääkkeiden vaikutuksen alaisena
- ei sovellu lasten käyttöön tai leluksi
- älä käytä, jos olet sairas
- herkkäihoiset voivat saada iho-oireita, jos he käyttävät vyötä säännöllisesti maksimilämpötilalla
- sammuta laite, jos käyttäessäsi sitä sinua alkaa nukuttaa tai pyörryttää
- laitteen osia ei saa korvata muitten laitteiden osilla
- ei sovellu sairaalakäyttöön
- älä käytä laitetta tai säilytä sitä  sammutettunakaan veden lähettyvillä; varo esimerkiksi laitteen tipahtamista kylpyammeeseen
- laitteen johtoa ei voi vaihtaa tai korjata - jos jokin osa laitteesta rikkoutuu, koko laite on hävitettävä
- käytä laitetta vain suositeltuihin vartalon osiin (selkä, vyötärö, vatsa, lanteet)

saunabelt1

 

Vanha hinta: 49,90 €

Hinta: 34,90 €

Säästö: 15,00 €

Loading Päivittää
Sale

TENS-sähköstimulaattori “perhonen”

Käteväkäyttöinen ja pienikokoinen sähköimpulsseihin perustuva hierontalaite avuksi rentoutumiseen, selluliitin hoitoon ja kipeiden lihasten hoitoon ja verenkierron parantamiseen. Laitteeseen integroidut elektodityynyt liimautuvat ihoon ilman teippejä tai geeliä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Perhosta muodoltaan muistuttava kätevä TENS-hierontalaite on nopea ja miellyttävä käyttää missä tahansa. Pienen kokonsa ja äänensä takia se on hyvin monikäyttöinen myös matkoilla.
Laitteessa on kaksi elektrodia perhosen "siivissä". Et tarvitse erikseen kontaktigeeliä, sillä siivekkeet ovat jo valmiiksi kosteat. Niiden päällä on suojamuovi.

Toimii lihaskipujen ja -kireyden sekä selluliitin hoitoon. Käyttö parantaa hoidettavan alueen verenkiertoa.

Laite toimii yhdellä 3V nappiparistolla, joita pakkaus sisältää kaksi kappaletta.

Laitteessa on kymmenen eri voimakkuusvalintaa ja kuusi ohjelmaa.
Laite sammuu automaattisesti 12 minuutin jälkeen käynnistämisestä.

Mukana käyttöohje englanniksi, saksaksi ja ranskaksi - EI suomeksi tai ruotsiksi.

perhonen_hierontalaite

Huomioithan, että mitään TENS-laitteita ei tule käyttää
- jos sinulla on sydämentahdistin
- jos sairastat epilepsiaa
- jos olet raskaana (ennen 17. raskausviikko)
- alle 8-vuotiaalle lapselle
- sydämen päällä
- metalli-implantin päällä
- kaulavaltimolla
- kurkunpään tai nielun alueella
- niskan etu- ja sivuosissa
- silmien ja silmänympärysihon alueella
- märällä iholla
- autolla ajettaessa
- elektronisten laitteiden (esim. mikroaaltouuni) lähellä

Hinta: 29,90 €

Loading Päivittää

Pehmoiset korvatulpat vaahtomateriaalia

Korvakäytävässä laajenevat pehmeät pirteän väriset korvatulpat.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Todella kevyet ja mukavat korvatulpat.
Pyörittele tulppa sormissasi ohuehkoksi, aseta korvakäytävään ja pidä paikoillaan, kunnes vaahtomateriaali on paisunut normaaleihin mittoihinsa.
Toimituksessa 1 pari, korvatulpat lähetetään muovipussissa

 

vihreettulpat1 vihreettulpat2

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Puinen akupainantakeppi vasara

Ihana jämäkkä ja käteen sopiva puinen akupainantakeppi kipupisteiden käsittelyyn, verenkieroon elvyttämiseen ja stressin lieventämiseen. Monikäyttöinen vasaramainen malli.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Paranna verenkiertoasi, rentouta jäykkiä tai kipeitä lihaksiasi, helpota stressioireita puisella, kädessä miellyttävältä tuntuvalla akupainantakepillä. Varren pituus on noin 8 cm, joten se istuu useimpien kämmeneen juuri mainiosti. Kepin kokonaispituus on 11,5 cm ja leveys (painelupäästä toiseen) noin 13 cm. Painelukepin toinen pää on halkaisijaltaan noin 12, 5 cm ja pienempi pää noin 9 mm.

painantakeppipuuristi

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

DuoBall nystyrällinen hierontapallo pehmeä

Pähkinänmuotoinen duo-hierontapallo sopii hellempää käsittelyä hakeville. Se joustaa ja on melko pehmeä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Nystyrällinen tupla-hierontapallo on oiva apu, jos haluat hierontaa tai parempaa verenkiertoa. Tämä malli on PEHMEÄHKÖ.
Pituus noin 14 cm ja pallon halkaisija noin 6 cm.

 

terapiapahkinaviol1  

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Hierontapallo avuksi särkyyn ja kireyteen * 2 väriä ja kokoa

Helpotusta kireille ja kipeille lihaksille sekä jäykkyydelle piikikkäällä terapiapallolla! Tämä pallo on kovaa materiaalia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hiero jalkapohjia, kämmeniä, niskaa, selkää tehokkaasti ja miellyttävästi piikikkäällä hierontaterapiapallolla.
* Vaaleansininen pallo on halkaisijaltaan noin 6,5 cm ja se on joustamaton.
* Punainen pallo on halkaisijaltaan noin 7 cm ja se on joustamaton.

pallot1

terapiapallosin1

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 10,90 €

Loading Päivittää

Selluliitin ja päänahan hierontaharja

Rentoudu, paranna verenkiertoa, vähennä kireyttä ja eliminoi selluliittia vartalohieronnalla! Muovinen, kahvallinen mekaaninen hierontalaite sopii kaikkeen tähän. * HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kovamuovinen hierontalaite, jossa jämäkät, mutta silti joustavat muoviset hierontapiikit. Hierontalaitteella käsittelet selluliittikertymiä ja parannat pintaverenkiertoa. Voidaan käyttää mainiosti myös päänahan rentouttavaan hierontaan.

 

hierontapiikit

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Hierontalasta GuaSha-hierontaan

Perinteiseen GuaSha-hierontaan käytettävä hierontalasta. Painele kehon akupisteitä ja vedä lastaa iholla. Rentoutu ja lievitä kiputiloja luonnonmukaisesti!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen parannusmenetelmällä voidaan hoitaa mm. migreeniä, erilaisia kehon lihaskipu- ja jännitystiloja, verenkierron hitautta sekä myös mm. ruuansulatusongelmia ja kuukautiskipuja. Hoito sopii äärettömän hyvin paljon päätetyötä tekeville, joiden niska-hartia-alue on jännittynyt ja "jumissa". GuaSha-hoito parantaa liikkuvuutta ja rentouttaa erinomaisen hyvin.

Miten hoito toteuteteaan?
Kampaa tulee liikutella liu'uttamalla öljytyn ihon pintaa pitkin. Painoa käytetään maltillisesti. Huomaa, että hoidosta iholle jää mustelman tyyppisiä jälkiä, jotka ovat harmittomia ja parantuvat itsestään. Millään lailla sairasta, tulehtunutta tai auringon polttamaa ihoa ei saa käsitellä. Myös akupisteitä voidaan painella lastalla.

 Syvemmällä olevia kudoksia  voidaan käsitellä. Tätä varten käsiteltävät kohdat tulee ensin pehmittää perinteisellä hieronnalla.

Tilaus sisältää 1 kpl kuvan mukaisen lastan. Lastan pituus on noin 8,9 cm ja leveys leveimmältä kohdalta 5 cm. Mukana ei seuraa käyttöohjeita GusSha-hoitojen tarkempaan toteutustapaan.

hierontakivikelt1

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kivunlievittäjä Classic TENS

Helppokäyttöinen TENS-kivunlievityslaite auttaa niin kroonistuneeseen kuin akuuttiinkin lihas- ja nivelkipuun. Mukana hypoallergiset, itsekiinnittyvät elektrodit (4 kpl) sekä 2 elektrodikaapelia, säilytyslaukku, käyttöohje ja paristot. * HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö nivelrikosta, kuukautiskivuista, migreenistä, operaationjälkeisestä kivusta, nivelrikosta, osteoporoosikivusta, selän tai niskan alueen kivusta, issiaksesta, revähdyksen tai muun urheiluvamman aiheuttamasta kivusta? Kokeile luonnonmukaista TENS-kivunlievityslaitetta. Laite on helppokäyttöinen ja se kulkee kätevästi mukanasi. Laitteen mukana seuraa pikakäyttöohje, 4 kpl elekrodeja, 2 kpl elektrodikaapelia, säilytyslaukku ja paristot.

Laite on kaksikanavainen, joten voit hoitaa kahta kipualuetta samanaikaisesti

Tekniset tiedot

 • asymmertinen bifaasinen impulssi
 • taajuus on säädettävissä välille 1-150Hz
 • impulssin pituus säädettävissä välille 50-250H
 • voimakkuus 0-80mA (500 ohmia)
 • suuri näyttö
 • taajuusalue: 1-200Hz
 • virtamuodot: jatkuva, burst ja modulaatio
 • vedettävä suojakansi
 • vahva, irrotettava kiinnitin
 • ulkomitat 63 x 85 x 23 mm
 • laitteen paino on 100 g

classic_tens_kivunlievitys

Nimitys TENS tarkoittaa sähköistä hermostimulaatiota, jolla päästään vaikuttamaan syvemmälle kehoon kuin normaalissa ihon kautta tapahtuvassa hieronnassa. Pienitaajuiset sykäykset aktivoivat kehon kipua lieventäviä mekanismeja. Kun tuntohermot saavat stimulaatiota, tieto kivusta ei kulkeudu aivoihin asti. Sähköimpulssien ansiosta veri kiertää kehossa paremmmin ja lihakset rentoutuvat. TENS-hoitoa käytetään yleisesti sairaaloissa ja urheilulääketieteessä. Alhaisella teholla käytettynä laite laittaa lihakset supistelemaan, ja tämän aivot käsittävät lihasharjoitteluksi. Keho alkaa tuottaa luonnollista kipua lieventävää hormonia, endorfiinia.

Laite täyttää EU:n terveydenhuollon laitteille asetetut vaatimukset. CE-merkitty.

 

Huomioithan, että mitään TENS-laitteita ei tule käyttää
- jos sinulla on sydämentahdistin
- jos sairastat epilepsiaa
- jos olet raskaana (ennen 17. raskausviikko)
- alle 8-vuotiaalle lapselle
- sydämen päällä
- metalli-implantin päällä
- kaulavaltimolla
- kurkunpään tai nielun alueella
- niskan etu- ja sivuosissa
- silmien ja silmänympärysihon alueella
- märällä iholla
- autolla ajettaessa
- elektronisten laitteiden (esim. mikroaaltouuni) lähellä

Meiltä voit tilata myös uusia elektrodityynyjä tähän kivunlievityslaitteeseen. On hoidon tehon kannalta tärkeää, että tyynyt ovat hyvässä kunnossa.

 

* HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *

Hinta: 78,90 €

Loading Päivittää

Classic TENS -kivunlievityslaitteen elekrodit (4 kpl)

Hypoallergeenitset itseliimautuvat eketrodityynyt Classic TENS -kivunlievityslaitteeseen. Tehokkaat tyynyt eivät tarvitse kontaktigeeliä tai teippiä. Yksi elektodi kestää noin 20 käyttökertaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Classic TENS-kivunlievityslaitteen elektrodit eivät kestä ikuisesti. Niiden normaali tehokas käyttöikä on noin 20 käyttökertaa. Itsestäänkiinnittyvät tyynyt vain irrotetaan pakkauksesta ja ne ovat välittömästi valmiit käyttöön. Et tarvitse teippejä tai geelejä. 

elektrodipussi

Jos teet hyvin pitkiä hoitoja, pidä huolta, että elektrodit eivät missään vaiheessa kuivu kokonaan. Voit kostuttaa liimapintaa varovaisesti vedellä.
Geelityynyn mitta on 50 x 50 mm
Pakkauksessa on 4 kpl geelityynyjä
Tuote on CE-hyväksytty

 

elektrodit

HUOMIOITAVAA
- elektrodeja saa käyttää ainoastaan terveelle iholle
- ihoalueen on oltava kuiva ja puhdas tyynyjä kiinnittäessäsi

Hinta: 15,90 €

Loading Päivittää

Ryhtituki naiselle – jämäkkä hakaskiinnitys edestä

Miellyttävästi ryhtiä oikaiseva ja olemusta suoristava ryhtituki naiselle. Edesä tukeva hakaskiinnitys. Sopii vaatteiden alla tai ohuen aluspaidan päällä käytettäväksi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tällä ryhtiliivillä saat jämäkkyyttä ja ergonomisuutta olemukseesi ja asentoosi! Ryhtisi ja yläkropan asentosi näyttää kauniin luonnolliselta ja terveeltä. Tuki antaa lisätukea myös rinnoille.  Rinta edessä, vatsa sisällä ja selkä suorana olemuksesi on timmimpi ja olosi itsevarmempi. Vyö voi auttaa myös selän kiputiloista kärsiviä ja toimia hyvänä oikeasta asennosta muistuttajana vaikkapa päätetyötä tekeville.

Ryhtiliivi on miellyttävä käyttää, sillä siinä ei ole erityisen paksuja ja liikkeitä haittaavia kohtia. Kudos on kauttaaltaan joustavaa ja ilmavaa, verkkomaista. Tuki puetaan päälle selän kautta kuten liivi tai takki ja kiinnitetään edestä tuplahakasilla. Muita säätöjä liivissä ei ole. Takaa tukihihnat menevät ristiin yläselän kohdalta.

Ryhtituki on valmistettu 85% nylonista ja 15% spandexista. Voidaan pestä hellävaraisesti 40 asteessa.

  ok_naisten-ryhtituki-2

Kolme kokoa
M-koko sopii sinulle, jos rinnanympäryksesi rintojen alta mitattuna on noin 70-80 cm
L-KOKO sopii sinulle, jos rinnanympäryksesi rintojen alta mitattuna on noin 75-85 cm
XL-KOKO sopii sinulle, jos rinnanympäryksesti rintojen alta mitattuna noin on 80-90 cm

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 35,90 €

Loading Päivittää

Kolme puista akupainantakeppiä

Paranna verenkiertoa, rentouta, käsittele kipupisteitä ja lihasjumeja helposti ja luonnonmukaisesti akupainannalla! Tässä setissä on kolme erilaisilla päillä varustettua puista akupainantakeppiä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Akupainannalla parannat verenkierota, rentoutat lihaksia ja mieltä sekä lisäät liikkuvuutta. Akukeppipainanta on helppo toteuttaa paikasta riippumatta ja pienikokoiset kepit kulkevat helposti matkoilla mukana. Akupainanta tehoaa välittömästi lihasjumeihin ja -kipuun sekä esimerkiksi jännitysniskaan. Erinomainen apu esimerkiksi sinulle, joka käytät paljon matkapuhelinta tai tietokonetta.

Tässä setissä saat kolme puista painantakeppiä, joissa on erilaiset ja -kokoiset päät. Löydä jokaiselle kehon osalle sopivin!

vasemmanpuoleinen keppi 14,7 cm - litteä ja kavennettu pyöreä pää
keskimmäinen keppi 11,5 cm - viistetty ja kavennettu pyöreä pää
oikeanpuoleinen keppi 14,3 cm - viistetty ja pyöreä pää

 
ok_akukepit_puiset_1
 

 

Hinta: 18,90 €

Loading Päivittää

Viilennettävä silmämaski auttaa turvotukseen

Viilennettävä silmämaski auttaa silmien turvotukseen ja silmäpusseihin. Hauska vesimelonit-silmämaski on riittävän suuren kokoinen, joten se peittää silmäluomet ja silmänaluset.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö silmäpusseista, silmän alueen turvotuksesta, päänsärystä tai migreenistä? Viilennettävän silmämaskin käyttö voi myös auttaa sinua rentoutumaan ja nukahtamaan paremmin. Sen käyttö myös parantaa mikroverenkiertoa ja plastisuutta silmänympärysiholla. Viilennä maskia jääkaapissa noin tunnin ajan ennen käyttöä. Jos tarvitset maskia nopeammin, voit pitää sitä hetken myös pakastimessa.

"Melonin" halkaisija on noin 6,5 cm

 meloni_silmamaski

JOS maski hajoaa ja sen sisältöä joutuu iholle tai silmiin, pitää alue huuhtoa huolellisesti vedellä.
Pidä pois lasten ulottuvilta; sisältöä ei saa missään nimessä syödä.

viilennettavat_maskit

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Hyvin silmät peittävä viilennettävä silmämaski

Jos ongelmanasi on turvonnet silmänympärykset tai kärsit migreenikohtauksista, kokeile jääkaapissa viilennettävää silmämaskia. Se poistaa turvotusta ja parantaa alueen verenkiertoa sekä oloasi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Viilennettävä silmämaski on ihana apu päänsärkyyn, migreenikipuun tai turvonneisiin silmänympäryksiin sekä väsyneeseen silmänymärysihoon. Silmämaski parantaa alueen verenkiertoa, jolloin ihosta tulee sileämpi ja elinvoimaisempi.  Maskia viilennetään jääkaapissa. Jos haluat avun nopeammin, pidä maskia hetki pakkasessa. Älä kuitenkaan säilytä maskia pakastimessa!
Maskin väri on sininen.

geelisilmamaski1

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Pehmoiset korvatulpat 1 pari

Pehmeät korvatulpat eivät tee kipeää korvakäytävissä. Kätevät ottaa mukaan esimerkiksi teatteriesitykseen, jossa on runsaasti efektejä tai kovaäänistä musiikkia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Perusmalliset vaahtomaiset, pehmoiset korvatulpat puristetaan sormin litteiksi ennen korvakäytävään asetusta. Tämän jälkeen ne turpoavat sopivasti.
Tulpat toimitetaan yksittäispakatussa muovipussissa. Erittäin kätevät ottaa mukaan minne tahansa - vaikkapa tilaisuuteen, jossa soitetaan kovaäänistä musiikkia.

pehmotulpat

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 1,90 €

Loading Päivittää

Body Wrap -vartalokääre 1 kpl

Voit käyttää vartalokäärettä (body wrap) joko saunabel-tyyppisesti hikoiluvyönä vyötäröllä tai reisissä tai imeyttää sen avulla kehoasi hoitavia ja selluliittia tasoittavia voiteita.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tehosta lämmöntuotantoa ja aineenvaihduntaa reisissä, säärissä, käsivarsissa tai vyötäröllä hikoiluvyön tapaan tai imeytä hoitovoiteiden tai seerumeiden tehoaineita vartaloosi käyttäen vartalokäärettä. Vyössä ei ole erityistä kiinnitysmekanismia - sen reunan voit taittaa toisen kerroksen eunan alle. Myös vaatteiden kuminauhat pitävät kääreen melko hyvin paikoillaan.

Koko on noin 25 X 104 cm. Aavistuksen pyöritetty ja muotoiltu.  Valmistettu vaaleanpunaisesta tukevasta PVC-materiaalista. 

 

 bosywrap_1 bodywrap_2

 

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Pehmoinen unimaski, jossa viilennettävä sisus

Ihana tuote sekä nukkumiseen että väsyneiden silmien elvyttämiseen tai päänsärkykohtauksen iskiessä; ihanassa pehmoisessa silmämaskissa on sisällä erikseen viilennettävä osa, joka auttaa mm. silmien turvotukseen ja väsyneisyyteen. Voit käyttää toki ilman viilennettävää tyynyä pelkkänä unimaskina!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ihana pehmoinen silmämaski, joka peittää erinomaisesti. Kaksi suloista eläinteemaa. Maskin leveys on noin 20 cm ja korkeus silmien kohdalta 9,5 cm. Musta kuminauha pitää maskin paikoillaan.
Maskin sisäpinta on satiinisen tuntuista tekstiiliä ja siinä on tasku, johon viilennettävä osa puolittain sujahtaa.
Jääkaapissa/pakastimessa viilennettävän geelimaskin koko on noin 17 x 6,5 cm, joten se peittää silmät erinomaisesti.

  viilennettava_takaa_2    viilennettava_sisalta_1

Käytä silmämaskia joko erikseen tai viilennettävän maskin kanssa helpottamaan vaikkapa päänsärkyä tai silmien turvotusta. Viilentämisen vaihtoehtona maskin voi myös lämmittää hyvin lämpimässä vedessä - ei mikrossa tai keittämällä!

edesta takaa_viileat

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

Hyvin muotoillut silikonikorvatulpat

Käytännölliset silikonikorvatulpat moneen käyttöön; rauhoitu hälinän keskellä, nuku kuorsaajan vieressä tai junassa vaikkapa työmatkalla, käytä uidessasi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Näiden korvatulppien muotoilu suojaa korvaa hyvin esimerkiksi vedeltä. Ne eivät paina korvakäytävää, mutta estävät ympäristön häirisevät äänet tehokkaasti.
Mukana seuraa pieni säilytysrasia.

Huom! Varmista, että asetat tulpan oikeaan korvaan - niiden muotoilusta näet, kumpi kuuluu kumpaanko

 venkuratulpat2 venkuratulpat3

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Vahva ranne-kaulasidos pehmeää vaahtomuovia

Kuuden metrin rulla pehmeästä vaahtomuovista valmistettua kaulasidosta. Päällyste on putkiharsoa. Hihnasta leikkaat haluamasi pituisia tukia ja kantositeitä. Mukana 5 kpl muovikiinnittimiä
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuuden metrin pituinen rulla miellyttävää vaahtomuovihihnaa. Leikkaa hihnasta haluamasi pituinen kantoside tai tuki. Voit tehdä esimerkiksi rannetuen, solisluusiteen, olkapään immobilisaatiotuen. Kantoside toimii erinomaisesti loukkaantuneelle raajalle. Sopii hyvin ensiaputarkoituksiin. CE-merkintä.

Lähetyksessä on 6 metriä pehmoisesta vaahtomuovista valmistettua sidosta, joka on päällystetty putkiharsolla. Mukana 5 muovista kiinnitintä.

ranne-kaulasidos

Hinta: 21,90 €

Loading Päivittää

HandMaster Plus tehokas käsiterapialaite

Käsiterapialaite soveltuu mm. päätetyön tekijöille, golffareille, musikoille ja muille, jotka haluavat kuntouttaa tai vahvistaa kämmenen sulkija- ja avaajalihaksia. Molempiin suuntiin toimiva käsiterapiaväline luo luonnollisen, tehokkaan kolmiulotteisen liikkeen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Haluatko kuntouttaa tai vahvistaa kämmenten, ranteiden ja käsivarren lihaksiasi? Handmaster Plus parantaa aineenvaihduntaa, stimuloi kaikkia lihaksiin johtavia hermoratoja kolmiulotteisen liikkeen ansiosta. Hadmaster Plus on markkinoiden ainoa käsiterapiaväline, joka toimii molempiin suuntiin. Näin ollen se on erittäin tehokas kämmenten, ranteiden ja käsivarren lihasten kuntoutukseen ja vahvistamiseen.

Handmaster Plus -laitetta suositellaan erityisesti mm. päätetyön tekijöille, muusikoille, keilaajille ja golffareille.

 

handmaster_orans handmaster_sin

Valitse itsellesi sopiva voimakkuus seuraavista:

KEVYT (sininen) sopii vammojen ennaltaehkäisyyn ja yleiskuntoutukseen kaikille
KESKIVAHVA (punainen) sopii kuntoutukseen ja raskaampaan harjoitteluun
VAHVA (oranssi) sopii vaativaan kestävyysharjoitteluun mm. urheilijoille ja muusikoille

Lääkäri tai fysioterapeutti osaa kertoa sinulle juuri tarpeisiisi parhaiten sopivat harjoitteet.
Jos harjoittelu aiheuttaa kipua, pidä taukoa tai lopeta harjoittelu. Voit myös konsultoida terveydenhuollon ammattilaisia.

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 20,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje