Uneksi.com-kauppa

Tutustu helppokäyttöisiin kuorsaamista ja narskuttelua hillitseviin apuvälineisiin, tilaa ja kokeile – apu voi olla yllättävän lähellä! Pienellä investoinnilla voit saada itsellesi ja kumppanillesi levolliset ja rentouttavat yöunet.

Somnolis® kevyt laadukas kuorsauskisko

Somnolis® on myydyin ja pidetyin kuorsauskiskomme. Jos etsit mahdollisimman kevyttä ja käytössä miellyttävää kuorsauskiskoa, jota ei tarvitse lämpömuotoilla, valintasi on sveitsiläinen laatutuote Somnolis®. Kisko voi auttaa myös lieviin uniapneaoireisiin sekä yölliseen hampaiden narskutteluun. Kokeile, jos olet kyllästynyt kuorsaamiseen ja haluat päästä eroon jatkuvasta päiväväsymyksestä, ärtymyksestä, päänsärystä ja muista kuorsaamisen aiheuttamista ongelmista.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Somnolis® -suukiskosta voit saada merkittävän avun kuorsaukseen ja ajoittaiseen uniapneaan

Somnolis®-suukisko on sveitsiläinen laatutuote, kehitetty helppokäyttöiseksi hoitovälineeksi kuorsaukseen ja lievään uniapneaan. Se helpottaa samalla myös bruksismin haittoja.  Monet käyttäjät ovat maininneet Somnoliksen eduiksi sen keveyden, pienen koon ja huomaamattomuuden verrattuna moniin muihin kiskomalleihin.  Somnolista ei tarvitse lämpömuotoilla ennen käyttöä, vaan ne ovat sellaisenaan käyttövalmiit, kunhan käyttäjä säätää hihnojen avulla ne omaan suuhunsa sopivaksi. Tämän kuorsauskiskon kehitystyö perustuu perusteelliseen tieteelliseen tutkimukseen. Mm. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee suukiskon käyttöä uniapnean ja kuorsauksen hoitoon erityisesti lievissä ja keskivaikeissa tapauksissa.

Somnolis_kuorsauskisko

Normaalisti ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee, kun vaivutaan uneen ja rentoudutaan. Kuorsausääni syntyy siitä, että hengitys ei pääse kulkemaan vapaasti ylähengitysteissä. Somnolis®-kisko tukee kuorsaajan leukaa ja työntää sitä hieman eteenpäin. Alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa myös nukkumisen aikana. Kieli ei pääse “valumaan” nieluun, joten ilma kulkee vaivattomasti eikä resonointia tapahdu. Unen laatu paranee merkittävästi.

Suukojeen valmistusmateriaali on lääketieteelliset ja elintarvikkeille asetetut standardit täyttävä, pehmeä ja lateksiton materiaali. Kiskossa on neljä eri säätöastetta, joten jokainen käyttäjä saa säädettyä niistä itselleen sopivat. Kiskot ovat kevyet, ne painavat vain 8 grammaa. Monet käyttäjät luonnehtivat Somnolista käytössä yllättävän miellyttäväksi.
 

ET VOI KÄYTTÄÄ SOMNOLIS-KUORSAUSKISKOA JOS
– käytät hammasproteesia
– sinulla on yksi tai useampi heiluva tai irtoamassa oleva hammas
– kärsit alaleuan nivelkivuista
– olet alle 18-vuotias
– hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön

 

MAHDOLLISET SIVUVAIKUTUKSET
– hampaiden arkuutta voi esiintyä –  hampaiden yhteen pureminen voi auttaa
– korvien seudulla voi tuntua särkyä – tämä oire on ohimenevä
– syljen eritys voi lisääntyä merkittävästi
– purentaan voi tulla muutoksia

 

somnolis_kuorsauskiskot

LAITTEEN HOITO
Somnolis-suukiskon valmistaja suosittelee desinfioimaan suukojeen antibakteerisia puhdistustabletteja käyttäen vähintään kaksi kertaa viikossa, jotta suukoje pysyy käyttökelpoisena ja hygieenisenä mahdollisimman pitkään. Hygienialla on merkitystä myös suusi hyvinvoinnin kannalta. Helppokäyttöisiä desinfiointitabletteja voit tilata meiltä. Huuhtele kiskot tämän lisäksi jokaisen käyttökerran jälkeen juoksevan veden alla ja anna kuivua ilmavasti. Voit käyttää tarvittaessa puhdistukseen myös pehmeää hammasharjaa, jossa ei ole tahnaa. Huuhtele laite runsaan veden alla ennen käyttöä, säilytit sitä sitten päivän antibakteerisessa lioksessa tai ilman sitä. Kiskoa EI SAA milloinkaan puhdistaa kuumassa vedessä tai keittämällä eikä sitä saa yrittää desinfioida esimerkiksi mikroaaltouunissa tai pakastimessa!

Jos epäilet suukiskojen sopivuutta itsellesi, neuvottele ensin hammaslääkärisi kanssa. Lukuisat tutkimukset ja käyttäjien kokemukset osoittavat, että suukiskot yleensä helpottavat kuorsaajien ja uniapneaa sairastavien ongelmaa ja parantavat heidän elämänlaatuaan ja vireystilaansa huomattavasti. Huomaathan, että myös elintavoilla, yksilöllisellä anatomialla ja terveydentilalla on vaikutuksia laitteen käytöstä saatavaan tehoon.

 

Valmistusmaa: Sveitsi
CE

UNEKSI5
uneksi.com

Hinta: 34,90 €

Loading Päivittää

Somnofit® kuorsaus- ja uniapneakisko

Somnofit® on huippulaadukas sveitsiläinen kuorsauskisko, josta monet ovat saaneet avun kuorsaamisongelmaan, keskivaikeaan uniapneaan ja bruksismiin. Tämä suukisko lämpömuotoillaan ja säädetään hihnoilla käyttäjälleen yksilöllisesti sopivaksi. Lukuisten hammaslääkäreiden suosittelema!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Somnofit® lämpömuotoiltavat ja säädettävät huippulaadukkaat suukiskot on suunniteltu kuorsauksesta, keskivaikeasta uniapneasta ja narskuttelusta kärsiville.

Somnofit®-kiskoissa yksi laite voi ratkaista neljä merkittävää ongelmaa: kuorsauksen, keskivaikean uniapnean, hampaiden narskuttelun ja jatkuvan päänsäryn. Somnofit®-hammaskiskot on kenties pisimmälle kehitetty kuorsauksesta ja uniapneasta kärsiville kehitetty ongelmaa helpottava suukoje. Kuorsauskiskot korjaavat alaleuan asentoa yön aikana ja ennaltaehkäisevät näin epämiellyttäviä ja terveydelle vaarallisia hengityskatkoksia ja häiritsevää, unen laatua heikentävää kuorsaamista. Alaleuan eteenpäin työntymisestä saadaan se etu, että ylähengitystiet pysyvät avoimena. Monet lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että Somnofit- kuorsauskiskojen käyttö vähentää merkittävästi kuorsausta ja uniapneaa. Lukuisat suomalaiset hammaslääkärit suosittelevat juuri näiden kiskojen käyttöä. Pakkauksen mukana toimitetaan säätöhihnat, joiden avulla Somnofit-kiskot saadaan säädettyä mahdollisimman yksilöllisesti.

Somnofit® on sveitsiläinen huippulaadukas laite. Kiskot on valmistettu lateksittomasta materiaalista, joka täyttää tiukat lääketieteelliset ja elintarvikkeille asetetut EU-vaatimukset.

 somnofit_kuorsauskisko

 Kiskot muovautuvat käyttäjän suuhun sopiviksi kuumennettaessa. Koska kiskot näin “räätälöidään” jokaisen käyttäjän suuhun sopivaksi ja materiaali on pehmeää ja miellyttävää, Somnofit®-kiskot eivät yleensä aiheuta käyttäjille hiertymiä suuhun tai leuan nivelten kipeytymistä. Laitteen valmistukseesa ei ole käytetty väriaineita ja muutenkin sen kaikki allergeenit on minimoitu.

Tätä laitetta on käytetty menestyksellisesti myös bruksismin (hampaiden narskutuksen) ehkäisemiseksi sekä myös hammassuojina urheiltaessa, esimerkiksi joukkuepeleissä. Todella vaikeissa uniapneatapauksissa suositellaan kuitenkin yleensä aina hoitomuodoksi CPAP-laitteen käyttöä.

Katso, miten Somnofit-suukojetta käytetään ja miten se muotoillaan yksilöllisesti sopivaksi

Lukuisat hammaslääkärit suosittelevat Somnofit-kiskoja lievästä ja keskivaikeasta uniapneasta kärsiville. Uniapnea on sangen yleinen vaiva: siitä kärsii noin 150000 suomalaista. Hyvin äänekästä ja koko perheen yöunia haittaavaa kuorsausta puolestaan esiintyy peräti 10-20 prosentilla suomalaisista aikuisista. Molemmat vaivat lisääntyvät jatkuvasti. Niiden vaikutuksia ei pidä vähätellä: sen lisäksi, että yöuni ei ole tarpeeksi laadukasta taatakseen aivojen ja elimistön vaatiman levon, voi seurauksena olla monenlaisia psyykkisiä ja fyysisiä ongelmia ja jopa vaaratilanteita esimerkiksi rattiin tai vaativan työn ääreen nukahtelun seurauksena. Muistihäiriöt, aggressiivisuus, apaattisuus ja verenpaine voivat myös olla seurausta uniapneasta ja kuorsauksesta johtuvasta huonolaatuisesta ja pätkittäisestä unesta. Apnea moninkertaistaa sydäninfarktin, veren- ja sepelvaltimotaudin ja kakkostyypin diabeteksen riskin. Kuorsaus, apnea ja narskuttelu eivät ole vain siitä kärsivän henkilön oma ongelma – nämä asiat vaikuttavat koko perheen hyvinvointiin. Tulee muistaa, että myös epäterveet elämäntavat lisäävät näitä vaivoja.

Kiskojen kanssa nukkuminen vaatii totuttelua (normaalisti parista yöstä aina pariin viikkoon), ja voikin olla järkevää aluksi käyttää niitä esimerkiksi vain osan yötä. Käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä.

 

ET VOI KÄYTTÄÄ SOMNOFIT-KISKOA JOS
– käytät hammasproteesia
– kärsit alaleuan nivelkivusta
– sinulla on irtoamassa olevia, heiluvia hampaita tai implantteja
– sinulla on hampaita ympäröiviä sairauksia
– sinulla on alle 10 hammasta ala- tai ylärivistössä
– olet alle 18-vuotias
– hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön

MAHDOLLISIA SIVUVAIKUTUKSIA
– purentaherkkyys, hammaskipu
– syljen eritys lisääntyy
– korvan seudun kipu
– purentamuutokset

Jos sivuvaikutukset tuntuvat pahoilta tai ne eivät helpota ajan kanssa, lopeta kiskon käyttö ja ota tarvittaessa yhteyttä hammaslääkäriisi.

somnofit_kuorsauskisko_apneakisko 

LAITTEEN HOITO
Somnofitin valmistaja suosittaa käyttämään säännöllisesti Professional-desinfiointitabletteja suukojeen eliniän pidentämiseksi ja suusi hyvinvoinnin varmistamiseksi. Riittoisia antibakteerisia desinfiointitabletteja voit tilata helposti meiltä. Muista huuhdella kisko aina käytön jälkeen ja ennen käyttöä runsaan juoksevan veden alla. Voit halutessasi säilyttää kojetta koko päivän desinfiointiliuoksessa. Suukojetta voi puhdistaa myös hammasharjalla varovasti harjaten, mutta hammastahnan käyttö on kielletty. Kiskoja EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA saa puhdistaa kuumassa vedessä, mikroaaltouunissa tai keittämällä!

Jos kuorsauskiskosi on muuten hyvässä kunnossa, mutta hihnat ovat löystyneet, voit tilata meiltä uudet säätöhihnat Somnofit-kiskoosi

 

Valmistusmaa: Sveitsi
CE

UNEKSI6

Hinta: 93,90 €

Loading Päivittää

Kuorsaajan tyyny Posiform® anti-snoring

Posiform® on miellyttävä, terveellinen ja turvallinen ratkaisu asentokuorsaajille. Kliinisissä tutkimuksissa Posiform®-tyynyn on todettu vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsaamista ja uniapneaoireita. Anna itsellesi ja kumppanillesi rauhalliset yöunet – käytä ergonomista selällään nukkumisen estävää tyynyä. Tämä suosittu kuorsaustyyny on sveitsiläinen laatutuote ja se sopii myös allergiaoireista kärsiville. HUOM! TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN POIKKEUKSELLISESTI MATKAHUOLLON KAUTTA, MIKÄLI TILAAT SAMALLA MUITAKIN TUOTTEITA. ILMOITA TÄLLÖIN TOIVOMASI TOIMITUSPAIKKA MEILLE ERIKSEEN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ergonominen Posiform® anti-snoring kuorsaustyyny estää selällään nukkumisen haitat ja vaimentaa kuorsausäänet – sinä ja kumppanisi heräätte levänneinä ja pirteinä aamulla.

Posiform on sveitsiläinen innovaatio, kuorsausongelmaan perehtyneiden asiantuntijoiden kehittämä kuorsausta ehkäisevä ergonominen tyyny. Sen idea on tukea kylkiasennossa nukkumista. Kaikki kuorsaus- ja uniapnea-asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsaajille. Kylkiasennossa pysyminen unessa on kuitenkin hyvin vaikeaa – siksi kannattaakin ottaa avuksi turvallinen, testattu ja hyväksi havaittu Posiform® kuorsaajan tyyny. Kuorsaustyynyyn investointi on pieni hinta yöunista.

HUOM! TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN POIKKEUKSELLISESTI MATKAHUOLLON KAUTTA, MIKÄLI TILAAT SAMALLA MUITAKIN TUOTTEITA. ILMOITA TÄLLÖIN TOIVOMASI TOIMITUSPAIKKA MEILLE ERIKSEEN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS.

 

kuorsaajan tyyny posiform estää kuorsaamista

Selällään nukkuminen on epäterveellistä

On tunnettu tosiasia, että kuorsaamistaipumus pahenee, kun nukutaan selällään. Tämä selällään nukkumisen ja kuorsaamisen yhteys johtuu siitä, että nukkujan rentoutuessa nielun pehmytkudos veltostuu tukkien samalla ylähengitystiet. Kieli “valuu” nieluun ja estää omalta osaltaan hapen vapaan kulun ilmateissä.

Kuorsaus on jo sinällään unen laatua heikentävä ja kanssanukkujaa raivostuttava ilmiö, mutta tämän lisäksi se voi aiheuttaa mm. työtehoa ja tarkkaavaisuutta heikentävää merkittävää päiväväsymystä ja terveydelle vaarallista uniapneaa. Apnea tarkoittaa unenaikaisia hengityskatkoksia, jotka johtuvat ylähengitysteiden ahtautumisesta. Myös huonot elintavat kuten rasvaisen ruoan ja päihteiden käyttö sekä ylipaino ovat omiaan pahentamaan kuorsausta ja apneaa. Molemmista saattaa aiheutua todella vakavia terveysongelmia.

Kokeile nukkumista ergonomisella, kuorsaajille kehitetyllä Posiform antisnoring -tyynyllä. Voi olla, että elämänlaatusi paranee yksinkertaisella keinolla huomattavasti, kun heräätkin aamulla hyvin levänneenä! Voit saada apua myös päänsärkyyn ja muistihäiriöihin, joita yölliset hengityskatkokset ja jatkuva heräily aiheuttavat. Tyyny pitää niskasi ja hartiasi ergonomisesti oikeassa asennossa, joten myös ylävartalosi rentoutuu tehokkaasti nukkuessasi. Myös kumppanisi kiittää rauhallisemmista öistä!

antikuorsaustyynyllä hengitystiet auki


Miten Posiform kuorsaustyyny eroaa tavallisesta tyynystä?

Kuinka tämä selällään nukkuvia kuorsaajia varten kehitetty erikoistyyny sitten eroaa tavallisesta tyynystä? Posiform-tyynyssä on ns. keskiharjanne. Tämän korotetun keskiosan ansiosta nukkujan on todella vaikeaa – käytännössä mahdotonta – nukkua selällään. Tyynyssä on erityinen muotoilu, joka tukee pään, hartioiden ja leuan anatomisesti oikeaa asentoa. Oikea asento rentouttaa alaleuan ja näin ylähengitystiet pysyvät avoimena, mikä on erityisen tärkeää, kun on kyse henkilöstä, jolla on kuorsaamistaipumus.

kuorsaustyyny estää kuorsaamisen tehokkaasti

Lääketieteellisissä tutkimuksissa Posiform-kuorsaustyynyn on todettu vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsausta ja uniapnea-oireita.

Posiform on terveellinen ja turvallinen käyttää – se sopii myös allergikoille

Tyynyn koostumus ja materiaalit ovat luonnonmukaisia ja täysin turvallisia. Tämä ylellinen sveitsiläinen tyyny on valmistettu luonnonmukaisesta, viskoelastisesta ja pehmeästä Memory-vaahdosta. Tyynyssä ei ole käytetty muuntogeenisiä elintarvikkeita. Tyynynpäällinen on hikeä hylkivää pehmoista 100% puuvillaa. Muotoonsa ommeltu tyynyliina (1 kpl tyynyliina seuraa tyynyn mukana) on ekologista, samettisen tuntuista bambua.

Tyynyn mitat ovat 55 cm x 30 cm.

Posiform-tyynylle on myönnetty Oeko-Tex® Standard 100. Tämä on turvallisen tekstiilin merkki. Jotta tuote saisi tuon tunnuksen, on tuotteen tekstiilit tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Öko-Tex -yhteistyössä. Turvallinen tekstiili -merkki takaa, että tuotteen pH-taso on ihoystävällinen, tuote on tutkitusti haitta-aineeton ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

VINKKI: lue HYVÄ TERVEYS -lehdessä 5/2010 julkaistu artikkeli “Jarmo Viirtelä nukkuu nyt hiljaa”, koska hän käyttää Posiform-tyynyä (s. 42-47).

Haluatko sinäkin nukkua hyvin ja antaa myös kumppanisi nukkua rentouttavat, rauhalliset yöunet? Kokeile ja tilaa oma tyynysi nyt!

Meiltä voit tilata myös vaihtopäällisen Posiform-tyynyysi.


HUOMAA
! Jos valitset edullisemman hinnan, tyyny postitetaan sinulle omassa muovisessa, kantokahvalla varustetussa tukevassa säilytyspussissaan (ks. kuva alla). Huomaa siis, että pussista näkee läpi. Lähetystarra on kiinnitetty teipeillä pussiin. Pussi on monikäyttöinen säilytystarvike tyynyn käyttöönoton jälkeen!

Jos haluat, että pakkauksesta ei näy läpi, valitse pussitettu pakkausvaihtoehto. Tällöin tyyny säilytyspusseineen on pakattu läpinäkymättömään muovipussiin.

  posiform_kuorsaajan_tyyny

Valmistusmaa: Sveitsi

UNEKSI2

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 90,90 €

Loading Päivittää

ClipAir® Sleep pitää hengitystiet avoinna

Sieraintenlaajentimilla pidät hengitystiet avoimina, jolloin kuorsaus vähenee, hapenottokykysi paranee ja kurkkusi ei kuivu. ClipAir® Sleep on sveitsiläinen laatutuote, helppokäyttöinen ja tehokas.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

ClipAir® Sleep -sieraintenlaajentajat parantavat hapenottokykyä ja hillitsevät kuorsausta

ClipAir® on huomaamaton ja käytössä miellyttävä. Sieraintenlaajentimet parantavat merkittävästi hapenottokykyä ja tätä kautta vähentävät / ehkäisevät kuorsausta ja myös kurkun kuivumista. Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää, sillä se auttaa pitämään hengitystiet kosteina ja lämpiminä. Tällöin epäpuhtauksien suodattuminen on mahdollista. ClipAir ehkäisee sierainten supistelua, kun hengitetään syvään.

ClipAir® on sveitsiläinen laatutuote, joka on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisesti hyväksytystä materiaalista. Se on tehokas ja monta kertaa käytettävä. Pakkauksessa on mukana kolme eri kokoa (S, M ja L), joten voit kokeilla, mikä sopii parhaiten juuri sinulle.

Sieraintenlaajentimia voidaan käyttää samanaikaisesti erilaisten kuorsauskiskojen / purentakiskojen / muiden kuorsauksenhallintalaitteiden kanssa.

KÄYTTÖ
Sieraintenlaajentajien käyttö on todella yksinkertaista: ne asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Laajentajia voi tarvittaessa myös muotoilla itselle paremmin sopiviksi: laita laajentajat lämpimään veteen (60°C) ja muotoile juuri sinun sieraimiisi hyvin “istuviksi”. Laajentimien suositeltava käyttöikä on noin 3 kuukautta, mikäli niitä käytetään jatkuvasti. Laite huuhdellaan käytön jälkeen miedolla saippualiuoksella ja haalealla vedellä.

clipair sleep helpottaa kuorsaamista

UNEKSI1

Tallenna

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Lämpömuotoiltava kuorsauskisko + säilytyskotelo

Kokeile käytössä miellyttävää lämpömuotoiltavaa kuorsauskiskoa edullisesti ja saat viimeinkin tietää, miltä tuntuu herätä aamulla levänneenä – yönsä hyvin nukkuneen puolison vierestä. Kuorsauskisko on valmistettu turvallisesta ja helposti muovautuvasta EVA-elintarvikemateriaalista ja se on käyttövalmis yksinkertaisen lämpömuotoilutoimenpiteen jälkeen. Hintaan kuuluu sininen muovinen säilytyskotelo.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuorsauskisko on valmistettu pehmeästä, hyvin muovautuvasta EVA-elintarvikemateriaalia, joten se on sekä helppo muotoilla ennen käyttöönottoa että miellyttävä käyttää. Toimintamekanismi on yksinkertainen mutta toimiva: suukisko työntää alaleukaa aavistuksen eteenpäin, jolloin ilma pääsee kulkemaan esteettömästi hengitysteissä eikä kieli valahda kurkkuun. Resonointi vähenee, hengitys kulkee tasaisesti ja elimistöön virtaa paremmin happea.

Koska kisko pitää ylä- ja alahampaat erillään, myös terveydelle haitallinen hampaiden narskuttelu ja yhteen pureminen nukkumisen aikana luonnollisestikin hankaloituu. Kuorsauskiskon käytöllä on siis mahdollista hoitaa kaksi ikävää elämänlaatua heikentävää vaivaa samalla kerralla.

Jos kärsit omasta tai kumppanisi kuorsauksesta, miksi et kokeilisi, voisiko kiskosta olla apua tähän ikävään ja kuluttavaan ongelmaan? Alkutotuttelun jälkeen kuorsauskiskoa käyttävät henkilöt eivät yleensä enää edes halua nukkua sitä ilman, sillä energiataso hyvin levätyn yön jälkeen on aivan eri luokkaa kuin aiemmin. Myös puolisot ovat tyytyväisiä, kun jokaöinen meluhaitta ja aamuäreä siippa ovat vain muisto; koko perhe voi saada rentouttavat yöunet todella pienellä vaivalla ja investoinnilla.

 kuorsauskisko

KUOSAUSKISKON KÄYTTÖÖNOTTO JA MUOTOILU
Kiskojen lämpömuotoilu on nopea ja helppo toimenpide: suukisko käytetään kuumassa vedessä, jonka jälkeen se asetellaan kahvaa, sormia ja kieltä apuna käyttäen suuhun, tiiviisti ikenien mukaisesti. Kiskoa purraan KEVYESTI hetken ajan, minkä jälkeen se kovetetaan kylmässä vedessä. Valmista. Uudelleenmuotoilu on mahdollinen, mikäli ensimmäinen muotoiluyritys epäonnistui.

Huomaa! Jos puret kiskon aivan ns. ryttyyn tai puhki, ei uudelleenmuotoilu enää tee kiskosta käyttökelpoista. Myös käsittelyssä tulee olla helläkätinen; lämmin kisko on altis kolhuille.

kotelo_ei_pussia 

KUORSAUSKISKON KÄYTTÖ EI OLE MAHDOLLISTA, JOS
– olet alle 18-vuotias
– et pysty hengittämään nenän kautta
– sairastat epilepsiaa tai kroonista astmaa
– sinulla on yli- tai alipurenta
– sinulla on mitä tahansa terveysongelmia suussa tai ikenissä, esim. hammas- tai leukasärkyä tai purentakipuja
– sinulla on heiluvia hampaita tai huonosti kiinnitettyjä implantteja
– käytät oikomakojeita tai tekohampaita
– hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön

 

KUORSAUSKISKON KÄYTTÖIKÄ
Kisko luonnollisestikin kuluu käytössä jatkuvasti, mutta se voi kestää kuukausia, jopa vuoden riippuen siitä, puretko ja narskutteletko hampaitasi nukkuessasi ja jos, miten voimakkaasti. Käyttöikä on hyvin yksilöllinen, eikä mitään ohjeellista kestoaikaa voida tästä syystä antaa. Huomaa, että kulunut kisko – olipa kyseessä sitten narskutteluun tai kuorsaamiseen suunniteltu suukoje, kallis tai halpa, muotoiltava tai heti käyttövalmis –  ei toimi tehtävässään kuten sen pitäisi, joten muista vaihtaa se ajoissa uuteen!

 

KUORSAUSKISKON HOITO
Huuhtele kisko aina ennen käyttöä ja sen jälkeen kylmässä vedessä. Käytä tarvittaessa pehmeää hammasharjaa tai käteviä desinfiointitabletteja. Älä käytä puhdistukseen hammastahnaa äläkä milloinkaan yritä desinfioida kiskoa keittämällä, mikroaaltouunissa tai pakastamalla! Säilytä puhdistettu ja kuivattu kisko omassa kotelossaan. Säilytyspaikka ei saa olla kuuma. Kiskon hygieniasta huolehtiminen on todella tärkeää sekä kiskon turvallisuuden, sen käyttöiän että suusi terveyden kannalta. Tiesitkö, että flunssakierteen taustalla voi olla huonosti desinfioitu suukoje?

 ok_kuorsauskiskokotelo

MAHDOLLISET SIVUVAIKUTUKSET
Kuorsauskiskon käyttö voi aluksi tuntua oudolta ja hankalalta, jopa jossain määrin epämiellyttävältä. Totuttele siis kiskoon vaikka muutama tunti kerrallaan ja lisää käyttöaikaa hieman joka yö. Aluksi voi esiintyä leuka- ja hammaskipua. Nämä ovat yleensä ohimeneviä tuntemuksia. Myös syljen eritys yleensä lisääntyy melko voimakkaasti.

Näitä kiskoja ei saa käyttää urheilussa hammassuojina.
Kiskoja ei tule käyttää yhtäjaksoisesti yli kolmea kuukautta konsultoimatta hammaslääkäriä.

 

kuorsauskiskot vapauttavat hengitystiet

Jos et tarvitse / halua kuorsauskiskolle säilytyskoteloa, voit tilata tämän saman tuotteen ilman sitä. Kuorsauskisko on muoviin pakattu ja se toimitetaan pahvipakkaus litistettynä.
 

Valmistusmateriaali: etyylivinyyliasetaatti
Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE

 

SN13

Hinta: 26,90 €

Loading Päivittää

Lämpömuotoiltava kevyt purentakisko 2 KPL

Edullinen vaihtoehto hampaiden narskuttelijalle: 2 kpl kevyttä, käytössä miellyttävää lämpömuotoiltavaa purentakiskoa muovisissa säilytyskoteloissa yhteishintaan 27,90 €. Purentakisko suojaa hampaita yöllisen narskuttelun ja puremisen haitoilta sekä voi auttaa merkittävästikin erilaisiin bruksismista johtuviin niska-hartia-seudun sekä pään jännitys- ja kiputiloihin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

EVA-elintarvikemateriaalista valmistettu lämpömuotoiltava purentakisko suojaa hampaitasi narskuttelusta ja yhteen puremisesta aiheutuvalta kulumiselta. Se pehmentää purentaa ja voi näin helpottaa bruksismista johtuvaa lihaskireyttä sekä leukojen ja pää-hartiaseudun erilaisia kiputiloja. Jos kärsit hampaiden narskuttelusta, kokeile edullisesti*, miten purentakisko toimii: saat 2 kpl muotoiltavia kiskoja säilytyslaatikkoineen yhteishintaan 27,90 €. Tämä kiskomalli on hintansa vuoksi myös usein uutta narskutuskiskoa tarvitsevan hyvä valinta.

 

KÄYTTÖÖNOTTO
– laita kisko 75-asteiseen kuumaan veteen noin 10-20 sekunniksi, jolloin se pehmenee muotoiltavaksi – älä laita kiskoa kiehuvaan veteen
– aseta pehmeä kisko varovasti ylähampaisiisi, pure KEVYESTI (ei kiskon läpi)
– muotoile sormia, huulia ja kieltä apuna käyttäen kisko hyvin ylähampaitasi ja ikeniäsi myötäileväksi
– ime ylimääräinen vesi pois
– kun muotoilu on valmis, laita kisko kylmään veteen, jolloin se kovettuu
– parin minuutin päästä voit leikata kahvan pois. voit halutessasi muotoilla kiskoa myös muualta saksin, jos jokin kohta tuntuu suussasi epämiellyttävältä

 

LÄHETYS SISÄLTÄÄ
– 2 kpl lämpömuotoiltava purentakisko
– 2 kpl muovinen, vaaleansininen tai väritön säilytysrasia

Huom! Voidaksemme tarjota tämän kiskon sinulle edullisesti, lähetämme ne omissa muovikoteloissaan postituspussissa ilman kartonkipakkauksia. Tämän kiskon valmistusmaa on Kiina, eikä se näin ollen ole samanlainen brändätty tuote kuin valikoimamme yhdysvaltalaiset ja EU-valmisteiset narskutuskiskot. Toimintaperiaate lämpömuotoiltaviss kiskoissa on kuitenkin sama.

lämpömuotoiltava purentakisko narskuttelijalle

Kiskoa ei saa käyttää:
– alle 18-vuotias
– yhtäjaksoisesti yli 3 kk konsultoimatta lääkäriä
– jos sinulla on heiluvia hampaita, huonosti kiinnitettyjä implantteja tai käytät hammasrautoja
– jos hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön
– jos sinulla on hammas- tai leukasärkyä

Käyttöikä
Purentakiskon käyttöikä vaihtelee yksilöllisesti todella merkittävästi. Siihen vaikuttaa narskuttelun määrä ja voima. On tärkeää vaihtaa kulunut kisko ajoissa uuteen, sillä kulunut kisko ei anna toivottavia hyötyjä.

Miten tämä purentakisko eroaa OzDenta-purentakiskosta?
Alla olevasta kuvasta näet, mitä eroa tällä kiskolla on OzDentaan.

vainkiskot

– Tämä purentakisko on jonkin verran sirompi, hieman kapeampi eikä ulotu aivan yhtä pitkälle takahampaisiin kuin OzDenta
– On aavistuksen pehmeämpi ja helpommin muotoiltavissa
– Sisältää integroituna kahvan, joka helpottaa kiskon muotoilua
– Kummallekin kiskolle on oma säilytysrasiansa
– Sopii kapealeukaiselle/pienisuiselle keveytensä, siromman muotonsa ja pienemmän kokonsa takia paremmin

 

Valmistusmateriaali: etyylivinyyliasetaatti
Valmistusma: Kiina
Turvallisuus: CE

 

BR52

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 27,90 €

Loading Päivittää

Professional™ suukiskojen puhdistustabletit (32 kpl)

Professional™ -puhdistustablettien nimi ja ulkoasu on muuttunut. Sininen Professional-pakkaus on nykyään sinivalkoinen ja kulkee nimellä BonyPlus Express. Tuote on sveitsiläistä laatua.

Hinta: 17,90 €

SleepRight® – maailman myydyin purentakisko

SleepRight® Secure-Comfort on maailman suosituin purentakisko, yhdysvaltalaisten hammaslääkäreiden pitkäaikaisen kehitystyön tuote, tehokas ja turvallinen käytössä. Tätä kiskoa ei lämpömuotoilla, vaan se säädetään suuhun sopivaksi hampaiden väliin jäävien tyynyjen etäisyyttä säätämällä. Mukana seuraa muovinen säilytysrasia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kestävä ja helppokäyttöinen muotoilematta valmis purentakisko narskuttelijalle

SleepRight® Secure-Comfort on yhdysvaltalainen hammaslääkäreiden suunnittelema ja suosittelema patentoitu purentakisko, jota ei tarvitse lämpömuotoilla. Hampaiden väliin jää kaksi tyynyä, jotka erottavat ylä- ja alaposkihampaat estäen näin haitallisen narskuttelun ja puremisen. Kiskon käyttö estää hampaiden vaurioitumista ja vaimentaa tehokkaasti ääntä, joka narskuttelusta aiheutuu. SleepRight on maailmanlaajuisesti suosituin bruksaajien käyttämä narskutuskisko, siksi että se on käytössä kestävä ja miellyttävä käyttää. Se on myös turvallinen ja tehokas: tämän purentakiskon ansiosta todella monet bruksaajat ovat päässeet eroon elämänlaatuaan rajoittavasta jatkuvasta päänsärystä ja leukojen kipeytymisestä.

SleepRight® -purentakiskoja ei lämpömuotoilla. Kisko sopii kaikille, sillä se on säädettävissä neljään eri kokoon: purentatyynyjä eteenpäin siirtämällä kiskon koko pienenee, purentatyynyjen siirtäminen taaksepäin vastaavasti suurentaa kokoa. Oletuksena purentapalat on asetettu kohtaan, joka sopii suurimmalle osalle käyttäjistä. Tyynyjä on myös mahdollista jonkin verran käännellä, jotta kulman saa säädettyä suussa mukavan tuntuiseksi.

Purentakiskon mukana saat sille kätevän säilytysrasian, jossa kiskoa voi säilyttää hygieenisesti.

Katso, miten SleepRight toimii

Toisin kuin muita purentakiskoja, SleepRightia voidaan käyttää myös oikomiskojeiden kanssa!

Purentakiskon puhdistus
– huuhtele aina ennen käyttöä vedellä
– harjaa pehmeällä hammasharjalla tarvittaessa
– käytä erityisesti suukojeiden desinfiointiin tarkoitettuja tehokkaita puhdistustabletteja

Et voi käyttää SleepRight® -kiskoa jos
– sinulla on leukanivelvaivoja
– olet alle 18-vuotias

SleepRight purentakisko narskuttelijalle

SleepRight purentakiskot

Valmistusmaa: Yhdysvallat
Turvallisuus: CE
Ei lateksia tai BPA:ta

 
sleepright_vihrea

HUOM! Valitettavasti Euroopassa myynnissä oleville SleepRight-kiskoille ei yhdysvaltalainen 1 vuoden käyttötakuu ole voimassa.

UNEKSI28
uneksi.com

Hinta: 58,90 €

Loading Päivittää

Lämpömuotoiltava kevyt purentakisko 1 KPL

Kevyt, lämpömuotoilun ansiosta suuhun hyvin “istuva” purentakisko suojaa hampaitasi narskuttelun ja puremisen haitoilta sekä auttaa erilaisiin bruksismista johtuviin jännitys- ja kiputiloihin. Kokeile edullisesti!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Lämpömuotoiltava purentakisko suojaa hampaitasi narskuttelusta ja yhteen puremisesta aiheutuvalta kulumiselta. Se pehmentää purentaa ja voi näin merkittävällä tavalla helpottaa bruksismista johtuvaa lihaskireyttä sekä leukojen ja pää-hartiaseudun erilaisia kiputiloja. Koska kisko muotoillaan yksilöllisesti, se on monen mielestä käytössä miellyttävämpi kuin ns. hetivalmiit purentasuojat. Jos kärsit hampaiden narskuttelusta, kokeile nyt edullisesti*, miten purentakisko toimii!

KÄYTTÖÖNOTTO
– laita kisko 75-asteiseen kuumaan veteen noin 10-20 sekunniksi, jolloin se pehmenee muotoiltavaksi – älä laita kiskoa kiehuvaan veteen
– aseta pehmeä kisko varovasti ylähampaisiisi, pure KEVYESTI mutta varo ehdottomasti puremasta kiskon läpi
– muotoile sormia, huulia ja kieltä apunasi käyttäen kisko hyvin ylähampaitasi ja ikeniäsi myötäileväksi
– ime ylimääräinen vesi pois
– kun muotoilu on valmis, laita kisko kylmään veteen pariksi minuutiksi, jolloin se kovettuu
– leikkaa kahva pois. voit halutessasi muotoilla kiskoa myös muualta saksin, jos jokin kohta tuntuu suussasi epämiellyttävältä

LÄHETYS SISÄLTÄÄ
– 1 kpl lämpömuotoiltava purentakisko
– 1 kpl kiskon säilytysrasia

* HUOM! Voidaksemme tarjota tämän kiskon kokeiltavaksesi edullisesti, lähetämme sen omassa muovikotelossaan postituspussissa ilman kartonkipakkauksia. Tämän kiskon valmistusmaa on Kiina, eikä se ole samanlainen brändätty tuote kuin muut valikoimamme lämpömuotoiltavat narskutuskiskot. Toimintaperiaate kaikissa on kuitenkin sama.

purentakisko hampaiden narskuttelijalle

Kiskoa ei saa käyttää
– alle 18-vuotias
– yhtäjaksoisesti yli 3 kk konsultoimatta lääkäriä
– jos sinulla on heiluvia hampaita, huonosti kiinnitettyjä implantteja tai käytät hammasrautoja
– jos hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön
– jos sinulla on hammas- tai leukasärkyä

Käyttöikä
Kisko kuluu käytössä. Kulumiseen vaikuttaa narskuttelun määrä ja purentavoima. Vaihda kulunut purentasuoja ajoissa uuteen välttyäksesi bruksismin haittavaikutuksilta.

Valitse vaaleansinisellä tai värittömällä säilytyskotelolla!

 pussissa_purentakiskot

Huomaathan, että valikoimassamme on tästä kiskosta myös 2-pack-vaihtoehto!

BR52

Tallenna

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 17,90 €

Loading Päivittää

Hypnax on miellyttävä apu asentokuorsaajalle

Helpotusta kuorsaamiseen ja lievään uniapneaan miellyttävästi ja tehokkaasti! Hypnax estää kuorsaajaa nukkumasta selällään ja myös kääntymästä selälleen yön aikana. Monelle asentokuorsaajalle Hypnax on tuonut helposti avun kuorsaamisongelmaan ja päiväväsymykseen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hypnax estää asentokuorsaajaa nukkumasta selälllään

Hypnax (vanha nimi Somnus) on ruotsalainen innovaatio kuorsaamista vastaan, mekanismiltaan äärimäisen yksinkertainen mutta juuri siksi toimiva: kuorsaaminen sekä lievät uniapneaoireet helpottavat huomattavasti, kun selällä makaamisen sijasta nukutkin kylkiasennossa. Hypnax on miellyttävä vaihtoehto esimerkiksi suukojeille, joita jotkut pitävät hankalina käyttää. Somnus on pitkäikäinen ja taloudellinen vaihtoehto, sillä se ei kulu käytössä kuten suukojeet. Se on myös helppo pitää puhtaana, vaivaton säilyttää ja kevyt ottaa matkalle mukaan.

hypnax_1 hypnax_2

MITEN HYPNAX TOIMII
Kyseessä on vyö, joka kiinnitetään pikalukolla vyötärölle siten, että selkäpuolelle tuleva muovinen “kuppiosa” asettuu yläselkää vasten lapaluiden väliin. Selällään nukkumisesta ja unissaan selälleen käännähtämisestä tulee mahdotonta, koska pallo ottaa aina vastaan, kun nukkuja on aikeissa aikeissa kiepsahtaa selälleen. Hypnax on oivallinen apu ns. asentokuorsaajille, joita suuri osa kuorsaajista ja apneetikoista on. Sen käyttö on äärimmäisen yksinkertaista ja miellyttävää – Hypnax ei estä sinua esimerkiksi lueskelemasta sängyssä tai juttelemassa kumppanisi kanssa.

hypnax_kuorsaajalle

 KÄYTTÖ
Säädä vyö sellaiselle kireydelle, että se istuu vyötäröllesi mukavasti – napakasti, mutta ei liian tiukasti. Jos vyö on sinulle aivan liian pitkä, voit ennen käyttöönottoa yksinkertaisesti leikata saksilla sen lyhyemmäksi. ÄLÄ leikkaa vyötä liian aikaisin – tee ensin sovitus loppuun, jotta et vahingossa tee vyöstä liian lyhyttä! Aseta vyö vyötäröllesi siten, että muovinen “pallo” osoittaa selkääsi vasten noin lapaluiden korkeudella. Pituudestasi riippuen vyö asettuu jonnekin rintakehäsi alareunan korkeudelle, kun pallo on oikealla korkeudella. Asetu makaamaan kyljellesi tai vatsallesi. Jos nukkuessasi olet kääntymässä selällesi, Hypnax estää tämän painamalla lapaluidesi alareunaa tai muuta lähellä olevaa kohtaa.

Voit yöllä vaihtaa asentoa joko kääntymällä ympäri vatsan kautta tai siirtämällä laitteen kääntymisen ajaksi selästä kyljen puolelle.

 

somnus_lahikuva somnus_selkakuva

 

KONSULTOI LÄÄKÄRIÄSI
… jos epäilet sairastavasi uniapneaa. Uniapnean tunnusmerkit ovat yleensä hyvin voimakasääninen kuorsaaminen sekä ylenmääräinen väsymys päiväsaikaan. Huomaa, että Hypnax ei HOIDA uniapneaa, vaikka monet apneetikot kertovatkin sen helpottavan oireitaan. Apnea on vakava tila, jonka analysointiin ja hoitoon tarvitaan aina ammattilaisen apua.

Valmistusmaa: Ruotsi
Arcos Development AB

 

SNA01

Hinta: 46,90 €

Loading Päivittää

Breathe Right kirkas nenäteippi avaa nenän 10 kpl/pkt

Helpotusta nenän tukkoisuuteen, tukkoisesta nenästä johtuvaan kuorsaamiseen sekä flunssan oireisiin. Jos tukkoinen nenä aiheuttaa hengitys- ja uniongelmia, kokeile laadukkaita Breathe Right -nenäteippejä. Helppokäyttöinen ja välitön apu tukkoiseen nenään.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Helpota nenän kautta hengittämistä helposti – nenäteipeillä! Erityisliimalla ja hyvällä muotoilulla varustetut kirkkaat nenäteipit kiinnittyvät napakasti ja parantavat hapenottokykyä peräti 31 %. Kirkas teippi on tarkoitettu erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Käytä nenäteippiä, jos vilustumisen, allergian tai muuten tukkoisen nenän takia hengittäminen on hankalaa tai kuorsaat. Oireet helpottavat välittömästi teipin kiinnittämisen jälkeen ja saattavat jopa loppua kokonaan.

Nenäteippien käyttötutkimuksissa* mukana olleista kuorsaavista henkilöistä 75 % koki saavansa apua kuorsausongelmaansa ja 90% kertoi yöuniensa laadun parantuneen merkittävästi.

Aseta nenäteippi nenän päälle nukkumaan mennessäsi. Teipin taipuisat osat kohottavat nenän tiehyitä, jolloin ilmatiet laajentuvat ja hengittäminen nenän kautta on vaivattomampaa. Teippi vaikuttaa koko yön.

One Size: teipin pituus on kokonaisuudessaan 5,5 cm ja leveys 1,6 cm. Kaarevan kohdan (tulee nenän päälle) pituus on noin 2,2 cm.
Pakkauksessa on 10 kirkasta nenäteippiä. Jos etsit hieman suurempaa kokoa, tutustu brändittömiin edullisiin nenäteippeihimme.

Tuotteen pakkaus sisältää luonnonkumia, joka voi aiheutta herkimmille henkilöille allergisen reaktion.
Jos saat teippien käytöstä ihottumaa tai muita yliherkkyysoireita, lopeta käyttö välittömästi.

TUOTETTA EI SAA KÄYTTÄÄ
– alle 5-vuotiailla lapsilla
– lateksiallergikko
– haavojen tai arpien, auringonpolttaman tai ärtyneen ihon päällä
– yli 12 tuntia yhtäjaksoisesti

Ei lasten ulottuville
Vain ulkoiseen käyttöön
Säilytä viileässä

Tämä tuote toimitetaan sinulle KIRJEENÄ, jos et tilaa samalla muuta.

Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: UK

* Scharf et al. Ear Nose Throat Journal 1994

SN02

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Tilava suukojeen säilytyskotelo huuhtelukorilla

Huuhtelukorilla varustettu kätevä muovinen säilytyskotelo suukojeille (kuorsauskisko, purentakisko, hammasraudat, proteesit). Soveltuu erinomaisesti suukojeen säilytykseen, huuhteluun ja desinfiointiin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Erilaisten suukojeiden (hammasraudat, purenta- ja kuorsauskiskot PAITSI Somnofit, proteesit jne.) säilytykseen suunniteltu muovinen rasia.
Rasian sisällä on kätevä kori, jonka avulla hammaskojeet voi helposti huuhdella hanan alla tai pitää säilössä desinfiointinesteessä rasian sisällä.

Huuhtelukorin sisämitat: n. 6,5 cm x n. 6,5 cm x n. 6 cm
Kotelossa ei ole saranoita.

huuhtelukori
Rasia on valkoinen, sen sivussa kulkeva raita on joko vaaleahko punainen, vaaleansinen tai vaaleanvioletti.

Jos sinulla on toiveita raidan väriin liittyen, lähetä meille viesti sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta tilauksen tehtyäsi. Pyrimme ottamaan väritoiveen huomioon, mutta sen toteutuminen ei ole aina mahdollista. Jos et esitä väritoivetta, lähetämme satunnaisesti valitun värin. Mikäli tietty väri on ehdoton kriteeri ostoksen teolle, ole hyvä ja tiedustele tietyn värin saatavuutta etukäteen. Kiitos!

 

all

auki

 

 

HH04

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Raikastava antibakteerinen suusuihke

Antibakteerinen suusuihke, jolla raikastat hengityksesi nopeasti ja helposti missä ja milloin tahansa. Pienikokoinen pullo ja välitön teho – ota mukaasi kaikkialle.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Mintunmakuinen antibakteerinen suusuihke antaa helposti raikkaan hengityksen pitkäksi aikaa. Suihke on kätevän kokoinen (12,5 ml) joten se kulkee helposti mukana.

Suihkeen koostumus: vesi, etanoli, glyseriini, makuaine, PEG-40 hydrogenoitu risiiniöljy, natriumsakariini, natriumbentsoaatti, setyylipyridiinikloridi.
Tuote sisältää 0,05 % setyylipyridiinikloridia (antibakteerinen aine)
Ei sisällä sokeria

Varoitukset
– Älä sumuta tuotetta silmiin
– Pidä poissa lasten ulottuvilta

 

 

 

HH11

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Raaputin hampaiden paikallisten värjäytymien poistoon

Kätevä ja helppokäyttöinen, hampaiden pintaa vahingoittamaton raaputin hammasten pinnallisten ja paikallisten värjäytymien poistoon.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tooth Stain Eraser hampaiden raaputin on suunniteltu esimerkiksi kahvin, virvoitusjuomien, punaviinin, teen ja tupakan aiheuttamien pinnallisten mutta välillä hyvinkin sitkeiden hammasvärjäymien poistoon.

Huomioitavaa raaputtimen käytöstä
– Raaputtimen pää on luonnollisestikin hammasystävällinen, mutta silti raaputinta tulisi käyttää vain 1-2 kertaa viikossa
– Älä käytä liikaa voimaa, ole erityisen varovainen puhdistaessasi hammaskauloja, koska niissä pinnoite on ohuimmillaan
– On suositeltavaa käydä säännöllisesti hammashygienistillä puhdistuttamassa hampaat

Värjäymäraaputtimen käyttö
– Pese hampaat ja huuhdo suu normaalisti
– Käsittele värjäytynyttä kohtaa kevyesti pyyhinpäällä hieroen ja välillä liikesuuntaa vaihtaen
– Huuhtele suu ja toista käsittely, jos tarpeen
– Käytä maksimissaan kerran tai kaksi viikossa

Et voi käyttää raaputinta jos

– Olet alle 10-vuotias

kaunisvalkoinenhymy

WR99

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Hampaidenhoitosetti 3 osaa

Hampaidenhoitosetissä on teräksisellä joustavalla kärjellä varustettu hammaspiikki, hammasraaputin sekä hammaspeili. Poista hammaskivi, värjäymät sekä plakki tehokkaasti mutta hellävaraisesti!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pakkaus sisältää muovisen suupeilin sekä kaksi teräksistä instrumenttia hampaiden hoitoon: hammaspinnan kaapimen avulla poistat plakkia, hammaskiveä sekä pinnallisia värjäytymiä, hammaspiikillä puhdistat hampaiden väleistä mm. ruokien jäämät sekä plakin ja hammaskiven. Raaputtimen kärki on kestävää ja joustavaa terästä, joka ei vahingoita hammaskiillettä.

Käyttöohje:
– Hammaskaavin (Dental scaler): Vedä kevyesti käyristettyä kaavinosaa hampaan pintaa pitkin ikenestä poispäin hammasreunaa kohden. Poista hammaskivi kunnes hampaan pinta on puhdas. Toista puhdistus jokaiseen hampaaseen.
– Hammaspiikki (Interdental pick): Vedä varovasti raaputinkärkeä hampaiden välissä ienrajasta poispäin. Poista hammaskivi ja ruoan jäämät hampaiden välistä.

Varoitukset
– Käytä varoen teräväkärkisiä hammasvälineitä
– Vain aikuisten käyttöön – pidä poissa lasten ulottuvilta
– Jos ikenistäsi vuotaa verta käytön jatkuessa, konsultoi hammashoitajaa tai hammaslääkäriä
– Älä nielaise hampaista irronnutta materiaa: hammasplakin jotkut osat voivat aiheuttaa verihyytymiä ja siten lisätä sydänsairauden riskiä joillakin ihmisillä
– Huuhtele suusi säännöllisesti, kun käytät hammasraaputinta

HHU03

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kätevät hammasvälien puhdistustikut 20 kpl

Puhdista ahtaatkin hammasvälit tehokkasti ja helposti! Kumiset Clean Between Brushes -hampaiden puhdistustikut ovat hammaslankaa helpompia käyttää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Puhdista hampaiden välit kätevästi, tehokkaasti ja hellävaraisesti Wisdon Clean Between Brushes -puhdistustikuilla! Nämä pehmeästä kumista valmistetut harjakset sopivat erityisesti ihmisille, joiden mielestä hammaslankaimen tai -langan käyttö on hankalaa tai epämiellyttävää.  Puhdistustikut sopivat ahtaisiinkin hammasväleihin.

Käyttöohje:
Aseta hammastikku hampaiden väliin ja poista ruuanjäämät sekä plakki pehmeillä edestakaisilla liikkeillä.
Puhdistustikkujen käyttö stimuloi samalla ikeniä.

Pakkauksessaa on 20 tikkua.

Näyttökuva 2015-06-13 kello 17.47.35

 

 

HHU02

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Mint Burst Floss hammasväleissä turpoava hammaslanka 30m

Wisdom Mint Burst Floss -hammaslanka turpoaa hammasväleissä, joten se puhdistaa hyvin tehokkaasti ahtaatkin hammavälit. Lanka ei rispaannu. Fluorattu ja mintunmakuinen. Kätevä pieni 30 m pakkaus kulkee mukana pienessäkin käsilaukussa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Mint Burst Floss -hammaslanka turpoaa hammasväleihin sopivaksi käytön aikana. Hammaslanka puhdistaa tehokkaasti ahtaatkin hammasvälit. Lanka ei rispaannu, vaikka hammaslanka koostuu useista ohuista langoista. Tämä hammaslanka on miellyttävästi mintun makuinen ja sen pinta on fluorattu.

Huomaa, että pelkkä hampaiden harjaus ja suuveden käyttö ei riitä kunnollisen hammashygienian hoitoon; hammasvälit ovat kohde, johon meidän suomalaisten tulisi entistä enemmän kiinnittää huomiota. Hammaskiven ehkäisyssä hammasvälien puhdistaminen on ensiarvoisen tärkeää.

30 m

Näyttökuva 2015-06-13 kello 18.02.40

 

 

HHU05

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Kielen puhdistajalla eroon pahanhajuisesta hengityksestä

Vaivaako sinua pahanhajuinen hengitys? Kielen puhdistaminen voi auttaa merkittävästi. Kätevä kaavin on valmistettu pehmeästä kumimaisesta aineesta, joten se ei vahingoista kieltä ja sitä on mukava käyttää. Kaapimen pinnassa on nystyröitä, jotka tehostavat kaavinnan tehoa. Puhdistajassa on antibakteerisena aineena sinkkisitraatti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Monella meistä on ns. karvainen kieli, eli kielen pintaan on kertynyt runsas bakteeripeite. Katteinen kieli aiheuttaa pahanhajuista hengitystä (halitosis). Kielen puhdistus on aiheellista myös siinä tapauksessa, että syljen eritys on vähäistä. Kuivassa suussa bakteerit lisääntyvät.

Hyvään suuhygieniaan kuuluu kielen kaavinnan lisäksi luonnollisestikin säännöllinen hampaiden harjaus, suuveden, hammaslangan tai -lankaimen sekä hammasvälien puhdistustikkujen käyttö. Raikas, puhdas suu tuoksuu ja tuntuu miellyttävältä!

Tuote sisältää sinkkisitraattia (antibakteerinen aine) ja raikastavaa minttuöljyä.
Tuote ei sovellu alle 10-vuotiaille.

Pakkaus sisältää yhden (1 kpl) kielikaapimen.

 

kielikaavin

 

Käyttöohje
– Huuhtele kielikaavin lämpimällä vedellä
– Työnnä kieli ulos
– Vie kielikaavin mahdollisimman taakse kielen takaosaan
– Vedä kielikaavinta kielenpintaa pitkin
– Huuhtele kielikaavin lämpimällä vedellä ja toista kielenpuhdistus uudelleen, jos on tarvetta
– Harjaa hampaat normaalisti

 

HH99

kielen puhdistus kielikaavin kielenpuhdistaja

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Viilennettävä silmämaski poistaa turvotusta

Viilennettävä unimaski on nopea ja vaivaton apu silmäpusseihin, väsyneille silmille, tummista silmänalusista ja päänsärystä kärsiville.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö silmäpusseista, mustista silmänalusista, väsyneistä silmistä, päänsärystä tai migreenistä? Kokeile avuksi helposti jääkaapissa kylmennettävää miellyttävää geelitäytteistä silmämaskia. Se vähentää turvotusta, helpottaa stressiä, kipua ja auttaa rentoutumaan.

Koko noin 16 x 5 cm

Pidä maskia jääkaapissa vähintään tunti ennen käyttöä. Voit myös liottaa silmämaskia lämpimässä (ei kuumassa eikä kiehuvassa) vedessä ja hautoa silmiä lämpimällä.
HUOM! Silmämaskia ei saa laittaa mikroaaltouuniin eikä kiehuvaan veteen eikä sitä saa säilyttää pakastimessa.

viilennettavat_maskit_kaikki

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 5,90 €

Loading Päivittää

Hampaiden valkaisuliuskat kotivalkaisuun

Valkoisempi hymy hetkessä – edullisesti ja helposti kotonasi! Advanced Teeth Whitening Strips -hampaiden valkaisuliuskapakkaus sisältää liuskat 14 hampaiden valkaisukertaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tietyt juomat ja ruuat sekä tupakointi värjäävät hampaita. Advanced Teeth Whitening Strips hampaiden valkaisuliuskat ovat turvallinen, nopea ja edullinen tapa poistaa värjäymiä ja saada valkoisempi hymy. PH-neutraaleissa liuskoissa on raikas mintun maku eivätkä ne sisällä hampaille haitallista vetyperoksidia tai ikeniä ärsyttäviä ainesosia.

Pakkauksessa on 14 kpl liuskasettiä.
Yhdessä yksittäispakatussa setissä on liuska ylä- ja alahampaita varten.

 

KÄYTTÖ LYHYESTI
– Käsittele liuskoja varovaisesti ja ainoastaan kuivilla käsillä!
– Kuivaa aluksi hampaiden pinta. Liuskat pysyvät paremmin kuivissa hampaissa ja valkaisuteho on parempi.
– Aseta pakkauksessa oleva korkeampi ja lyhyempi liuska tiiviisti alahampaiden päälle ja pidempi liuska ylähampaiden pinnalle.
– Älä aseta liuskoja ikenien päälle!
– Muotoile varovasti sormin (varo rypistämästä liuskoja, koska ne on hankala oikaista suoraksi). Alahampaiden päälle tulevan liuskan reunat voi taittaa hampaiden taakse, jotta ne eivät häiritse. Jännitä huuliasi tarpeen mukaan siten, että ne eivät aiheuta liuskojen luiskahtamista pois paikoiltaan.
– Anna liuskojen vaikuttaa puolesta tunnista maksimissaan tuntiin.
– Poista liuskat hampaista ja hävitä ne
– Huuhtele suu kevyesti vedellä ylimääräisestä geelistä, mutta älä muuten puhdista hampaitasi
– Älä syö tai juo tuntiin

Käsittely toistetaan päivittäin, kunnes saat halutut tulokset. Liuskoja ei tule käyttää yhtäjaksoisesti yli 14 päivää.

 

VAROITUKSET
– Säilytä lasten ulottumattomissa, mielellään viileässä ja pimeässä
– Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos näin kuitenkin käy, huuhtele silmät runsaalla kylmällä vedellä
– Älä niele liuskoja

 

ÄLÄ KÄYTÄ VALKAISULIUSKOJA JOS
– olet raskaana tai imetät
– sinulla on ienvaurioita, suun haavaumia, reikiä hampaissa, vetäytyneet ikenet, rappeutumia tai mitä tahansa muita ongelmia suun ja ikenien alueella
– sinulle on äskettäin suoritettu mikä tahansa hampaiden tai suun alueen operaatio
– olet alle 18-vuotias
– käytät hammasrautoja
– olet allerginen peroksidille *

 

HUOM! Tilapäistä hampaiden vihlontaa tai aristusta saattaa esiintyä – etenkin, jos sinulla on kylmään ja/tai kuumaan helposti reagoivat hampaat. Jos huomaat käytön aikana ienärsytystä tai hampaitasi alkaa vihloa merkittävästi, lopeta käyttö välittömästi. Vinkki: Vihlontaan voi helpotusta antaa esimerkiski hammaskiillettä vahvistavan valkaisevan entsyymihammastahnan tai hammaskiilteen remineralisointigeelin käyttö.

Valkaisuliuskojen käyttö ei estä hampaita värjäytymästä uudestaan, joten vältä värjäävien elintarvikkeiden, juomien ja tupakan sekä nuuskan käyttöä.

valkaisuliuskat

 

Pakkauksessa on
– 14 liuskaa sekä ylä- että alahampaisiin
– hampaiden sävykartta
– suomenkielinen käyttöohje

 

Suosittelemme käyttämään valkaisuliuskojen kanssa ns. huultenlevittäjiä. Huulten ja poskienlevittäjät auttavat hampaiden pintoja pysymään kuivina, jolloin liuskat pysvät paremmin paikoillaan ja vaikuttavat intensiivisemmin. Huulia ei tarvitse jännittää valkaisun aikana, mikä tekee valkaisusta miellyttävämpää.

Tuotteen sisältämät aineet: Sodium Chlorite, Sodium Bicarbonate, Glycerol, Propylene Glycol, Deionized Water, Triethanolamine, Carbomer, Carboxymethyl, Poly vinylpyrrolidone, Menthol
Valmistaja: Onuge Personal Care Co., Ltd (Kiina)
Turvallisuus: CE
* geeli vapauttaa syljen kanssa reagoidessaan 0,1% vetyperoksidia, mikä on yläraja EU:n alueella laillisesti myytäville hampaiden kotivalkaisutuotteille

Voit ladata tuoteselosteen ja käyttöohjeen pdf-muodossa tästä >>> AdvancedTeethWhiteningStrips

 

WR11

Hinta: 28,90 €

Loading Päivittää

Pehmeät korvatulpat 1 pari – muoviboksi

Mukavan pehmeät korvatulpat, jotka eivät tee kipeää korvakäytävissä kyljellä nukuttaessakaan. Korvatulpille on kova muovinen säilytysboksi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Miellyttävän pehmeät korvatulpat kovassa muovirasiassa.
Muotoile sormilla korvatulpista ohuehkot ennen kuin asetat ne korvakäytäviin. Tulpat laajenevat jonkin ajan kuluessa sienimäisesti.
Materiaali on allergisoimaton.

 

korvatulpat

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 2,60 €

Loading Päivittää

Bright Smile hampaiden vaalennuskynä (2ml)

Käsittele yksittäisiä värjäytymiä tai vaalenna hymyäsi – edullisesti, helposti ja siististi. Valkaisevan geelin levittäminen pensselillä on nopeaa ja onnistuu missä ja milloin vain. Peroksidittomalla geelikynällä voit käsitellä joko kaikkien hampaiden etupinnat tai käyttää sitä ainoastaan tarvittaessa paikallisiin värjäytymiin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Valkoisempi hymy helpommin ja nopeammin kuin koskaan – missä ja milloin vain! Hampaiden valkaisukynän käyttö on äärimmäisen nopeaa ja yksinkertaista: levitä geeliä putkilon päähän liitetyllä siveltimellä hampaiden etupinnoille. Geelin käyttö voi auttaa poistamaan ja vaalentamaan esimerkiksi teen, kahvin, punaviinin ja tupakan aiheuttamia paikallisia tummentumia. Valkaiseva tehoaine on karbamidiperoksidi (0,3%) *. Tuotteessa on miellyttävä, raikas piparmintun maku. Kynä sisältää 2 ml geeliä.

Valkaisukynää voi käyttää 1-2 kertaa vuorokaudessa maksimissaan 2 viikkoa yhtäjaksoisesti. Tämän jälkeen suositellaan vähintään viikoa taukoa. Käytä korkeintaan 4 geelikynää vuodessa.

Et voi käyttää valkaisukynää jos
– olet alle 18-vuotias
– suusi limakalvot tai ikenet eivät ole täysin terveet tai hampaissasi on reikiä
– olet raskaana tai imetät
– olet allerginen peroksidille *

HUOM! Tilapäistä hampaiden vihlontaa, ikenien kirvelyä tai muuta aristusta saattaa esiintyä erityisesti, jos hampaasi reagoivat helposti kylmään ja/tai kylmään. Jos ärsytys tuntuu epämiellyttävältä, lopeta käyttö tai vähennä ainakin käsittelyjen kestoa ja harvenna käyttökertoja. Remineralisointigeelin ja/tai hammaskiillettä vahvistavan entsyymihammastahnan käyttöä suositellaan!

bright_smile_geelikynä

Tuote sisältää: glyseriini, karbamidiperoksidi (0,3%) *, karbomeeri, piparminttuöljy, trietanoliamiini
CE-sertifioitu
* Geelikynän vaikuttava aine on karbamidiperoksidi. 0,3% karbamidiperoksidia on EU-määräysten mukainen yläraja Euroopan Unionin alueella myytäville hampaiden kotivalkaisuaineille.

 

WR12

Hinta: 13,90 €

Loading Päivittää

Snore Free – magneettinen nenäklipsi

Snore Free Noseclip -magneettinen nenäklipsi avaa hengitysteitä ja estää kuorsaamista. Magneettien ansiosta perinteistä mallia paremmin paikoillaan pysyvä versio klassisesta Snore Stopper -nenäklipsistä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Magneeteilla varustettu parannettu versio pienestä ja näppärästä kuorsauksenhallintalaitteesta, nenän ilmatiehyitä avaavasta nenäklipsistä. Snore Free -magneettinenäklipsi auttaa pitämään nenän avoimena, jolloin tarve hengittää suun kautta (ja kuorsata) vähenee. Magneettien ansiosta klipsi pysyy paremmin sieraimissa. Klipsi on valmistettu joustavasta ja miellyttävästä silikonista. Se on helppo pestä. Mukana kova muovinen säilytyskotelo.

 

magneettinen kuorsauksenestoklipsi

 

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Pehmustettu hyvin pimentävä unimaski

Unirauhaa vaikkapa junassa, bussissa tai pimennysverhottomassa huoneessa – helposti mukavalla pehmeällä unimaskilla.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Onko sinun vaikea nukkua valoisuuden takia? Onko lentokoneessa, bussissa tai junamatkalla vaikea päästä omaan rauhaan lepuuttamaan silmiä? Tämä pehmoinen ja muotoiltu unimaski pimentää ympäristön täydellisesti ja auttaa sinua rentoutumaan. Säädettävä kuminauha.

Saatavilla vaaleansinisenä, mustana, vaaleanpunaisena, tummansinisenä, tummanpunaisena, violettina (aavistuksen vaaleampi kuin kuvassa) ja hopeanharmaana.

unimaskeja_pehmustettuja

unimaskit_new
harmaa

 SLE01

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kuusimalliset silikonikorvatulpat nauhalla

Paras ja ehdottomasti suosituin korvatulppamallimme! Kaipaatko omaa rauhaa esimerkiksi matkustaessasi junalla tai bussilla? Nukutko kuorsaajan vieressä? Leikkaako naapurisi nurmikkoa kukonlaulun aikaan? Eristä häiritsevät äänet ympäristöstä monikäyttöisillä ja kestävillä silikonikorvatulpilla. Kuusenmuotoinen tulppa muotoutuu hyvin korvakäytävään estäen ympäröivän metelin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Keskity tai eristä häiritsevät äänet ympäriltäsi. Kuusenmuotoiset silikonigeelistä valmistetut korvatulpat ovat kätevät matkalla tai matkustettaessa. Ne täyttävät korvakäytävän todella hyvin ollen kuitenkin samalla pehmeän miellyttävät. Pehmeä 61-senttinen tekstiilinauha tulppien välillä varmistaa sen, että vaikka tulppa tipahtaisi jostain syystä korvastasi tai haluat välillä poistaa tulpan, ne eivät tipahtele ja katoa.

Käyttö:
Avaa toisella kädellä korvakäytävää, niin että pystyt työntämään toisen käden sormilla muotoilemasi kuusenmuotoisen tulpan korvakäytävään. Älä tunge tulppaa liian syvälle, mutta muista, että aivan ulkoreunassa tulppa ei eristä ääntä. Odottele hetki, niin tulppa laajenee korvakäytävässä.

 

kuusimuotoiset korvatulpat

 SL05

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Silikonikorvatulpat nauhalla

Nauhalla varustetu silikoniset korvatulpat, joita ei muotoilla sormissa eikä odotella korvakäytävässä laajentumista.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Silikoniset korvatulpat, joita ei muotoilla sormissa. Tulpan keskellä “tappi”, jonka ympärillä silikonihuppu. Nauha tulppien välillä hankaloittaa niiden katoamista.

silikonikorvatulpat

 

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

DenTek Easy Brush hammasväliharjat 16 kpl

Joustavalla varrella ja pehmeällä, kartionmuotoisella harjalla varustetuilla laadukkailla DenTek-hammasväliharjoilla puhdistat ahtaatkin hammasvälit tehokkaasti vahingoittamatta kiillettä. Pakkauksessa 16 harjaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Poista plakki ja ruuan jäämät hampaiden väleistä hellästi mutta tehokkaasti laadukkailla DenTek-hammasväliharjoilla! Pakkauksessa on 16 kpl suojatulpallista pehmeää joustavalla varrella varustettua harjaa.

Harjasosa on muodoltaan kartio ja se laajenee 1-5 mm – puhdistat niin väljät kuin ahtaatkin hammasvälit tarkasti. Nämä hammasväliharjat sopivat myös hammasrautojen välien puhdistukseen. Metalliosassa on pinnoite, joten et voi harjatessasi vahingoittaa hammaskiillettä.

Käyttö
Liikuttele hammasväliharjaa hampaiden tai hammasrautojen välissä rauhallisesti edestakaisin.
Älä käytä liikaa voimaa.

Tämä tuote ei ole tarkoitettu alle 6-vuotiaille lapsille.

hammasväliharja

 

HHU01

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Clean & Whitening -hammasharja värjäytymiä vastaan

Puhdista hampaat sekä hammasvälit ja poista samalla värjäytymiä! Clean & Protect Whitening -hammasharjalla saat raikkaan ja puhtaan suun lisäksi valkoisemmat hampaat; spiraalimaiset harjakset ja kumiset hiovat harjakset auttavat poistamaan värjäytymiä samalla kun harjaat. Laadukas hammasharja, johon on lisäksi integroitu kielenpuhdistin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Wisdomin Quantum medium-kovuustason hammasharjalla puhdistat hampaat ja hammasvälit tehokkaasti ja samalla käsittelet hampaiden pinnallisia värjäytymiä. Miellyttävä muotoilu tekee harjaamisesta tehokasta ja vaivatonta. Hammasharjan pään toisella puolella on kielipuhdistin, jolla täydennät suuhygieniasi.

Clean & Whitening -hammasharjan keskikovat harjakset ovat muodoltaan spiraalimaisia, joten ne puhdistavat hampaiden pintoja tehokkaasti. Harjasten välissä on kumiharjoja, jotka poistavat plakkia ja värjäytymiä.

Quantum Clean + Whitening -hammasharjaa käyttämällä
– puhdistat tehokkaasti hammasvälit
– saat raikkaan hengityksen
– käsittelet hampaiden värjäytymiä
– saat maksimaalisenn plakinpoistotehon sekä
– terveet ikenet

Harjojen värit: pinkki-valkoinen, vaaleansini-valkoinen, vaaleanvihreä-valkoinen, violetti-valkoinen.

kaikkivarit

HH09

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Fresh Effect Sensitive – hellävarainen hammasharja

Fresh Effect Sensitive -hammasharjalla puhdistat herkätkin hampaat tehokkaasti. Harjakset ovat pehmeät, mutta niiden joukossa on kaksi kumista harjasta, jotka takaavat tehokkaamman pesutuloksen: plakki ja ruuanjäämät irtoavat helpommin. Mukana antibakteerinen, mintun makuinen kielenpuhdistaja.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Herkille hampaille tarkoitettu pehmeäharjaksinen Fresh Effect Sensitive -hammasharja takaa puhtaan lopputuloksen: kaksi kumiharjasta auttavat plakkia irtoamaan paremmin hampaista. Harjassa on lisäksi miellyttävästi mintulta maistuva antibakteerinen kielenpuhdistaja, jolla viimeistelet suusi puhtauden.

Eri värivaihtoehtoja – lähetämme satunnaisen värin.

HH10

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Nenäkannu aito Sarvikuono 7,90 € nenähuuhteluun

Nenähuuhtelulla saat helpotusta tukkoiseen nenään ja kuorsausongelmaan: aidolla ja alkuperäisellä nenäkannu “sarvikuonolla” desinfioit ja aukaiset hengitystiet tehokkaasti. Suolavedellä huuhtelu ei kuivata nenän limakalvoja, vaan päinvastoin tukee niiden terveyttä. Nenähuuhtelu on erinomainen apu, jos kärsit flunssasta, allergiasta, poskiontelotulehduksesta, astmasta tai kuorsaat tukkoisen nenän takia. Terveydenhoitohenkilöstön suosittelema luonnonmukainen hoitovaihtoehto!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Nenäkannua käyttällä sekä ennaltaehkäiset että hoidat lukuisia nenän ja hengitysteiden ongelmia edullisesti, nopeasti ja miellyttävästi. Terveydenhuoltoalan ammattilaiset suosittelevat nenähuuhtelua, jos kärsit limaisesta flunssasta, nenän tukkoisuudesta, poskiontelotulehduksesta, allergiaoireista, astmasta tai limakalvosi ovat kuivuneet ja /tai ärtyneet. Lämpimällä miedolla suolavedellä huuhtelu vahvistaa ja puhdistaa nenän limakalvoja ja voi auttaa myös kuorsausongelmassa. Nenähuuhtelu vähentää rään muodostumista ja tekee nenän eritteistä juoksevampia, joten se on erinomainen apu flunssasta kärsivälle. Sarvikuonolla huuhtelu on edullinen ja tehokas lääkkeetön hoitovaihtoehto, johon lukemattomat suomalaiset ovat ihastuneet. Sarvikuono on pieni investointi – sen käyttöikä on periaatteessa ikuinen.

Nenähuuhtelu suolavedellä voi tuoda nopean ja miellyttävän avun, jos sinulla on esim.
– flunssa
– tukkoinen nenä
– allergia (esim. siitepöly- tai hiukkasallergia)
– poskiontelotulehdus
– allerginen nuha
– astma
– kuivat limakalvot
– kuorsaat

Jos käytät nenähuuhtelua kuorsauksen hoitoon, muista, että säännöllisyys on erittäin tärkeää: suorita nenähuuhtelu siis joka ilta ennen nukkumaanmenoa!

Nenäkannun lisäksi tarvitset nenähuuhtelun suorittamiseksi vain lämmintä vettä ja hienoa merisuolaa (tavallinenkin suola käy, mutta mitään erityissuolaa ei saa käyttää!)

Sarvikuono edustaa norjalaista designia ja sillä on CE-merkintä. Valmistusmateriaali on polyeteeni.

Pakkaus sisältää
– nenäkannun
– mittalusikan suolan mittaamista varten
– käyttöohjeen

 

nenakannu_ak

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Hampaiden valkaisupaketti Beaming White Premium

Yhdysvaltain suosituin kotikäyttöön tarkoitettu hampaiden valkaisupaketti Beaming White Premium turvallisena peroksidittomana EU-versiona! Jo 5-10 päivän käsittelyllä saat valkoisen hymyn ja tahrattomat hampaat edullisesti, helposti ja kivuttomasti – hampaitasi ja hammaskiillettäsi vahingoittamatta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Haluatko raikkaan valkoisen hymyn kotikonstein? Tässä hammaslääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetyssä laadukkaassa Beaming White Premium-kotivalkaisupaketissa on kaikki, mitä tarvitset saadaksesi valkoiset kauniit hampaat. Pienellä investoinnilla voit nopeasti ja miellyttävästi vaalentaa hampaidesi sävyä sekä poistaa pinnallisia värjäytymiä. Laadukas yhdysvaltalaisvalmisteinen valkaisugeeli on peroksiditon, ikenille ja hammaskiilteelle ystävällinen sekä tietysti todella tehokas.

Upeaan säilytyslaukkuun on pakattu
– Peroksiditon ja vihlontaa aiheuttamaton valkaisugeeli (10 ml), joka riittää n. 10 käsittelyyn
– Puhdistussuihke, joka samalla vahvistaa hampaiden kiillettä
– 2 muotoiltavaa silikonista hammasmuottia
– muottien säilytyskotelo
– LED-valo, jolla lisäät valkaisun tehoa
– suomenkieliset käyttöohjeet

valkaisupaketti_BeamingWhite

ET VOI KÄYTTÄÄ PREMIUM TEETH WHITENING KIT -kotivalkaisua jos
– olet raskaana tai imetät
– olet alle 18-vuotias
– sinulla on mitä tahansa ongelmia suun tai hampaiden terveyden kanssa (reikiä, rappeutumia, paljaat hammaskaulat, iensairaus, kuluneet hampaat jne.)
– käytät oikomakojeita / hammasrautoja
– olet ollut viimeisten kuukausien sisällä jossain suu- tai hammaskirurgisessa toimenpiteessä
– sinulla on peroksidiallergia ***

SIVUVAIKUTUKSET
– lievää hampaiden tai ienten vihlontaa voi esiintyä

VAROITUKSET
– geeliä tai puhdistussuihketta ei saa niellä
– geelin tai suihkeen joutumista silmiin on varottava
– säilytettävä lasten ulottumattomissa
– käytä enintään neljä Premium-valkaisupakkausta vuodessa

ennenjalkeen

*** Valkaisugeelin teho perustuu natriumperkarbonaattiin. Syljen kanssa tämä vapauttaa 0,1% vetyperoksidia, mikä on EU:n sallima yläraja hampaiden kotivalkaisussa käytettäville aineille.

Suosittelemme valkoisen hymyn ylläpitoon Daily White Fusion -puhdistusvaahtoa normaalin hammastahnan sijaan. Minerals Enamel Booster -hoitogeeli vähentää vihlontaa ja vahvistaa hammaskiillettä. Paikallisia värjäytymiä voit hoitaa kätevästi Forever White -geelikynällä. Muista kiinnittää huomiota elintapoihisi, sillä valkaisu ei estä hampaitasi värjäytymästä uudestaan!

Beaming White Premium -kotivalkaisupakkauksen käyttöohjeet voit ladata pdf-muodossa tästä:  BeamingWhitePremium

Jos valkaisupakkauksesi geeli on lopussa, mutta setti muuten hyvässä kunnossa, voi tilata meiltä 10 ml refill -ruiskun laadukasta Beaming White -valkaisugeeliä.

 

WR04

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 34,90 €

Loading Päivittää

USA:n myydyin hampaiden valkaisukynä 2 ml

Näkyviä tuloksia jo 1-3 käyttökerralla! Geelikynä on kätevä tapa valkaista hampaat ja poistaa pinnallisia värjäytymiä. Peroksiditon, hammaskiilteelle ystävällinen valkaisukynä poistaa värjäytymiä ilman kipua – siististi ja edullisesti. Käytä jatkohoitona muottivalkaisun jälkeen, vaalenna hymyäsi kauttaaltaan tai käsittele yksittäisiä ongelmakohtia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kätevällä valkaisukynällä käsittelet pinnalliset värjäymät ja tummentumat hellävaraisesti ja nopeasti missä tahansa – valkaisugeeliä sisältävä kynä kulkee näppärästi mukanasi kaikkialle.

Valkaisukynällä ylläpidät valkoista hymyäsi turvallisesti ja edullisesti. Siveltimellä sivelet tehogeeliä juuri tarvittaviin paikkoihin; voit käsitellä koko hymyn tai ainoastaan yksittäisiä värjäytymiä. Käsittely ei vaadi mitään erikoisjärjestelyitä – levitä vain geeliä hampaiden etupinnoille, odota puolisen minuuttia ja voit jatkaa päivittäisiä menojasi normaaliin tapaan.

Tämä aroille hampaille suunniteltu geeli reagoi hampaiden pinnalla todella nopeasti. Se ei sisällä peroksidia, joten se ei ärsytä ikeniä eikä vahingoita hammaskiillettä. USA:n myydyin hampaiden valkaisukynä on saatavillasi nyt EU-hyväksyttynä versiona!

Putkilo sisältää 2 ml peroksiditonta, hampaita ja ikeniä ärsyttämätöntä tehogeeliä.

Suorita käsittely tarvittaessa: kokonaisvaltaiseen valkaisuun käytä kynää 1-2 kertaa päivässä, paikallisten värjäytymien käsittelyyn aina tarvittaessa

 

VALKAISUKYNÄÄ EIVÄT SAA KÄYTTÄÄ
– raskaana olevat tai imettävät naiset
– henkilöt, joiden hampaat tai suu eivät ole kaikilta osin täysin terveet
– alle 18-vuotiaat

Älä käytä yli 4 valkaisukynää vuodessa!

 Geelin vaikuttava aine: natriumperkarbonaatti
Valmistusmaa: Yhdysvallat

 Tuoteseloste ja käyttöohje pdf-muodossa:  FW_geelikyna_2ml

 

Parasta ennen -merkintä 01/2020

 

WR08

Hinta: 21,90 €

Loading Päivittää

Vihlovien hampaiden hoitogeeli Minerals ™ Enamel Booster

Pidä huolta valkoisesta hymystäsi! Minerals ™ Enamel Booster -hoitogeeli vahvistaa hammaskiillettä ja tekee hampaistasi vähemmän arat. Geeli auttaa hampaitasi säilymään valkoisina valkaisun jälkeen. Voit käyttää sitä myös vihlovien hampaiden hoitoon.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Täydellinen hoitogeeli hampaillesi, etenkin, jos olet juuri valkaissut ne! Minerals Emali Booster ei itsessään valkaise, mutta se auttaa ylläpitämään valkaisulla saavutettua tulosta pidempään. Geeli remineralisoi hampaiden pinnan, jolloin hammaskiille vahvistuu, hampaita vihloo vähemmän ja ne ovat myös vähemmän alttiit uusille värjäytymille.

Minerals ™ Enamel Booster sisältää kaliumia, fluoria ja kalsiumfosfaattia.

Remineralisoivan geelin ominaisuudet:
– vahvistaa hammaskiillettä
– vähentää hampaiden herkkyyttä kylmälle ja kuumalle
– auttaa hampaitasi säilymään valkoisina valkaisun jälkeen
– vaikeuttaa uusien värjäytymien syntymistä

Hoitogeelin käyttö
– poistettuasi korkin pyöritä kynän alaosaa – hetken päästä siveltimen päähän ilmestyy geeliä
– ota huulillesi leveä hymy ja sivele sitten geeliä ohuelti kaikkialle hampaiden pinnoille
– 30 sekunnin kuluttua voit lopettaa “hymyilyn”
– seuraavan 10 minuutin aikana ei saa syödä eikä juoda muuta kuin vettä
– voit halutessasi huuhdella suusi

Huomiot ja varoitukset
– säilytettävä lasten ulottumattomissa
– ei alle 18-vuotiaille
– vältä geelin joutumista silmiin tai iholle. pyyhi tarvittaessa geeli pois ja huuhtele
– et voi käyttää geeliä jos olet raskaana tai imetät
– et voi käyttää hoitogeeliä jos suusi ja ikenesi eivät ole kaikilta osin terveet

Sisältää natriumfluoridia (0,059% W/v Fluoride)

Valmistettu Yhdysvalloissa

TOIMITETAAN PAKKAUS LITISTETTYNÄ

 

WR03

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 7,90 €

Loading Päivittää

Valkaiseva entsyymihammastahna 75 ml

Hammaskiillettä vahvistava valkaiseva hammastahna jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteessa on papaiinientsyymiä, joka tuo helpotusta herkille hampaille ja tekee hengityksestä raikkaan. Tämä tahna ei hankaa hammaskiillettä, vaan päin vastoin muodostaa hampaiden pinnalle eräänlaisen suojakalvon, joka puolestaan tekee hampaista vahvat ja vastustuskykyiset – niin happohyökkäyksille, plakille kuin tummentumillekin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Valkaiseva Pierrot-hammatahna sisältää papaijasta saatavaa papaiinientsyymiä, jolla on ainutlaatuinen ominaisuus sekä valkaista että vahvistaa hampaita. Tämä tahna ei hankaa eikä kuluta kiillettä. Sen entsyymit päin vastoin vahvistavat hampaiden pintaa ja tekevät niistä paremmin kylmää, kuumaa ja makeaa sietävät. Samalla poistat pinnallisia värjäytymiä ja suojaat ikeniäsi.

Tuote sisältää natriumfluoridia (1,463 ppm F-)
Tahnaa ei saa niellä tarpeettomasti

Valmistusmaa: Espanja

 

WR01

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 10,90 €

Loading Päivittää

Laadukas kuumavesipullo 1,8l fleecepäällysteellä

Oletko vilustunut? Kärsitkö kuukautiskivuista tai krampeista? Kolottaako lihaksiasi? Kuumavesipullo tarjoaa luonnonmukaista ja miellyttävää lievitystä ja rentouttaa. Pullossa on miellyttävä fleecepäällys.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuumevesipullon käyttö lievittää erilaisia kehon kiputiloja lempeästi. Olipa ongelmanasi sitten kipeät lihakset, krampit, kuukautiskivut tai muut säryt, kokeile luonnollista ja lääkkeetöntä vaihtoehtoa. Jos ongelmanasi on huono ääreisverenkierto, kuumavesipullon käyttö auttaa tähänkin. Hoitoa on käytetty hyvin tuloksin myös synnytystä edeltäviä kipeitä supistuskpuja lieventämään. Vilustuneelle kuumavesipullo on paras ystävä!

Saksalainen laadukas Hugo Forsch -kuumavesipullo kestää käytössä pitkään ja on turvallinen käyttää mitä erilaisimpien kiputilojen helpottamiseen.

kuumavesipullo
1,8 litran vetoinen kestomuovista valmistettu pullo on hajuton eikä sisällä lateksia, flataatteja tai pehmentimiä. Vesisäiliö on kooltaan 25 cm x 19,5 cm. Punaisen pullon polyesterinen fleecepäällys on punainen, valkoisen vastaavasti valkoinen. Fleecepäällisen voi pestä 40 asteessa.

Kuumavesipullon käytössä täytyy olla varovainen mikäli
– hoidettava on alle 3-vuotias
– hoidettava henkilö ei ole itse kykenevä huolehtimaan itsestään

Lämpöhoidon sopivuus tulee varmistaa ennen käyttöä lääkäriltä mikäli henkilö
– sairastaa diabetesta
– kärsii verenkiertohäiriöistä

 

pun_kuumavesipullo_1

 

Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: Saksa

 
– särky jomotus lihaskipu kramppi päänsärky kuukautiskivut –

UNEKSI15
uneksi.com

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 20,90 €

Loading Päivittää

Migreenin hoitopäähine Migra-Cap®

Lääkkeetön ja tehokas apu migreenipäänsärkyyn: Migra-Cap® perustuu kylmäterapiaan ja pimeyteen, siis migreeniä lievittäviin perusasioihin. Migreenihoitopäähine auttaa myös unettomuuteen, poskiontelovaivoihin, jännityspäänsärkyyn ja MS-oireisiin. Suomen Migreeniyhdistys suosittelee tätä tuotetta migreenipotilaille.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Migreenihoitopäähine Migra-Cap® yhdistää tehokkaimmat migreenin lääkkeettömät lievityskeinot: pimeyden ja kylmähoidon. Jääkaapissa/pakastimessa kylmennettävät geelipussit asettuvat migreenipäähineessä otsalle, silmille sekä korvien yläpuolelle, takaraivolle ja niskaan. Päähine on valmistettu miellyttävästä lycrasta ja se on erittäin joustava ja miellyttävä käytössä. Migra-Capin on suunnitellut migreenipotilas.

Todistettu teho: Migraine Association UK:n tutkimukseen osallistuneista jäsenistä peräti 8 kymmenestä raportoi saaneensa merkittävää helpotusta migreenipäähineen käytöstä.

Migreenin lisäksi Migra-Cap® -päähine auttaa
– jännityspäänsärkyyn
– poskiontelovaivoihin
– unettomuuteen
– MS-taudin oireisiin
– vaihdevuosivaivoihin
– urheiluvammoihin
– kolmoishermosärkyyn
– dagen efter -oloon eli krapulaan

Huomioitavaa
– jos käytät säännöllisesti jotain lääkitystä (esimerkiksi diabetekseen, sydän- tai verenkierto-ongelmiin tmv.), suosittelemme konsultoimaan lääkäriäsi kylmäterapian soveltuvuudesta sinulle
– terapiapäähinettä ei saa käyttää pienillä lapsilla eikä vauvoilla

Migra-Cap® on turvallinen käyttää myös raskauden aikana.

migreenipäänsärky

Väri: musta
Turvallisuus: CE

 

migreeni migreenin hoito päänsärky

UNEKSI11
uneksi.com

Hinta: 59,90 €

Loading Päivittää

PainGone kätevä TENS-kivunlievityslaite

PainGone on kivun hoitoon tarkoitettu helppokäyttöinen pienikokoinen laite, joka toimii TENS -periaatteella (transkutaaninen elektroninen hermostimulaatio). Se ei kuitenkaan tarvitse toimiakseen mitään johtoja tai elektrodeja. Laite ei tarvise edes paristoja. Todella helppo ottaa mukaan ja käyttää missä tahansa. Jo yli miljoona käyttää maailmanlaajuisesti!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Helppokäyttöinen, maailmanlaajuista suosiota kivunhoidossa saavuttanut PainGone-kivunlievityslaite tuottaa pitkäkestoisen ja todistetun kivunlievityksen. PainGone lähettää hermoratoja aktivoivia sähköimpulsseja. Aivot alkavat tällöin tuottaa kivun tunnetta poistavia endorfiineja, jotka kulkeutuvat elimistöön selkäytimen kautta.

Laite toimii samalla periaatteella kuin muutkin TENS-kivunhoitolaitteet, mutta pienikokoisuutensa ja johdottomuutensa takia se on todella kätevä käyttää ja ottaa mukaan minne tahansa. PainGone ei tarvitse toimiakseen paristoja, vaan kidelasit tuottavat matalataajuuksisen sähkölatauksen, kun laitteen päätä kliksautetaan. Laitteen käyttöikä on noin kaksi vuotta päivittäin käytettynä. PainGonesta saadaan noin 100000 klikkausta. Noin 30 klikkausta annettuna yhtäjaksoisesti tiettyyn kipukohtaan lievittää kipuja. Laitetta voidaan käyttää myös kevyen vaatetuksen läpi tehon kärsimättä. Hoitolaitteen pää kohdistetaan suoraan kipukohtaan.

Katso, miten PainGone toimii


PainGone laitteen käyttö sopii mm. seuraavien vaivojen ja sairauksien hoitoon
– selkäkivut
– niveltulehdukset
– tenniskyynärpää
– fibromyalgia
– erilaiset urheiluvammat
– kuukautiskivut
– iskias
– päänsärky
– lihaskipu
– vyöruusu
– hermosärky

nainenkayttaa_paingone

PainGonen käyttö on KIELLETTY seuraavissa tapauksissa
– sinulle on asennettu sydämentahdistin
– sairastat epilepsiaa
– olet raskaana (vko 17 jälkeen laitetta voi käyttää)
– lähettyvillä on helposti räjähtäviä aineita tai happipulloja
– hoidettava on alle 8-vuotias
– ajat samanaikaisesti autoa

Hoitoa ei tule kohdistaa
– silmiin tai silmänympäryksiin
– suoraan sydämen kohdalle
– märälle iholle (tai käyttää laitetta kosteassa)
– metallisen implantin päälle
– kaulavaltimolle
– kurkunpään tai nielulihasten alueelle

Turvallisuus: CE

 

UNEKSI12
uneksi.com

Hinta: 44,90 €

Loading Päivittää

Leukatuki suu auki kuorsaaville -malli 2

Lopeta suu auki nukkuminen – samalla loppuu todennäköisesti kuorsaaminenkin. Tämä versio leukapannasta / leukatuesta kiinnittyy pään ympärille sekä pään päältä että takaraivolta, joten se pysyy hyvin paikallaan tukien leukaa ja pitäen suun suljettuna. Panta estää kieltä valahtamasta kurkkuun nukkujan rentoutuessa. Nuku terveellisemmin ja paremmin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Jos nukut suu auki, todennäköisesti myös kuorsaat. Suu auki nukkuminen on aiheuttamasi melun lisäksi myös terveydellesi haitallista.  Leukatuki, jonka kaksinkertaiset remmit asettuvat tiukasti pääsi ympärille, pitää suun suljettuna ja normaalisti samalla myös kuorsauksen poissa. Leukatuki myös vetää alaleukaa aavistuksen eteenpäin, jolloin kieli ei pääse valumaan kurkkuun. Koska suu pysyy suljettuna, sinun on hengitettävä nenän kautta.(*) 

Leukatuki on monien mielestä yksinkertaisempi ja mukavampi käyttää kuin suuhun asetettavat purentakiskot. Leukapanta kulkee kevyesti mukanasi matkoilla eikä se kulu samalla lailla käytössä kuten suukojeet.

Tämä leukavyömalli on tukeva, koska sen kiinnitysremmit kulkevat sekä pään päälle että takaraivolle.

Onesize-koko. Säätövaraa sekä pään päällä että takana (tarrakiinnitys).
Ympärysmitta päälaelta leuan alle kaulan lähelle noin 60-67 cm.  

Huomaa! Jos päänlaki-leukankärkiympärysmittasi on yli 68 cm, tämä leukatukimalli on sinulle liian pieni! Suosittelemme toista malliamme.

leukatuki kuorsaajalle

(*) HUOM! ET VOI KÄYTTÄÄ LEUKATUKEA JOS ET PYSTY HENGITTÄMÄÄN NENÄN KAUTTA!

Käsinpesu lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tarvittaessa.

Voidaksemme tarjota tuotteen sinulle edullisesti, se lähetetään sinulle kirjeenä ilman pahvipakkauksia.

Huomaa! Leukatuessa on uutena voimakas valmistusmateriaalille ominainen tuoksu – tuuleta pitkään ulkona ennen käyttöä! Tuoksu haihtuu ja häviää ajan kanssa.

Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE
Valmistusmateriaali: kevyt hengittävä neopreeni

SN11

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Plackers Grind No More -purentasuoja narskuttelijalle

Plackers Grind No More -purentakisko on muotoilematta valmis käyttöön. Se on kooltaan todella pieni ja kevyt ja sitä voidaan käyttää joko ylä- tai alahampaissa helpottamaan bruksismin haittoja. Grind-No-Morea voi käyttää suositusten mukaan maksimissaan 3 päivää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kätevä ja nopea apu bruksaajalle! Grind No More on 1-3 kertaa käytettävä pieni (kokonaispituus noin 4,5 cm) ja kevyt purentasuoja, jota ei tarvitse lämpömuotoilla. Voit käyttää suojaa joko ylä- tai alahampaissasi sen mukaan, kumpi tuntuu sinusta miellyttävämmältä. Purentatyynyt eivät välttämättä ulotu hammasrivistön perälle saakka, mutta tämä ei vaikuta niiden käyttötehoon. Kisko asetetaan kuvan osoittamalla tavalla ylä- tai alahampaisiin, kapea välikappale etuhampaiden ja huulen väliin, minkä jälkeen suu suljetaan kevyesti.

2ylahampaissa-alahampaissa

Käyttökertojen välissä purentakisko pitää pestä kylmällä vedellä. Halutessai voit käyttää myös suuvettä. Voit säilyttää purentasuojaa pestynä ja kuivattuna muovikotelossa, jossa se toimitetaan. Jos tarkoituksesi on käyttää kiskoa useampi kuin yksi yö, älä poista foliokantta kokonaan avatessasi laatikon ensimmäisen kerran. Kiskon kesto riippuu narskuttelusi voimakkuudesta ja määrästä. Valmistaja ei suosita käyttämään samaa kiskoa koskaan yli 3 yötä kauemmin. Jos kisko näyttää hyvin kuluneelta, sen käytöstä ei ole hyötyä bruksismin haittojen eliminoinnissa. Kulunut kisko tulee hävittää ja vaihtaa uuteen.

Kuten kaikkien suukojeiden käyttöön Grind No Moren käyttöönkin pitää totutella rauhassa.

 

mainos_plackers

Grind No Morea ei saa käyttää
– yli 12 tuntia yhtäjaksoisesti
– alle 18-vuotiaat
– jos sinulla on hammasraudat tai muu suukoje käytössäsi
– jos sinulla on heiluvia hampaita tai implantteja
– urheilussa hammassuojana
– yli 3 kk yhtäjakoisesti konsultoimatta hammaslääkäriä

Valmistaja ei suosittele purentakiskon käyttöä jos
– hampaissasi on paikkaamattomia reikiä
– leukasi lonksuvat
– sinulla on hammas- tai leukasärkyä tai pureminen on vaikeaa
– sinulta puuttuu 2 tai useampi hammas
– suussasi on haavautumia
– ikenesi vuotavat verta tai niissä on jokin sairaus
– sinulla on vakavia hengitysvaikeuksia
Yllä mainituissa tapauksissa hammaslääkärin konsultointi ennen käyttöä on välttämätöntä.

Purentakisko ei sisällä BPA:ta, lateksia tai silikonia.

Grind No More toimitetaan yksittäispakatussa pienessä muovikotelossa kirjeenä.

Valmistusmaa: Kiina

 

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kevyt pitkämäinen perusdosetti 7 päivälle

Lajittele päivittäin tarvitsemasi lääkkeet ja lisäravinteet valmiiksi viikoksi eteenpäin. Kevyt ja helppokäyttöinen muovinen lääkeannostelija on toimiva perusdosetti. Saatavilla kolmessa värissä. Englanninkieliset päivälyhenteet.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Selkeä ja varmatoiminen pitkämäinen muovidosetti 7 päivän lääkkeille.
Tässä lääkeannostelijassa on viikonpäivien lyhenteet englanniksi.
Dosetti on saatavissa myös suomenkielisillä päivälyhenteillä >

Dosetin päässä reikä ja papuketju, josta sen voi halutessaan kiinnittää.

Kokonaispituus: 15 cm (+ ripustuskohdan pituus noin 1 cm)
Kokonaisleveys: 3 cm
Kokonaissyvyys: 2,4 cm

Yhden lokeron koko noin 1,9 X 1,8 X 1,9 cm

Saatavissa värittömänä muovisena ja vaaleanpunaisena


kaikkivarit


DC01

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Dosetti 7 päivälle läpinäkymätön valkoinen

Kokovalkoinen muovinen läpinäkymätön muovidosetti seitsemälle päivälle. Tilavat ja napakasti sulkeutuvat lokerot.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Dosetti viikon lääke/luontaistuoteannoksille. Tiukasti sulkeutuvat muovikannet.
Viikonpäivät kansissa SAT-SUN -teksteillä. 

Tyylikäs yksivärinen lokerikko, josta ei näy läpi.

dosettivalkoinentekstit

Dosetin koko on 132 x 30 x 27 mm
Kunkin päivälokeron koko on 20 x 30 x 27mm

 

DOX10

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

3-osainen muovidosetti / säilytyslokerikko

Hempeän värinen ja iloisin kuvin varustettu 3-osainen muovidosetti. Sopii mainiosti myös pikkutavaroiden säilytykseen. Toisessa päässä metalliketju.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hauskan näköinen pieni kolmiosainen muovilokerikko. Voi käyttää dosettina tai pikkutavaroiden säilytykseen. Toisessa päässä metalliketju.
Tiukasti sulkeutuvat varmatoimiset muovikannet.

hauska-1

Lokeroiden koko on noin 2,8 x 2,8 x 1,4 cm

3-osainen_dosetti_1

DC05

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

OzDenta® purentakisko 2-pack + säilytyskotelo

OzDenta-purentakisko on edullinen purentakiskovaihtoehto sinulle, joka narskuttelet hampaitasi. Tätä Euroopassa hyvin suosittua lämpömuotoiltavaa narskutuskiskoa voidaan käyttää joko ylä- tai alahampaissa. Pakkauksessa on kaksi samanlaista lämpömuotoiltavaa kiskoa sekä yksi muovinen säilytyskotelo. Ota toinen purentakisko käyttöön kun ensimmäinen on kulunut.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Narskuttelu aiheuttaa mm. päänsärkyä, niskakipua, leuka- ja hammassärkyä, alaleuan ja kasvojen jäykkyyttä. Hampaat voivat kulua jopa siihen pisteeseen, että ne alkavat löystyä ja heilua ja paikkaukset lohkeilla. Kaikilla voimallisesti bruksaavilla henkilöillä hampaiden pinnat kuluvat. Purenta voi muuttua terveydelle haitalliseen suuntaan.

Yöaikaan tapahtuva bruksaaminen kertoo usein stressistä. Purentalihakset työskentelevät täydellä teholla, kun hampaita purraan yhteen, narskutellaan ja alaeuka on tauotta jäykässä asennossa. Koska ihminen ei luonnollisestikaan voi hallita käyttäytymistään unessa ollessaan, on ainoa keino tehdä puremisesta vähemmän vahingollista. Tämä tapahtuu purentakiskon avulla.

Psykososiaalisten seikkojen lisäksi myös genetiikka sekä runsas päihdyttävien aineiden (myös kofeiinin) käyttö voivat olla omiaan lisäämään henkilön bruksaamistaipumusta. Narskuttelija voi siis osin myös omilla elintavoillaan yrittää vaikuttaa narskutteluunsa. Rentoutumisen harjoittelusta voi olla myös merkittävästi apua.

OzDenta® voi auttaa myös vähentämään kuorsaamista.

 oz1

LÄMPÖMUOTOILU

– Kuumenna vettä (kattila/vedenkeitin tmv) Poista kattila liedeltä tai kaada vesi vedenkeittimestä kulhoon. Laita purentakisko kuumaan (EI KIEHUVAAN!) veteen noin 15-20 sekunniksi.
– Poista kisko vedestä ja odota 2 sekuntia. Kisko on vielä kuuma, mutta ei polttavan kuuma.
– Asettele kisko varovasti joko ylä- tai alahampaisiisi. Pure hampaat yhteen KEVYESTI (ÄLÄ PURE KISKOA RIKKI!) siten, että alaleuka on aavistuksen edempänä mikä mielestäsi on sen normaali asento. Työnnä kielellä kohti kitalakea ja tee voimakkaita imuliikkeitä, jolloin saat helpommin imettyä ylimääräistä vettä kiskosta ja muokattua sen juuri hampaitasi ja ikeniäsi mukailevaksi.
– Käytä kieltä ja sormia sekä huulia apunasi muotoilussa.
– Minuutin päästä voit poistaa kiskon suustasi ja laittaa sen kylmään veteen vähintään 2 minuutiksi kovettumaan.

* voit muotoilla kiskoa pienillä saksilla, jos jokin kohta siinä tuntuu epämiellyttävältä suussasi
* jos muotoilu ei mielestäsi onnistunut hyvin ensimmäisellä kerralla, voit uusia sen samalla menetelmällä (uusintakäsittelyä ei voi tehdä rajattomasti, pari kertaa on maksimi)

 purentakisko_ozdenta


NARSKUTUSKISKON HOITO

– Pese aina käytön jälkeen hammasharjalla ja halutessasi miedolla tahnalla. Huuhtele runsaalla vedellä. Desinfiointitabletttien käyttö on suositeltavaa.
– Älä koskaan desinfioi kiskoa mikroaaltouunissa, pakastimessa tai kiehuvassa vedessä. Vältä kuumaa vettä.
– Kun ensimmäinen kisko on kulunut, vaihda se ajoissa uuteen. Kulunut kisko ei suojaa hampaitasi eikä auta bruksausoireiden lievityksessä. Valmistajan mukaan OzDenta voi kestää käytössä jopa vuoden, mutta tähän vaikuttaa luonnollisestikin äärettömän paljon kunkin narskuttelijan purennan intensiteetti ja jatkuvuus. Tästä syystä mitään ala- ja ylärajaa kiskon kestolle ei voida antaa.

Huom! OzDentan ulkoasu muuttuu. Tuote on sama, mutta pakkauspussi eri värinen!

 
boksikiinni_kaikki  ozdentat

ET VOI KÄYTTÄÄ TÄTÄ PURENTAKISKOA JOS

– olet alle 18-vuotias
– hammaslääkärisi kieltää sinua käyttämästä suukojeita
– kärsit hammas- tai leukasärystä
– suussasi on heiluvia hampaita tai implantteja tai käytät hammasrautoja

 

MITEN OZDENTA EROAA TOISESTA PURENTAKISKOSTANNE?

Alla olevasta kuvasta näet, mitä eroa OzDentalla on toiseen lämpömuotoiltavaan narskutuskiskoomme

boksitmyos

* OzDenta on muodoltaan hieman leveämpi – sopii hyvin myös leveäleukaisille
* OzDenta ulottuu noin 2 cm taaemmas hampaisiin, joten se suojaa purentaasi pitemmältä
* Materiaali on jäykempää ja paksumpaa – ja siksi myös käytössä kestävämpää

Patentti CE 002701359
Valmistusmateriaali: EVA (etyylivinyyliasetaatti)
Luokan 1 lääkinnällinen laite
Valmistusmaa: Romania

 

BRU01

Hinta: 29,90 €

Loading Päivittää

Siro ja pehmeä purentasuoja tilapäiseen käyttöön

Edullinen ja kevyt purentasuoja hampaiden narskuttelijalle. Pieni suukappale suojaa hampaitasi ja hampaiden kiillettä. Tarkoitettu satunnaiseen tai tilapäiseen käyttöön.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pieni, siro ja elastinen suukappale, jolla voit suojata hampaitasi yölliseltä narskuttelulta. Käytä joko ylä- tai alahampaissa (yleensä käytetään ylähampaissa). Etuosan “koukku” asettuu etuhampaiden takapuolelle ja uralliset purentatyynyt suunnilleen puoleen väliin hammasrivistöäsi. Soveltuu  ainoastaan satunnaiseen tai tilapäiseen käyttöön – jos kärsit jatkuvasta bruksismista, suosittelemme joko lämpömuotoiltavia purentakiskoja (DenTek Maximum Protection tai bränditön kevyt purentakisko) tai muotoilematta valmiita SleepRight-kiskoja.

Hammassuojan kokonaispituus noin 4,5 cm. Suukappale ei vaadi lämpömuotoilua.

 

Tämä on ns. bränditön ja pehmeämpi vaihtoehto Plackers Grind No More -purentasuojalle (kuvassa vasemmalla, Plackers vertailun vuoksi oikealla)

vertailu_plackersiin

 

HUOMIOITAVAA
Muista pestä (kylmällä vedellä ja halutessasi suuvedellä) ja kuivata purentasuoja aina käyttökertojen välillä. Vaihda kulunut suoja välittömästi uuteen.

TÄTÄ HAMMASSUOJAA EI SAA KÄYTTÄÄ
– yli 12 tuntia kerrallaan
– alle 18-vuotiaat
– hammasrautojen tai muiden suukojeiden kanssa
– jos suussasi on heiluvia hampaita tai implantteja
– urheiltaessa

HAMMASSUOJAN KÄYTTÖÄ EI SUOSITELLA JOS
– hampaissa on paikkaamattomia reikiä
– leuat lonksuvat
– sinulla on hammas- tai leukasärkyä tai pureminen tuntuu vaikealta
– sinulta puuttuu 2 tai useampi hammas
– suussasi on haavautumia
– ikenesi eivät ole terveet
– kärsit hengitysvaikeuksista

Materiaali: EVA
Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE

Tuote lähetetään läpinäkyvään muovipussiin pakattuna ilman pahvikääreitä.

 

B05

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Litteähkö säilytyskotelo suukojeelle – ei ilmareikiä

Tiiviisti sulkeutuva muovinen hammaskojeen säilytyskotelo. Rasiassa ei ole reikiä, mistä syystä se on kätevä kuljetettava laukussa; aavistuksen märkäkään suukoje ei kastele laukun sisätöä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kätevä PE-muovista valmistettu säilytysboksi erilaisille suukojeille, esimerkiksi hammasraudoille, pienikokoisille ja litteille narskutus- tai kuorsauskiskolle (esim. lämpömuotoiltava kevyt purentakisko tai ozdenta – ei siis esimerkiksi Somnofit-mallille) ja muille suukiskoille. Sopii myös hammasvalkaisumuottien säilitykseen. Säilytä suukojeesi hygieenisesti ja käytä perheenjäsentesi kanssa väreiltään erottuvaa rasiaa.

Sisämitta noin  7,5 x 6,6 x 2,3 cm

 Tässä mallissa EI ole tuuletusreikiä!

boksit2

 

DBX01

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Alumiininen pillerirasia A – kiinnitys vaikka avaimenperään

Näppärä ja tyylikäs metallinhohtoinen alumiininen pillerirasia sulkeutuu tiiviisti. Kiinnitys metallirenkaalla vaikka avainnippuun tai vyölle.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Alumiinista valmistettu pillerirasia / lääkerasia, jonka voit kiinnittää vaikka vyöhön tai avaimenperään. Pieni erä lääkkeitä kulkee näin kätevästi mukanasi.

Säilytysosan syvyys on noin 4 cm. Pohja on suora.
Säiliöosan sisähalkaisija on noin 1,3 cm
Koko rasian pituus (ulkomitta) sisältäen kiinnitysrenkaan nupin on noin 6 cm
Metallinen ripustusrengas, josta voit kiinnittää rasian vaikka avainnippuun tai vyöhön, on halkaisijaltaan 2,3 cm 

Värivaihtoehdot: musta, violetti, punainen, kulta/keltainen, vihreä, sininen


Huomaa: saatavilla myös versio B, jonka säilytysosan syvyys on 0,5 cm pienempi ja sen pohja on pyöristetty.

kaikkivarit

 

  DC07

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Pillerinhalkaisija + 2-osainen säilytysrasia samassa

Kätevä monitoimintainen dosetti, jossa on mukana pillerinhalkaisja. Puolitettuja tabletteja voit säilyttää erillisissä tiiviissä muovirasioissa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kätevä napakasti sulkeutuva muovirasia kätkee sisäänsä pillerinpuolittajan sekä kaksi erillistä pientä muovikoteloa halkaistuille tableteille. Muoviset kotelot voi myös ottaa kokonaan pois, jos niille ei ole tarvetta.

Koko kotelon ulkomitat: 9,3 cm x 4,6 cm x 1,8 cm
Pienet erilliset kotelot ovat kooltaan 2,5 X 3,5 X 0,9 cm

 

boksitirti

 

DC09

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Sateenkaaridosetti ilman tekstejä 21 lokeroa

Kevyt ja tilava 21-osainen värikäs dosetti, josta jokaisen 3-lokeroisen väririvin saa yksittäin irti. Viikonpäiville on jokaiselle oma selkästi erottuva tunnusvärinsä ja kolme lokeroa per päivä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Varmatoiminen, kevyt mutta tilava lääkeannostelija sinulle, jonka täytyy päivittäin nauttia kolmeen otteeseen lääkkeitä tai lisäravinteita. Kirkkaassa “muovisalkussa” on 7 erillistä 3-osaista värilokerikkoa, joissa jokaisen väririvin saa helposti irti. Jokainen yksittäinen lokero sulkeutuu napakasti ja tiiviisti. Jos olet lähdössä päivän tai parin reissulle, voit ottaa dosetista vain tarvittavan määrän päiväannoksia mukaasi.

Laatikoiden päällä ei ole tekstejä tai numeroita.

 

1

DOX09_b

Hinta: 20,90 €

Loading Päivittää

6-osainen kapselin muotoinen tiivis dosetti

Hauska pullea, lääkekapselin muotoinen lääkeannostelija, jossa sisällä 6 lokeroa. Kansi sulkeutuu todella tiiviisti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kivan näköinen 6-osainen dosetti on pyöristetty muodoiltaan ja näyttää lääkekapselilta.
Koko noin 9,6 x 5,2 x 3,5 cm. Valkoisen jako-osan saa myös kokonaan pois punaisesta kotelosta yhtenä osana.
Rasian päällä punaisella teksti PILL BOX 6 PART
Tukevaa muovia, kestää hyvin esimerkiksi laukussa menossa mukana.

Värivaihtoehdot kuten kuvassa (oikeanpuoleista alinta, vaaleansinistä, ei tällä hetkellä saatavana)

 

 

 kuusiosainendosetti_1 kuusiosaiset_2

DC11

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Tilava suukojeen säilytyskotelo saranoilla

Kätevä ja helppokäyttöinen muovikotelo, jossa säilytät suukojeesi (proteesi, hammasraudat, purentakisko jne.) hygieenisesti ja hyvässä tallessa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Wisdom kätevä muovinen säilytysrasia varmistaa, että suukojeesi pysyy hygieenisenä. Muoviboksissa on saranat ja se sulkeutuu tiiviisti.
Sisämitta noin 8,5 cm x 6,5 cm x 4,3 cm
Tässä mallissa ei ole huuhtelukoria.

violetti_vihrea

Värit: lohenpunainen (aavistuksen pinkki) / violetti / vihreä

HH33

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Wisdom UV Pro Whitening hammastahna 75 ml

Vaalenna hampaitasi ja poista värjäytymiä hellävaraisesti. Jo 2 viikon käytöllä voit saada 2 astetta vaaleammat hampaat. Tehokas ja turvallinen 75 ml fluorihammastahnatuubi taattua Wisdom-laatua.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Wisdom UV Pro Whitening -hammastahna ei vahingoita hammaskiillettäsi tai altista niitä vihlonnalle. Säännöllisellä käytöllä poistat ja ennaltaehkäiset värjäytymiä ja voit saada jopa kaksi sävyä vaaleammat hampaat parin viikon käytöllä. Hengityksen raikastava tahna estää hampaiden reikiintymistä ja plakin kerääntymistä hammaspinnoille.

75 ml tuubi.

Tuote sisältää: sorbitolia, vettä, piihappoa, pentanatriumfosfaattia, natriumlayryylisulfaattia, natrium-monofluorifosfaattia, mintun makuista aromia, polyvinyylipyrrolidonia, selluloosageeliä, triklosaania, natriumsakkariinia, mica-puhdistuspartikkeleita, silikapartikkeleita, CI 77891 -, Cl 74160 – ja Cl 42051 -väriaineita.

Sisältää: 1,1 massaprosenttai natriummonofluorifosfaattia, mikä vastaa 1450 ppm fluoria.

pakkausjaputkilo

Varoitukset:
Tuote ei sovellu lapsille.
Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Jos saat fluoria myös muista lähteistä, kysy hammashoitajan mielipidettä fluoritahnan käytöstä.
Sisältää antibakteerista triklosaania (valkaisuominaisuudet).

WR44

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Tyynyliina Bambu Posiform-kuorsaustyynyyn

Vaihtotyynyliina kuorsaajan ergonomiseen Posiform-tyynyyn. Käyttäjäystävällinen ja miellyttävä vaihtopäällys, joka istuu napakasti tyynyn päälle.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuorsaajille kehitettyyn Posiform-tyynyyn täydellisesti sopiva tyynyliina on sveitsiläistä laatutyötä – aivan kuten Posiform-tyynykin.
Tyynyliina on pinnaltaan iholle samettisen pehmeän tuntuista, likaa ja hikeä hylkivää bambukuitua. Sopii myös allergiaan taipuvaisille.  Oeko-Tex Stardard 100 -mukainen laatutuote.

Tyynyliina on varustettu vetoketjulla, minkä ansiosta se on kätevä irrottaa pesua varten. Konepesu 40-60 asteessa.

Valmistusmateriaalina on bambu
Väri: kerma (kuvassa valkoisempi kuin luonnossa)
Koko 55 X 30 cm

 

UNEKSI3
uneksi.com

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Hampaiden valkaisukynä Beautiful Smile 2 ml

Hampaiden kotona tapahtuvaan valkaisuun kätevä ja edullinen peroksiditon geelikynä. Poista yksittäisiä värjäytymiä tai kirkasta koko hymyä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Valkaisevaa geeliä sisältävällä sivellinpäisellä kynällä valkaiset hampaasi kätevästi ja nopeasti! Kevyt kynä kulkee mukanasi matkoilla minne tahansa.
Geeli täyttää CE-vaatimukset eikä se vahingoita hammaskiillettäsi.

 

NÄIN HELPPOA ON GEELIKYNÄN KÄYTTÖ:
pese hampaat
käännä kynän alaosaa saadaksesi geeliä esille
sivele ohuelti geeliä hampaiden etupinnoille – muista pitää huulesi jännittyineinä, jotta ne eivät koske geeliin!
anna geelin vaikuttaa noin 10 minuuttia
huuhtele suusta ylimääräinen geeli vedellä ja ole syömättä ja juomatta seuraavat 30 minuuttia

toista käsittely kahdesti päivässä korkeintaan viiden päivän ajan
säilyttääksesi saavutetun tuloksen käytä jatkossa 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa (valkaisevaa geeliä ei tule käyttää kuitenkaan jatkuvasti, 14 päivän käytön jälkeen on pidettävä tauko)

 

ET VOI VALITETTAVASTI KÄYTTÄÄ GEELIKYNÄÄ JOS

– olet alle 18v
– olet raskaana/imetät
– sinulla on hammas- tai ienvaivoja

 

Geelin tehoaine on karbamidiperoksidi (max. 0,3%)
Peroksiditon geeli sisältää glyserolia ja propyleeniglykolia, karbomeeri, makuaineena piparminttuöljyä, trietanoliamiinia,

Kynässä on 2 ml geeliä.

 

WR13

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

Beautiful Smile suusuihke raikastaa hengityksen

Raikas hengitys missä ja milloin tahansa! Mintunmakuinen suusuihke antaa nopeasti raikkaan tunteen suuhusi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Beautiful Smile -suusuihkeella saat välittömästi raikkaan hengityksen. Näppärä minipullo (12ml) sopii pieneenkin taskuun tai laukkuun.

Varoitukset:
– ei lasten ulottuville
– älä suihkuta silmiin

Raikas suihke sisältää mentholia, xylitolia, maku- ja makeutusaineita, vihreä tee -uutetta, aloe vera -uutetta, vettä

HH38

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Beautiful Smile vaahtoava valkaiseva hammastahna 50ml

Raikas suu ja valkoiset hampaat Beautiful Smile -puhdistusvaahdolla! Siisti ja nopea tapa hoitaa päivittäistä suuhygieniaa ja ylläpitää hampaiden vaaleaa sävyä on pestä ne hammastahnan sijaan tehokkaalla ja kiillettä vahingoittamattomalla vaahdolla.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Puhdistus- ja valkaisuvaahto on näppärä 2-in-1-ratkaisu hampaidenhoitoon: pese hampaasi tavallisen tahnan asemesta mintun makuisella Beautiful Smile -vaahdolla ja saat puhtaan tunteen lisäksi vaaleamman hymyn. Vaahto sopii erinomaisesti myös ylläpitämään muottivalkaisulla aikaansaatua tulosta.

Vaahto on hammakiilleystävällistä eikä se altista hampaitasi vihlonnalle.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa
Älä niele vaahtoa tarpeettomasti
Käytä normaalin hammastahnan sijaan 1-2 kertaa päivässä
Älä laita vaahtoa silmiin
Jos saat tuotteesta ienärsytystä, lopeta sen käyttö välittömästi

Säilytettävä viileässä, auringolta suojassa

 

50 ml pullo
Sisältää: natriumperboraattia, propyleeniglykolia, glyserolia, polysorbaatti 20
CE-sertifioitu

WR15

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Smokers – hammastahna valkoisempaan hymyyn

Huom! PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 12/2018 *** Tämä ei tietenkään tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen. *** Tupakoitsijoille kehitetty kehitetty vaalentava, värjätymiä poistava ja hampaat puhtaan raikkaiksi puhdistava hammastahna.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Huom! PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 12/2018
Tämä ei tietenkään tarkoita, että tuotteen teho loppuisi siihen.

 

Smokers-hammastahna vaalentaa ja ennaltaehkäisee ikäviä tahroja, joita tupakointi aiheuttaa. Se vähentää hammaskiven ja plakin muodostumista ja ennaltaehkäisee hampaiden reikiintymistä. Raikas mintun makuinen tahna sisältää 1450 ppm fluoria.

Ainesosat: vettä, sorbitolia, piihappoa, pentanatriumfosfaattia, natriumbikarbonaattia, kokamidopro-pyylibetaiinia, minttu-aromia, selluloosageeliä, natriumfluoridia, natriumsakkariinia, titaanidioksidi Cl 77891

Sisältää natriumfluoridia 0.32 massa-% (1450 ppm fluoria)

Varoitukset:
–  ei saa käyttää lapsille
– pidä tuote poissa lasten ulottuvilta
– jos saat fluoria myös muualta kysy hammashygienistisi mielipidettä fluorihammastahnan käytöstä

 

WR16

Vanha hinta: 12,90 €

Hinta: 7,90 €

Säästö: 5,00 €

Loading Päivittää
Sale

Hammasvälien, hammaskojeiden ja -rautojen puhdistusharja

Wisdom Interspace on kehitetty erilaisten suukojeiden, hammasrautojen ja isojen hammasvälien puhdistamiseen. Pehmeät, tehokkaasti mutta hellästi puhdistavat harjakset.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tällä pehmeäharjaisella varrellisella apuvälineellä puhdistat kätevästi suuremmat hammasvälit ja hankalat kohteet – myös takaa hammasrivistöstä. Harjain poistaa plakkia hammasväleistä sekä ienrajasta. Pehmeät harjakset sopivat hammaskojeiden ja rautojen puhdistamiseen.

Käyttö
– Paina harjakset hampaan pintaa vasten, jolloin ne leviävät 
– Pyyhkäise harjakset ienrajaan asti.
– Huuhtele harja aina käytön jälkeen
– Älä käytä kulunutta harjaa
– Älä pakota harjainta väkisin hammasväleihin
– Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Väri on satunnaisesti joko sininen tai violetti

harjanpaa

HHU04

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Beautiful Smile hampaiden valkaisujauhe 40g

Säilytä hampaidesi vaalea sävy ja poista tummentumia helposti; pese hampaasi kerran viikossa riittoisalla ja tehokkaalla Beautiful Smile -valkaisujauheella.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Käyttämällä kerran viikossa riittoisaa ja tehokasta Beautiful Smile -hampaiden valkaisujauhetta ylläpidät hampaidesi valkoisuutta helposti esimerkiksi muottivalkaisun jälkeen. Parhaan tuloksen saat  sähköhammasharjalla.

 

Valkaisujauheen käyttö:
Kostuta hammasharjan pää ja kasta se kevyesti jauheeseen
Harjaa hampaitasi erityisesti etupinnoilta 2-4 minuuttia
Huuhtele suu

Varoitukset:
Tuote ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Tuotetta ei saa joutua silmiin.
Älä niele tarpeettoman suuria määriä.
Säilytä poissa lasten ulottuvilta.
Säilytä viileässä ja poissa auringonvalosta.
Tuotetta saa käyttää vain kerran viikossa.

 

Sisältää: natriumlauryylisulfaattia, natriumkloridia, vihreää teetä, mentholia, sakariinia, pentanatriumtrifosfaattia, kalsiumkarbonaattia, xylitola, piparminttumakuainetta
CE-sertifioitu
Pakkauksen koko 40 g

WR18

Hinta: 23,90 €

Loading Päivittää

Lisämuotti hampaiden valkaisuun (bränditön)

Pehmeä ja helposti muotoutuva muotti hampaiden kotivalkaisuun. Käytetään valkaisevan geelin sekä haluttaessa geelin tehoa voimistavan LED-valon kanssa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tarvitseko uuden muotin hampaiden kotivalkaisua varten?  Lämpömuotoilun ansiosta muotti “istuu” hyvin ja saat valkaisugeelin todella tiiviisti hampaitasi vasten.

Valittavanasi on joko Beaming White -muotteja vastaava bränditön versio, joka on jämäkkää mattaa materiaalia (kuvassa oikealla) tai
huomattavasti pehmeämmästä, ohuemmasta ja kirkkaammasta materiaalista valmistettu muotti (kuvassa vasemmalla).

valkaisumuotit

 

Molemmat valkaisumuotit ovat lämpömuotoiltavia. Voit tilata kumpaakin versiota joko yhden kappaleen tai kaksi kappaletta.

Toimitetaan ilman pahveja ja koteloa.

Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE
Materiaali: etyylivinyyliasetaatti

WR19

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 4,90 €

Loading Päivittää

Poskien levittäjä helpottaa hammashoitoa ja valkaisua

Suun auki pitävä muovilaite helpottaa työskentelyäsi, kun esimerkiksi raaputat hampaista tummentumia tai valkaiset niitä geelikynällä, valkaisuliuskoilla tai muottivalkaisun keinoin. Poskien levittäjä antaa sinulle enemmän työskentelytilaa, estää geelin tarttumisen huuliin ja valkaisuliuskoja vettymästä ja menemästä ryttyyn.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Huulten / poskien levittäjä on kovasta muovista valmistettu apuväline, joka helpottaa työskentelyäsi, kun valkaiset hampaitasi tai raaputat niistä tummentumia. Hampaiden pinnat pysyvät helpommin kuivina, jolloin valkaisuteho on voimakkaampi.  Levittimen käyttö estää valkaisugeeliä ottamasta kiinni huuliisi. Saat yksinkertaisesti enemmän työskentelytilaa – valkaisu ja hampaiden puhdistaminen sujuu siistimmin ja vaivattomammin.

Poskien levittäjistä on saatavilla sekä kirkas että vaaleansinisestä läpikuultavasta muovista valmistettu versio (kuvassa alla).
Sinisen reunaosat ovat aavistuksen tukevammat ja massiivisemmat kuin kirkkaassa, muuten levittimissä ei ole eroa.

levitsin

WR20

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

4-osainen pyöreä pilleridosetti, eri värejä

4-lokeroinen tiukasti sulkeutuva dosetti. Mukavan näköinen pyöreä, pilleriä imitoiva muoto.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hauskan näköinen pullea dosetti, jossa päällä teksti PILLBOX. Dosetti imitoi pilleriä, jossa on jakoura. Sulkeutuu tiiviisti pyörittäen, lääkerasiaa ei siis napsauteta vaan se pyöritetään kiinni.
Ulkomitta noin 6,5 cm (halkaisija) ja paksuus 3 cm. Sisällä neljä lokeroa. Valkoinen osa dosetin sisällä on irrotettavissa, joten voit käyttää rasiaa myös ilman sitä.

 

Värivaihtoehdot (valitse haluamasi alavetovalikosta)

 kaikkipyoreatdosetit  

 keltainenboksi

DC27

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Kuusimalliset silikonikorvatulpat kotelossa * eri värejä

Siniset kuusimuotoiset silikonikorvatulpat pienessä muovisessa säilytyskotelossa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuusimalliset silikonikorvatulpat. Mukana pieni muovinen säilytyskotelo.

korvatulpat2korvatulpat_1
kuusitulppia

SNA04

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 3,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi MINI silmänympärysiholle

Minikokoinen kuivakuppauskuppi sopii käytettäviksi kasvojen alueella. Sen käyttö parantaa verenkiertoa ja rentouttaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuivakuppaus on moderni versio ikivanhasta kiinalaisesta hoitoperinteestä. Se on tehokas tapa hoitaa ja ennaltaehkäistä selluliittia sekä parantaa veren ja lymfanesteiden kiertoa elimistössä. Kuivakuppaus parantaa ihon laatua ja ulkonäköä, sillä se lisää ihon hengittävyyttä ja saa sen näin näyttämään sileämmältä ja elinvoimaisemmalta. Kuivakuppaus on hyvä apu myös kipeytyneille ja kireille lihaksille. Se voi auttaa myös migreeniin.

Kuivakuppauksella tarkoitetaan imukuppihierontaa. Sen teho perustuu alipaineeseen, joka muodostuu, kun kuppi kiinnittyy jämäkästi ihoon ja sitä siirrellään ihon pintaa pitkin. Näin suoritettu hieronta laittaa kuona-aineet liikkeelle ja parantaa kudoksen ja ihon verenkiertoa.

Kuppien kanssa kannattaa käyttää öljyä tai voidetta. Vaseliini, liukuvoide tai kookosöljy sopivat esimerkiksi hyvin tarkoitukseen. Myös saippuaa tai kasvojen puhdistusainetta voi käyttää.

Tämä minikokoinen silikoninen kuivakuppauskuppi on pituudeltaan noin 5 cm ja alareunan halkaisijaltaan (ulkoreuna) noin 1,5 cm. Minikuivakuppauskuppi soveltuu käytettäväksi kasvojen ja silmänympärysten alueella rentouttamiseen ja ihon kiinteyttämiseen. Iho kirkastuu ja ihohuokoset puhdistuvat, juonteet voivat silottua. Mini-koon kuppi ei sovellu vartalonhoitoon!

 kuivakuppauskuppi_mini

 

KÄYTTÖ

Purista kuppia reunoilta ja aseta se tämän jälkeen reilusti rasvatulle ihoalueelle siten, että kupin sisälle muodostuu alipaine. Liu’uta kuppia rauhallisesti iholla pyörivin tai suorin liikkein kohti sydäntä. Käytä maksimissaan 10 minuuttia kerrallaan ja aluksi vain muutaman kerran viikossa. Käsittele herkkää silmänympärysihoa aina varovaisesti!

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta.
Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

minikuppauskuppi_2

 

FG35 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi MEDIUM vartalon hoitoon

Hoida kipeitä lihaksia, jumiutuneita hartioita, huonoa pintaverenkiertoa ja kehon rasvakertymiä perinteisellä ja tehokkaalla kuivakuppauksella. Tämä M-koon silikoninen kuppi sopii vartalon käsittelyyn.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hoida kipeytyneitä lihaksia ja jännitystiloja miellyttävästi ikivanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvalla kuivakuppausmenetelmällä! Kuivakuppaus vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja syvärentouttaa esimerkiksi jumiutuneita niska-hartiaseudun lihaksia. Kuivakuppaus soveltuu erinomaisesti myös selluliitin käsittelyyn: iho tasoittuu ja kiinteytyy. Monet ovat saaneet kuivakuppaksesta avun myös migreeniin.

Kuivakuppauksen idea on voimakkaassa alipaineessa, joka syntyy, kun kuppi asetetaan iholle. Kun kuppia liikutellaan iholla, käsiteltävän alueen pintaverenkierto paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja lihakset lämpiävät ja rentoutuvat.

Hygieeninen silikoninen kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  5,6 cm  ja korkeudeltaan noin 6 cm.  Tämä koko soveltuu kehon käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä, esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini sopivat tarkoitukseen. Monet suosivat myös kookosöljyä.

puristaa

ALIPAINEHOITO
Levitä aluksi käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kuppia sen alareunoista kupiksi ja aseta se iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Ajan myötä ja harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa iholle asettaa, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan vaikutuksen. Liikuta kuppia ihollasi rauhallisesti joko pyörittävin tai yhdensuuntaisin liukuvedoin. Vetojen suunnan tulisi olla sydäntä kohti. Aloita maksimissaan 10 minuutin hoitojaksoilla pari kertaa viikossa ja lisää hoitoaikaa ja niiden tiheyttä vähitellen. Ei kannata pelästyä, vaikka käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista.

Viisi värivaihtoehtoa. Huomaa, että violetti versio on todella hennon vaalea violetti.

FG36

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Tyylikäs hopeanvärinen 3-osainen pillerirasia

Tyylikäs metallinen pillerirasia, jossa sisällä 3-osainen jako.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuljeta ja säilytä lääkkeitäsi tyylillä! Tämä kaunis pillerirasia on noin 5 cm halkaisijaltaan ja noin 2 cm syvyydeltään. Sisällä kolme osastoa. Suljetaan napakasti puristamalla voimakkaasti kansi kiinni rasiaa. Avataan edessä olevaa nuppia painamalla. Pohjassa himmeä kuviointi.

1
tausta

DC29

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kaunis säilytysrasia pillereille, voiteille tai pienille esineille

Monikäyttöinen kaunis mattahopeinen alumiinirasia, jonka vetoisuus on 50 ml ja halkaisija noin 5,5 cm. Rasiassa voit säilyttää esimerkiksi lääkkeitä tai voidetta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kauniisti hohtava mattahopeinen alumiinirasia, jossa voit säilyttää esimerkiksi lääkkeitä tai voidetta, kynsikoristeita tai erilaisia puutereita… oikeastaan ihan mitä tahansa.
Oivallinen matkalle mukaan, sillä tämä rasia on todella kevyt ja sulkeutuu tiiviisti ruuvaten.

Purkin vetoisuus on 50 ml, sisähalkaisija noin 5,3 cm ja korkeus noin 2,5 cm.

auki

 

DC31

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Manuaalinen hierontalaite niska- ja lihaskipuun

Onko niska kipeä? Kolottaako? Käsittele kipeitä lihaksia joko paineluhieronnalla tai pyörittävin hierovin liikkein. Varmatoimintainen manuaalinen hierontalaite on kovaa muovia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Käsittele jumeja ja lihaskipuja hauskannäköisellä mustekala-hierontalaitteella. Kevyt kovasta muovista valmistettu manuaalinen hierontalaite soveltuu sekä paineluun että hierontaan – missä ja milloin tahansa. Hierontalaitteen pohjan halkaisija on noin 8 cm. Kaikki värit ovat läpikuultavia ja vaaleita.

 vihrea-mustekala sininen_punainen_mustekala

 

MAS02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 12,90 €

Loading Päivittää

28-osainen monikäyttöinen kerrosdosetti

Värikäs 28-osainen dosetti sinulle, jonka täytyy ottaa lääkkeitä neljästi päivässä. Jokainen päivä ja lokero on havainnollisesti ja yksilöllisesti erottuvasti merkitty.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

28-osainen dosetti, jossa jokainen päivä muodostaa omanvärisensä selvästi erottuvan kerroksen kirkkaaseen muoviseen “hyllyyn”.  Päivät on lisäksi nimikoitu englanniksi.
Kukin päiväkerros muodostuu neljästä lokerosta, joiden päälle on kirjoitettu ajankohdat lääkkeiden nauttimiselle (breakfast, lunch, dinner, bed time).
Dosetista on näppärä irrottaa tarvittavat päiväannokset esimerkiksi matkalle lähdettäessä  – yksittäinen kerros kulkee mukana omana 4-osaisena minidosettinaan.

Yksittäisen lokeron leveys on noin 1,9 cm, pituus noin 2,9 cm ja syvyys 1 cm. Lokero on siis tilava, mutta ei kovin syvä.

Koko hyllykön korkeus on noin 10,5 cm

sloti

lokeroitaauki

 

 

DOX06

Hinta: 22,90 €

Loading Päivittää

28-lokeroinen tilava muovidosetti * B-laatu

Tilava 28-lokeroinen pastellisävyinen lääkeannostelija lääkkeille, luontaistuotteille tai vaikka korujen säilytykseen. HUOMAA! Tämä erä on B-laatuinen; suurin osa lokeroiden kansista sulkeutuu todella tiiviisti, mutta osa ei välttämättä sulkeudu kunnolla, joten dosettia ei voi suositella käytettäväksi esim. matkustuskäytössä. Jos säilytät dosettia vaakatasossa kaapissa tai pöydällä, asialla ei vaikutusta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Englanninkielisin lyhentein (alkaen maanantaista) sekä ajankohtatekstein (morn, noon, night, backup) nimikoidut tilavat lokerot ovat läpikuultavia, joten sinun on helppo pysyä ajan tasalla, oletko ottanut lääkkeesi tai luontaistuotteesi ajallaan.

Yksittäisen lokeron syvyys on noin 1,5 cm, leveys 2,7 cm ja pituus 2,3 cm.  Lokerot ovat pohjastaan kaarevia.

HUOMAA! Tämä erä on B-laatuinen; suurin osa lokeroiden kansista sulkeutuu todella tiiviisti, mutta osa ei välttämättä sulkeudu kunnolla, joten dosettia ei voi suositella käytettäväksi esim. matkustuskäytössä. Jos säilytät dosettia vaakatasossa kaapissa tai pöydällä, asialla ei vaikutusta.

Lääkeannostelijan väritys on aina samanlainen pastellisävyinen kuin kuvassakin, mutta “väriraidat” saattavat olla toisessa järjestyksessä!

lähikuvaa

DOX08

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

4-lokeroinen litteä nelikulmainen dosetti

Kätevän kokoinen 4-lokeroinen muovidoseti. Hieman läpikuultavaa värillistä muovia. Lokerojaon voi halutessaan poistaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Mukavasti laukussa mukana kulkeva tiiviisti sulkeutuva mattapintainen muovidosetti. Sisällä valkoinen 4-osainen lokerikko, jonka voi ottaa irti.
Yksittäisen lokeron koko noin 2,2 cm x 2,7 cm x 1,2 cm

Dosetin kannessa on himmeällä ristin kuva

pun_slotitirti
kaikkivarit

DC33

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

2-10-osainen muovilokerikko lääkkeille tai pikkutavaroille

Salkkumallinen kevyt, muovista lokerikko, jonka väliseiniä voi tarpeen mukaan poistella niin, että lokerikossa on 2-10 osaa. Sopii dosetiksi tai pikkuesineiden säilytykseen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Näppärä muovilokerikko, josta voidaan väliseinin erottaa 2-10 lokeroa. Sulkeutuu salkkumaisesti muovisesta klipsistä.

Käytä dosettina tai pienten tavaroiden kuten helmien tai korujen säilytykseen.

Kokonaismitat (ulkomitat)
leveys 7 cm, korkeus 2,2 cm, pituus 13 cm.
Päässä on ripustusta varten reiällinen uloke

Jos erotat lokerikon 10 osaan, yhden slotin koko on noin 2,2 x 2,8 x 1,9 cm

 

Värivaihtoehdot:
– väritön muovi (lukko satunnaisesti joko punainen tai sinivihreäsävyinen)
– vaalea violetti
– vaaleanpunainen
– vaaleansininen

 

 

 ok_10_lok_2 ok_10_lok_3

DC34

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

6-osainen salkkudosetti kannellisilla lokeroilla

Näppärä tukeva muovinen lääkerasia kuudella erillisellä tiiviisti sulkeutuvalla kotelolla.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kivan näköinen ja tiukasti sulkeutuva saranallinen dosetti / lääkerasia. Kuusi erillistä kannellista lokeroa. Voit käyttää myös ilman kansia (yhden rivin kannet saa kerralla nostettua pois, kun avaa koko rivin kannet kerralla).

Dosetin kokonaiskoko noin 12 x 7,6 x 2,5 cm. Reunalokeroiden koko noin 3 x 2,5 x 1,8 cm ja kahden keskimmäisen leveys 4,2 cm.

Sekä lokerot että koko dosetti sulkeutuvat todella tiiviisti.

Lokerikon pääväri on valkoinen, lukko-osa ja sisäkannet joko vaalean (limen)vihreät TAI punaiset TAI siniset.

kolmevaria

 

DC36

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Kolmikerroksinen 8-lokeroinen dosetti

Kolmiosainen kätevä muovidosetti, jossa 8 erillistä kansin suljettavaa osiota.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kivan muotoinen napakasti sulkeutuva kolmikerroksinen dosetti, jossa on yhteensä 8 erillistä lokeroa läpinäkyvällä muovikannella.
Dosetin ulkomitat ovat noin 10 x 6,5 x 3,5 cm
Kannessa olevien neljän lokeron koko on noin 2,5 x 2,5 x 1,2 cm
Välikerroksen suuren kotelon koko on noin 5,4 x 8 x 1 cm
Pohjatason kolmen lokeron koko on noin 2,3 x 5 x 1,2 cm
Lokerot ovat ulkoreunoiltaan pyöristettyjä

Kannet saa kokonaan irti dosetista esimerkiksi puhdistusta varten. Jos tarkoituksesi ei ole irrottaa osion kansia kokonaan, älä avaa kaikkia saman tason lokeroita yhdellä kertaa.
Huomaa: erityisesti välitason suuren lokeron kansi on aluksi jäykkä. Kansi saattaa irrota, kun sitä vääntelee, samoin koko lokero, mutta ne saa helposti napsauttamalla takaisin paikoilleen. Käytössä saranat “vetreytyvät” nopeasti.

HUOM! Saatavilla myös 1 kappale ns. b-laatua; pinkin alennusdosetin kulmassa pieni pintavaurio ulkopinnassa. Haitta minimaalinen ja vain esteettinen.

 

punainen_auki

kolme

 sininen                                   purppura                          vaaleanpunainen

DC02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 10,90 €

Loading Päivittää

Pillerinpuolittaja / murskaaja / 3-osainen dosetti

Tässä yhdistyvät pillerinhalkaisija, lääkemurskain sekä 3-osainen dosetti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tämä monitoimilaite sisältää lääkemurskaimen, lääkkeiden halkaisijan sekä 1-3 säilytystilaa pillereille.
Ruuvaa vihreä alaosa irti, niin käytössäsi on lääkemurskain. Nosta toisen pään “hattu” ylös, niin eteesi avautuu pillerinpuolittaja. Nostamalla puolituskerroksen pois paikoiltaan näet pillereiden säilytystilan: irralleen nostettavissa on 2-osainen pyöreä tila ja sen alla vielä yhtenäinen tila.

Kokonaiskorkeus 6,3 cm ja halkaisija 4 cm

IMG_4417 IMG_4419
murskain_pinkki_1murskain_pinkki_2

 

DC03

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Fresh Effect Whitening hammastahna 100 ml

Voimakkaan mintun makuinen hampaita hoitava ja valkaiseva, reikiintymistä ennaltaehkäisevä Fresh Effect Whitening -hammastahna riittoisassa 100 ml tuubissa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Riittoisa, raikkaan mintun makuinen Fresh Effect Whitening -hammatahna auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen vaaleuden samalla kun se ennaltaehkäisee reikiintymistä, vahvistaa hammaskiillettä ja raikastaa hengityksen.

 whitening2

Tuote sisältää: Sorbitoli, vesi, piihappo, natrium layryylisulfaatti, aromi, selluloosageeli, natriumsakkariini, limoneeni, natriumhydroksidi, väriaine CI 77891.
Sisältää 0,298 massa-% natriumfluoridia (tämä vastaa 1350 ppm fluoria).

Varoitukset
Ei sovellu lapsille
Pidä poissa lasten ulottuvilta

Parasta ennen -merkintä 04/2021

HH12

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Beaming White lisämuotit (2 kpl) hampaiden valkaisuun

Beaming White Premium -setistä tutut valkaisumuotit hampaiden kotivalkaisuun. Osta kuluneiden muottien tilalle uudet tai tilaa kaverille omat – valkaiskaa hampaanne yhdessä!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tilaa uudet helposti lämpömuotoiltavat muotit hampaidan kotivalkaisua varten. Muotit ovat samanlaisia, mitä on alkuperäisessä Beaming White Premium -setistä.

Noudata valkaisussa oman valkaisupakkauksesi käyttöohjeita.

Hinta sisältää 2 kpl muotteja ilman pahvipakkauksia.

 

muotit

WR22

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Pullea tilava 3-lokeroinen dosetti

Hauskan näköinen “pullea” läpikuultavan punainen dosetti, jossa kolme tilavaa lokeroa. Lokeron sisältö saadaan esille pyörittämällä kantta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kolmeen osaan jaettu dosetti, joka suljetaan ja jonka haluttu osio avataan pyörittämällä kantta.
Korkeus noin 3,5 cm ja halkaisija noin 7,8 cm, eli lokerot ovat todella tilavat.  Lääkeannostelijan pystyy jakamaan osiin puhdistusta varten.

osat-irit

 

DC06

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Tyylikäs pieni 7-lokeroinen litteä metallidosetti / rasia

Metallinhohtoinen pieni, litteä, käyntikorttikoteloa muistuttava lääkeannostelija seitsemällä lokerolla. Soveltuu myös pienten esineiden säilytykseen ja kuljetukseen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Vahvoilla saranoilla varustettu kaunis lääkeannostelija on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Seitsemän pitkämäistä lokeroa.
Todella tyylikäs ja vain vähän tilaa vievä, helppo ottaa mukaan minne tahansa! Sulkeutuu todella jämäkästi.
Soveltuu erinomaisesti myös pienten esineiden säilytykseen ja kuljetukseen.

Huomaa mitat – dosettiin ei mahdu suuria määriä lääkkeitä!

Ulkomitat noin 82 mm x 50 mm x 12 mm.
Jokainen lokero on leveydeltään 0,9 cm, pituudeltaan 3,5 cm ja syvyydeltään noin 0,6 cm.

metallinen_dosetti_7_lokeroa

DC09

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

DenTek hammaslanka ahtaisiin hammasväleihin 100m

Erityisesti ahtaat hammasvälit tehokkaasti puhdistava mintun makuinen, vahattupintainen ja fluorattu hammaslanka 100 m säästöpakkauksessa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ahtaisiin hammasväleihin kehitetty raikkaan mintun makuinen hammaslanka 100 m pakkauksessa. Dental Floss on fluorattu hammaslanka, joka liukuu vahauksen ansiosta helposti hyvinkin ahtaisiin hammasväleihin.

Muistathan puhdistaa hammasvälit aamuin illoin osana hammashoitoa.

100mlanka

1. Katkaise noin 45 cm pituinen pätkä lankaa
2. Kierrä lanka etusormien väliin
3. Ohjaa hammaslanka varovasti hammasväliin ja liikuta sitä ylös-alas-liikkeellä vasten hampaan pintaa
4. Toista jokaisessa hammasvälissä

 

HHU06

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Teleskooppivartinen selänraaputin

Selkä kutiaa hysteerisesti etkä ylety raapimaan… raivostuttavaa, eikö? Säädettävällä teleskooppivarrella varustettu metallinen selänraaputin tuo ihanaa helpotusta. Se on myös mainio lahja – joko itsellesi tai kaverille.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Selässä on monta kohtaa, jonne on äärettömän vaikea ylettyä itse. Ja kun kutina käy  sietämättömäksi, käy olokin tuskaiseksi.  Näppärä teräksinen, hieman haravan ja haarukan risteytykseltä näyttävä selänraaputtaja on kätevä apuväline joko itselle tai lahjaksi. Sen varsi on säädettävissä teleskooppimaisesti 16,5 – 51 senttiin. Kevyt ja kätevä, kulkee mukana mukavasti vaikka minne.

 

pitkana

FG38

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Nauhahammaslankain Easy Slide 30 kpl

Easy Slide -nauhahammaslankain on kehitetty ahtaille hammasväleille. Herkkä ikenille, poistaa tehokkaasti plakkia ja likaa hampaiden väleistä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Clean Between Easy Slide Flossers -lankain poistaa tehokkaasti likaa ja plakkia ahtaistakin hammasväleistä ollen silti hellä ikenille. Lanka on rispaantumatonta ja se liukuu silkkisesti hammaväleihin. Nauhahammaslankain on helppo ja miellyttävä käyttää. Pakkauksessa on 30 kpl hammastikun sisältävää nauhahammaslankainta.

 

jee

HH17

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Pitkävartinen Easy Flosser -hammaslankain tikulla * 25 vaihtopäätä

Onko hammasvälien puhdistaminen langalla hankalaa? Saatko helposti oksennusrefleksin puhdistaessasi hampaitasi? Pitkällä varrella varustettu hammaslankain liukuu helposti väleihin, ulotttuu mukavasti hankalimpiinkin paikkoihin aivan suun takaosaan asti. Pakkauksessa on 25 kpl hammastikullista 25 vaihtopäätä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hammaslankaimesta saa pitkän varren ansiosta hyvän otteen ja sillä ulotut hyvin myös taaimmaisiin hampaisiin. Easy Flosser -tuote on suunniteltu erityisesti ihmisille, joilla on jostain syystä hankaluuksia muuten puhdistaa hammasvälejään; langan käyttö voi tuntua haasteelliselta tai esimerkiksi raskauspahoinvointi aiheuttaa helposti oksennusrefleksin.  

Lankaimessa on 25 vaihdettavaa päätä, joissa on integroituna myös hammastikku. Easy Flosserin käyttö on miellyttävää ja hygieenistä.

 

 sininen vihrea

Käyttö

Liu’uta lankainosaa hammaspintaa pitkin ylös – alas puhdistaen sekä hammasvälit sekä ienrajat.
Hammastikku viedään hammasväliin ientä vasten. Työnnä tikkua varovasti sisään ja ulos, jolloin ruoantähteet ja plakki poistuvat raoista.
Huuhtele lankainosa tarvittaessa. Vaihda hammaslankaimen pää päivittäin.

Lankaimen varren väri on satunnaisesti joko läpikuultava vihreä, oranssi, violetti tai sininen. Voit esittää väritoiveen, mutta emme valitettavasti voi taata sen toteutumista. Mikäli tietty väri on ostokriteerinä, ole ystävällinen ja tiedustele tietyn värin saatavuutta ennen kuin teet tilauksen. Kiitos.

HH18

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Micro Power paristokäyttöinen hammasharja

Tässä paristokäyttöisessä Wisdom Micro Power -hammasharjassa on 20000 kertaa sekunnissa värähtelevät harjakset, joten harjaus poistaa tehokkaasti plakkia ja tummentumia. Jos haluat hammasharjan, jossa yhdistyy perinteisen harjan harjapää ja sähköhammasharjan tehokkuus, Micro Power on sinua varten.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

AAA-paristolla toimiva kätevä ja tehokkaasti puhdistava hammasharja keskikovilla (medium) harjaksilla. Jos olet tuloksetta etsinyt sähköhammasharjaa, jossa on nomaalin hammasharjan kaltainen pää, tässä on. Harjakset ovat keskikovat. Harja toimii AAA-paristolla ja se on vaihdettavissa. Harjainosaa ei voi uusia.
punainen
 

Käyttö
Huuhtele harja ja lisää hammastahna
Paina on/off-nappulaa
Harjaa vähintään kaksi minuuttia kuten tavallisella harjalla
Sammuta painamalla on/off

Huomioitavaa
Harjaa ei saa upottaa kokonaan veteen
Ei sovellu alle 3-vuotiaille

 

allcolors

 

Harjan väri on satunnaisesti pinkki-puna-valkoinen, violetti-valkoinen, vihreä-valkoinen tai sini-valkoinen.
Voit halutessasi esittää väritoiveen, mutta emme voi taata sen toteutumista.  Jos tietty väri on ostokriteeri, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä etukäteen, ennen tilaamista, kiitos!

HH19

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Taittuva matkahammasharja kotelossa medium

Näppärä matkahammasharja taittuu pieneen tilaan ja kulkee hygieenisesti omassa ilmastoidussa suojakotelossa. Medium-kovuustason harjakset ja normaalinkokoinen, aikuiselle sopiva harjapää.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kätevä hammasharja kulkee matkoilla mukana omassa suojakotelossaan. Harjan koko pakattuna on 11 x 2,5 x 0,9 cm. Harjaspää on normaalia aikuiselle sopivaa kokoa ja harjasten kovuustaso on medium. Harja puretaan osiin ja harjain kääntyy varsiosan sisään. Varressa on rei’itystä ilmanvaihdon varmistamiseksi.

punainen

HH20

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskupit -setti: 4 kpl kaikki eri kokoa

Imukuppihieronta eli ns. kuivakuppaus on erinomainen apu rentoutumiseen sekä lihasjännityksen poistamiseen ja erilaisten kehon kiputilojen lieventämiseen. Kuivakuppaus saa käsitellyn ihoalueen tasoittumaan parantamalla sen verenkiertoa, mistä syystä kuivakuppausta käytetään paljon selluliitti-ihon hoitoon. Kokeile myös setin pienempiä kuppeja ohimolla ja silmien yläpuolella migreenin ja päänsäryn hoitoon!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

 Yhteensä 4 kappaletta eri kokoista kuivakuppauskuppia sekä vartalon että kasvojen ja silmänympärysihon käsittelyyn. Kupit on valmistettu hygieenisestä ja helposti puhdistettavasta silikonista.

Lähetys sisältää seuraavat kupit
1 x suuri, vartalon tehokkaaseen käsittelyyn sopiva LARGE-koko, halkaisijaltaan noin 7 cm ja korkeudeltaan 8 cm
1 x normaalikokoinen vartalon käsittelyyn sopiva MEDIUM-koko, halkaisija noin 5,5 cm ja korkeus 5,5 cm
1 x kasvojen ja kehon käsittelyyn sopiva SMALL-koko halkaisijaltaan 3,8 cm ja korkeudeltaan 8 cm
1 x silmien alueen herkän hoitoon sopiva MINI-koko, halkaisija 1,5 cm ja korkeus 5 cm

 

kuivakuppaussetti_variton

 

VARTALON ALUEEN IMUKUPPIHIERONTA

Käytä käsiteltävälle alueelle rasvaa, suihkugeeliä, liukuvoidetta tai saippuaa liukasteena.
Purista kupin suun reunoja etusormella ja peukalolla ja vapauta se iholle  – tunnet, kuinka alipaine imee ihoa kupin sisään.
Liikuttele kuppia kumpaakin kättä apuna käyttäen siksakin muotoisesti, suoraviivaisesti ja ympyrän muodossa hoidettavalla alueella.

Huomaa! Aluksi kuppi saattaaa irtoilla herkästi tai sen liikuttelu tuntua haastavalta, mutta opit nopeasti, mikä on oikea määrä “imua” ja miten liikutellessa tulee toimia, jotta kuppi pysyy tiukasti ihossa, mutta on kuitenkin liikuteltavissa. Kokemuksen kasvaessa opit myös parhailta tuntuvat ja tehokkaimmaat hierontaliikkeet.

Hiero ongelmakohtia 5-10 minuuttia kerrallaan päivittäin saadaksesi parhaat tulokset

Vinkki: Kokeile kuivakuppausta myös suihkussa!

Kehonhoitoon sopivat parhaiten kuivakuppauskupit LARGE ja MEDIUM. Myös SMALL-kokoa soveltuu kehon imukuppihierontaan. Mini-koko sopii vain kasvoille.

 kuivakuppauskupit_eri_kokoja


KASVOJEN ALUEEN IMUKUPPIHIERONTA

Imukuppihieronta virkistää ja kohottaa kasvojen alueen ihoa ja lihaksia, mikä saa (hoidon jatkuessa säännöllisesti) ihon näyttämään sileämmältä ja nuoremmalta. Koska kasvojen alueen verenkierto paranee, myös epäpuhtaudet poistuvat iholta helpommin – tämä näkyy esimerkiksi vähentyneinä mustapäinä ja heleämpänä ihona.

Kasvojen alueen imukuppihieronnassa tulee käyttää ihonpuhdistusainetta tai voidetta.

Aloita hoito leuasta tehden vetoja korvaa kohden, tämän jälkeen korvasta nenää kohden ja sitten otsasta kulmakarvojen välistä ylöspäin. Tee lopuksi vetoja otsalla sekä hiusrajaa kohden että sen myötäisesti. Viimeiseksi hiero niskasta solisluiden suuntaan.

Käytä lopuksi virkistävää tai kosteuttavaa kasvovettä

Kasvojen alueen hieronnan voi tehdä 2-3 kertaa viikossa

Noudata äärimmäistä huolellisuutta silmäluomien läheisyydessä – silmänympärysiho on todella ohutta ja herkkää!

Kasvojen alueella voi käyttää SMALL- ja MINI-kokojen kuppeja.  MINI soveltuu silmänympäryksen käsittelyyn.

 

nainenmakaa

 

KUIVAKUPPAUSKUPPIEN KÄYTTÖ LIHASKIREYDEN JA  -KIVUN HOIDOSSA

Hieronnan lisäksi voit käyttää imukuppeja myös kehon kipupisteissä helpottamaan lihaskireyttä ja muita kiputiloja. Tällöin kuppi asetetaan kipupisteen päälle ja alipaineen annetaan hoitaa työ – kuppia ei siis liikutella lainkaan. Tällaisesta yhteen paikkaan kohdistetusta hoidosta voi ihoon jäädä jälki – se ei ole vaarallista ja haalenee ajan kanssa. Käytä kipukäsittelynä ensin vain lyhyitä aikoja (muutama minuutti) ja tunnstele, miltä olo tuntuu. Voit lisätä käsittelyn tiheyttä ja kestoa pikkuhiljaa.

niska asettaminen

niska-hartiaseudun käsittely                imukupin asettaminen iholle

 

HUOMAA!
Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Hoidon jälkeen iho voi tuntua hyvin lämpimältä, jopa kuumalta, ja siinä voi tuntua kihelmöintiä. Tämä johtuu vilkastuneesta verenkierrosta.


Imukupit toimitetaan sinulle ilman pakkauskartonkeja!
Violetti väri on vaaleampi kuin mitä alla oleva kuva antaa ymmärtää.

 

 

kuppauskuppivarit

 

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 30,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi LARGE vartalon hoitoon

Suuri L-koon jämäkkä silikoninen kuivakuppauskuppi sopii erinomaisesti koko vartalon käsittelyyn. Hoida kipeitä lihaksia, jumiutuneita hartioita, huonoa pintaverenkiertoa ja kehon rasvakertymiä perinteisellä ja tehokkaalla imukuppihierontamenetelmällä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hoida kipeytyneitä lihaksia ja jännitystiloja miellyttävästi ikivanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvalla kuivakuppausmenetelmällä! Kuivakuppaus vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja syvärentouttaa esimerkiksi jumiutuneita niska-hartiaseudun lihaksia. Kuivakuppaus soveltuu erinomaisesti myös selluliitin käsittelyyn: iho tasoittuu ja kiinteytyy. Monet ovat saaneet kuivakuppaksesta avun myös migreeniin.

Kuivakuppauksen idea on voimakkaassa alipaineessa, joka syntyy, kun kuppi asetetaan iholle. Kun kuppia liikutellaan iholla, käsiteltävän alueen pintaverenkierto paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja lihakset lämpiävät ja rentoutuvat.

Hygieeninen silikoninen L-koon kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  6,8 cm  ja korkeudeltaan noin 8 cm.  Tämä suuri ja jämäkkä koko soveltuu koko kehon tehokkaaseen käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä. Tarkoitukseen sopii esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini. Monet suosivat myös kookosöljyä.

suurin_kuivakuppauskuppi

ALIPAINEHOITO

Levitä aluksi käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kuppia sen alareunoista, jolloin kuppi litistyy, ja aseta se tukevasti iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Aluksi oikean otteen ja kiinnitystavan sekä liikuttelun hallitseminen voi tuottaa hankaluuksia, mutta ajan myötä ja harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa iholle asettaa, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan vaikutuksen.

Liikuta kuppia ihollasi rauhallisesti joko pyörittävin tai yhdensuuntaisin liukuvedoin. Vetojen suunnan tulisi olla sydäntä kohti. Aloita maksimissaan 10 minuutin hoitojaksoilla pari kertaa viikossa ja lisää hoitoaikaa ja niiden tiheyttä vähitellen. Ei kannata pelästyä, vaikka käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

Huomaa, että kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista.

Viisi värivaihtoehtoa. Huomaa, että violetti versio on todella vaalea violetti.

selluliitti

 Large-koon kuivakuppauskuppi soveltuu erinomaisen hyvin pakaroiden, vatsan ja reisien alueen selluliittikertymien käsittelyyn.

 

FG32

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 19,90 €

Loading Päivittää

Sormien ja nivelten hierontasormus / akupainantasormus (S)

Paranna sormien verenkiertoa ja liikkuvuutta käyttämällä näppärää hierovaa metallisormusta. Sormus on oiva apu esimerkiksi paljon näppäimistöä käyttäville henkilöille, joiden sormien nivelet tuntuvat jäykiltä ja sormien verenkierto heikolta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Teetkö paljon päätetyötä, soitatko pianoa tai kitaraa, teetkö puutarhatöitä tai jotain muuta, mikä jäykistää sormiesi nivelet?
Hierontasormus on simppeli teräksinen esine, jolla voit saada lievitystä jäykkiin sormiin ja kipeisiin niveliin. Sormus stimuloi verenkiertoa ja akupisteitä.
Huom! sisämitta on ainostaan noin 1 cm, joten tämä malli soveltuu vain melko ohutsormisille henkilöille.

Käyttö
Pujota rinkula haluamaasi sormeen ja liikuttele sitä joko viereisiä sormia tai toisen käden sormia apuna käyttäen edestakaisin pitkin sormea.
Voit myös antaa rinkulan olla paikoillaan, jolloin sen voi asettaa painamaan kipukohtaa

 

molemmat

 

 

FG39

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Akupainantaranneke medium-koko

Kärsitkö niveljäykkyydestä esimerkiksi jatkuvan päätetyöskentelyn takia? Kokeile yksinkertaista metallista ranneketta, joka painaessaan akupisteitä helpottaa kireyttä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Teräksinen ranneke stimuloi verenkiertoa kuten akupainanta ja voi auttaa sinua, jos kärsit jäykistä nivelistä esimerkiksi päätetyöskentelyn seurauksena. Rannekkeen käyttö voi rentouttaa ja vähentää kehon jännitystiloja.

Teräspunoksen leveys on noin 0,9-1,1 cm ja rannekkeen sisämitta (halkaisija) venyttämättä noin 4 cm. Ranneke venyy ja sen on tarkoituskin venyä, jotta “painelu” tuntuisi ja tehoaisi.

Pidä ranneketta ranteessasi ja liikuttele sitä silloin tällöin edestakaisin.

akurannekkeet_metalli

FG40

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Beaming White LED-valo tehostaa hampaiden valkaisua

Beaming White -kotivalkaisusetistä tuttu LED-lamppu, jonka käyttö nopeuttaa ja tehostaa valkaisugeelin toimintaa. Kansainvälinen patentti tuotteelle haettu.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

LED-valoa voidaan käytttää hampaiden kotivalkaisussa valkaisevan geelin tehoa boostaamaan. Laite sisältää paristot. Valo asetetaan valkaisumuottien ja huulten väliin, jolloin kätesi jäävät vapaiksi valkaisun ajaksi. Noudata oman valkaisupakkauksesi käyttöohjeita valkaisussa!

 

valo1

WR23

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

7-lokeroinen pyöritettävä muovidosetti A

Näppärä ja kevyt 7-lokeroinen dosetti, jonka lokero avataan pyörittämällä kantta. Tilava ja toimintavarma lääkeannostelija.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kevyt kannesta pyöritettävä dosetti, jossa tilavat lokerot. Lokerot numeroitu numeroilla 0-7. Kohta 0 tarkoittaa umpinaista lokeroa, jonka kohdalle aukko pyöritettynä dosetti on suljettu.

Pohja valkoista muovia, kansi läpikuultava pastellivärinen.
Halkaisija noin 7,8 cm ja korkeus 2 cm.  Lokero leveämmästä päästä noin 2,3 x 2,3 cm ja syvyys noin 1,6 cm.

luukustakuvakaikkivarit

DC13

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Stressipallo käsien lihasten ja mielen rentouttamiseeen

Stimiloi sormien ja käsien lihaksia ja rentoudu vaikkapa kesken työpäivän. Stressipallon puristelu on hyvää jumppaa erityisesti päätetyötä tekeville. Puristeluun hetkekesi uppoutuminen auttaa myös jäsentämään ajatuksia ja tarjoaa helpon ja mukavan taukojumpan. Pallo on pehmoinen ja halkaisijailtaan hieman reilu 6 cm.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Iloisen näköinen ja pirteän värinen stressipallo on oiva lisä päätetyöstentelijän työpisteeseen. Sen käyttö rentouttaa niin mieltä kuin käsien lihaksiakin. Pidä pieni breikki ja jumppaa miellyttävästi ja helposti.

 

FG34

 

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Vihlontaa vähentävä hoitogeeli 2 ml

Hampaiden vihlontaa vähentävä ja kiillettä vahvistava hoitogeeli siistissä kynämuodossa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Toisilla on luonnostaan aremmat hampaat kuin toisilla. Herkkyys kestää kylmää tai kuumaa saattaa heiketä myös hampaiden valkaisun seurauksena. Voit vähentää vihlontaa käyttämällä hoitogeeliä sekä ennen että jälkeen valkaisun ja aina tarvittaessa. Geelin ainesosat vahvistavat hammaskiillettä. Mentholin makuinen hoitogeeli on siistissä kynämuodossa, joten sen levittäminen on näppärää milloin ja missä tahansa.

– geeliä sivellään ohuelti hampaiden etupinnoille
– pidä huulia jännittyneinä noin minuutin ajan, jotta huulet eivät koske geeliin (voit käyttää myös poskien levittimiä)
– vältä syömistä ja juomista seuraavan 20 minuutin ajan

Tuote ei sovellu lapsille eikä alle 18-vuotiaille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Älä käytä jos olet raskaana tai imetät tai suusi ja ikenesi eivät ole täysin terveet.
 

Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: Kiina

 

WR43

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Happy Whitening hampaiden valkaisukynä 2 ml

Vaivatonta ja nopeaa hampaiden valkaisua ilman peroksidia! 2 ml Happy Whitening geelikynällä käsittelet hampaidesi värjäytymiä siististi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Happy Whitening -geelikynä on erinomainen jatkohoito myös muottivalkaisun jälkeen. Geelikynää voit käyttää kahdesti päivässä maksimissaan kaksi viikkoa yhtäjakoisesti. Valkaisevien ja värjäytymiä eliminoivien geelikynien käyttö suositellaan rajoitettavan neljään vuodessa ja säännöllisen käytön jälkeen tulisi aina pitää vähintään viikon-parin pituinen tauko.

 happy_whitening_2ml

Geelikynänyttöön liittyvät varoitukset
– tarkoitettu ainoastaan kotikäyttöön ja vain hampaiden valkaisuun
– vältä suuren geelimäärän nielemistä
– estä geelin joutuminen silmiin
– pidä poissa lasten ulottuvilta, älä säilytä kuumassa paikassa
– geelin käyttö voi aiheuttaa hampaiden vihlontaa ja ikenien pistelyä

Et voi käyttää valkaisevaa geelikynää jos
– olet alle 18-vuotias
– ikenesi tai suusi limakalvot eivät ole täysin kunnossa tai hampaissasi on reikiä
– imetät tai olet raskaana
– olet allerginen peroksidille *

 

Ainesosat: Sodium Chlorite, Sodium Bicarbonate, Glycerol, Propylene Glycol, Deionized Water, Triethanolamine, Carbomer, Carboxymethyl, Poly vinylpyrrolidone, Menthol
Tuote on CE-sertifioitu
Valmistusmaa: Kiina

* tuote vapauttaa 0,3% karbamidiperoksidia reagoidessaan syljen kanssa.

Huomaathan, että Happy Whitening -kynästä on olemassa myös 4,5 ml XXL-versio!

happywhitening_molemmat

 

WR101

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Happy Whitening geelikynä XXL-koko 4,5 ml

Riittoisa ja kätevä hampaiden Happy Whitening -vaalennuskynä sisältää jopa 4,5 ml peroksiditonta geeliä, jolla loihdit siististi ja nopeasti valkoisemman hymyn huulillesi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tyylikäs ja helppokäyttöinen Happy Whitening -geelivalkaisukynä sisältää jopa 4,5 ml tehokasta peroksiditonta hampaita valkaisevaa geeliä. Tämä on yli tuplasti enemmän mitä valkaisukynät yleensä. Käsittele hampaitasi kauttaaltaan tai vaalenna paikallisia värjäytymiä. Geelikynän käyttö ei vaadi hampaiden pesua ja hammasvälien puhdistamista suurempia erityisjärjestelyjä, mutta huulten levittimiä käyttämällä maksimoit tehon ja estät huulten ja geelin kontaktin.

 happy_whitening_4ml

 

Voit käyttää geeliä 1-2 kertaa vuorokaudessa enintään 2 viikkoa yhtäjaksoisesti. Tämän jälkeen tulee pitää vähintään viikon tauko. Geelikyniä ei saisi valmistajan ohjeen mukaan käyttää yli neljää kappaletta vuodessa.

Varoitukset
– ainoastaan kotikäyttöön hampaiden valkaisutarkoituksessa
– älä niele geeliä tarpeettomasti
– vältä silmä- ja ihokontaktia
– varmista, että lapset eivät pääse käsiksi tuotteeseen
– älä säilytä kuumassa
– huomaa, että valkaisevan geelin käyttö voi aiheuttaa hampaiden vihlontaa ja ikenien pistelyä sekä kylmän/kuuman arkuuuden lisääntymistä. Vihlontaa voit vähentää ja ennaltaehkäistä käyttämällä hammaskiillettä vahvistavaa ja sulkevaa hoitavaa geeliä.

Geelikynää ei tule käyttää jos
– olet alle 18-vuotias
– ikenesi tai suusi limakalvot eivät ole täysin terveet ja/tai hampaissasi on reikiä
– imetät/olet raskaana
– sinulla on peroksidiallergia *

 

jatti_valkaisukyna_2

 

Ainesosat: Sodium Chlorite, Sodium Bicarbonate, Glycerol, Propylene Glycol, Deionized Water, Triethanolamine, Carbomer, Carboxymethyl, Poly vinylpyrrolidone, Menthol
Tuote on CE-sertifioitu
Valmistusmaa: Kiina

* tuote vapauttaa 0,3% karbamidiperoksidia

Tuote saatavilla myös 2 ml kokoisena

happywhitening_molemmat

WR102

 

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Kuorsaajan tyyny Posiform® + Bambu vaihtopäällinen

Posiform® on miellyttävä apu asentokuorsaajalle. Sen keskiharjanne estää sinua nukkumasta selälläsi. Osta laadukas kuorsaustyyny sekä Bambu-vaihtopäällinen edulliseen yhteishintaan ilman postituskuluja! HUOM! TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN POIKKEUKSELLISESTI MATKAHUOLLON KAUTTA, MIKÄLI TILAAT SAMALLA MUITAKIN TUOTTEITA. ILMOITA TÄLLÖIN TOIVOMASI TOIMITUSPAIKKA MEILLE ERIKSEEN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ergonominen Posiform® anti-snoring kuorsaustyyny estää selällään nukkumisen haitat ja vaimentaa kuorsausäänet – sinä ja kumppanisi heräätte levänneinä ja pirteinä aamulla.

Posiform on sveitsiläinen innovaatio, kuorsausongelmaan perehtyneiden asiantuntijoiden kehittämä kuorsausta ehkäisevä ergonominen tyyny. Sen idea on tukea kylkiasennossa nukkumista. Kaikki kuorsaus- ja uniapnea-asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsaajille. Kylkiasennossa pysyminen unessa on kuitenkin hyvin vaikeaa – siksi kannattaakin ottaa avuksi turvallinen, testattu ja hyväksi havaittu Posiform® kuorsaajan tyyny. Kuorsaustyynyyn investointi on pieni hinta yöunista.

HUOM! TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN POIKKEUKSELLISESTI MATKAHUOLLON KAUTTA, MIKÄLI TILAAT SAMALLA MUITAKIN TUOTTEITA. ILMOITA TÄLLÖIN TOIVOMASI TOIMITUSPAIKKA MEILLE ERIKSEEN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS.

 

kuorsaajan tyyny posiform estää kuorsaamista

 

antikuorsaustyynyllä hengitystiet auki


Miten Posiform kuorsaustyyny eroaa tavallisesta tyynystä?

Kuinka tämä selällään nukkuvia kuorsaajia varten kehitetty erikoistyyny sitten eroaa tavallisesta tyynystä? Posiform-tyynyssä on ns. keskiharjanne. Tämän korotetun keskiosan ansiosta nukkujan on todella vaikeaa – käytännössä mahdotonta – nukkua selällään. Tyynyssä on erityinen muotoilu, joka tukee pään, hartioiden ja leuan anatomisesti oikeaa asentoa. Oikea asento rentouttaa alaleuan ja näin ylähengitystiet pysyvät avoimena, mikä on erityisen tärkeää, kun on kyse henkilöstä, jolla on kuorsaamistaipumus.

 

Posiform on terveellinen ja turvallinen käyttää – se sopii myös allergikoille

Tyynyn koostumus ja materiaalit ovat luonnonmukaisia ja täysin turvallisia. Tämä ylellinen sveitsiläinen tyyny on valmistettu luonnonmukaisesta, viskoelastisesta ja pehmeästä Memory-vaahdosta. Tyynyssä ei ole käytetty muuntogeenisiä elintarvikkeita. Tyynynpäällinen on hikeä hylkivää pehmoista 100% puuvillaa. Muotoonsa ommeltu tyynyliina (tässä pakkauksessa saat siis 2 kpl tyynyliinoja, toinen tyynyn päällä, vaihtotyynyliina mukana) on ekologista, samettisen tuntuista bambua.

Tyynyn mitat ovat 55 cm x 30 cm.

Posiform-tyynylle on myönnetty Oeko-Tex® Standard 100. Tämä on turvallisen tekstiilin merkki. Jotta tuote saisi tuon tunnuksen, on tuotteen tekstiilit tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Öko-Tex -yhteistyössä. Turvallinen tekstiili -merkki takaa, että tuotteen pH-taso on ihoystävällinen, tuote on tutkitusti haitta-aineeton ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

 Huomaa, että tuote (tyyny + vaihtotyynyliina) postitetaan kuorsaustyynyn omassa läpinäkyvässä säilytyspussissa, ks. alla.

posiform_kuorsaajan_tyyny

 

Valmistusmaa: Sveitsi

SN01

Hinta: 114,90 €

Loading Päivittää

Laadukas Sanabrux® purentakisko + säilytysrasia

Sanabrux® on laadukas sveitsiläinen purentakisko, joka suojaa narskuttelijan hampaita kulumiselta. Ylähampaisiin asetettava purentakisko lämpömuotoillaan suuhun sopivaksi ennen käyttöä. Laite on valmistettu korkealaatuisista lateksittomista, allergisoimattomista materiaaleista.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Bruksismi heikentää unen laatua ja aiheuttaa monenlaisia fyysisiä ongelmia, mm. päänsärkyä, niska- ja hartiakipuja sekä leukojen kipeytymistä. Hampaat kuluvat jokaöisen narskuttelun ja puremisen seurauksena. Bruksismia ei monissakaan tapauksissa ole mahdollista estää, sillä se on tahdosta riippumatonta toimintaa. Omilla elintavoilla ja stressinhallinnalla sekä rentutumisharjoituksilla voidaan tilannetta helpottaa, mutta monesti näistäkään keinoista ei ole apua. Haittoja voidaan kuitenkin minimoida purentakiskoa käyttämällä; kisko vaimentaa purennan voimaa ja estää hampaiden kulumista.

sanabrux-purentakisko

Sanabrux on lääketieteelliset, elintarvikkeilta vaaditut tiukat laatuvaatimukset täyttävä lateksiton suukoje, joka lämpömuotoillaan omaan suuhun hyvin “istuvaksi” ennen käyttöä. Materiaali on pehmeähköä, joten Sanabrux on mukava käyttää. 

Pakkaus sisältää
– lämpömuotoiltava yläleukasuoja
– purentalevy
– kelluva lämpömittari
– säilytysrasia
– suomenkielinen käyttöohje

Laite on luokan 1 lääkinnällinen laite, joka on yhdenmukainen EU-direktiivin 93/42 CE kanssa.

sanabrux-laatikko

Et voi käyttää Sanabrux-purentakiskoa jos
– sinulla on suu- tai iensairauksia
– sinulla on vähemmän kuin 8 alahammasta
– jos hampaasi eivät ole tukevasti kiinni, sinun on kosultoitava hammaslääkäriäsi ennen käytön aloittamista
– olet alle 18-vuotias

Käytön aloittamisen jälkeinen hampaiden herkkyys, syljen erityksen lisääntyminen sekä suun kuivuminen ja oksennusrefleksit ovat tavallisia. Jos nämä alkuoireet eivät helpota tai ne lisääntyvät, lopeta purentasuojan käyttö ja kosultoi tarpeen vaatiessa hammaslääkäriäsi.

Kiskon hoito
Aamulla purentakisko huuhdellaan ja asetetaan lasiin, jossa on antibakteerinen puhdistustabletti liotettuna kädenlämpöiseen veteen. Illalla nukkumaan mennessäsi huuhtele kisko huolellisesti ennen suuhun asettamista.

 

IMG_5634

 

Laitteen käyttöikä
on täysin yksilöllinen ja riippu puremisen voimakkuudesta sekä laitteen hoidosta.
Purentakisko kuluu aina käytössä, ja kulunut kisko ei enää auta bruksismin haittoja vastaan. Kulunut kisko tulee aina vaihtaa hyvissä ajoin uuteen.

Valmistaja: Oscimed Sa – Sveitsi

UNEKSI9

Hinta: 79,90 €

Loading Päivittää

Somnofit-S® kuorsaus- ja uniapneakisko * uusi malli

Uusi, paranneltu versio ammattimaisesta sveitsiläisestä Somnofit- kuorsaus- ja uniapneakiskosta. Somnofit-S® on pienempikokoinen, miellyttävämpi käytössä ja myös helpompi puhdistaa kuin perinteinen Somnofit. Lukuisten hammaslääkäreiden suosittelema laatutuote!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Somnofit-S® kuorsaus- ja uniapneakisko on edeltäjäänsä (Somnofit®) pienempi ja pelkistetymmän muotoinen. Siksi se on helpompi pitää puhtaana se se on myös käytössä miellyttävämpi. Kuorsauskisko koostuu kahdesta muotista, jotka lämpömuotoillaan ennen käyttöä. Ylä- ja alaleuan muotoillut muotit säädetään hihnoilla käyttäjälle sopivaksi. Somnofitin materiaali on pehmeähköä, lääketieteelliset ja elintarvikkeille laaditut säännöt täyttävää lateksitonta materiaalia. Kyseessä on luokan 1 lääkinnällinen laite, joka on yhdenmukainen EU-direktiivin 93/42 CE kanssa.

Kun henkilö nukkuu, lihakset ylähengitysteissä, pehmeässä suulaessa ja kielessä rentoutuvat, minkä takia ilman kulkutila ahtautuu. Tämä tilanne aiheuttaa kuorsausta ja mahdollisesti myös uniapneaa.  Kiskon mekanismi pitää alaleuan anatomisesti oikeanlaisessa asennossa, jolloin ilmatiet pysyvät vapaina. 

Katso video Somnofit-S®  kuorsaus- ja uniapneakiskon lämpömuotoilusta ja käyttöönotosta

 

Leuan asentoa muokkaavan hoitokeinon – kuorsauskiskon – tehokkuus on kliinisesti todistettu ja yli 80 % tapauksissa se vähentää kuorsaamista tai jopa poistaa sen kokonaan. Obstruktiivisessa uniapneassa apneaindeksin keskimääräinen vähentyminen on 55 % tätä hoitokeinoa käytettäessä, mutta teho voi vaihdella merkittävästi yksilöstä toiseen. Jos epäilet sairastavasi uniapneaa, sinun tulisi ensi sijassa hakeutua lääkärin vastaanotolle – mikäli sairastat apneaa, lääkäri opastaa sinua sopivan hoitomuodon löytämisessä, oli se sitten leikkaushoito, CPAP-alipainehoito, Somnofit-kuorsaus- ja apneakiskon käyttö tai jokin muu.

somnofit-s-kuorsauskisko

Pakkaus sisältää
– Ylämuotti, jossa yksi etukiinnityshaka
– Alamuotti, jossa kaksi takakiinnityshakaa
– Hampaiden painantalevy
– Lämpömittari
– Säilytysrasia
– Kahdeksan taipuisaa kiinnityshihnaa
– Suomenkiliset käyttöohjeet

  somnofit-s-pakkaus

Somnofitin käyttö ei ole mahdollista jos
– käytät irrotettavaa tai osittaista hammasproteesia
– suussasi on huonosti kiinnitettyjä implantteja
– kärsit leukanivelkivuista
– suussai on heiluvia hampaita tai pitkälle edennyt periodontaalinen sairaus
– ylä- tai alahammasrivistössäsi on vähemmän kuin kymmenen hammasta
– olet alle 18-vuotias
– lääkärisi kieltää suukojeiden käytön
– Mikäli et pysty hengittämään nenän kautta, Somnofitin käyttö voi olla epämiellyttävää.
– Jos kärsit raskaasta ja jatkuvasta päiväväsymyksestä, pyydä lääkäriäsi tutkimaan uniapnean mahdollisuus. Uniapnea on elämänlaatua merkittävästi heikentävä invalidisoiva tila, joka tarvitsee aina lääkärin määräämän hoidon.

Sivuvaikutuksia kuorsauskiskon käytöstä
– hampaat voivat tuntua hyvin herkiltä (niiden pureminen yhteen voi helpottaa)
– syljen eritys lisääntyy
– purenta (leukojen asento suun kiinni ollessa) saattaa muuttua. Jos alaleuka ei palaa normaaliin asentoon, kun poistat kiskon suustasi, lopeta sen käyttö.
* totuttelu vie aikaa muutamasta yöstä muutamaan viikkoon. voit totutella laitteen käyttöön asteittain käyttämällä sitä ensin vain osan aikaa yöstä.

Kuorsauskiskon hoito
– harjaa kisko aamulla hammasharjalla, huuhtele ja laita lasiin, johon olet liottanut antibakteerisen puhdistustabletin.
– huuhtele laite juoksevan veden alla illalla ennen suuhun asettamista
– kisko kuluu käytössä; käyttöikä on täysin yksilöllinen ja riippuu laitteen hoidosta, suusi happamuudesta sekä siitä, narskutteletko hampaitasi. Tästä syystä tuotteelle ei voida kertoa kestoikää tai myöntää takuita. Vaihda kulunut kisko ajoissa uuteen, sillä kulunut kisko ei toimi toivotulla tavalla.

Valmistettu Sveitsissä

peukutus

 ASIAKKAAMME KOMMENTTI SOMNOFIT-S®  -KUORSAUS- JA UNIAPNEAKISKOSTA
“Nyt on kyllä pakko antaa erittäin positiivista palautetta Somnofit-S-mallin lämpömuotoiltavasta kuorsauskiskosta! Kiskon käyttöönotto vaati hieman kärsivällisyyttä, mutta oli loppujen lopuksi helppoa ja ns. käyttötuntuma suussa oli oikein hyvä. Olen teiltä jo muutamia tuotteita kokeillut ja tästä löytyi apu yhdessä sierainlaajentimien kanssa!  Voin ehdottomasti suositella tätä kaikille kuorsaajille. Jo pelkkä 4-pituuden hihna (kiskossa on siis säätömahdollisuuksia) riittää minulle.”
testitulos1 testitulos2

Asiakkaamme käytti kiskon tehon havainnoimiseen SnoreLab-ohjelmaa. Vasemmanpuoleisessa kuvassa hänellä oli käytössään vain sieraintenlaajentimet, oikeanpuoleinen kuva kuvaa tilannetta, jolloin hänellä oli käytössä sieraintenlaajentimen lisäksi Somnofit-S® -kuorsauskisko.
Ero on kiistatta merkittävä!

 

UNEKSI7
uneksi.com

Hinta: 139,90 €

Loading Päivittää

Laadukas ortopedinen selän tukivyö LabTex Care Nordic®

LabTex Care Nordic® selän tukivyö on huomaamaton unisex-vyö, joka mm. lievittää alaselkäkipuja ja tukee lanne- ja ristiluun aluetta. Voidaan käyttää korjaamaan ryhtiä sekä antamaan tukea leikkauksen jälkeen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö lannerangan alueen osteoporoosikivuista, alaselkäkivuita, noidannuolesta, issiassärystä, välilevynpullistumasta, selkävammoista tai lihaskrampeista? Ortopedinen, tukeva ja joustava selän tukivyö voi helpotta oloasi merkittävästi. Vyötä voidaan käyttää myös ryhdin parantamiseen ja antamaan tukea operaation jälkeen. Vyö tukee lanne- ja ristuluun aluetta lievittäen samalla kipuja. 

Vyö on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista, ja vyössä on ilma-aukkoja. Vyössä on neljä lihassäikeitä tukevaa kaaritukea ja kaksi elastista kiristyshihnaa, joilla saat hautessasi lisäkompressiota. Vyö on kevyt ja sopii yhtä hyvin miehille kuin naisillekin. Tarrakiinnityksen ansiosta se on helppo pukea ja riisua. Vyö myötäilee kehon liikkeitä ja värinsä puolesta sitä voidaan hyvin käyttää normaalin vaatetuksen alla. 

 

tukivyo_1

Tukivyön korkeus on 21 cm
Väri: beige

SELKÄTUEN HOITO
– pestään käsin 30°
– tasokuivaus
– vyötä EI saa rumpukuivata eikä silittää

TUEN MATERIAALI
60% polyesteri, 20% puuvillasomistenauha, 17% lankapäällysteinen kumi, 3% nylon

SELÄN TUKIVYÖN KÄYTTÖOHJE
Aseta tukivyön selkätuki hieman selkärangan keskialuetta elemmaksi. Venytä sitten tukea ulospäin ja vedä vasen reuna vartalon keskiosaa kohti. Kiinnitä tarrat. Venytä lisäkiristyshihnat ja kiinnitä tarranauhaan sopivalta tuntuvaan kohtaan, jotta saat haluamasi lisäkompression. 
Halutessasi muuttaa vyön kireyttä irrota ensin tarrakiinnitys ja aseta vyö uudestaan.
Älä kisko tai riuhdo vyötä.

KOKOVAIHTOEHDOT
Valitse oikea koko mittaamalla vyötärönympäryksesi. Suorita mittaus vyötärön leveimmästä kohdasta. Nivelet mitataan paksuimmasta kohdasta. Valitse suurempi koko, mikäli mittaustuloksesi osuu kahden koon välille.

S-koko 70-80 cm 
M-koko 80-90 cm
L- koko 90-100 cm
XL-koko 100-110 cm
XXL-koko 110-120 cm 

 

tukivyo_2

 

UNEKSI14
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 45,90 €

Loading Päivittää

Kevyt magneettiterapianiskatuki

Miellyttävästi lämmittävä kevyt magneettiterapianiskatuki erilaisiin niska-alueen kipu- ja jännitystiloihin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Elastisesta sukelluskangasmateriaalista valmistettu niskaa kevyesti tukeva ja lämmittävä tuki. Kiinnitys tarranauhalla. Lämpiää aavistuksen kehon lämmön ja magneettien ansiosta, toimii magneettiterapialaitteena mm. parantaen niskan seudun verenkiertoa ja mahdollisesti myös lieventäen erilaisia kipu- ja jäykkyystiloja.

Tuen koko on noin 16 x 9 cm

Tuote EI sovellu raskaana oleville naisille, lapsille, sydänongelmista tai korkeasta verenpaineesta kärsiville tai henkilöille, jotka eivät itse kykene huolehtimaan terveydestään. Ei saa käyttää silmien päällä!

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Naisten ryhtituki (XXS)

Yksinkertainen, pienikokoiselle naiselle sopiva ryhtituki tarrakiinnityksellä. Asettuu vain yläselkään.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Korjaa ryhtiäsi ja selkärangan asentoa yksinkertaisella ryhtiliivillä. Valmistettu polyesteristä. Käsinpesu ja ilmava kuivatus.

Selkäosan pituus säädettävissä. Maksimissaan selkäosan leveys on venyttämättä (kainalon alla kulkevasta remmistä toiseen 27,5 cm)
Huom! Jos käsivarsiesi ympärysmitta kainalosta mitattuna on yli 35 cm, kädenreiät ovat sinule liian tiukat!

 

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Joustava kyynärpäätuki

Kärsitkö tenniksen tai koripallon pelaamisesta aiheutuvasta kyynärpääkivusta? Onko kyynärpääsi heikko ja voimaton. Miellyttävä ja nopea apu joustavasta kyynärpäätuesta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Miellyttävän pehmoinen tuki heikosta tai kipeästä kyynärpäästä kärsivälle. Mukavasta nylonista valmistettu kyynärvarteen kiedottava tuki on leveydeltään 7,5 cm ja kokonaispituus 66 cm.

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Body Wrap 1 kpl vartalonhoitoon

Pinkki, tukevasta PVC:stä valmistettu vartalokääre toimii joko sellaisenaan sauna belt -käytössä tai voit imeyttää sen avulla kehoosi erilaisia kiinteyttäviä ihonhoitotuotteita.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kestävä PVC-materiaalista valmistettu vartalokääre, jota voit käyttää aineenvaihduntaa ja hikoilua kiihdyttävänä ja vartaloa kiinteyttävä sauna belt -vyönä tai imeyttää sen avulla kehoasi hoitavia ja tasoittavia tehoaineita (body wrap).

Noin 25 X 104 cm. Hieman pyöristetty ja muotoiltu. Voidaan käyttää raajoissa tai vyötäröllä. Ei erityistä kiinnitysmekanismia, mutta pysyy tiukasti käärittynä vaatteiden kuminauhojen alla paikoillaan. Kääreen reuna voidaan myös taivuttaa toisen kerroksen alle.

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Magneettiterapiarenkaat varpaisiin

Helpota kiputiloja ja nopeuta aineenvaihduntaa aku-pisteitä stimiloivilla varvasrenkailla. Helppoa ja nopeaa!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö kylmistä tai väsyneistä jaloista? Särkeekö niveliä? Ovatko raajasi turvonneet? Haluatko edistää aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa? Kokeile yksinkertaista varpaiden akupisteitä aktivoivaa menetelmää, terapiamagneettisia varvasmagneetteja.

Akupainantarenkaiden käyttöohje
– aseta silikoniset renkaat isovarpaiden ympärille niiden keskivaiheille magneettipuoli lattiaan päin
– renkaat ovat silikonia, joten voit pestä ne haalealla vedellä
– säilytys ja kuivaus viileässä ja kuivassa

Älä käytä magneettiterapiaan perustuvia apuvälineitä tai laitteita jos
– olet raskaana
– sinulle on tehty sydänoperaatiota tai ohitusleikkaus
– käytät sydämentahdistajaa tai tekoniveliä
– verenpaineesi on kohonnut
– et kykene huolehtimaan päivittäisistä askareistasi ja terveydestäsi täysin itsenäisesti
– lääkärisi kieltää niiden käytön

*  jos olosi tuntuu epämiellyttävältä käyttäessäsi magneettiterapialaitteita, lopeta niiden käyttö välittömästi
 * säilytä lasten ulottumattomissa

Huom! Silikonin väri saattaa muuttua käytössä ja pesussa, mutta toimintaperiaatteeseen tai tehoon tämä ei vaikuta.
Renkaiden leveys on kapeimmalta kohdalta noin 8 mm ja leveimmältä noin 13 mm.  Renkaiden sisämitta (halkaisija) on venyttämättä noin 2,5 cm

 

magneettirenkaat_varpaisiin

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Puhdas vahva orgaaninen Acai-marjavalmiste 600mg

ALE: Ison pakkauskoon parasta ennen -merkintä 3/2019 *** Vain puhdasta akaimarjajauhetta sisältävä vahva orgaaninen, kylmäkuivatuksella valmistettu Pure Acai Berry 600mg voi antaa painonpudotukseesi aivan uutta potkua! Samalla pääset eroon ylimääräisistä nesteistä ja saat lisäenergiaa arkeen. Tehokas antioksidantti-vitamiinipommi auttaa sinua nukkumaan levollisemmin ja laadukkaammin ja säilyttämään nuorekkuutesi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Acai-marjojen nauttiminen nopeuttaa aineenvaihdutaa, parantaa yleiskuntoa ja lisää jaksamista arjessa. Akaimarja sisältää runsaasti elimistölle ja mielialalle tärkeitä vitamiineja, aminohappoja ja rasvahappoja, jotka ovat hyvinvoinnin ja terveen ulkonäön peruspilareita. Tästä supermarjasta saat jopa kuusi kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikasta! Lisäksi Acai sisältää useita B-ryhmän vitamiineja, joiden ansiosta pystyt rentoutumaan nopeammin ja helpommin ja nukkumaan yösi levollisemmin.

Vastustuskykyä, elinvoimaa, levollisemmat yöunet, ylimääräisten nesteiden poistaminen kehosta ja nopeampi aineenvaihdunta – kaikkia näitä ja lisäksi näkökyvylle tärkeää antosyaniinia. Kokeile sinäkin – Acai on suosituin painonhallintavalmiste maailmalla. 600 mg puhdasta acaita sisältävä valmisteemme on todellinen terveyspommi, jonka hyödyn näkevät ja kokevat itsesi lisäksi kaikki ympärilläsi. Ei sidos- eikä täyteaineita, vain puhdasta orgaanista Acaita!

 

GoldStar PURE ACAI BERRY 600mg -marjauutekapseli (ravintolisä)
–  pakkaus sisältää vähintään vähintään 112 kapselia (55 g)
– Vuorokausiannostus: 2-4 kapselia sisältää 1200-2400 mg Acai-marjauutetta
– Aineet: Acai-marjauute, kasviskapseli

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytetään viileässä kuivassa paikassa.
Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä, kosultoi lääkäriäsi ennen lisäravinteiden käytön aloittamista.
Jos huomaat saavasi valmisteesta sivuvaikutuksia, lopeta käyttö heti ja ota tarvittaessa yhteys lääkäriin.
Valmiste ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

Ison pakkauskoon parasta ennen -merkintä 3/2019
 

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. Uneksi.com ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 12,90 €

Loading Päivittää

Garcinia Cambogia HCA 500 mg sitriinivalmiste

huom! Parasta ennen -merkintä 3/2019 *** Haluatko pudottaa painoasi, parantaa mielialaasi ja vireystasoasi? Ultra Garcinia Cambogia on monipuolinen ja tehokas HCA-sitriinivalmiste, jolla on lukuisia positiivisia vaikutuksia niin ulkoiseen kuin psyykkiseenkin hyvinvointiin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

HCA (hydroksisitruunahappo) valmistetaan Garcinia Cambogia -hedelmän kuoresta uuttamalla. Garcinia Cambogia on tämän hetken ehdottomasti suosituimpia painonhallintavalmisteita – eikä syyttä: HCA säätelee tehokkaasti nälän tunnetta ja ruokahalua. Aivosi saavat signaalin täydestä vatsasta, jolloin annoskoot pienenevät eikä ahmimishalua esiinny. HCA:lla on myös kyky estää hiilihydraattien muuntumista kehossa rasvaksi. Tämän lisäksi se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa rasvaa palamaan tehokkaasti. Garcinia Cambogia sopii siis painonpudottajan lisäksi hyvin kovaa treenaaville urheilijoille. Monet kehonrakentajat käyttävät HCA:ta kehon rasvakertymien sulattamiseen ennen kisoja. 

HCA nostaa aivojen serotoniinitasoa, ja kohonnut serotoniinitaso puolestaan vaikuttaa positiivisesti yleiseen mielialaan, tarmokkuuteen ja stressinsietokykyyn.

Garcinia Cambogia -uute valmistetaan Aasiassa kasvavasta tamarind-nimisestä hedelmästä. Ultra Garcinia Camboria Complex 500mg on täysin luonnonmukainen valmiste avuksi kaikille, jotka haluavat eroon kehonsa rasvakertymistä. 

 

ULTRA GARCINIA CAMBOGIA COMPLEX 500 mg -SITRIINI (ravintolisä)
– Purkissa vähintään 82 kapselia (25 g)
– Annostus: 2 kapselia päivässä (1 kapseli veden kera puoli tuntia ennen pääaterioita)
– Ainesosat: Garcinia Cambogia -uute, kromipikolinaatti, kasviskapseli
– Vuorokausiannostus (2 kapselia) sisältää 1000 mg garcinia cambogia -hedelmäuutetta (600 mg HCA), 116 mg kaliumia, 82 g kalsiumia, 100 µg kromipikolinaattia
– Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää
– Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota
– Säilytettävä lasten ulottumattomissa
– Säilytetään viileässä kuivassa paikassa
– Odottavien ja imettävien äitien, alle 18-vuotiaiden ja henkilöiden, joiden terveydentila ei ole kunnossa, tulisi konsultoida lääkäriä ennen lisäravinteiden käytön aloittamista
– Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

 Parasta ennen -merkintä 3/2019

 

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. Uneksi.com ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

Vanha hinta: 24,90 €

Hinta: 18,90 €

Säästö: 6,00 €

Loading Päivittää
Sale

Ultra Detox Plus elimistön puhdistuskuuri

ALE! Parasta ennen -merkintä 3/2019 * Elimistön puhdistuskuuri antaa hyvän startin laihdutukselle. Se voi auttaa sinua myös silloin, jos painosti on laihduttamisesta huolimatta jumittunut paikoilleen tai koet olosi muuten raskaaksi ja voimattomaksi, kärsit ummetuksesta, ilmavaivoista tai alhaisesta vireystasosta. Kokeile!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Luonnon tehoaineista valmistettu Ultra Detox Plus -puhdistuskuuri voi auttaa sinua niin fyysisesti kuin henkisestikin, mikäli tunnet olosi vetämättömäksi ja raskaaksi. Kokeile, miten suuri merkitys suoliston puhdistuksella voi yleiselle hyvinvoinnille olla!

Liian vähän vettä, kuituja ja liikuntaa – nykyihmisen vitsaukset. Tämän lisäksi nautimme liian pitkälle jalostettua ruokaa. Kaikki nämä voivat aiheuttaa iho-ongelmia, ruuansulatusvaivoja sekä yleistä nuupahtanutta oloa.

Ultra Detox on kevyempi vaihtoehto paastolle tai suolihuuhtelulle. Sen voit suorittaa normaalien päivärutiiniesi ohessa; vain yksi kapseli illalla ja aamulla runsaan vesilasillisen kera. Pakkaus riittää yhteen kuuriin.

 

ULTRA 100% Pure DETOX PLUS (ravintolisä)

– Pakkaus sisältää vähintään 52 kapselia (25g)
– Annostus: 1 kapseli aamulla ja 1 ennen nukkumaanmenoa suuren vesilasillisen kera

– Ainesosat: psylliumin kuori, bentoniittisavi, valkosipuliyrttijauhe, mausteneilikka, sitruspektiini, punajalavajauhe, happomarjan kuorijauhe, vadelmanlehti (punainen), mahonian juuri, fenkolinsiemenjauhe, raparperinjuuri, oratuomen kaarna, cayennepippuri, inkivääri, magnesiumstearaatti
– Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää 1200 mg kasviuutetta.
– Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
– Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytetään viileässä kuivassa paikassa.
Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä, on suositeltavaa konsultoida lääkäriä ennen käytön aloittamista.
Älä käytä, jos kärsit ärtyneestä paksusuolesta.
Jos huomaat sivuvaikutuksia, lopeta käyttö heti ja ota tarvittaessa
yhteys lääkäriin. Valmiste ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

 Parasta ennen -merkintä 3/2019

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. uneksi.com ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

Vanha hinta: 19,90 €

Hinta: 12,90 €

Säästö: 7,00 €

Loading Päivittää
Sale

Kuukuppi * vaaleanvioletti

Ajattele ekologisesti, taloudellisesti ja ajattele myös omaa mukavuuttasi – kuukautiskuppi on todella järkevä vaihtoehto. Se kestää oikein hoidettuna jopa vuosia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Siteiden ja tamponien riittävyys on ikuinen ongelma. Vuosien kuluessa niihin kuluu myös rutkasti rahaa. Kertakäyttöiset kuukautissuojat kuluttavat paitsi rahojasi myös luontoa. Kuukuppi on uuden sukupolven turvallinen ja miellyttävä kuukautissuoja.

Kuukupin käyttö on myös terveysvalinta, sillä se ei kuivata limakalvoja kuten tamponi tai hierrä ja hiosta kuten side. Sen käyttö ei häiritse normaalia PH-tasapainoasi. Desinfioitu kuukuppi litistetään suustaan ja asetetaan emättimeen. Tyhjennetään tarvittaessa, yleensä noin 2-6 kertaa päivässä. Kuukuppia voi käyttää myös yöllä (tällöin yöunien ei tulisi olla kestoltaan yli 9 tuntia). Opit itse oikean tyhjennystiheyden nopeasti.

Kuukautiskuppi desinfioidaan ennen käyttöä (ja ennen uusia kuukautisia) kiehuvassa vedessä parin minuutin ajan.

Käyttö – kuukupin asettaminen:
– huolehdi, että kuukuppi on desinfioitu
– pese kätesi
– litistä kupin suuaukko ja käännä se U:n muotoon, jolloin kupista muodostuu tavallaan sydän. myös muita taitteluvariaatioita voi käyttää.
– rentouta lihaksesi ja työnnä kuppi emättimeen. voit joko istua tai seisoa, kumpi tuntuu luontevammalta. yleensä kuppi kannattaa suunnata ristiselkään päin, mutta voit myös kokea toisen vaihtoehdon paremmaksi. kuppi jää aika lähelle ulkosynnyttimiä, mistä syystä nuppia tuleekin lyhentää sen verran, että se jää kokonaan emättimen sisään. VARO tekemästä teräaseilla reikiä kuukuppiin!
– jos asettaminen tuntuu hankalalta, voit käyttää apuna vesiliukoista liukuvoidetta
– harjoittelu tekee mestarin!

Kuukupin poistaminen:
– istu wc-pöntölle hieman eteenpäin nojaten. yritä olla mahdollisimman rentona.
– vedä nupista kuppia lähemmäs emättimen suuta. jos nuppia ei tunnu, voi yrittää ponnistaa vatsalihaksillasi tai vaikka kyykkyasennossa – kuppi laskeutuu alaspäin ja saat nupista otteen
– tyhjennä kupin sisältö pönttöön ja pese kuppi miedolla pesuaineella. pelkkä vesipesukin riittää.

Kuukupissa on 2 kokovaihtoehtoa, valitse sinulle sopiva
– Koko S sopii alle 25-vuotiaille ja synnyttämättömille naisille (halkaisija 4 cm, pituus 7 cm, josta nupin pituus 2,5 cm, vetoisuus 25 ml)
– Koko L sopii synnyttäneille ja yli 25-vuotiaille naisille (halkaisija 4,5 cm, pituus 7 cm, josta nupin pituus 2 cm, vetoisuus 30 ml)

Pakkaus sisältää
– kuukautiskupin
– säilytyspussukan

 

Valmistusmateriaali: lääketieteellinen silikoni (medical grade silicone)
Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: Kiina

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Ultra vahva vihreä kahvipapu -uutekapseli 500mg

ALE! Parasta ennen -merkintä 3/2019 * Vihreä kahvipapu-uute on monipuolinen tehovalmiste laihduttajalle: sen sisältämä klorogeenihappo CGA tasaa veren sokeritasapainon heittelyä ja vähentää ruokahalua. Se kykenee myös estämään hiilihydraattien imeytymistä ja nopeuttamaan yleistä aineenvaihduntaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Vihraä kahvipapu-uuta on Yhdysvaltain viime vuosien myydyin painonhallintavalmistes, jota käyttävät mm. monet näyttelijät ja mallit.

Vihreitä kahvipapuja ei paahdeta kuten perinteistä kahvia valmistettaessa – ne kuivataan auringossa, jauhetaan ja uutetaan. Ultra vihreä kahvipapu-uutekapseli on uutettu ensiluokkaisista pavuista suhteessa 10:1, ja jokainen kapseli sisältää peräti 5000mg puhdasta vihreää kahvia! Vaikuttava tehoaine vihreässä kahvipapu-uutteessa on klorogeenihappo (CGA): tämä on tehokas antioksidantti, joka vaikuttaa sekä kehon rasvanpolttotehoon että aineenvaihduntaan.

Klorogeenihappo nopeuttaa rasvan palamista ja estää sokereiden imeytymistä. Koska verensokeri ei heittelehdi voimakkaasti, myös ruokahalu pysyy paremmin hallinnassa ja ahmimista ja napostelua on helpompi välttää. Tuotteemme sisältää klorogeenihappoa vähintään 50 %.

Huomaa, että tuotteen teho ei perustu kofeiiniin: kofeiinia tässä valmisteessa on minimaalisen vähän, joten se ei aiheuta sydämentykytyksiä tai levottomuutta, kuten useat muut laihdutuksessa apuna käytettävät stimulantit.

Kokeile todella vahvoja vihreä kahviuute -kapseleita: yksi kapseli sisältää 500 mg vihreä kahvipapu -uutetta, mikä vastaa peräti 5000 mg puhdasta vihreää kahvia! Koska kapselimme eivät sisällä täyte- tai lisäaineita, ne ovat täyttä tavaraa ja siksi myös käytössä edullista ja tehokkaita!

 

VAHVA VIHREÄ KAHVIPAPU -uutekapseli ULTRA 500mg (ravintolisä)

Pakkauksessa vähintään 82 kapselia (48g)
Annostus: 1 kapseli 1-3 kertaa vuorokaudessa, mieluiten ruuan kera

Ainesosat: vihreä kahvipapu -uute, kasviskapseli

Vuorokausiannos (1-3 kapselia) sisältää 500-1500 mg
vihreä kahvipapu -uutetta.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytetään viileässä kuivassa paikassa.

Sisältää kofeiinia.
Älä käytä valmistetta, jos olet raskaana tai imetät tai sinulla on kofeiiniyliherkkyys.
Jos käytät lääkitystä, on suositeltavaa konsultoida lääkäriä ennen käytön aloittamista.
Jos huomaat sivuvaikutuksia, lopeta käyttö heti ja ota tarvittaessa
yhteys lääkäriin. Valmiste ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Ei sovellu henkilöille, joilla on diagnosoitu syömishäiriö.

Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

Parasta ennen -merkintä 3/2019

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. uneksi.com ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

Vanha hinta: 24,90 €

Hinta: 19,90 €

Säästö: 5,00 €

Loading Päivittää
Sale

Kevyet magneettiterapiarannetuet

Luonnollisesti lämmittävät ja kevyesti tukevat elastiset rannetuet tuovat mukavuutta esimerkiksi päätetyöskentelijän arkeen. Voivat auttaa ranne- ja nivelkipuihin
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Magneettiterapiarannetuet tukevat kevyesti ja lämmittävät miellyttävästi. Niiden koko on säädettävissä tarran avulla kaiken kokoisille ranteille. Jos ranteesi ovat hyvin ohuet, voit kääntää tarvittavan osan tuesta kaksin kerroin ja kiinnittää tarran vasta tämän jälkeen – näin tuki pysyy napakasti paikoillaan ranteessa eikä lämpöterapiaosa joudu osittain tekstiiliosan alle. Kokeile, jos kärsit nivel- tai rannekivuista tai teet päätetyötä.

 

Tuote EI sovellu raskaana oleville naisille, lapsille, sydänongelmista tai korkeasta verenpaineesta kärsiville tai henkilöille, jotka eivät itse kykene huolehtimaan terveydestään. Ei saa käyttää silmien päällä!

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Komedorauta mustapäiden poistoon suora piikki M1

Poista epäesteettiset mustapäät tehokkkaasti ja arpia jättämättä komedoraudalla. Näppärän kokoisessa (kokonaispituus n. 8 cm) mustapääraudassa on toisessa päässä silmukka ja toisessa piikki. Rauta toimitetaan värikkäässä muovisessa säilytystaskussa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Älä puristele mustapäitä sormilla – sormin pusertelu rikkoo ja tulehduttaa ihon. Tehtävään suunnitellulla komedoraudalla poistat mustapäät siististi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun mustapäiden poistajan pituus on noin 8 cm, sen toisessa päässä on piikki ja toisessa silmukka. Mustapäärauta on kevyt ja kätevä kuljettaa mukana. Komedorauta toimitetaan muovisessa värikkäässä suojataskussa. Piikin suojana on lisäksi muoviputki.

Huomaathan, että valikoimassamme on myös toinen suorapiikkinen komedorauta – tämän mallin varsi on paksumpi, raudalla on enemmän pituutta ja koukkupään korvaa eri muotoinen puserruspää. 

komedorauta_2

puristaa_mustapaata2

UNEKSI41
uneksi.com

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Kynsiviila-kynnenkiillottaja

Kätevä kynsiviila, jossa eri pinnoilla erilaisia karheusasteita: muotoile, viilaa lyhyemmäksi, kiillota
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kynsiviilan pituus on 18 cm, leveys 2 cm ja paksuus 1,8 cm. Viila on kevyt. Eri karheusasteilla käsitellyt alueet ovat eri värisiä. Kuvasta poiketen viilassa on harmaata, vaaleanvihreää, mustaa, vaaleanpunaista, harmaata ja kahta eri sinisen sävyä.

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Roll Easy voiteenlevittäjä / selän pesuapu

Äärettömän monikäyttöinen RollEasy auttaa sinua pesemään selkäsi ja levittämään sinne voidetta. Tämä “jatkokäsi” toimii erinomaisena apuna niveljäykkyydestä kärsiville tai raskaana oleville.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Onko selän peseminen tai voiteiden levittäminen selkään vaikeaa yksin? Etkö taivu hoitamaan jalkojasi raskauden tai nivelten jäykkyyden takia – Roll-Easy auttaa sekä pesussa että voiteiden levittämisessä

Loistava apuväline esimerkiksi liikuntarajoitteisille, raskaana oleville tai yksinäisille, joilla ei ole kotona kumppania levittämässä kosteus- tai lääkevoidetta tai vaikka aurinkorasvaa selkään. Roll-Easy toimii käsivarren jatkeena ja sillä on pitkän, kevyen ja taitettavan varren ansiosta helppo levittää voiteita eri puolille kehoa.

Roll-Easy vilkastuttaa myös pintaverenkiertoa, joten sen käyttö tekee hyvää selluliitille!

rolleast4 rolleasy_1  rolleasy3

 

Mukana seuraavat osat:
– 37 cm pitkä kevyt ja taitettava varsi, joka on muunneltavissa eri käyttötarkoituksille
– pyöreä tela: lääke- ja kosteusvoiteiden sekä esim. aurinkorasvan levittämiseen
– kupera tela: karvanpoisto- ja selluliittivoiteiden levittämiseen jalkoihin, jos et esim. raskauden tai jäykkyyden takia taivu kunnolla
– leveä kiekko: sopii kuorinta-aineiden ja paksujen hoitovoiteiden levittämiseen ja hierontaan
– pehmeä pesusieni, jolla peset selän ja koko kropan
– säilytyspussi

Vaihtopäiden vaihtaminen on helppoa.

Tuote on sveitsiläistä laatua. Sen peseminen on helppoa – vaikkapa astianpesukoneessa.

 rolleasy2

UNEKSI10
uneksi.com

 

pesuapu selän pesu selän pesin jatkokäsi jatkovarsi voiteenlevitin

Hinta: 34,90 €

Loading Päivittää

Somnofit®-kuorsauskiskon säätöhihnat

Säätöhihnat Somnofit®-kuorsauskiskoon. Jos kuorsauskiskosi on edelleen käyttökelpoinen, mutta hihnat ovat löystyneet, voit tilata kiskoon uudet säätöhihnat.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Jos Somnofit®-kiskosi on muuten vielä hyvässä kunnossa, mutta sen säätöhihnat tuntuvat löystyneen, voi tilata pelkästään uudet hihnat ja jatkaa  suukojeesi käyttöä.

Hihnoja toimitetaan samanlainen kuuden kappaleen paketti (ks. kuva alla) kuin mitä sait alkuperäisen kuorsaus- ja apneakiskon mukana.

Huomaathan, että nämä hihnat EIVÄT sovi uudempaan Somnofit-S-malliin, vaan siihen on olemassa omat vaihtohihnansa!

 

somnofit_hihnat

UNEKSI8
uneksi.com

Hinta: 27,90 €

Loading Päivittää

Kuusilokeroinen kevyt kerrosdosetti

Dosetti, joka avautuu saranalla keskeltä paljastaen kummassakin kannessaan kolme lokeroa. Kummassakin puolikkaassa kaksi pienempää ja yksi leveämpi osio.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Levitettynä dosetin leveys on 14 cm (sarana keskellä). Jokainenen neljästä pienestä lokerosta on noin 2,9 x 2,9 cm kokoinen ja kumpikin iso leveydeltään noin 5,7 cm.
Kumpikin kolmen osion puolisko suljetaan omalla kannellaan. Dosetti taittuu tämän jälkeen vielä kahtia mennen näin pieneen tilaan. Taitellun lääkeannostelijan koko on noin 6 x 6,5 x 3 cm.

 6-osainen-1

 6-lpkeroinne1
6-osainen_kiinni

 

DC99

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

DenTek Platinum säädettävä purentakisko + kotelo

Laadukas yhdysvaltalaisvalmisteinen purentakisko, joka on heti valmis käytettäväksi. Kiskoa voi käyttää mieltymyksensä mukaan joko ylä- tai alahampaissa. Se säädetään sopivan kokoiseksi hampaiden väliin sijoittuvien purentaa pehmustavien tyynyjen etäisyyden ja korkeuden säädöillä.Mukana säilytyskori.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

DenTek Platinum -purentakiskoa ei tarvitse lämpömuotoilla, vaan se on heti valmis käytettäväksi. Purentakiskon käyttöä suositellaan narskuttelijoille bruksismin aiheuttamien vaurioiden rajoittamiseksi ja leukanivelten kipeytymisen ehkäisemiseksi. Kisko vaimentaa purennan voimaa ja pitää hampaat erillään toisistaan. Platinum-kisko on huomattavasti litteämpi, joustavampi ja pienikokoisempi kuin lämpömuotoiltava DenTek Maximum Protection.

Platinum Dental Guard -kiskoa käytetään joko ylä-tai alahampaissa. Kiskossa on viisiportainen säätömahdollisuus sekä kolmiportainen korkeussäätömahdollisuus. Oletuksena säädin on asetettuna pienimpään vaihtoehtoon – sovitettuasi kiskoa ensimmäisen kerran säädät sen parhaiten itsellesi sopivaksi siten, että se ylettyy suojaamaan vähintään yhden poskihampaan. Mukana seuraavat suomen- ja ruotsinkieliset kuvalliset ohjeet säätöjen tekemiseen.

 
Katso, miten DenTek Platinum Dental Guard -purentakisko säädetään yksilöllisesti sopivaksi (eng) *

 

Platinum-kiskon hoito

Harjaa kisko tahnalla tai suuvedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdistustablettien käyttö on suotavaa sekä kiskon hygieenisyyden että suusi hyvinvoinnin takia.
Varo käyttämästä kuumaa vettä puhdistuksessa, jotta kisko ei vaurioidu.

 

Platinum-kiskoa ei saa käyttää
urheiluhammassuojana
alle 18-vuotias
yli 3 kk yhteen menoon ilman hammaslääkärin lupaa
jos sinulla on irtonaisia tai heiluvia hampaita
jos kärsit purentaelimistön toimintahäiriöstä, leukanivelongelmista tai jos leukanivelesi naksuvat (TMD/TMJ)
jos hampaasi ovat narskuttelusta johtuen kipeät
sinulla on hammas- tai leukasärkyä
jos käytät tekohampaita, hammasrautoja tai muita hammaskojeita tai sinulla on implantteja

 

 

Platinum Dental Guard takapuoli

 

Konsultoi hammaslääkäriäsi ennen käytön aloittamista, jos suussasi on merkittäviä terveysongelmia, kärsit hengitysongelmista tai hengitysteissäsi on mitä tahansa ongelmia. Lääkärin mielipidettä pitää kysyä myös, jos suussasi on haavaumia, ikenet vuotavat verta tai kärsit mistä tahansa suun tai ienten alueen sairaudesta.  Samoin, jos hampaissasi on paikkaamattomia reikiä tai irtonainen hammaspaikka tai -kruunu tai sinulta puuttuu kaksi tai useampi hammas. Mikäli pureskelu tuottaa ongelmia tai leuassasi, hampaissasi tai kasvoissasi on kipua, lääkärin konsultointi on ehdotonta.

Lopeta purentakiskon käyttö, mikäli
– suuhusi tulee haavoja, ikenet vuotavat verta tai suusi reagoi muuten ei-toivotulla tavalla kiskon käyttöön
– saat käytöstä leukakipua, hammassärkyä, korvakipua, päänsärkyä, niskasi jäykistyy tai leukanivelet alkavat naksua eivätkä oireet helpota kuukauden käytön jälkeen
– tuote ei pysy suussasi tukevasti
– et pysty hengittämään kunnolla tai saat oksennusreaktioita
– purentasi tuntuu muuttuneen käytön aikana eikä tilanne korjaannu muutaman minuutin aikana

Heti käyttövalmis purentakisko narskkutteluun

 

* Huomaa, että Yhdysvalloissa voimassa olevat money back – ja kestävyystakuut eivät valitettavasti ole voimassa Euroopassa myydyissä kiskoissa!

Tuote ei sisällä lateksia, silikonia eikä bisfenoli-A:ta (BPA).
Valmistusmateriaali on etyleeni-vinyyli-asetaatti.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Suunnittelu- ja valmistusmaa: USA

 

BRU04

Hinta: 52,90 €

Loading Päivittää

DenTek Ready-Fit kertakäyttöpurentakisko 12 kpl

Heti käyttövalmis DenTek -purentakisko sopii käytettäväksi ylä- tai alahampaissa. Pakkauksessa on 12 kpl hygieenisiä kertakäyttöisiä purentakiskoja.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö narskuttelun aiheuttamista hammas- ja leukakivuista, päänsärystä, kireydestä? Yhdysvaltalaisvalmisteinen DenTek ReadyFit  on kevyt, kertakäyttöön (1-3 yötä riippuen narskuttelun voimasta ja kiskon kuluisesta) tarkoitettu narskutuksen oireita lieventävä  purentakisko. Pakkauksessa on 12 kpl yksittäispakattuja kiskoja, joita voidaan käyttää joko ylä- tai alahampaissa oman mieltymyksen mukaan.

Katso video kertakäyttöisistä DenTek Ready Fit -purentakiskoista

 

Huomaa, että
– ReadyFit ei sovellu urheiluhammassuojaksi eikä alle 18-vuotiaille käyttäjille
– Purentakiskoa ei saa käyttää, jos sinulla on heiluvia hampaita, kärsit leuka- tai hammaskivuista, suussasi on implantteja, käytät proteeseja tai oikomakojeita tai muita suuhun tulevia kojeita
– Purentakiskoa ei saa käyttää, jos suu, ikenet ja hampaat eivät ole täysin terveet tai sinulta puuttuu 2 tai useampi hammas

Keskustele lääkärisi kanssa ennen purentakiskon käyttöä, jos sinulla on terveydellisiä ongelmia, esim. hengitysvaikeuksia.
Jos saat kipuja tai epämiellyttäviä tuntemuksia purentakiskojen käytöstä eivätkä oireet katoa kuukaudessa, lopeta käyttö

Valmistusmateriaali on etyleeni-vinyyli-asetaatti. Tuote ei sisällä silikonia, lateksia tai bisfenoli-A:ta.

Jos haluat kokeilla tätä kiskoa, tilaa kokeeksi yksittäinen Ready Fit -purentakisko täältä!

disposable_taka

 

 

 

Hinta: 52,90 €

Loading Päivittää

Alumiininen pillerirasia B – kiinnitä vaikka avainnippuun

Kätevän kokoinen metallinhohtoinen alumiininen pillerirasia sulkeutuu tiiviisti. Kiinnitä metallirenkaalla vaikkapa avainnippuun.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Alumiinista valmistettu pillerirasia / lääkerasia, jonka voit helposti kiinnittää vaikka vyöhön tai avainnippuun. Pieni määrä lääkkeitä kulkee kätevästi mukanasi tyylikkäässä rasiassa.

Säilytysosan syvyys on noin 3,3 c ja rasian pohja on pyöristetty.
Säiliöosan sisähalkaisija on noin 1,4 cm
Koko rasian pituus (ulkomitta) sisältäen kiinnitysrenkaan nupin on noin 4,7 cm
Metallinen ripustusrengas, josta voit kiinnittää rasian vaikka avainnippuun tai vyöhön, on halkaisijaltaan noin 2,4 cm 

Värivaihtoehdot: hopea, violetti, punainen, vihreä, sininen, kulta, musta

alumiininen_pillerirasiaHuomaa: pillerirasiasta on saatavilla myös versio A, jonka säilytysosa on noin 0,5 cm suurempi ja sen pohja on suora.

 rasiaB_kaikki

 

 DC107

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Tilavalokeroinen viikkodosetti suomitekstit

Suomenkielisin päivälyhentein (MA-SU) varustettu kevyt ja kätevä perusdosetti 7 päivälle. Tiukasti sulkeutuvat ja todella tilavat lokerot. Kolme kaunista värivaihtoehtoa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Helppokäyttöinen ja varmatoiminen suomenkielisin päivälyhentein varustettu 7 päivän lääkeannoksille.

Yksittäisen lokeron koko noin 1,9 X 2,2 X 1,8 cm
Pohja on alanurkista hieman pyöristetty.

Lääkeannostelijan kokonaispituus on noin 15 cm (+ ripustuskohdan pituus noin 0.8 cm)
Metalliketjun kokonaispituus noin 6 cm.

Dosetin kokonaisleveys noin 3,4 cm ja syvyys 2,3 cm

 pastellidosetit

Saatavissa kolme kaunista, käytännöllistä läpikuultavaa väriä: väritön, läpikuultava vaaleansininen ja läpikuultava vaaleanpunainen

 


DOX02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 6,90 €

Loading Päivittää

Isolokeroinen 14-osainen dosetti suomitekstein

14 osaan jaettu lääkeannostelija, jossa viikon jokaiselle päivälle kaksi reilua lokeroa tekstein. Läpikuultavaa muovia, joten sinun on helppo pysyä ajan tasalla siitä, oletko ottanut lääkeannoksesi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Suurilla, napakasti sulkeutuvilla lokeroilla varustettu dosetti on toimintavarma ja käytännöllinen. Lokeroiden päällä suomenkieliset päivälyhenteet (MA-SU) sekä teksti Day/Night. Toinen sarake on vaaleanpunaista läpikuultavaa muovia, toinen rivi keltaista.

Yksittäinen lokero on kooltaan noin 2,4 x 2,7 x 1,4 cm. Lokerot ovat pohjastaan pyöristettyjä.
Dosetin Kokonaispituus noin 21,3 cm ja leveys 6,3 cm. Paino 50 g.

14-osa-pieni

 

DOX01

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

28-lokeroinen kovamuovinen viikkodosetti

Dosetissa on yhteensä 28 erillistä lokeroa, neljä lokeroa kullekin päivälle (MA. TI. KE. TO. PE. LA. SU.). Jokaisen päivän lokerot on nimikoitu AAMU 8-10, PÄIVÄ 13-15, ILTA 19-21, YÖ 22-24. Laatikon pohjaan voi asettaa esim. reseptejä, hätäpuhelinnumeroita ym.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Liukukansin varustettu kovasta muovista valmistettu 28-osainen dosetti, jossa viikon jokaiselle päivälle neljä erillistä lokeroa. Ulkomitat ovat noin 15,5 x 10,5 cm. Dosetin pohjaan voi liu’uttaa muovikuoren alle kortteja, reseptejä tai tärkeitä yhteystietoja.

Dosetin väri on valkoinen/vaaleanvihreä.

28-viikko-ok

 

DOX03

Hinta: 17,90 €

Loading Päivittää

DenTek Maximum Protection -purentakisko + kotelo

Tässä purentakiskossa on paras mahdollinen istuvuus ja kestävyys! Purentakisko sovitetaan ylähampaisiin erityisen muotoilukorin avulla. Muotoilukorin käytön ansiosta levy saadaan kustomoitua tarkasti käyttäjän ylähampaiden mukaan ja tuloksena on juuri käyttäjän suuhun yksilöllisesti sopiva, kestävä ja käytössä miellyttävä purentakisko. Maximum Protection on ammattimaisin malli turvallisten ja suosittujen yhdysvaltalaisten Professional Fit DenTek -tuotteiden joukossa. Pakkauksessa on mukana säilytyskotelo valmiille narskutuskiskolle.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

DenTek Professional Fit Maximum Protection -purentakisko bruksaajille

 

Tämä laadukas yhdysvaltalainen purentakisko on suunniteltu rajoittamaan hampaiden narskuttelua (bruksismia) ja estämään sen epämiellyttäviä ja vaarallisia haittavaikutuksia. Hammaslevy vaimentaa hampaisiin suuntautuvaa painetta ja pitää purentapinnat erillään. Purentakiskon ansiosta hampaat eivät kulu eivätkä leuat ja pää kipeydy, kun täydellä voimalla pureminen ja narskuttaminen estetään. Maximum Protection -purentakiskossa on pehmeämpi yläpuoli, joka muotoutuu erinomaisen tarkasti ylähampaiden ympärille lämpömuotoilussa. Kiskon kovempi alapuoli vaikeuttaa narskuttelua ja yhteen puremista ja tekee kiskosta kestävämmän.

Maximum Protection sovitetaan ylähampaisiin ns. muotoilukorin avulla. Lämpömuotoilussa kisko muovautuu käyttäjän hampaisiin ja ikeniin yksilöllisesti sopivaksi. Muotoilukorin käyttö auttaa saamaan kiskoon huomattavasti paremman istuvuuden kuin mitä voidaan saavuttaa ilman koria. Muotoilu on myös huomattavasti helpompaa kuin ilman koria ja kiskoon jää todella tarkka muotti hampaistasi. Hyvin suuhun sopiva kisko on miellyttävä käytössä ja toimii toivotuin tuloksin.

max

 

Huomaa, että purentakiskolla ei pystytä poistamaan narskutteluvaivan syytä (esim. stressiä) eikä estämään itse narskuttelua, mutta se suojaa hampaitasi merkittävästi ja rentouttaa purentalihaksiasi, minkä takia DenTek Maximum Protection -purentakisko auttaakin usein moniin erityyppisiin hammas- ja leukakipuihin sekä puremisesta johtuviin ikäviin niska-, hartia- ja päänsärkyihin.


Katso video Maximum Protection -kiskon muotoilusta (eng) *

Maximum Protection on monissa testeissä havaittu kestävimmäksi purentakiskomalliksi. Huomaa kuitenkin, että kesto on TODELLA YKSILÖLLINEN ja riippu täysin siitä, kuinka voimakaasti ja usein narskutat/puret hampaitasi. Myös kiskon hoito vaikuttaa sen kestoikään. Todella voimakkaissa narskutteluongelmissa on tarpeen kääntyä hammaslääkärin puoleen ja harkita esimerkiksi akryylisten purentakiskojen teettämistä. Kulunut purentakisko ei milloinkaan suojaa hampaitasi eikä vaimenna purentaa toivotulla tavalla, joten kun huomaat kiskon kuluneen, vaihda se hyvissä ajoin uuteen!

 dentek maximum protection purentakisko bruksismiin

Maximum Protection -purentakiskoa EI saa käyttää
– urheiluhammassuojana
– alle 18-vuotias
– yhtäjaksoisesti yli 3 kk konsultoimatta hammaslääkäriä
– jos sinulla on heiluvia hampaita tai jokin hammas suussasi tuntuu irtonaiselta
– käytät implantteja, tekohampaita, hammasrautoja tai muita suukojeita
– jos hammaslääkärisi kieltää niiden käytön
– jos sinulla on hammas- tai leukasärkyä tai ongelmia leukanivelissä (purentaelimistön toimintahäiriö, leukanivelongelma tai kipuja, leuoistasi kuuluu naksahtelevaa ääntä, hampaasi ovat kipeinä narskuttelun takia)

 

dentek_takakansi

 

Neuvottele hammaslääkärin kanssa ennen purentakiskon käyttöönottoa mikäli
– kärsit merkittävistä terveysongelmista tai hengitysteiden ongelmista
– suussasi on haavaumia, ikenet vuotavat tai kärsit jostain suu- tai iensairaudesta
– hampaissasi on paikkaamattomia reikiä, irtonaisia hammaspaikkoja tai hammaskruunuja
– pureskelu tuottaa ongelmia tai kipuja leuoissa, hampaissa tai kasvoissa
– sinulta puuttuu kaksi tai useampi hammas

Muistathan pitää suustasi ja purentakiskoistasi huolta käyttämällä säännöllisesti antibakteerisia puhdistustabletteja
 

  dentek_viisto_2 dentek_viisto

 

* Huomaa, että Yhdysvalloissa voimassa oleva 6 kk money back -takuu ei valitettavasti koske Euroopassa myytyjä purentakiskoja.

Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusmateriaali: FDA:n hyväksymä etyleeni-vinyyli-asetaatti
Ei sisällä silikonia, lateksia tai BPA:ta

BRU02

Hinta: 42,90 €

Loading Päivittää

Pieni pillerirasia / säiliö “sytkäri”

Tämä esine näyttää auton tupakansytyttimeltä, mutta itse asiassa se on pieni pilleripurkki tai muu salakätkö. Musta yläosa ruuvataan irti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kiva salakätkö vaikkapa pillerille, jonka haluat kulkevan mukanasi. Tuote on metallinväristä ja mustaa muovia ja se muistuttaa ulkonäöltään auton tupakansytytintä. Musta korkki ruuvataan jengoilleen. Säiliön pohjalla on valkoinen muovinen kuppi, joka on sisähalkaisijaltaan 1,6 cm ja korkeudeltaan 1 cm. Tuote kiinni ruuvattuna on noin 3,8 cm korkea ja leveimmältä kohdaltaan 2,6 cm.

sytkadosetti2sytkadosettiauki

FP01

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

6-lokeroinen dosetti irrotettava pohja

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOSTA * Selkeä kuuteen lokeroon jaettu dosetti, jossa yhtenäinen kansiosa. Lokerikon saa kokonaan irti, joten dosettia voi käyttää myös yhtenä suurempana rasiana.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Siro kovamuovinen pillerirasia, jossa irti nostettava 6-lokeroinen pohja. Yhden lokeron koko noin 2,2 x 2,3 x 1,3 cm.
Dosetin päällä on hillitty ristin kuva samanvärisellä muovilla kuin itse lääkeannostelijakin. Suljetaan napsauttamalla.
Saranat ovat muoviset, irrotettavat ja huom! eivät kestä kovakouraista käsittelyä.

 

sin1

 

DC167

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Sateenkaaridosetti teksteillä 21 lokeroa

Kevyt ja tilava 21-osainen värikäs dosetti, josta jokaisen 3-lokeroisen väririvin saa yksittäin irti. Viikonpäiville on jokaiselle oma selkästi erottuva tunnusvärinsä ja kolme lokeroa per päivä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Varmatoiminen, kevyt mutta tilava lääkeannostelija sinulle, jonka täytyy päivittäin nauttia kolmeen otteeseen lääkkeitä tai lisäravinteita. Kirkkaassa “muovisalkussa” on 7 erillistä 3-osaista värilokerikkoa, joissa jokaisen väririvin saa helposti irti. Jokaisella yksittäisellä lokerolla on oma kansi. Jos olet lähdössä päivän tai parin reissulle, voit ottaa dosetista vain tarvittavan määrän päiväannoksia mukaasi.

Lokeroiden päällä englanninkieliset lyhenteet kuten kuvassa

sateenkaaridosetti-3

Kirkkaan kotelon koko on noin 17,7 cm (+ koukun osuus) x 8,2 cm x 2 cm. 
Jokaisen yksittäin suljettavan lokeron koko on noin 1,7 x 2,1 x 1,7 cm.

 

DOX09_t

Hinta: 19,90 €

Loading Päivittää

Ortopedinen vesityyny rentouttaviin yöuniin

Kärsitkö niska- tai hartiaseudun kivuista tai aamuisesta päänsärystä? Tuntuuko perinteinen tyyny painavan tai puutuvatko lihaksesi yön aikana? Kokeile vesityynyä! Vesityynyllä saat optimaalisen tuen niska-alueelle ja nukut miellyttävästi. HUOM! TÄMÄ TUOTE TOIMITETAAN POIKKEUKSELLISESTI MATKAHUOLLON KAUTTA. ILMOITA TOIVOMASI TOIMITUSPAIKKA MEILLE ERIKSEEN SÄHKÖPOSTITSE, KIITOS
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ortopedinen vesityyny mukautuu erinomaisen hyvin pään ja niskan muotoihin ja tarjoaa näin parhaan mahdollisen tuen nukkuessasi. Jos kärsit niska- tai hartiaseudun vaivoista eikä perinteinen tyyny tunnu antavan yölläkään rentoutusta niska-hartiaseudun lihaksille, suosittelemme kokeilemaan miellyttävän pehmeää ja muotoutuvaa vesityynyä.  Tyynyn korkeutta ja kiinteyttä voit säätää kätevästi mieleiseksesi yksinkertaisesti vaihtelemalla tyynyn sisällä olevaa veden määrää. Tyyny on siis helppo kustomoida erilaisille nukkujille: matala ja pehmeä tyyny muodostuu käyttämällä tyynyssä vähän vettä, korkea ja tiheä koostumus taas saavutetaan enemmällä vedellä.

Tyynyn päällisen materiaali on 100 % puuvillaa ja sisäkerros 100 % polyesterivanua.
Vesityyny on kooltaan 70 x 50 x 13,5 cm.
Tyynyn paino ennen vedellä täyttöä on 0,730 kg.  Täyttömäärä 2-5 litraa. Suosittelemme aloittamaan 2 litralla. Vesitasku sijaitsee tyynyn kääntöpuolella. Tyyny on nopea ja helppo täyttää pakkauksen mukana tulevalla suppilolla.


vesityyny_2

Hoito

Käsinpesu kylmässä vedessä. Ei kuivapesua eikä klooripitoisia pesuaineita. Ei saa rumpukuivata tai silittää. Kuivataan ripustettuna.
Vesisäiliön vesi on suositeltavaa vaihtaa vähintään 6 kk välein.

vesityyny_1

ortopedinen tyyny anatominen nuku hyvin

UNEKSI23
uneksi.com

Hinta: 99,00 €

Loading Päivittää

Laadukas, säädettävä selän ryhtiliivi / ryhtituki

Ryhtiliivillä pidät olkapäät oikeilla paikoilla, vahvistat lihaksia ja parannat hapenottokykyä. Huomaamaton ja miellyttävä ryhtiliivi sopii sekä miehille että naisille.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö huonosta ryhdistä? Oletko käynyt leikkauksessa ja sinun on hankalaa pitää selkääsi ryhdikkäänä? Unisex-mallin ryhtiliivi sopii sekä ennaltaehkäisevään hoitoon että leikkauksen jälkeen käytettäväksi. Ryhtiliivin käyttö vahvistaa ryhdin hyvänä pitämiseen vaadittavia lihaksia ja parantaa hapensaantia. Käytä kainaloiden alta pehmustettua ja pehmeällä vaahtomuovimateriaalilla päällystettyä liiviä joko vaatteiden alla tai päällä. Painetta säädät soljella.

Huomaa, että ryhtiliivin käyttö tulee aloittaa varovaisesti, jolloin lihakset adaptoituvat uuteen asentoon.

Liivi pestään käsin 30 asteessa. Tasokuivaus. Rumpukuivaus ja silittäminen kielletty.

Mittaa ensin rinnanympäryksesi ja valitse itsellesi sopiva koko! Jos mittasi sijoittuu kahden koon väliin, valitse tällöin suurempi vaihtoehto. Nainen, mittaa rintakehän ympärysmitta rintojen alta!

S-koko 55-70 cm 
M-koko 70-85 cm
L-koko 85-100 cm
XL-koko 100-115 cm

 

UNEKSI22
uneksi.com

ryhtituki ryhtiliivi ryhdikkyys suora selkä

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 49,00 €

Loading Päivittää

Maxikokoinen 28-lokeroinen värikäs dosetti

Tässä megakoon dosetissa on reilusti säilytystilaa ja näyttävyyttä! Jokaiselle viikonpäivälle on irrotettava, nelilokeroinen osastonsa. Todella jättimäisen tilavat, yksittäin suljettavat lokerot. * HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Todella tilava, värikäs lääkeannostelija, josta voit irrottaa seitsemän erillistä päivädosettia. Jokaisella viikonpäivällä oma havainnollinen värinsä sekä englanninkielinen viikonpäiväteksti päädyssä. Lisäksi lokeroissa on tekstit morning, noon, evening ja bedtime. Kerrokset kiinnitetään muoviseen telineeseen. Niitä voi myös tietysti käyttää irrallisina.

Yksittäisen lokeron koko on 2,9 cm x 2,5 cm x 2,5 cm.
Kunkin päivän kerroksen mitat ovat 6,2 cm x 5,6 cm x 2,8 cm

 

iso_1
iso2

iso3

 

 

 

DOX05

Hinta: 32,90 €

Loading Päivittää

Hammaslankain norm. hammasväleille 90 kpl

DenTekin rispaantumattomilla, fluoratuilla ja mintun makuisilla Triple Clean Floss Picks -hammaslankaimilla puhdistat normaalit hammasvälit kätevästi. Lankaimissa on myös hammastikku sekä integroitu kielenpuhdistin.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

90 kappaleen pussi monitoimisia fluorattuja hammasvälien ja kielen puhdistuslankaimia. Vahapinnoitettu lankainosa on rispaantumaton ja se maistuu mintulle. Lankaimella puhdistat miellyttävästi normaalin kokoiset hammasvälit. Lankaimen päässä olevalla tikulla voit puhdistaa suuret välit ja muotoillulla varsiosalla kielen.

lankaimet

 

 

 

 

HHU07

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Kielen puhdistaja DenTek * uusi malli * raikkaampi hengitys

Kielenpuhdistajan kehittyneempi malli takaa paremman lopputuloksen miellyttävästi ja nopeasti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

DenTekin uusi kielenpuhdistaja on entistäkin tehokkaampi ja mukavampi käyttää. Kaapimessa ei ole teräviä kulmia ja sen pinta on pehmeää muovia. Eliminoi pahanhajuinen hengitys poistamalla kielen bakteerit säännöllisesti! Kielenpuhdistajan käyttö on yksinkertaista: vedä kaavinta kielen pintaa pitkin kielen takaosasta alkaen. Muista huuhdella puhdistaja aina käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja vaihtaa kulunut puhdistaja hyvissä ajoin uuteen – suositeltava vaihtoväli on sama kuin hammasharjan, elin noin muutaman kuukauden välein.

 

uusi_kaavinkieliharja

HHU8

 

kielen puhdistus kielikaavin kielenpuhdistaja

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Akupainanta-hierontapallot M-koko

Aktivoi kämmenten ja jalkapohjien akupisteitä mukavasti vaikkapa tv:tä katsellessasi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

2 kappaletta kullanvärisiä akupisteiden aktivointiin tarkoitettua palloa, joiden avulla vilkastutat verenkiertoa, vähennät jännitystä ja rentoudut.
Huomaa, että pallojen halkaisija on noin 3,2 cm – kuvan pallot ovat isommat.

kullanvar_pallot_1

MAS01

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Kiva pyöreä hedelmädosetti 7 osaa

Dosetti kuin herkullinen hedelmä! Kivannäköinen 7-lokeroinen dosetti lääkkeille tai pienien esineiden säilytykseen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hauska hedelmäaiheinen lääkeannostelija, joka täytetään muovikansi ylös nostamalla ja lokerot täyttämällä. Dosettia pyöritetään päällä olevaa nappia painamalla, jolloin aukon kohta liikahtaa aina yhden nykäyksen eteenpäin. Korkeus noin 2,5 cm, halkaisija noin 9 cm. Tilavat lokerot! Kolme herkullista hedelmävaihtoehtoa: oranssi appelsiini, pinkki pomelo ja vihreä sitruuna.

Sopii lääkeannostelutarkoituksen lisäksi pienten esineiden kuten esim. nappien ja helmien säilytykseen.

 

lemon_1 hedelmat

 

 

 

DOX11

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

28-osainen dosetti tyylikäs salkkumalli B

Tyylkäs dosettisalkku. Kauniissa kestävissä mustissa keinonahkakuorissa on 28-osainen lääkeannostelija, jossa jokaiselle viikonpäivälle neljä tilavaa lokeroa. Kunkin päivän rivi on erikseen irrotettavissa. Englanninkieliset lyhenteet lokeroiden päällä osoittamassa päivää ja vuorokaudenaikaa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tyylikäs salkkumallinen mustin keinonahkakansin varustettu lääkeannostelija, jossa on 7 päivälle yhteensä 28 erillistä lokeroa.
Jokaisen päivän rivi lähtee erikseen irti salkun muovitaskusta.

Jokaisen lokeron ensimmäisen sarakkeen lokeron päällä viikonpäivän lyhenne (sun, mon, tue, wed, thu, fri, sat) sekä lääkkeiden oton ajankohdan ilmaiseva teksti (morn, noon, eve, bed). Lokerikot ovat läpikuultavaa muovia, joten sinun on helppo nähdä, oletko ottanut annoksesi.

Jokaisen yksittäisen lokeron koko on noin 2,1 cm x 2,3 cm x 1.8 cm. Lokero sulkeutuu tiiviisti napsauttamalla.
Päivärivin pituus on 9,9 cm.
Salkun koko suljettuna on noin 20 cm x 20 cm x 5 cm. Kansi sulkeutuu nepparilla.
Avatun salkun sisäpuolella kannessa on muovitasku, jossa olevaan korttiin voit kirjoittaa omat tietosi mahdollisen katoamisen tai sairaskohtauksen varalta.

 

 ok_salkku_auki_2  ok_salkkukiinni1

 

 

DOX12

Hinta: 32,90 €

Korvamagneetit akupunktiopisteiden aktivointiin

Terapiamagneetit korviin. Tyylikkäät korvakorut, jotka aktivoivat korvalehdissä ollessaan akupisteitä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Korvakorumaisen tyylikkään korun etuosan halkaisija noin 1,1 cm ja vastakapple-magneetin noin 0,7 cm.
Korut ovat tyylikästä harmaata, kiiltävää ruostumatonta terästä.

magneettikorvanapit_ok

Huom! Magneettien välissä oleva pahvi voi ulkoasultaan erota kuvassa olevasta, tuote on kuitenkin sama

EA001

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Ihoa hoitavat bioaktiiviset seacell-sukat

Kärsitkö jalkojen liikahikoilusta, jalkasilsasta, verenkierto-ongelmista tai ihotulehduksista? Kokeile merilevää sisältäviä lääkinnällisiä nilkkasukkia!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hyvin hengittävien seacell-sukkien sisältämä merilevä hoitaa ja rauhoittaa ärtynyttä jalkojen ihoa. Merilevä sisältää paljon mineraaleja, vitamiineja ja aminohappoja, jotka aktivoituvat ruumiinlämmön vaikutuksesta ja pitävät jalat näin raikkaamman tuntuisina. Jos ongelmasi on esimerkiksi jalkasilsa, ihon infektoituminen tai liikahikoilu, voivat lääkinnälliset sukat auttaa sinua.

Merilevä on kudottu pehmeiden sukkien lankoihin ja sen vaikutukset aktivoituvat sukkien ollessa jalassa. Jalkasi pysyvät raikkaina ja kudokset elpyvät.

Sukkien materiaali on 53 % puuvillaa, 21 % polyamidia, 15 % puhdas Seacell, 8 % Smartcell sensitive, 2 % elastaania ja 1 % polypropyleeriä

Valitse joko koko 39/41 tai 42/44. Sukkien väri on musta.
Huomaa! Sukkien varret ovat melko kapeat, joten jos nilkkasi tai pohkeittesi alaosat ovat leveät, sukat eivät valitettavasti mahdu sinulle.

Sukat konepestään 40 asteessa, valkaisuaineita ei saa käyttää eikä sukkia silittää.

seacell-sukat

UNEKSI18
uneksi.com

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 22,90 €

Loading Päivittää

Kasvojen hierontalaite * PAHVIPAKKAUS RYTYSSÄ

ALE-erä; pahvilaatikko rytyssä. Paristokäyttöinen pienikokoinen laite, jolla hierot ja kiinteytät kätevästi kasvojen ihoa. Voidaan käyttää myös muiden kehon alueiden hierontaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Hiero jännittyneitä tai särkeviä ohimoita tai käsittele silmänympärysihoa. Verenkierto paranee, iho voi paremmin ja näyttää hehmeämmältä. Voit käyttää joko imeytettävien voiteiden kanssa tai ilman niitä. Kasvojen lisäksi voit käyttää laitetta kevyeen niska-kaula-alueen hierontaan. Kevyt pienkokoinen hierontalaite toimii yhdellä AA-paristolla (ei tule mukana).

laiteauki laitejapaat1

Laitetta ei saa upottaa veteen eikä käyttää suihkussa / kylvyssä

HUOMAA! Tämän ALE-erän myyntipakkaus (päällipahvit) ovat pahasti rytyssä.
Tuotteeseen laatikon kunnolla ei luonnollisestikaan ole mitään vaikutusta itse laitteen toimintaan!

FG99

Vanha hinta: 23,90 €

Hinta: 19,90 €

Säästö: 4,00 €

Loading Päivittää
Sale

Pinkki Body Wrap (1 kpl)

Pinkistä PVC-materiaalista valmistettu vartalokääre, jota voit käyttää aineenvaihduntaa ja hikoilua kiihdyttävänä ja vartaloa kiinteyttävä sauna belt -vyönä tai imeyttää sen avulla kehoasi hoitavia ja tasoittavia tehoaineita (body wrap).
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Noin 25 X 104 cm. Hieman pyöristetty ja muotoiltu. Voidaan käyttää raajoissa tai vyötäröllä. Ei erityistä kiinnitysmekanismia, mutta pysyy tiukasti käärittynä vaatteiden kuminauhojen alla paikoillaan. Kääreen reuna voidaan myös taivuttaa toisen kerroksen alle.

 

sauna2

Hinta: 11,00 €

Loading Päivittää

Soma pieni toalettilaukku * POISTOALE

Kiva, tosi kevyt pallokuosinen toalettilaukku / meikkilaukku. Likaa ja vettä hylkivää nylonia. Menee pieneen tilaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Esimerkiksi meikeille tai kosmetiikkapurkeille / putkiloille sopiva, vetoketjulla suljettava toalettilaukku. Materiaali hylkii vettä ja likaa.
Välitasku, jossa toisella puolella on kaksi avolokeroa,  on irrallinen (ks. kuva alla). Välitaskun toisella puolella ei ole taskuja.
Kannen kääntöpuolella verkollinen tasku.
Kantokahva.

Sisämitat noin 21,5 cm x 16,5 cm x 8 cm

 

 toalettilaukku1
toaletti2

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kasvojen puhdistus- ja hierontalaite

ALE-erä; pahvilaatikossa hieman ryttääntymää. Monipuolinen paristoilla toimiva hieronta- ja puhdistuslaite kasvojen iholle. Viisi erilaista vaihtopäätä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Ylläpidä kasvojen ihon pehmeyttä, puhtautta ja heleyttä kätevällä paristokäyttöisellä hieronta- ja puhdistuslaitteella. Laitteessa on kaksi nopeutta. Hyvin käteen istuvassa hierontalaitteessa on viisi erilaista vaihtopäätä: meikkisienimäinen pehmeä pää, pehmeä harjaspää, kova hiova pää, kova nystyräinen hierontapää, pehmeä lateksipää poskien ja silmän herkkien alueiden käsittelyyn. Soveltuu sekä kasvojen hierontaan, puhdistukseen että voiteiden imeyttämiseen.

massager2

Laitteen vaihtopäillä voi hieroa ja käsitellä myös mm. kämmenselkien ja jalkapohjien ihoa.

Toimii kahdella AA-paristolla (eivät tule laitteen mukana).
Laitetta ei saa upottaa veteen, käyttää kylvyssä, suihkussa tai saunassa. Ei ole vedenpitävä.
Pidettävä pois lasten ulottuvilta.

  massager3

 laitepaat_1

Hinta: 29,90 €

Kielistabilisaattori kuorsauksenestolaite

Kielen päähän kiinnitettävä silikoninen “tutti” eli ns. kielistabilisaattori imee kieltä sen verran eteenpäin, ettei se pääse unen ja rentoutumisen aikana valahtamaan kurkkuun tukkimaan hengitysteitä, aiheuttamaan kuorsausääntä ja/tai hengityskatkoksia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuorsaamista ja apneaa hillitsevä kielistabilisaattori on samoin muotoiltu ja toimii samalla periaatteella kuin alkuperäinen tuoteinnovaatio aveo TSD : sen ideana on pitää kieli pois nielusta nukkumisen aikana, jolloin ilmatiet pysyvät vapaina eikä kieli resonoi nielun reunaa vasten. Laite toimii kuten kielen päähän asetettava tutti, joka imee heikolla voimalla kieltä eteenpäin. Kuorsauksenestolaite on valmistettu pehmeästä elintarvikesilikonista eikä se sisällä BPA:ta. Laitteen mukana toimitetaan kovasta muovista valmistettu säilytyskotelo.

kieli2 (Duplicate)

Käyttö
– Huuhdo laite ennen sovitusta tai käyttöä kuuman – ei kiehuvan- veden alla
– Pitele laitetta kädessäsi siten, että siinä oleva lovi tulee kielen alapuolelle
– Työnnä kieli laitteen sisälle niin pitkälle, että kieli ulottuu miltei päähän asti
– Kummallakin puolella laitetta olevat ulokkeet jäävät huulten ulkopuolelle
– Purista lamppumaista päätä sormilla sekä ylä- että alapuolelta ja huomaa, miten imuteho vaihtelee
  * Harjoittelemalla opit löytävään sopivat “säädöt” laitteelle; sekä oikean syvyyden että oikean puristuskohdan ja -voiman
  * Liian pieni imu ei pidä laitetta napakasti paikallaan, liian suuri imu taas tuntuu epämiellyttävältä
– Irrota sormet lamppumaisesta päästä hitaasti, niin saat hyvän tuntuman laitteeseen
– Laitteen saa pois kielestä puristamalla sitä molemmilta sivuilta; näin imu katoaa tutin sisältä

Älä hermostu tai luovuta, jos sovittaminen ja stabilisaattorin käyttö tuntuu aluksi haastavalta, oudolta tai epämiellyttävältä – käytä kunnolla aikaa laitteen sovittamiseen ja paikoilleen asettamiseen. Kokeile makuuasennon sijaan sovitusta myös istuen ja seisten. Käytä laitetta aluksi vain muutamia tunteja yössä, jotta totut siihen helpommin.

kieli1

Mahdolliset sivuvaikutukset
Syljen eritys voi lisääntyä

Kontraindikaatiot
Et voi käyttää laitetta, jos kielesi ei ole normaalisti rakentunut ja terve
Ei sovellu alle 18-vuotiaille

Hoito
Huuhtele laite kuumassa (ei kiehuvassa!) vedessä ja kuivaa aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen.
Älä käytä puhdistamiseen suuvettä tai muita alkoholia sisältäviä aineita.
Älä desinfioi laitetta koskaan mikroaaltouunissa, kiehuvassa vedessä tai pakastamalla

 

 SNA06

Hinta: 32,90 €

Loading Päivittää

Leukatuki suu auki kuorsaaville – malli 3

Tässä leukapantaversiossa on tukevuutta lisäävä pään takaosaan asettuva remmi. Miellyttävästä, joustavasta neopreenistä valmistettu leukatuki tukee leukaa, pitää suun kiinni ja estää näin kuorsausäänten muodostumista.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Leukatuen lisäremmi lisää tukevuutta ja auttaa pitämään kuorsauspannan paikoillaan. Kun suusi pysyy nukkuessasi suljettuna, kuorsausäänet vaimenevat tai loppuvat jopa kokonaan. Leukatuki tulee leukaa ja samalla vetää alaleukaa hieman eteenpäin, mikä hankaloittaa kielen valahtamista kurkkuun. Koska suusi on kiinni, sinun on hengitettävä nenän kautta.(*) 

Leukatuki on monien mielestä purentakiskoihin verrattuna mukavampi käyttää. Pienikokoinen leukapanta kulkee kätevästi matkoilla viemättä paljon tilaa. Leukapanta myös kestää käyttöä – se ei kulu kuten suukojeet. Leukapannan käyttö voi vähentää myös bruksaamista sekä helpottaa uniapnean oreita.

Onesize-koko. Säätövaraa sekä pään päällä että takana (tarrakiinnitykset). Kiinnitä leukatuen remmit kuvan osoittamalla tavalla.
Huomaa, että voidaksemme tarjota tuotteen sinulle edullisesti, se lähetetään kirjeenä ilman muovi- tai pahvipakkauksia.

neopreenipanta2 neopreenipanta3

(*) HUOM! ET VOI KÄYTTÄÄ LEUKATUKEA JOS ET PYSTY HENGITTÄMÄÄN NENÄN KAUTTA!

Valmistettu hengittävistä akryylikuiduista.
Käsinpesu lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tarvittaessa.

Huomaa! Leukatuessa on uutena voimakas valmistusmateriaalille ominainen tuoksu – tuuleta pitkään (ja pese halutessasi) ennen käyttöä! Tuoksu haihtuu ja häviää ajan kanssa.

 

Valmistusmaa: Kiina
Turvallisuus: CE
Valmistusmateriaali: akryylikuidut

SN113

Hinta: 26,90 €

Loading Päivittää

Snore Plug helpottaa nenän kautta hengittämistä

Snore Plug -nenäklipsi avaa nenän hengitysteitä nukkumisen aikana ja vaimentaa kuorsaamista. Mukana muovinen säilytyskotelo.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Magneeteilla varustettu versio pienestä ja näppärästä kuorsauksenhallintalaitteesta, nenän ilmatiehyitä avaavasta nenäklipsistä. Snore Plug auttaa pitämään nenän ilmatiet avoimena, jolloin tarve hengittää suun kautta (ja kuorsata) vähenee. Magneettien ansiosta klipsi pysyy paremmin sieraimissa. Klipsi on valmistettu joustavasta silikonista ja se on helppo pestä vesihanan alla. Mukana seuraa kova muovinen säilytyskotelo.

 

    snoreplug3

 

 SNA08

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kielistabilisaattori hillitsee kuorsaamista * v-muoto

V:n mallinen kielistabilisaattori estää kieltä valahtamasta yöllä nieluun. Asetetaan kielen päähän nukkumaan mentäessä.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pehmeästä silikonista valmistettu V-muotoinen kielistabilisaattori. Estää myös narskuttelua.
Huuhtele huolellisesti kuumalla vedellä ennen ja jälkeen käytön. Kuivaa ilmavasti.

Koko noin 79 x 34 x 28 mm

HUOM! Kuvassa näkyvä kotelo ei seuraa mukana. Tuote on pakattu muoviin.

kielilaite

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Curaprox Black is White aktiivihiilihammastahna + harja

Curaprox Black is White on tehokkaasti värjäytymiä poistava ja hampaiden sävyä vaalentava musta aktiivihiilihammastahna, joka myös suojaa hammaskiillettä sekä vähentää vihlontaa. Raikkaan limenmakuisen hammastahnan mukana saat laadukkaan Curaprox-hammasharjan. Tämä tahna on sveistiläinen innovaatio.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Black is White on aivan uudenlainen valkaiseva hammastahna, jonka vaikuttava aine on aktiivihiili. Alhaisen hankausarvon (RDA -50) ansiosta Black is White puhdistaa ja valkaisee vahingoittamatta hammaskiillettä. Tahnan sisältämä hydroksyyliapatiitti auttaa vähentämään hampaiden vihlontaa sekä vahvistaa hammaskiillettä. Fluoripitoisuus on 950 ppm.

Tahna ei vaahtoa, joten se ei ärsytä aftoista kärsiviä. Mustan aktiivihiilihammastahnan mukana saat erikoispehmeän, tyylikkään Curaprox-hammasharjan. Tahnaa voi käyttää myös sähköhammasharjan kanssa.

Käytä normaalin hammastahnan tapaan aamuin illoin.
Ei sovellu alle 12-vuotiaille.

Tuubin koko 90 ml
Valmistettu Sveitsissä

cura_harjacuraprox

UNEKSI27

aktiivihiili aktiivihiilitahna

Vanha hinta: 24,90 €

Hinta: 20,90 €

Säästö: 4,00 €

Loading Päivittää
Sale

Kevyt minikokoinen askelmittari

Todella kevyt ja pienikokoinen askel- ja kalorilaskuri kiinnittyy kätevästi klipsillä vyöhön tai vyötärönauhaan.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Helppokäyttöisen askelmittarin koko on noin  4,5 x 3,5 x 1,5 cm ja paino vain 13 grammaa.
LCD-näyttä kertoo kulkemasi askelmäärän 99999 askeleeseen asti. Mittaus nollataan yksinkertaisella napin painalluksella.

Käytettäväksi mittayksiköksi voi valita kilometrit tai mailit. Askelen pituus on 60 cm. Laite näyttää vaihtoehtoisesti myös matkalla kulutetut kalorit. *
Sisäänrakennettu 1,5 V paristo, jonka kesto on noin vuoden.

 

askel_takaa1 askel1

 

 

HUOM!

– Älä altista laitetta suoralle auringonvalolle tai kuumuudelle. Jos laite kuumenee liikaa, se kytkeytyy tilapäisesti pois päältä.
– Älä tiputa maahan tai kastele laitetta

  * huomaa, että koska laitetta ei ohjelmoida käyttäjän pituuden, painon, sukupuolen ja muiden muuttujien suhteen, kalorikulutus on vain summittainen arvo

 

 CE-merkitty

SP001

 

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Tasapainoranneke

Tasapainoranneke voi parantaa käyttäjänsä tasapainoa ja liikkuvuutta ja lisätä yleistä hyvää oloa. Sopii niin urheilijoille kuin muillekin omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Valmistettu mustasta silikonista.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tasapainoranneke perustuu hologrammiteknologiaan. Hologrammit reagoivat kunkin käyttäjän yksilöllisen energiakentän kanssa tasapainottaen kehon hyvinvointiin ja suorituskykyyn vaikuttavia energiavirtauksia. Hieman samaan tapaan toimii akupunktio ja perinteinen kiinalainen lääketiede.

Rannekkeen käyttö ranteessa voi parantaa käyttäjänsä tasapainoa ja liikkuvuutta, lisätä voimaa ja kestävyyttä sekä vähentää stressiä ja yleistä kireyttä. Rannekkeen käytöllä voi olla positiivisia vaikutuksia myös turvotuksen poistoon sekä matkapahoinvoinnista kärsiville. Ranneketta voi käyttää sekä urheillessa että normaaleissa päivän askareissa.

Ranneke kestää myös suihkua, mutta ei merivettä tai saunaa.

L-koko noin 71 X 71 X 20 mm
S-koko noin 63 X 63 X 20 mm

 

ranneke1

SPO02

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Avaimenperä, jossa alkoholitesteri ja taskulamppu

Näppärä avaimenperä, jossa punavaloinen pieni taskulamppu ja alkometri, jolla selvität kätevästi ajokuntosi.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kevyt ja käteväkäyttöinen pienikokoinen alkoholitesteri, jolla selvität ajokuntosi nopeasti. Laite lämpenee 0-15 sekuntia, minkä jälkeen 3-5 sekunnin puhallus ja tulosten luku:

VAIN VIHREÄ VALO PALAA > veren alkoholipitoisuus alle 0,02%
KELTAINEN VALO PALAA > huomio – alkoholia veressä 0,02%-0,05%
KELTAINEN JA PUNAINEN VALO PALAVAT >  vaara – alkoholia veressä yli 0,05%

Mittausalue  0,00%-01,% BAC (0,00-0,50 mg / l BRAC)
Testauksen tarkkuus 0,01% BAC (0,05 mg / l BRAC)

Laite toimii kahdella AAA-paristolla (eivät mukana).

Avaimenperässä on myös punasävyinen pieni taskulamppu.

 

alkometri2 alkometri3

TES01

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

AEG verenpainemittari (mittaus ranteesta)

Todella helppokäyttöinen ja laadukas, täysautomaattinen AEG ranneverenpainemittari mittaa verenpaineesi ja pulssisi nopeasti ja tarkasti! Verenpainemittari on varustettu WHO:n hyväksymällä mitta-asteikolla.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Täysautomaattisesti toimiva verenpaine- ja pulssimittari, jota on helppo käyttää suurikokoisen LCD-näytön ansiosta. Myös käyttöpainikkeet ovat suuret ja helppokäyttöiset. Laite sopii erinomaisesti verenpaineen pitkäaikaisseurantaan ja pienen kokonsa ansiosta ranneverenpainemittari on helppo ottaa myös matkalle mukaan.

Laitteen käyttämä mitta-asteikko on WHO:n (World Health Organisation) hyväksymän mallin mukainen.

Verenpaineen mittausvälit
Systolinen: 60 – 260 mmHg 
Diastolinen: 40 – 199 mmHg

Pulssin mittausväli 40-180 sykettä/min

Laite mittaa 3 arvoa (systole, diastole, pulse) ja tunnistaa rytmihäiriön (epäsäännöllisen pulssin). 
2 x 60 mittaustuloksen tallennus, joten kaksi käyttäjää voi tallentaa tuloksiaan laitteeseen seurantaa varten.

Laitteessa on kello- ja päivämääränäyttö.
Rannekemansetti on säädettävissä 14 – 19,5 cm välille.
Rannekemansetin sisäpuolella on kuva, joka osoittaa, miten mansetti tulee oikeaoppisesti ranteeseen kiinnittää.
Mittarissa on automaattinen virrankatkaisu.
Toimii kahdella 1.5 V AAA-paristolla, jotka eivät sisälly pakettiin.

HUOM! Käyttöohjeet englanniksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja muilla yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä – EI tällä hetkellä saatavilla suomeksi tai ruotsiksi
HUOM! manuaalissa mainittu 2 vuoden takuu EI ole voimassa verkkokaupassamme. Reklamaatiot tehtävä 2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 

EN1060/MDD hyväksytty lääketieteellinen tuote.
AEG BMG 5610
CE-sertifikaatti 0197

verenpainemittari_AEG_laatikkojalaite

 

AEG02

Hinta: 39,90 €

Loading Päivittää

AEG verenpainemittari jättinäytöllä

Laadukas täysautomaattinen AEG-verenpainemittari mittaa verenpaineen (ala- ja yläpaine) ja sykkeen luotettavasti olkavarresta. Helppokäyttöinen laite, jossa todella iso LCD-näyttö ja suuret näppäimet.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Täysautomaattinen, luotettava ja helppokäyttöinen verenpainemittari mittaa verenpaineen ja pulssin miellyttävästi käyttäjän olkavarresta. WHO:n hyväksymällä mitta-asteikolla varustettu lääketieteellisesti hyväksytty laatulait (EN1060) helpottaa verenpaineen ja oman terveydentilan tarkkailua kätevästi kotioloissa.

Tässä verenpainemittarissa on todella jättikokoinen ja selkeästi tulkittava LCD-näyttö sekä hyvin suuret valintanäppäimet.

Verenpaineen mittausvälit
Systolinen 60-260 mmHg
Diastolinen 40-199 mmHg

Pulssin mittausväli 40-180 sykettä minuutissa

Mittaa samalla kertaa kolme arvoa: systolinen ja diastolinen verenpaine sekä pulssi. Tunnistaa rytmihäiriön.

Tallentaa 3 x 40 mittaustulosta, joten soveltuu kolmen henkilön säännölliseen käyttöön.

Mittarissa on päivämääärä- ja kellonaikanäyttö
Suuri mansetti säädettävissä 30-42 cm pituudelle
Mittauksesta merkkiääni ja automaattinen virrankatkaisu 1 minuutin jälkeen
Paristoja säästävä toimintamekanismi sekä paristojen vaihdon tarpeen osoittava merkkivalo. Toimii neljällä 1,5V AA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen)
Mukana harmaa säilytyspussi laitteelle

HUOM! Käyttöohjeet englanniksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja muilla yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä – EI tällä hetkellä suomeksi tai ruotsiksi
HUOM! manuaalissa mainittu 2 vuoden takuu EI ole voimassa verkkokaupassamme. Reklamaatiot tehtävä 2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 

 olkavarsiverenpainemittari_AEG

Malli AEG BMG 5612
EN 1060/MDD/CE 0197 hyväksytty laite

 

jattinaytto

 

 

AEG01

Hinta: 49,90 €

Loading Päivittää

AEG verenpainemittari (mittaus olkavarresta)

Tyylikäs ja selkeäkäyttöinen verenpaine- ja pulssimittari, joka mittaa arvot olkavarresta. Suuri, selkeä näyttö ja hellopkäyttöiset näppäimet. Luotettavaa AEG-laatua.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

AEG:n tyylikäs ja varmatoimintainen verenpaine- ja sykemittari on täysautomaattinen apuri terveytesi seurantaan. Maailman terveysjärjestö WHO:n hyväksymän mallin mukaisella mitta-asteikolla varustettu verenpainemittari sisältää monia käteviä toimintoja ja se on suuren LCD-näyttönsä ja jämäköiden näppäintensä ansioista todella helppokäyttöinen.

 

Verenpaineen mittausvälit
Systolinen : 60 – 260
Diastolinen: 40 – 199 mmHg

Pulssin mittausvälit 40-180 sykettä/min

5611_olka_2

Mittaa ja ilmoittaa 3 arvoa (systole, diastole, pulssi), minkä lisäksi laite tunnistaa epäsäännöllisen pulssin eli rytmihäiriön.

Kaksi 60-paikkaista tallennuspaikkaa mahdollistaa kahden henkilön tulosten tallentamisen.

Laite ilmoittaa kellonajan ja päivämäärän

Mansetti säädettävissä välille 30 – 42 cm

Mittauksen valmistuttua laite antaa merkkiäänen

Automaattinen virrankatkaisuominaisuus

Pitkä paristojen käyttöikä (toimii neljällä AA-paristolla, paristot eivät seuraa laitteen mukana ) sekä paristojen vaihdon tarpeesta ilmoittava merkkivalo

Mukana harmaa säilytyspussi

HUOM! Käyttöohjeet englanniksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja muilla yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä – EI tällä hetkellä suomeksi tai ruotsiksi
HUOM! manuaalissa mainittu 2 vuoden takuu EI ole voimassa verkkokaupassamme. Reklamaatiot tehtävä 2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 
EN 1060/MDD/CE 0197 hyväksytty laatutuote

AEG BMG5611

AEG03

Hinta: 48,90 €

Loading Päivittää

Helppokäyttöinen niskan hierontalaite

Verenkiertoa parantava, kipu- ja jännitystiloja lieventävä helppokäyttöinen niskan hierontalaite.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tehokas niskan hierontalaite voi auttaa sinua mm. silloin, jos kärsit niskan jäykkyydestä, päänsärystä, et pysty rentoutumaan tai haluat parantaa verenkiertoasi. Laitteeen käyttö voi auttaa sinua nukkumaan paremmin ja saamaan lisää liikkuvuutta. Hierova kohta on helppo kohdistaa juuri sinne minne haluat.

Niskaan kohdistuu päivittäin suunnaton määrä painetta ja stressi sekä staattinen työ aiheuttavat ongelmia niskan alueella. Muutaman minuutin käsittelyllä voit saada rennomman olon ja samalla verenkiertosi parantuu.

Käyttö on äärettömän yksinkertaista: laita virtakytkimestä (kuvassa musta muovilaatikko, joka sijoitetaan laitteen taskuun) virta päälle, kiedo laite alla olevan kuvan mukaisesti kaulasi ympärille miellyttävälle kireydelle ja kiinnitä tarranauhalla edestä. Käytä 5-10 minuuttia kerrallaan, ei koskaan yli 30 minuuttia!

Toimii neljällä AA-paristoilla (eivät tule laitteen mukana)
Jos laite on pitkään käyttämättä, poista siitä paristot
Älä puhdista laitetta vedellä tai liuottimilla

HUOM! Tämän ale-erän pakkauslaatikot ovat kärsineet rahdissa ja ovat reunoiltaan rytyssä, mutta itse tuotteeseen ja sen toimintaan tällä ei luonnollisestikaan ole  vaikutusta.

niskahierontalaite

MAS01

Vanha hinta: 26,90 €

Hinta: 23,90 €

Säästö: 3,00 €

Loading Päivittää
Sale

Nenähengitystä helpottava sieraintenlaajennin

Helpotusta nenän kautta hengittämiseen! Sieraintenlaajennin pitää nenäsi paremmin auki.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Onko sinun hankalaa hengittää nenän kautta? Sieraimiin asetettavat, sylinterimäisesti alaspäin leviävät laajentimet auttavat sinua hengittämään vapaammin nenän kautta. Tällöin tarve kuorsata vähenee ja elimistösi saa enemmän happea levon aikana.

Sieraintenlaajentimien mukana saat muovisen säilytyskotelon.

nenalaite_nenassa nenalaite_mitat

Huolto tapahtuu yksinkertaisesti veden alla huuhtomalla. Kuivaa laajentimet ennen kuin asetat ne säilytyslaatikkoonsa.
Älä desinfioi kuumassa, kiehuvassa vedessä, mikroaaltouunissa tai pakastamalla! Vältä voimakkaita kemikaaleja.

BRE01

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

AEG digitaalinen kainalokuumemittari

AEG digitaalinen kuumemittari on helppokäyttöinen perusmittari. 0,1 asteen mittaustarkkuus ja selkeä LCD-näyttö.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Tämä digitaalinen kuumemittari ilmoittaa piippauksella, kun tulos on valmis ja luettavissa. Soveltuu lämmön mittaamiseen kainalosta, suusta tai peräaukosta.
Mittari ilmoittaa lämmön joko celsiuksina tai fahrenheitteina.

Huom! Jos ilman lämpötila on yli 35 C pidä kuumemittarin mittauskärkeä kylmässä vedessä 5-10 sekuntia ennen kuin suoritat mittauksen.

Läpinäkyvä säilytyskotelo ja nappiparisto mukana.

HUOM! Käyttöohje yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä (englanti, saksa, ranska, italia, espanja, venäjä), EI tällä hetkellä suomeksi tai ruotsiksi

 

 AEG_tikkukuumemittari1

 

Ei sovellu lasten leikkeihin (pieniä osia voi irrota)
Älä puhdista alkoholilla tai vahvoilla liuottimilla
Älä pureskele tai yritä taivuttaa mittaria
Älä altista iskuille tai tiputa lattialle
Älä käytä voimakkaiden magneettikenttien läheisyydessä (matkapuhelimet)

AEG FT 4904
CE 0197 -merkintä.

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

AEG otsa- ja korvakuumemittari – tarkka ja nopea!

Todella helppokäyttöinen, tarkka ja sekunnissa tuloksen ilmoittava AEG:n laadukas kuumamittari mittaa kuumeen joko suoraan otsalta tai halutessasi korvasta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Äärettömän helppokäyttöinen ja nopea AEG:n kuumemittari on heti käyttövalmis – paina virta päälle ja äänimerkin jälkeen vie laite otsallesi. Tarkan tuloksen saat sekunnissa! Voit halutessasi myös irrottaa harmaan pään laitteesta ja käyttää sen sisäänsä kätkemää suippoa päätä kuumeen mittaamiseksi korvakäytävästä.  Tällä kuumemittarilla voit myös mitata huonelämpötiloja. Mittarin mukana seuraa harmaa seisontajalusta, jossa voit säilyttää mittaria pöydällä helposti käden ulottuvilla.

Nappiparisto laitteen mukana.

AEGotsakorva

HUOM! Käyttöohje yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä (englanti, saksa, ranska, italia, espanja, venäjä), EI suomeksi tai ruotsiksi

MALLI FT 4925
CE 0120

Hinta: 33,90 €

Loading Päivittää

Sydämen muotoinen stressipallo

Ihanan punainen ja sydämen muotoinen stressipallo saa hyvälle tuulelle jo ulkonäöllään – sopii päätetyöntekijöiden taukojumppaan ja kenelle tahansa, kuka haluaa rauhoittua hetken tai keskittyä omiin ajatuksiinsa
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Stressipallon puristelu kesken hektisen työpäivän antaa kaivatun lepohetken ja samalla jumppaa sormille ja ranteille. Tämä sydämenmutoinen punainen stressipallo on kooltaan noin 7 x 6 cm ja “olemukseltaan” tarpeeksi jämäkkä, jotta puristelussakin on hieman haastetta

sydanstressipallo

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Soma 4-lokeroinen eläinaihedosetti

Soma litteä 4-lokeroinen dosetti, josta jaotusosan saa myös pois – voit käyttää pelkkänä lokerittomana rasiana.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Soma pastellisävyinen dosetti, jossa on irrotettava muovinen jako-osa. Lääkeannostelijan koko on noin 6,3 x 6,3 x 2,2 cm ja yhden valkoisen lokeron 2,3 x 2,3 x 1,2 cm.
Käytä joko jaososan kanssa tai ilman sitä. Kuoret ovat kirkasta läpinäkyvää kovaa muovia. Päällä on soma pinkki pupu ja kukka -aihe sekä teksti Good morning – happy every day tai vaaleankeltainen poro-aihe samalla tekstillä.

elaindosetit

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Pyöreä, tilava 2-värinen pillerirasia

Tyylikäs 2-värinen sivuun liu’utettavalla kannella varustettu pillerirasia. Soveltuu myös pienten esineiden säilytykseen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

1-osainen tyylikäs dosetti, jossa kansi liukuu sivuun paljastaen noin puolet rasiasta. Tässä dosetissa ei ole välilokerikkoa. Soveltuu myös muiden pienten esineiden säilyttämiseen. Kovaa muovia.

halkaisija (ulkomitta) noin 6,5 cm, korkeus noin 2,7 cm

Värivaihtoehdot: oranssi-harmaa, vihreä-harmaa ja turkoosi-harmaa (turkoosi on sävyltään hyvin tumma, kuvassa taaimmainen dosetti)

 

kaksvaridosetit

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

ABGymnic lihasstimulaattori

Treenaa vatsalihaksia tai reisiä / käsivarsia helppokäyttöisen johdottoman AbGymnic-laitteen avulla. Apua myös lihasjäykkyyteen ja lihaskipuun.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Treenaa ja kiinteytä vatsanseutua, reisiä, pakaroita, käsivarsia tai rentouta jumiutuneita lihaksia kätevän ja kevyen lihasstimulaattorin avulla. Laitteen eri ohjelmat antavat sinun mahdollisuuden valita lihaksia rentouttavia, hierovia ja lihaksia treenaavia ohjelmia.  Pakkauksessa on mukana 2 nappiparistoa (laite toimii yhdellä paristolla), joustava kiinnitysvyö ja vyön jatkopala, itse AbGymnic-laite sekä pieni putkilo kontaktigeeliä, jolla pääset harjoittelussa alkuun.

Mukana englanninkieliset käyttöohjeet ja esittelyt eri treeniohjelmista

abgym1 abgym2

KÄYTTÖ
– aseta yksi nappiparisto paikoilleen sille varattuun paikkaan
– kiinnitä haluamasi vyö laitteeseen tarranauhoilla
– levitä kontaktigeeliä vyön sisäpinnoille hopeanvärisiin kohtiin
– aseta vyö haluamaasi kohtaan kehossasi ja kiinnitä vyöllä laite suhteellisen tiukalle

ON/HI-painike
Käynnistää laitteen.
Napista säädellään impulssien voimakkuutta laitteen ollessa käynnissä. Laitteessa on 10 intensiteettitasoa ja yksi painallus nostaa sitä yhden voimakkuustason verran.

OFF/LOW-painike
Sammuttaa laitteen
Vähentää impulssien voimakkuutta; jokainen painallus laitteen ollessa käynnissä tiputtaa voimakkuutta yhdellä asteella

MODE-painike
Valitse yksi kuudesta treeniohjelmasta. ()
Mode-painiketta painelemalla vaihdat treeniohjelmaa riippuen siitä, haluatko lihastreeniä vai rentouttavaa hierontaa. Ohjelmissa on erilaisia intensiteetti- ja värinävariaatioita. Mukana seuraa erillinen ohje “control chart”, josta näet, millaisia ohjelmia on valittavanasi ja millainen merkkivalo tai merkkivaloyhdistelmä niihin liittyy

HUOMAA!
Jos et käytä kontaktigeeliä tai laite on liian löysästi kiinnitetty, tunnet ainoastaan pistelyä / kihelmöintiä. Tämä tarkoitaa, että sinun tulee korjata em. asiat.
Jos ihosi punoittaa harjoittelun jälkeen, et käyttänyt tarpeeksi kontaktigeeliä.
Koska ihosta irtoaa aina luontaisesti öljyä, vyö tulee pyyhkiä säännöllisesti kostealla liinalla
Älä laita vyötä

ET VOI KÄYTTÄÄ LAITETTA JOS
Sinulla on epilepsia
Kärsit sydänvaivoista
Olet raskaana

Vyötä ei saa koskaan asettaa kaulan ympärille, kasvoille, sydämen tai rintakehän päälle tai infektoituneen / rikkoutuneen ihon päälle!

Käytä maksimissaan noin 30 minuuttia päivässä.
Ei lasten ulottuville.

Muistathan tilata samalla kontaktigeeliä!

CE-merkintä

 

Hinta: 28,90 €

Loading Päivittää

Kontaktigeeli 100 ml

100 ml kontaktgeeliä käytettäväksi AbGymnic-lihasstimulaattorin tai muiden kontaktigeelin käyttöä edellyttävien hyvinvoinnin pienlaitteiden kanssa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Jotta AbGymnic-laite toimisi, tulee sen kanssa käyttää kontaktigeeliä. Laitteen mukana seuraa pieni pullollinen, joka riittää muutamiin käyttökertoihin, mutta ennen pitkää tarvitset lisää geeliä. Myös monet muut rentoutukseen ja treenaamiseen liittyvät pienlaitteet sekä ulttaäänilaitteeet edellyttävät kontaktigeelin käyttöä toimiakseen.

100 ml pullo

 

geeli

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Clatronic kynsienhoitolaite

Loihdi kauniit, huolitellut ja kiiltävät kynnet kätevästi paristokäyttöisellä manikyyrilaitteella.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Viidellä erilaisella vaihtopäällä varustettu paristokäyttöinen kynsienhoitolaite, jonka avulla siistit, tasoitat ja kiillotat sormien ja varpaiden kynnet.

Katso videolta, miten laite toimii

Toimii kahdella AA-paristolla (eivät ole laitteessa)
HUOM! Mukana käyttöohje yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä, EI suomeksi tai ruotsiksi.
Vaihtopää kiinnitetään helposti paikoilleen laitteen päähän.
Malli NPS 3657
CE-merkintä

paat_laite
kynsilaite

Hinta: 43,90 €

Loading Päivittää

Elektroninen TENS-sähköstimulaattori hierontalaite

Elektronisen TENS-hierontalaitteen toiminta perustuu sähköimpulsseihin. Neljä eri ohjelmaa kiinteytymiseen ja rentoutumiseen. Pienikokoinen ja helppokäyttöinen laite. Mukana elektrodityynyt.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kärsitkö olkapää- tai hartiakivuista, selän alueen “jumeista” tai särystä, huonosta verenkierrosta, hermostollisista tai reumasta johtuvista kivuista, yleisestä jännityksestä ja kireydestä? Haluatko kiinteytyä?

Katso video laitteen toiminnasta

Tässä kätevässä johdottomassa laitteessa on viisi eri ohjelmaa, joista voit valita sopivan aina tilanteen ja käyttökohteen mukaan. Pakkaus sisältää neljä elektrodia, jotka kiinnitetään iholle ja kytketään johdoista ohjausyksikköön. Laite toimii kahdella AAA-paristolla, jotka sisältyvät pakkaukseen.

Mukana käyttöohje englanniksi ja saksaksi (EI suomeksi tai ruotsiksi!) sekä akupistekartta, jota voit hyödyntää elektrodien asettelussa.

slim4 slim_1

CE-merkitty laite

Huomioithan, että mitään TENS-laitteita ei tule käyttää
– jos sinulla on sydämentahdistin
– jos sairastat epilepsiaa
– jos olet raskaana (ennen 17. raskausviikko)
– alle 8-vuotiaalle lapselle
– sydämen päällä
– metalli-implantin päällä
– kaulavaltimolla
– kurkunpään tai nielun alueella
– niskan etu- ja sivuosissa
– silmien ja silmänympärysihon alueella
– märällä iholla
– autolla ajettaessa
– elektronisten laitteiden (esim. mikroaaltouuni) lähellä

 

Hinta: 49,90 €

Loading Päivittää

Clatronic trimmeri hiusten ja parran ajoon

Tyylikäs trimmeri, jossa terä ruostumatonta terästä. Ergonominen kahva, jonka ansiosta laite pysyy tukevasti kädessä. Käytä parran tai hiusten siistimiseen.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Trimmerissä on neljä vaihdettavaa muovista ajopäätä (3 mm, 6 mm. 9 mm ja 12 mm pituudelle). Terä on ruostumatonta terästä. 
Laite on jämäkkä ja pysyy hyvin kädessä. Ripustuskoukku.

Käyttöohje yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä (englanti, saksa jne.), EI suomeksi tai ruotsiksi!

230-240 V, 50 Hz, 10 W max

trimmeri1

Hinta: 25,90 €

SleepRight® Dura Comfort – vahvistettu purentakisko

SleepRight® Dura-Comfortissa on vieläkin vahvemmat ja kestävämmät purupalat kuin huippulaadukkaassa Secure-Comfortissa! Kokeile maailman suosituimman purentakiskon entistäkin parempaa versiota. SleepRight on yhdysvaltalaisten hammaslääkäreiden kehittämä purentakisko narskuttelusta kärsiville. Kiskoa ei lämpömuotoilla, vaan se säädetään hampaiden väliin jäävien tyynyjen etäisyyttä säätämällä. Mukana seuraa muovinen säilytysrasia.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

SleepRight Dura-Comfort on entistäkin kesävämpi muotoilematta käyttövalmis purentakisko

SleepRight® on yhdysvaltalainen hammaslääkäreiden suunnittelema ja suosittelema patentoitu purentakisko, jota ei tarvitse lämpömuotoilla. Hampaiden väliin jää kaksi tyynyä, jotka erottavat ylä- ja alaposkihampaat estäen näin haitallisen narskuttelun ja puremisen. Kiskon käyttö estää hampaiden vaurioitumista ja vaimentaa tehokkaasti ääntä, joka narskuttelusta aiheutuu. SleepRight on maailmanlaajuisesti suosituin bruksaajien käyttämä narskutuskisko, siksi että se on käytössä kestävä ja miellyttävä käyttää. Se on myös turvallinen ja tehokas: tämän purentakiskon ansiosta todella monet bruksaajat ovat päässeet eroon elämänlaatuaan rajoittavasta jatkuvasta päänsärystä ja leukojen kipeytymisestä.

Dura Comfort -malli on vahvistettu versio Secure-Comfort -kiskosta. Vahvuus on noin 45% parempi kuin “perinteisessä” SleepRight-malllissa. Durassa on joustavat stabilointisiivet, jotka lisäävät turvallisuutta. Etuosa on anatomisesti muotoiltu käyttömukavuuden lisäämiseksi.

SleepRight® -purentakiskoja ei lämpömuotoilla. Kisko sopii kaikille, sillä se on säädettävissä neljään eri kokoon: purentatyynyjä eteenpäin siirtämällä kiskon koko pienenee, purentatyynyjen siirtäminen taaksepäin vastaavasti suurentaa kokoa. Oletuksena purentapalat on asetettu kohtaan, joka sopii suurimmalle osalle käyttäjistä. Tyynyjä on myös mahdollista jonkin verran käännellä, jotta kulman saa säädettyä suussa mukavan tuntuiseksi.

Purentakiskon mukana saat sille kätevän säilytysrasian, jossa kiskoa voi säilyttää hygieenisesti.

Katso, miten SleepRight Dura Comfort -purentakisko toimii

Toisin kuin muita purentakiskoja, SleepRight -kiskoja voidaan käyttää myös oikomiskojeiden kanssa!

Purentakiskon puhdistus
– huuhtele aina ennen käyttöä vedellä
– harjaa pehmeällä hammasharjalla tarvittaessa
– käytä erityisesti suukojeiden desinfiointiin tarkoitettuja tehokkaita puhdistustabletteja

Et voi käyttää SleepRight® Dura Comfort -kiskoa jos
– sinulla on leukanivelvaivoja
– olet alle 18-vuotias

SleepRight purentakisko narskuttelijalle

SleepRight purentakiskot

Valmistusmaa: Yhdysvallat
Turvallisuus: CE

 HUOM! Valitettavasti Euroopassa myynnissä oleville SleepRight-kiskoille ei yhdysvaltalainen 1 vuoden käyttötakuu ole voimassa.

sleeprightdura

 

UNEKSI26
uneksi.com

Hinta: 78,90 €

Loading Päivittää

Dosetti äänihälytystoiminnolla – 4 hälytystä

Muistat varmasti ottaa lääkkesi ajallaan, kun dosetti ilmoittaa siitä 30 sekunnin pituisella kovaäänisellä piippauksella! Tähän dosettiin voi ohjelmoida neljä hälytysaikaa
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kovamuovisessa vaaleansinisessä lääkeannostelijassa on neljä lokeroa ja yhtenäinen läpikuultava vaaleansininen kansiosa. Lokeron koko on noin 2,3 x 3,7 x 1,2 cm.
Dosettiin voit asettaa neljä hälytystä. Ohjeet englanniksi pakkauksen takapahvissa.

 ohjelm2 ohjelmoitava1

Mukana CR2025-paristo.
Huomioitavaa: dosetti sulkeutuu todella tiiviisti, joten heikkosormisen voi olla vaikea saada se auki

CE-merkitty

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Kiva maapallo – stressipallo sormi-rannejumppaan

Kiva maapallo-aiheinen stressipallo tuo pienen jumppa- ja taukohetken työpäivän keskelle. Treenaa ja rentoutu hetki maapalloa puristellen – se tekee hyvää sormille ja ranteille!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Treenaa sormia ja ranteita mukavasti työpöytäsi äärellä tai tv:tä katsellessasi. Stressipallon puristelu kesken hektisen työpäivän tuo kätevästi kaivatun lepohetken ja samalla jumppaa sormille ja ranteille. Tämä kiva maapallo-stressipallo on halkaisijaltaan noin 7,5 cm ja tuntuu kädessä tarpeeksi yiukalta,  jotta puristelussakin on hieman haastetta.

maapallostressipallo_1

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Puinen manuaalinen rulla-hierontalaite

Puinen, pienikokoinen manuaalinen hierontalaite kulkee kätevästi mukana minne tahansa. Uritetut rullat antavat miellyttävää hierontaa ja elvyttävät verenkiertoa esim. hartioiden tai jalkojen lihaksille.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Lakkapinnoitettu puinen rullahierontalaite on kooltaan 99 x 68 x 65 mm. Pienen kokonsa ansiosta se soveltuu myös kasvojen alueiden hellävaraiseen hierontaan. Lujempaa painoa käytettäessä voit käsitellä esimerkiksi jalkoja ja selän aluetta.

Huomaa, että koska materiaali on puuta, laite “kitisee” rullien pyöriessä!

puulaite1

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Päänahan hierontalaite

Pinkki muovinen päänahan verenkiertoa elvyttävä manuaalinen hierontalaite.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Päänahan verenkiertoa elvyttävän “hierontakäden” käyttö rentouttaa ja auttaa vähentämään stressiä.
Muovisen laitteen pituus on 18 cm ja leveys noin 7 cm.
Huom! Koska materiaali on kovamuovia, laitetta ei saa painaa voimalla.

paanhierontalaite

 

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

2-osainen dosetti ajastintoiminnolla

Tässä 2-osaisessa dosetissa on ajastintoiminto: voit asettaa laitteen hälyttämään aina 99 tuntiin ja 59 minuuttiin asti.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Nautittuasi lääkkeesi aseta dosettiin ajastimella hälytys, niin muistat varmasti ottaa seuraavan annoksen ajallaan! Dosettiin voi asettaa hälytyksen 1 minuutin – 99 tunnin ja 59 sekunnin välille. Kun ajastimeen asetettu aikaraja täyttyy, laite piippaa 30 sekunnin ajan.

Tässä 2-osaisessa dosetissa on liu’utettava lokero, jonka yhden puoliskon koko on noin 2 x 4,2 x 1 cm.
Kovamuovisen dosetin ulkomitat ovat noin 5,3 x 8,8 x 2 cm.

 

ajastindosetti

AJASTIMEN KÄYTTÖ

– NOLLAA ajastin painamalla MIN- ja HR-näppäimiä yhtäaikaisesti pohjaan > näyttöön tulee 00:00
– aseta haluamasi määräaika; HR-näppäin osoittaa tunnit ja MIN-näppäin minuutit
– kun määräaika on asetettu, paina START/STOP-näppäintä > LCD-näytön : alkaa välkkyä, mikä osoittaa, että ajastin on toiminnassa
– jos haluat ajastimen tauolle, paina START/STOP > kaksoispisteen välkkyminen lakkaa
– kun määräaika on saavutettu, ajastin piippaa 30 sekunnin ajan. Paina START/STOP
– nollataksesi luvut paina MIN ja HR pohjaan samaan aikaan

mukana englanninkielinen käyttöohje
sisällä paristot

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

Pillerinpuolittaja ja pillerirasia samassa

Tiivis pyöreä pillerirasia, jossa integroituna terävä pillerinpuolittaja / tabletinhalkaisija.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Pillerinpuolittaja ja tiivis pillerikotelo samassa. Halkaisija noin 7 cm ja korkeus 2 cm.
Pillerinpuolittaja-lääkesäiliö sulkeutuu tiiviisti napsauttamalla.
halkaisija 

jakajados2valkoinenrasia

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Akupainantakeppi akupisteiden käsittelyyn

Puinen akupisteiden painamiseen suunniteltu keppi auttaa rentoutumaan ja vähentämään lihasjännitystä ja kipuja.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kevyt puinen akupistekeppi on oiva apuväline akupisteiden stimuloimiseen. Akupisteiden painaminen auttaa helpottamaan kiputiloja ja jännityksiä. Keppi on miellyttävän tuntuinen iholle ja se tekee pisteiden painantamisesta kevyttä. Kepin pituus on 14,3 cm ja painantapään kärjen halkaisija noin 4 mm.

painanta1

 

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Neljä pienehköä meikkisivellintä

Neljän pehmoisen meikkisiveltimen setti. Näppärän siroilla siveltimillä levität esimerkiksi luomivärejä, poskipunaa tai puuteria.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Meikkisiveltimissä on hyvän tuntuiset varret ja miellyttävän tuntuiset harjakset. Suurin harja on pituudeltaan 12,3 cm ja harjaspään leveys noin 3 cm. Muut kolme harjaa ovat harjaspäältään  jämäkämpiä. Siveltimet sopivat erityisesti luomivärin levittämiseen, mutta niillä voi myös esim. pohjustaa meikkiä. Kuvassa näkyvä kaksivärisyys puuttuu harjaksista, ne ovat tummanruskeat.

 siveltimet2

 

 

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Harja hiusten pesuun ja päänahan hierontaan

Hiero päänahkaa samalla kun peset hiuksesi. Pienikokoinen muoviharja auttaa elvyttämään päänahan verenkiertoa.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kovamuovinen hiustenpesin, jota käyttämällä samalla sampoopeset hiukset, hierot renouttavasti päänahkaa ja elvytät alueen verenkiertoa. Harja on pienikokoinen, joten se uppoaa mukavasti kämmenen sisään. Halkaisija noin 6,8 cm.

sampoojuttu2

 

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 5,90 €

Loading Päivittää

Hampaiden aktiivihiilipuhdistusjauhe

Musta hampaiden puhdistusjauhe tekee valkoiset hampaat! Aktiivihiilijauhe “imee” itseensä hampaiden värjäytymiä ja tummentumaa. Luonnollista ja tehokasta hampaiden puhdistusta!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Valkaise ja puhdista hampaasi luonnollisin menetelmin käyttämällä aktiivihiili-hammasjauhetta! Dippaa kostutetun hammasharjan pää kevyesti jauheeseen ja pese hampaat normaalisti. Pesemällä säänöllisesti hampaasi aktiivihiilituotteella voit vaalentaa hampaiden sävyä ja poistaa juoman ja ruokien aiheuttamia värjäytymiä. Jauhe maistuu kevyesti mintulta, joten se jättää suusi puhtaan tuntuiseksi ja tuoksuiseksi. Aktiivihiilijauhepesu kannattaa tehdä illalla, koska ikenet ja hampaiden epäpuhtaat kohdat voivat värjäytyä tilapäisesti.

 aktiivihiilijauhe2

Ei alle 18-vuotiaille.
Purkissa noin 30 g mustaa orgaanista aktiivihiilijauhetta.

HUOM! Purkki on tiivis, mutta koska kyseessä on hyvin hienojakoinen jauhe, saattaa purkin ulkopuoli, kätesi ja ympäristö “pölyyntyä” ja värjäytyä aavistuksen, kun purkki avataan.  Huomaa, että myös suun mahdolliset roiskeet värjäävät ympäristöä. Kyse on kuitenkin luonnontuotteesta, joten kädet ja ympäristön saa normaalisti pesemällä puhtaaksi.

 organic coconut activated carbon, all natural bentonite, organic mint extract, oreganic orange peel extract

 

Hinta: 26,90 €

Loading Päivittää

Happisaturaatiomittari Contec CMS50M

Kevyt ja pienikokoinen pulssioksimerti on laite, joka mittaa pulssin ja veren happipitoisuuden kätevästi sormenpäästä. Happisaturaatiomittari on helppokäyttöinen ja edullinen oman kunnon ja terveydentilan seurannan apuväline.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Mittaa pulssi ja veresi happipitoisuus kätevästi milloin ja missä tahansa mukana kulkevan pulssioksimetrin avulla! Sormipulssioksimetrillä kuka tahansa – urheilija, kuntoilija, keuhko- tai sydänvaivoista kärsivä tai ns. sunnuntaikävelijä – omasta terveydestään kiinnostunut voi mitata nämä hyvinvoinnille tärkeät arvot luotettavasti. Happisaturaatiomittarin arvoja seuraamalla on kätevä esimerkiksi seurata oman harjoittelunsa tehokkuutta. Sopii käytettäväksi yli 4-vuotiaille (ja yli 15-kiloisille).

Laite on todella yksinkertainen käyttää: sormi asetetaan klipsin sisälle puristukseen kynsi ylöspäin. Laite mittaa pulssin ja veren happipitoisuuden heti.

Contec CMS50M-oksimetri toimii kahdella AAA-paristolla (eivät tule pakkauksen mukana). Paketissa seuraa musta säilytyspussi sekä kantohihna (hihnan kuosi ja väri satunnainen) ja englanninkieliset käyttöohjeet. Laite on vaaleansini-valkoinen kuten alla olevassa kuvassa.

oximetri4

ominaisuuksia
– graafinen happisaturaation ja pulssin osoitin
– patteri vähissä -osoitin
– automaattinen virrankatkaisu
– toimii +10 – +40 celsiusasteessa ja ilman kosteuspitoisuuden ollessa  75% tai alle
– ei tarvitse huoltoa tai asetuksia

Hapetusmittauksen tarkkuus 70%~99%: ±2%
Pulssin mittausalue 30bpm~250bpm (lyöntiä minuutissa) – tarkkuus 2 lyöntiä tai 2%

 

 oximetri1 

 
Huomioitavaa
– kynsilakka on poistettava ennen sormianturin asettamista paikoilleen
– henkilön on pysyttävä paikoillaan mittauksen ajan, älä liikuttele sensoria mittauksen aikana
– mittausta ei tule suorittaa auringonpaisteessa tai kirkkaan valon läheisyydessä
– klipsin tulee olla tukevasti paikoillaan, mutta se ei saa puristaa
– oksimetri ei tunnista vaikeaa anemiaa eikä hypoksiaa

CE-merkitty

 HUOMAA! Pakkauslaatikko voi olla hieman reunoiltaan rytyssä, mutta laitteen toimintaan tällä ei ole mitään vaikutusta

Hinta: 39,90 €

Loading Päivittää

Silmänympärysihon hieronta- ja hoitolaite

Kärsitkö löysästä, ryppyisestä tai tummasta silmänympärysihosta tai silmäpusseista? Kokeile kiinteyttävää ja vernkiertoa vilkastuttavaa hierontakynää, joka antaa lisäbuustia käyttämillesi silmänympäryshoitotuotteille ja lisää simänalusihon elastisuutta.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Silmänympärysihossa ikääntyminen, stressi ja valvominen näkyvät herkästi. Tehosta vitamiinivoiteen tai anti-ageing-tuotteen tehoa käyttämällä silmänalusihon verenkiertoa vilkastuttavaa hierontakynää! Käytä 1-2 kertaa päivässä, mutta pidä käyttökertojen välissä aina vähintään 6 tunnin tauko. Laitteen säännöllinen käyttö lisää ihon elastisuutta, vähentää soluturvotusta ja tasoittaa ryppyjä sekä silmänalusten tummentumia.

Laite toimii yhdellä 4LR44 -paristolla (ei tule laitteen mukana). Koko on näppärän pieni (noin 16,5 cm x 2,2 cm), joten se on helppo ottaa mukaan.

 
 kasvohoito2 kynan_asento_1
 

KÄYTTÖ

– puhdista ja kuivaa kasvosi normaalisti
– levitä silmänympärysvoidetta, anti-ageing -voidetta tai muuta silmänympärysihon hoitoon tarkoitettua voidetta silmien alle
– käynnistä laite ja pitele sitä peukalolla ja etusormella
– käsittele silmänalusihoa varovaisesti sisänurkasta ulkonurkkaan; koskettele ihoa noin millimetrin välein keskittyen yhteen pisteeseen 5-10 sekunniksi, toista ainakin neljä kertaa

 HUOMIOITAVAA
 – runsas veden juominen auttaa silmäpussien ja silmänympärysihon ongelmissa

EI sovellu alle 18-vuotiaille
Ei lasten ulottuville

 

 

Hinta: 22,90 €

Tosi tilava 4-osainen rasia eläinaiheella

Kiva muovirasia lääkkeiden tai vaikka pikkutavaroiden säilyttämiseen. Jakoseinät voi halutessaan poistaa ja käyttää rasiaa 1-osaisena.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Soma monikäyttöinen muovilaatikko, jota voi käyttää dosettina tai pikkuesineiden säilyttämiseen. 
Leveys leveimmältä kohtaa noin 8 cm, pituus pisimmältä kohtaa n 6 cm ja syvyys 1,8 cm.  
Käytä joko välijakoseinien kanssa tai irrota ne.

Kolme eläinhahmoa, valitse oikea koodi tilatessasi; kuvassa vasemmalla A, keskellä B, oikealla C

elaimet1 elain

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 9,90 €

Loading Päivittää

7-lokeroinen pyöritettävä muovidosetti B

Näppärä ja kevyt 7-lokeroinen dosetti, jonka lokero avataan pyörittämällä kantta. Tilava ja toimintavarma lääkeannostelija.
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kevyt kannesta pyöritettävä dosetti, jossa tilavat lokerot. Lokerot numeroitu numeroilla 0-7 (numerot valkoisella kuten pohjakin, joten eivät erotu kovin hyvin).
Merkinnötön lokerokohta tarkoittaa umpinaista lokeroa, jonka kohdalle aukko pyöritettynä dosetti on suljettu.

Pohja valkoista muovia, kansi läpikuultava pastellivärinen.
Halkaisija noin 8,8 cm ja korkeus 1,6 cm.  Lokero leveämmästä päästä noin 2,7 x 2,4 cm ja syvyys noin 1,2 cm.

pyorea_dosetti_sininen

 

DC133

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi SMALL kasvojen ja vartalon hoitoon

S-koon silikoninen kuivakuppauskuppi on huomattavasti MINI-kokoa jämäkämpi, joten kasvojen alueen käsittelyn lisäksi sitä voi käyttää myös keholle. Hoida veltostunutta ihoa, huonoa verenkiertoa ja kipu- ja jännitystiloja!
Tuotteen lisätiedotLisätiedot

Kuivakuppauksen idea on voimakkaassa alipaineessa, joka syntyy, kun kuppi asetetaan iholle. Kun kuppia liikutellaan iholla, käsiteltävän alueen pintaverenkierto paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja lihakset lämpiävät ja rentoutuvat.

Hygieeninen silikoninen kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  2 cm ja korkeudeltaan noin 8 cm.  Tämä koko soveltuu jämäkkyytensä ja pituutensa ansiosta sekä kasvoalueen että myös halutessasi koko kehon käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä, esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini sopivat tarkoitukseen. Monet suosivat myös kookosöljyä.

small_kuivakuppauskupit1
Yllä olevassa kuvassa vasemmalla S-koon kuppi, seuraavana MEDIUM ja oikeassa reunassa (vihreä) LARGE.

 

ALIPAINEHOITO
Levitä aluksi käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kuppia sen alareunoista kupiksi ja aseta se